Message

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Αν όμως είσαι από αυτούς που το γύρισαν στην οικολογία γιατί είδαν ένα ντοκιμαντέρ στο ΣΚΑΙ ή άκουσαν μια ομιλία του Αλ Γκορ, καλό θα ήταν συνεχίσεις να διαβάζεις παρακάτω...

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Προφητείες Αγίας Ματρώνας εκ Ρωσίας (1881 - 1952)


Η Αγ. Ματρώνα της Ρωσίας, η τυφλή
Η Αγία Ματρώνα της Μόσχας, γεννήθηκε το 1881 πάμπτωχη, και μάλιστα εντελώς τυφλή. Είχε από τόν Θεό τό χάρισμα τής διόρασης αλλά καί τής προόρασης. Μπορούσε νά βλέπει γεγονότα από εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά, καί σέ άγνωστους γι΄ αυτήν τόπους…

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Ξέρεις τι έγινε τότε στα Ίμια;

Αυτά που δεν σου είπανε ποτέ...
Δες τα και "φόρτωσε" και να θυμάσαι, ότι όλα εδώ πληρώνονται!
Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ...

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Μυρίζει ...πόλεμος! ~ ~ ~


Πολιτικός αναλυτής, μιλώντας είπε ότι:
-εάν ο χρυσός ξεπεράσει τα 2000 δολάρια η ουγγιά και ταυτόχρονα... η ισοτιμία γεν-ευρώ πέσει κάτω από τα 100, τότε οδηγούμεθα σε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο»! 

Το Βατικανό ετοιμάζει διάσκεψη σχετικά με την ύπαρξη των εξωγήινων


Σειρά τώρα έχει το Βατικανό για να μας προετοιμάσει για το ‘μεγάλο μήνυμα’ που η κυβέρνηση των ΗΠΑ και η NASA σχεδιάζουν να ανακοινώσουν σύντομα...

Ελληνισμός και Ορθοδοξία

Δ Ι Α Β Α Σ Ε  Τ Ο 

Κάνοντας μία ιστορική αναδρομή στην ελληνική ιστορία, θα παρατηρήσουμε κάποια βασικά ιδιώματα που χαρακτηρίζουν τον Ελληνα:

-Ο ατελεύτητος έρωτας για τον Λόγο-Νόμο, την Αλήθεια.
-Η περιφρόνηση του προς την υλιστική ευημερία και τον θανάτο.
-Η αγνή αγάπη του για την Πατρίδα και όλο τον κόσμο.

Mε μία λέξη, το Ελληνορθόδοξο Πνεύμα.

ΜΥΘΟΣ ΟΤΙ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ"


Σοκ έχει προκληθεί στην Τουρκία, μετά την διαρροή στο διαδίκτυο μέρους της ομιλίας του πρώην αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων, Ίσικ Κοσάνερ, όπου παραδέχεται τα τραγικά λάθη και τις γκάφες που κάνει ο Tουρκικός Στρατός στις συμπλοκές του με το ΡΚΚ

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ - CASHLESS COMMUNITY


Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να κρατήσεις τους ανθρώπους σε πλήρη υποταγή στους κανόνες των μεγάλων τραπεζιτών.

Α-χρήματη Κοινωνία (cashless community)
Αυτό είναι ένα ιδανικό όραμα για το μέλλον.

ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ (1714-1779)


ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός

Στις 24 Αυγούστου τιμάται η μνήμη του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού.
Παρακάτω παραθέτουμε μια σύντομη αναφορά στο Βίο και την Πολιτεία του Αγίου, που τόσο αγαπάμε και αναφέρουμε συχνά εδώ στον Αφυπνιστή για την τεράστια προσφορά Του στο Έθνος μας και τα ελληνικά γράμματα.

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Προφητείες γέροντος Γενναδίου (1880-1983)



Ο Μοναχός Γεννάδιος, όπως και πολλοί ασκητές της εκκλησίας, ήταν πνευματοφόρος και Χριστοφόρος. Eπροφήτευε, έβλεπε οράματα και έκανε προβλέψεις. Ήταν χαρισματούχος με προορατικό και ιαματικό χάρισμα, όπως και το χάρισμα να μεταφέρεται αστραπιαία, με το σώμα του, σε διάφορα μέρη του κόσμου... (!!!)

ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!


Ρωσικό υποβρύχιο


...Η Ρωσία στηρίζει την Κύπρο και εγγγυάται την ασφάλειά της αν αυτή απειληθεί!


Η δεύτερη ρωσική παρέμβαση υπερ της Κύπρου, λίγα 24ωρά μετά την δήλωση ανάλογης στήριξης των ΗΠΑ και της απόρριψης του τουρκικού διαβήματος προς την Ουάσιγκτον, είναι ο δεύτερος "κεραυνός" στο κεφάλι της Άγκυρας!

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Οι Τούρκοι λένε πως είναι Έλληνες!!!


Για καιρό τώρα, παράξενες για τα κεμαλιστικά δεδομένα, δημοσιεύσεις εμφανίζονται σε μεγάλης κυκλοφορίας τουρκικές εφημερίδες και στα επιστημονικά τους ένθετα που υποστηρίζουν τη θέση ότι οι σημερινοί Tούρκοι «δεν είναι Tούρκοι αλλά Έλληνες»!!!

Ρωσική στήριξη στο δικαίωμα της Κύπρου για έρευνες εντός ΑΟΖ



Δηλώσεις συμπαράστασης στην Κύπρο έκανε το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας.

Οι Τούρκοι νομίζουν ότι ελέγχουν το ψευδοκράτος στην Κύπρο...



Κάποτε τα λαμόγια που διοικούν αυτόν τον πλανήτη, έκαναν "μάγκα" τους Τούρκους δίνοντάς τους την βόρεια Κύπρο. Φυσικά οι γείτονές μας νόμιζαν (και εξακολουθούν να νομίζουν) ότι η Κύπρος τους ανήκει...!

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΩΝ "ΕΛ" (ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΕΣ)



Από τη σύγχρονη ιστορία και γεωγραφία, μάθαμε στα σχολεία ότι την Αμερική ανακάλυψε ο Λατίνος θαλασσοπόρος και εξερευνητής ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΟΛΟΜΒΟΣ...

ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΑΠΟ ΤΑ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ" ΔΙΚΤΥΑ...


Πώς θα σας φαινόταν να περπατάτε στο δρόμο και ειδικό πρόγραμμα να μπορεί να σας αναγνωρίσει από τις φωτογραφίες που έχετε ανεβάσει στο Facebook; Κάτι που ακούγεται μάλλον τρομακτικό, έγινε πρόσφατα πράξη…

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ..!



Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών υποστηρίζει το δικαίωμα όλων των χωρών, κατά συνέπεια και της Κύπρου, να εξασφαλίζουν την προμήθεια ενέργειας, ανακοίνωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, παίρνοντας θέση στην υπόθεση της ΑΟΖ για την οποία διατυπώνονται πλέον ανοικτά απειλές της Αγκυρας κατά της Λευκωσίας. 

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

γ. Παΐσιος: Ο ελληνικός στρατός θα είναι ο νικητής...


Δεξιά, ο γ. Παΐσιος με συντροφιά νέων στο Αγ. Όρος
Μια παρέα προσκυνητών συνεννοήθηκαννα παρακαλέσουν τον Γέροντα να τους μιλήσει για τη Κωνσταντινούπολη. Σε λίγο ο Γέροντας επέστρεψε και προς έκπληξη όλων, πριν προλάβουν να τον ρωτήσουν τίποτα - δείχνονταςέτσι ότι το πνευματικό του «ραντάρ» είχε αντιληφθεί την σκέψη τους - τους λέει:

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

CNN: ΜΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (!)


ο Paul Krugman

Ο κορυφαίος οικονομικός αναλυτής και βραβευμένος με Nobel peace prize in economics 2008 Paul Krugman στην εκπομπή Global Public Square  στο CNN, ανέφερε πως η αμερικάνικη οικονομία θα μπορούσε να σωθεί από μία ψεύτικη εισβολή εξωγήινων.  Η επικείμενη εισβολή θα δημιουργούσε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να αρχίσει μαζικά μια προετοιμασία διαφόρων διαδικασιών προκειμένου να αντιμετωπιστεί...

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

"Τσιπάκι" θέλει να τοποθετήσει ο Δήμος Τρικάλλων στους υπαλλήλους του!!!



Έρευνα αγοράς για να προμηθευτεί το καλλίτερο μηχάνημα σε προσιτή τιμή , έχει ξεκινήσει ο Δήμος Τρικκαίων, προκειμένου να ελέγχει με σιγουριά και ασφάλεια το ωράριο των δημοτικών υπαλλήλων.


Όταν θα δείτε οι Τούρκοι να χτίζουν τις δικές μας εκκλησιές...

Πόντος, Παναγία Σουμελά. Εορτασμοί 2011
Έλεγε ο πατήρ Παΐσιος ότι:
"το Βυζάντιο έφτιαξε το Άγιον Όρος και ότι ήρθε η εποχή που θα ξεκινήσει το Άγιον Όρος να φτιάξει πάλι το Βυζάντιο"

Ακόμη έλεγε : 
«Όταν θα δείτε οι Τούρκοι να χτίζουν τις δικές μας εκκλησιές, να ξέρετε ότι τις χτίζουν, για να πάμε εμείς μέσα...».


Φωτιάδης Όμηρος, π. υπάλληλος πολιτικής διοίκησης Αγίου Όρους, Θεσσαλονίκη 

Προφητείες κυρού Αντωνίου, μητροπολίτου Σιατίστης και Σισανίου


ο μακαριστός Μητροπολίτης
Σισανίου και Σιατίστης, Αντώνιος Κόμπος
+1920-2005

Τον καιρό που ήταν στο νοσοκομείο στα τελευταία του, μετά την τελευταία εγχείρηση που έκανε, μόλις τον φέρανε στο δωμάτιο κοιτούσε απέναντι την εικόνα του Εσταυρωμένου Χριστού και έκλαιγε σαν μικρό παιδί λέγοντας με την γνωστή ταπεινότητά του "πώς με αξίωσες Χριστέ μου, εμένα και μου απεκάλυψες αυτά τα πράγματα!", προφανώς κάτι σοβαρό είχε δει πιο μπροστά...

ΜΕ ΘΕΡΜΟ ΕΠEΙΣΟΔΙΟ ΑΠΕΙΛΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ!


Με θερμό επεισόδιο στη Μεσόγειο απειλεί η Τουρκία σε περίπτωση που η Κύπρος αρχίσει τις υποθαλάσσιες ενεργειακές έρευνες, ή η Ελλάδα οριοθετήσει την ΑΟΖ της.

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ;

πότε ξεκινάμε...?
Μέρα με την μέρα επαληθεύονται οι προφητείες των πατέρων της Ορθόδοξης Εκκλησίας του Ιησού Χριστού! Η ακρίβεια των "προβλέψεων" τους είναι σκανδαλώδης...


ΟΙ ΗΠΑ ΜΑΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ ΑΜΕΣΑ!!!


«Όταν ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος. 
Ακολουθεί… μετά την πρόκληση των Τούρκων. Θα κατεβούν οι Ρώσοι στα Στενά. Όχι για να βοηθήσουν εμάς. Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα. Αλλά, χωρίς να το θέλουν, θα βοηθάνε εμάς....."
Γέροντας Παΐσιος

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

ΕΙΣ ΤΑΣ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΝΥΠΟΦΟΡΟΣ ΖΕΣΤΗ ΓΕΝΗΣΕΤΑΙ...


Όπως πολύ καλά καταλάβατε, το θέμα μας αποτελεί τον επόμενο στίχο της προφητείας του Αγίου Κωνστάντσα που απασχολεί εδώ και καιρό όλους τους επισκέπτες μας...

Μετά την προηγούμενη ανάρτησή μας για τους "2 ανήκουστους πολέμους στις 8 Ιουλίου" σειρά τώρα έχει ...Η ανυπόφορος ζέστη που θα "γεννηθεί" στις 12 του μηνός Αυγούστου (κάποιου έτους...)

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΠΕ ΤΟ "ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ" Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Σαν σήμερα, 05/08/480 π.Χ. κατά την μάχη των Θερμοπυλών (λαμπρή σελίδα στους Περσικούς Πολέμους), η (αρχαία) Ελλάδα νικά με στρατηγική την τεράστιας έκτασης Περσική Αυτοκρατορία και την αναγκάζει να γυρίσει πίσω και να μην έρθει ποτέ ξανά προς την Ευρώπη.

Aν δεν είχε γίνει αυτό, η ευρωπαϊκή και κατόπιν η παγκόσμια ιστορία θα ήταν πολύ διαφορετική...

O Λεωνίδας της Σπάρτης, αρχηγός 300 επίλεκτων στρατιωτών, είπε την ιστορική φράση «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ» στον Πέρση βασιλιά Ξέρξη όταν εκείνος του πρότεινε παράδοση.

Παρακολουθήστε την πολύ σπουδαία γραμματολογική ανάλυση της φράσης...

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ Jesse Ventura (Βίντεο)

Δεν είμαστε μόνο εμείς, δεν είναι μόνο ο Λιακόπουλος που μιλάμε για συνωμοσίες και "πράσινα" ή "μπλέ" άλογα...

Δείτε μια σειρά βίντεο με τον αμερικανό Jesse Ventura* που προσπαθεί  να δώσει απαντήσεις σε μια σειρά από παρατηρήσεις και ύποπτες κινήσεις που συμβαίνουν κυρίως στις ΗΠΑ:


Αεροδρόμιο Denver • Υπόγειες κατοικίες και πόλεις • Ψίθυροι για καταστροφικό ηλεκτρομαγνητικό παλμό από τον ήλιο • 2012 ...



* Ο Jesse Ventura είναι: Κυβερνήτης της Μινεσσότα των ΗΠΑ, Βετεράνος του Ναυτικού των ΗΠΑ, Ηθοποιός, Παρουσιαστής κ.α..

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ DENVER, ΗΠΑ - ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

λεπτομέρειες από το εσωτερικό
του αεροδρομίου του Denver, ΗΠΑ
Έχουμε γράψει και παλαιότερα ότι ένα πέλο μυστηρίου καλύπτει το αεροδρόμιο του Denver στο Κολοράντο των ΗΠΑ.

Ο τρόπος και η διαδικασία ανέγερσης των κτιρίων, το σχήμα τους και τέλος η εσωτερική διακόσμιση με μάλλον ¨προφητικούς¨ πίνακες ζωγραφικής απασχολούν όλους τους θεωρητικούς συνωμοσιών ανά τον κόσμο.

Δείτε τα παρακάτω βίντεο (για την ώρα χωρίς ελληνικούς υπότιτλους) και θα καταλάβετε...

Αν όλα αυτά που εικονίζονται στους πίνακες έχουν μια πιθανότητα να συμβούν, τότε μαύρες μέρες περιμένουν την ανθρωπότητα και τον πλανήτη μας.!

Προφητείες του γέροντος Αμβροσίου


Γέρων Αμβρόσιος Λάζαρης, Mονή Δαδίου
(21/12/1912 - 2/12/2006)
Στο τέλος Αυγούστου 2001, κάποιος τον παρακάλεσε να προσευχηθεί στον Άγιο Νεκτάριο, για να τον βοηθήσει. Και ο Γέροντας:
- Άστον, παιδί μου, τον Άγιο. Αυτός είναι στην Αμερική. Τρέχει να σώσει ζωές.
Στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 έπεσαν οι Δίδυμοι Πύργοι. 

Λίγους μήνες νωρίτερα είχε πει ότι εκείνο που πρόκειται να συμβεί στην Αμερική θ' αλλάξει τον ρου της Ιστορίας:
- Μεγάλο κακό θα βρει την Αμερική, και όχι μόνο μέσα στον Σεπτέμβριο. Αλλοίμονο!
Αυτό το είχε προαναγγείλει επίσης και στον μακαριστό Επίσκοπο Σισανίου και Σιατίστης Αντώνιο σε μία από τις επισκέψεις του τελευταίου, και ήταν παρόντες κι άλλοι, χωρίς όμως να δώσει εξηγήσεις:
- Σεβασμιώτατε, να δείτε τί θα πάθουν οι Αμερικανοί σε δύο μήνες, είχε πει.

Προφητεία τού Γέροντα Σίμωνα Αρβανίτη για την Ελλάδα


Επέρχεται η κάθαρσις...
Θα την ανυψώσει την Ελλάδα ο Θεός, θα την δοξάσει !!!


Προφητεία του Γέροντα Σίμωνα Αρβανίτη, Μονής Αγίου Παντελεήμονα Νέας Πεντέλης, παρμένη από το βιβλίο του Μοναχού Ζωσιμά: "Ιερομόναχος Σίμων Αρβανίτης 1901-1988, η ζωή και το έργο του". 

Ο ιερομόναχος Σίμων Αρβανίτης,
κτήτωρ της Ιεράς μονής Αγίου Παντελεήμωνος Νέας Πεντέλης
(μετοχίου της Ιεράς Μονής Ασωμάτων Πετράκη)



Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Η Αποποινικοποίηση ναρκωτικών ουσίων απαραίτητη προϋπόθεση χειρισμού της μάζας


Τυχαία άραγε η χρονική συγκυρία που επέλεξε η κυβέρνηση και ο "Πρωθυπουργός" μας Γ. Παπανδρέου (η λέξη χωρίς εισαγωγικά θα αποδίδεται πλεόν στον εισαγώμενο εκ Γερμανίας Πρωθυπουργό κ. Ράιχενμπαχ) να ξεκινήσουν την αποποινικοποίηση ναρκωτικών ουσίων;

Σίγουρα όχι! Το πείραμα πέτυχε στην Αργεντινή και...

Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ...ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ!


Δείτε το και αποθηκεύστε το ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ καθώς η γενική κατάρρευση πλησιάζει,  για να ξέρετε στοιχειωδώς τί πρέπει να κάνετε...

Αφού τιμωρήθηκαν όλοι οι εγκληματίες σε αυτόν τον τόπο, ας τα βάλουμε τώρα με τους bloggers


ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου,
Υπουργός Δικαιοσύνης

Όταν ο ΓΑΠ μίλαγε για παγκόσμια διακυβέρνηση, εσύ νόμιζες ότι μίλαγε για Μonopoly. Όταν οι “ανώνυμοι” bloggers έλεγαν για την νέα τάξη πραγμάτων και ότι η Ελλάδα είναι το πειραματόζωο για την εφαρμογή της, ακολουθούμενη από τα υπόλοιπα “PIGS” με πρώτη την Πορτογαλία, εσύ νόμιζες ότι αυτά γίνονται μόνο στη Μετρόπολη και θα μας σώσει ο Batman.

Οι πολιτικοί μας θα πάθουν ό,τι έπαθε ο ...Τσαουσέσκου

"Είναι κρίμα, γιατί σήμερα κατόρθωσε ο διάβολος κι αιχμαλώτισε τις ηγεσίες. Κλαίω την Ελλάδα. Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σήμερα. Η Ελλάδα για να σωθεί, πρέπει όλοι οι ηγέτες της όπου και αν βρίσκονται, να πάνε εξορία...
...Να φύγουν, γιατί παρόντες μολύνουν." (Βιβλίο "Λόγοι χάριτος και σοφίας", π. Μάξιμος Αγιορείτης, 2001, Άγιον Όρος)

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΚΡΕΑΣ (ΚΡΕΑΤΟΜΑΖΑ)

Συνθετικό Κρέας (Vitro Meat)
Ο καθηγητής της Κυτταρικής Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας Βλαντιμίρ Μιρόνοφ ανακοίνωσε, όπως έκαναν και άλλοι στο παρελθόν, ότι μπορεί να κατασκευάσει συνθετικό κρέας, τις γνωστές κρεατόμαζες, αρκεί να βρει επενδυτές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του, το συνθετικό κρέας θα είναι 50% φθηνότερο από το κανονικό, πολύ πιο νόστιμο, πολύ πιό θρεπτικό και εγγυημένα χωρίς τις ασθένειες των τρελλών αγελάδων, των κοτόπουλων, των χοίρων, των ψαριών κτλ.

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΤΕΛΟΣ (...για φέτος)



Πιστοί στο ετήσιο πρόγραμμά τους οι "άγνωστοι" αεροψεκαστές, σταμάτησαν και φέτος, 1η Αυγούστου, την "γνωστή" διαδικασία "ντεκόρ" του γήινου ουρανού...

Οπτικοακουστικό διάλειμα...

Ολοκληρώσαμε την ανάρτηση μιας σειράς από βίντεο που μας άρεσαν και πιστεύουμε ότι θα βρείτε ενδιαφέροντα στις ...διακοπές σας.

Εμείς συνεχίζουμε τουλάχιστον για μία ακόμα εβδομάδα με την γνωστή θεματολογία του "Αφυπνιστή".

Καλές διακοπές σε όσους ξεκίνησαν αλλά και σε σε όσους ετοιμάζονται...

Α

Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΗΣ (Βίντεο)

Σε αυτό το βίντεο αποτυπώνεται η μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα του 21ου αιώνα. Στα σημεία που ο Άλεξ αναπτύσσει συγκεκριμένα θέματα, στην οθόνη εμφανίζονται και τα σχετικά άρθρα από BBC και άλλες "έγκυρες" πηγές που επιβεβαιώνουν ότι αυτά που λέει ΕΧΟΥΝ δημοσιευτεί. . Δυστυχώς ο εφιαλτης είναι πλέον οχι μόνο υπαρκτός, αλλά και ορατός. 


Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ (Βίντεο)

Η αλλιώς, όταν η ΕΡΤ έκανε δουλειά...!!!

Μπορεί να μην έχει την ποιότητα των ντοκυμαντέρ του BBC και του History Channel,
αλλά το περιεχόμενο σίγουρα θα το ζήλευαν και οι καλύτεροι παραγωγοί!


Ο  Τάλος, ο Δαίδαλος, ο μηχανισμός των αντικυθήρων και πολλά άλλα
που μας κάνον υπερήφανους για την καταγωγή μας

Ταξίδι στο Διάστημα (βίντεο)

*****

Πόσο μικροί είμαστε.. μια ματιά στο διάστημα (Βίντεο)