Message

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

The Corporation (Ελλ. Υπότιτλοι)

Από τα τέλη του 18ου αιώνα που μια Αμερικανική νομική απόφαση όρισε ότι το οργανωμένο επιχειρηματικό μοντέλο της εταιρίας είναι νόμιμα ένα νομικό πρόσωπο ,έδωσε σε αυτήν τη δύναμη να γίνει η κυρίαρχη οικονομία ,πολιτικά και κοινωνικά σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Αυτή η ταινία κάνει μια βαθιά ψυχολογική εξέταση στο μοντέλο της εταιρίας χρησιμοποιώντας διάφορες μελέτες. Αυτό που αποδεικνύει είναι ότι αυτό το νομικό πρόσωπο δρα σαν ένας τυπικός ,καταστροφικός ψυχοπαθής χωρίς ίχνος συνείδησης.

Επίσης μας δείχνει πόσο μεγάλη απειλή είναι αυτός ο ψυχοπαθής για τον κόσμο μας και το μέλλον μας και πως μερικοί άνθρωποι με θάρρος, αποφασιστικότητα και εξυπνάδα προσπαθούν να τον σταματήσουν.

GEOFFREY- Ο ΛΑΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ
Συγκεντρωμένες στο παρακάτω βίντεο οι προσπάθειες του ΓΑΠ να μας πείσει ότι η μόνη μας ελπίδα είναι η Παγκόσμια (Δια)κυβέρνηση. Ποτέ βέβαια, δεν μας εξήγησαν όλοι αυτοί οι «Καλοί Σαμαρίτες» που τόσο πονάνε για την ανθρωπότητα - τύπου Σόρος, Ροκφέλερ, Μπους, Ομπάμα, Τρισέ, Κίσσινγκερ, Πάπα, ΓΑΠ και δεν συμμαζεύεται – πως ακριβώς θα γίνει η παγκόσμιά τους (δια)κυβέρνηση, πως θα λειτουργήσει και ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της. Ή μάλλον, ποιος θα είναι το επόμενο βήμα της.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ: Προς τον Πρόεδρο της «Δημοκρατίας»...

(το "Δημοκρατίας" σε εισαγωγικά όπως την κατάντησε ο ίδιος...)


ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ):

Κύριε Πρόεδρε των δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Οι ορισμένοι που αναφέρεται ότι χάλασαν το εορταστικό κλίμα είναι αυτοί που φιλοξενείς στο γραφείο σου για να κουβεντιάσετε μαζί το οργανωμένο σχέδιο καταστροφής της Ελλάδας.

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΟΨΗ: ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας
Κάρολος Παπούλιας
Έχουμε εκφράσει επανειλημμένα τις θέσεις μας για τους απανταχού "αγανακτισμένους" καθώς και τις επιφυλάξεις μας για το αυθόρμητο και το πηγαίο των αντιδράσεων αυτών... Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αναγκαστικά όλοι οι αγανακτισμένοι είναι "ένοχοι"!

Στην ψυχολογία των μαζών, αρκούν δέκα "διαβασμένοι" νοματαίοι να συμπαρασύρουν εκατό και χίλιους "ανυποψίαστους" πολίτες ακόμα και αν ο δείκτης νοημοσύνης των τελευταίων πλησιάζει αυτόν του Αϊνστάιν....

Παρακολουθώντας τηλεόραση αυτή την στιγμή, θα θέλαμε να τονίσουμε εδώ σαν απάντηση σε διάφορους σχολιασμούς ότι:

ΖΗΤΩ Η 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΒΑΛΑΝΕ ΜΥΑΛΟ ΑΚΟΜΑ!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

Σαν σήμερα, 28η Οκτωβρίου ο Μέγας Κωνσταντίνος το 312 μ.Χ (Μάχη της Μιλβίας, "εν τούτω νίκα") κατατρόπωσε την παλαιά Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και τα άγνωστα για την εποχή παγκόσμια λαμόγια! Αυτό ακριβώς το γεγονός, μας το φύλαγαν οι Ιταλοί (και τα Λαμόγια) και ο Μουσολίνι ανήγγειλε τον Πόλεμο στην Ελλάδα την ίδια ακριβώς μέρα το 1940 όταν τους το επέτρεψαν οι καταστάσεις...

Στις μέρες μας πληρώνουμε πάλι, τα όσα υπέστησαν οι Γερμανοί κατακτητές στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο από τους Έλληνες, έτσι ανακοινώνεται η (μερική) Χρεοκοπία της Ελλάδος παραμονή της Εθνικής μας Εορτής...

Άλλη φορά δεν θα υπάρξει...!!! Λαμόγια ο καιρός γαρ εγγύς!!!


Ο ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΣ

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Ο ΠΡΟΣΦΑΤΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ!



Mια έκθεση αναφοράς  παρέλαβε το Κρεμλίνο στις 23 Οκτωβρίου (2011) από τον πολεμικό της στόλο που βρίσκεται στην Μαύρη θάλασσα.

Αναφέρει ότι οι ΗΠΑ έχουν επιτεθεί στην Τουρκία με ένα από τα τρομακτικά όπλα σεισμού που διαθέτει, ως αντίποινα για τη μαζική εισβολή της Τουρκίας στο Βόρειο Ιράκ την περασμένη εβδομάδα.

ΠΩΣ ΝΑ "ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΤΕ" ΕΝΑ ΣΕΙΣΜΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως έχουμε πει και άλλοτε, οι σεισμοί δεν έρχονται πάντα με το θέλημα του Θεού.
Ο Άνθρωπος έχει 'εξουσία' να προκαλεί την φύση και το περιβάλλον σύμπαν μέχρις ενός βαθμού!

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ "ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!

ο γέρων Ιωσήφ ο Βατοπεδινός
Αύριο Τετάρτη, θα αποφασίσει η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ τις λεπτομέρειες για το κούρεμά μας. Θα είναι σφιχτό; ...θα είναι με την ψιλή; ...θα μας αφήσουν και καμιά φράτζα; θα δείξει...

Αυτό που κατά την γνώμη μας όμως δείχνει, είναι ότι...

Τώρα ...στρίβειν δια του αρραβώνος!


The Game is Over..!!! Ο μοιραίος GAP πετάει σιγά-σιγά την μπάλα στην εξέδρα και θα ζητήσει πολύ σύντομα επικύρωση της χρεωκοπίας από την βουλή με την μέγιστη πλειοψηφία των 180 ψήφων,  πράγμα 100% ανέφικτο ως επικύρωση με απώτερη κατάληξη όχι μόνο τις εκλογές αλλά το γνωστό "στρίβειν δια του αρραβώνος"...


Θα προλάβει άραγε...;;;

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Βατικανό: «Χρειάζεται νέα διεθνής οικονομική αρχή με παγκόσμιες αρμοδιότητες»



Το «υπουργείο Δικαιοσύνης» του Βατικανού αποσαφηνίζει ότι ο τελικός στόχος είναι η δημιουργία ενός είδους «κεντρικής διεθνούς τράπεζας».

σ. Αφ: λέγαμε κι εμείς πότε άραγε θα μιλήσει το παππικό κέντρο εξουσίας για τα τεκτενόμενα... Όπως βλέπετε δεν άργησε; Περιμένουμε και την συνέχεια τώρα με την έμπρακτη συμμετοχή του!

Ὁ Σιωνισμὸς ὡς ἐξωτερικὸς ἐχθρός του Ἑλληνισμοῦ καὶ τῆς Ὀρθοδοξίας


Ἕνας ἀπὸ τοὺς βασικότερους ἐξωτερικοὺς προαιώνιους ἐχθρούς του Ἑλληνισμοῦ καὶ τῆς Ὀρθοδοξίας εἶναι ὁ Σιωνισμός, τὸ πρωτοπαλίκαρο τοῦ Σατανᾶ, ποὺ ἀφοῦ ἐξετέλεσε τὸ μεγαλύτερο ἔγκλημα τῶν αἰώνων καὶ ἐσταύρωσε τὸν Θεάνθρωπο Ἰησοῦ (ὡς ἄνθρωπο), αὐτὴ ἡ συναγωγὴ τοῦ διαβόλου ἐπέσυρε τὴν κατάρα ὅλου του ἀνθρωπίνου γένους πάνω στὰ κεφάλια τους καὶ τὰ κεφάλια τῶν παιδιῶν τους, σὲ ὅλες τὶς γενεὲς ως καὶ τὴν συντέλεια.

Σοκ: Μόλις 48 δις ευρώ τους κόστισε η "αγορά" της Ελλάδος!!!

Μια εκπληκτική αποκάλυψη προέκυψε κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων για το επίπεδο του "κουρέματος" του ελληνικού χρέους: Όπως μεταδίδεται από τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία μεταξύ των ιδεών που βρίσκονται υπό συζήτηση είναι να επεκταθεί η περίοδος αποπληρωμής και να κοπούν τα επιτόκια στο πρώτο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας των 110 δισ. ευρώ.

Και συνεχίζει η ανταπόκριση: "Η Ευρωζώνη και το ΔΝΤ έχουν μέχρι σήμερα δανείσει στην Ελλάδα 48 δισ. ευρώ από το συγκεκριμένο πακέτο" (σ. Αφ: ONLY!!!!!)

ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΘΩΡΗΚΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Τις τελευταίες μέρες διαβάζουμε συνεχώς για χτυπήματα-χαστούκια το ένα πίσω από τ' άλλο στον ...έγκριτο δημοσιογράφο της "δημόσιας" και όχι κρατικής  τηλεόρασης κ. Κ. Βαξεβάνη μετά την τηλεοπτική του σύγκρουση με τον υπουργό οικονομικών κ. Βενιζέλο.

Θυμηθήκαμε επίσης ότι την τελευταία φορά που ο εν λόγω έγκριτος δημοσιογράφος απασχόλησε το μυαλό μας ήταν πριν λίγο καιρό που  είχαμε διαβάσει στην Lifo ένα άρθρο του για την εκκλησία και γενικότερα το πνεύμα κάποιων "χαζών" που θεωρούν αποκούμπι την εκκλησία, τους πατέρες της ορθοδοξίας και κατ' επέκταση τον ίδιο τον Θεό. Μιας και αυτοί (οι πατέρες) έχουν τα χίλια μύρια κουσούρια, η θεολογία τους είναι ξεπερασμένη και μάλλον ο Παντοδύναμος Θεός Τους δεν είναι και τόσο Παντοδύναμος αφού δεν έχει εξαφανιστεί ακόμα....

Μεταξύ άλλων λοιπόν ο "έγκριτος" έγραφε:
Αν υπάρχει Θεός, κριτικός και παντοδύναμος, τότε σίγουρα θα έχει τη δύναμη να αυτοαναιρεθεί, βλέποντας όλα αυτά που έχει δημιουργήσει! 

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ 15'

Δες μέσα σε 15 λεπτά γιατί καταντήσαμε ως Έλληνες έρμαια στα χέρια του Δ.Ν.Τ και του ψευτο-ρωμαίϊκου σοσιαλ-ληστικού club των προδοτών...

Έρχονται δύσκολες μέρες αλλά δεν θα κρατήσουν για πολύ! Μήνες θα 'ναι!Μετά η Ελλάδα θα τραβήξει μπροστά. Ο Θεός θα δοξάσει Αυτόν τον Τόπο!

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Ουρά χιλιομέτρων για να προσκυνήσουν την Αγία Ζώνη



Χιλιάδες πιστοί συρρέουν όλο το 24ωρο στην Ιερά Μονή Νοβοντέβιτσι της Αγίας Πετρούπολης, για να προσκυνήσουν την Αγία Ζώνη της Παναγίας από την Ιερά Μονή Βατοπεδίου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι πιστοί παρόλο το τσουχτερό κρύο και τη βροχή έχουν σχηματίσει ουρά πέντε (5) χιλιομέτρων, ενώ μέχρι αυτή την ώρα την Αγία Ζώνη έχουν προσκυνήσει πάνω από 400.000 ρώσοι.

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΥΠΕΡΑΓΩΓIΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΑΙΩΡΗΣΗ


Το παρακάτω βιντεάκι "τα έχει σπάσει" στο youtube τις τελευταίες δύο μέρες όπου και προβάλεται. Αυτό που θα δείτε, με απλά λόγια είναι οι ιδιότητες του μαγνήτη που όταν υπερψυχθεί γίνεται "υπεραγώγιμος" και παρουσιάζει φαινόμενα όπως αυτά στο βίντεο...

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ "ΓΟΥΔΗ" Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ...




Με την τρεμούλα Γιωργάκη δεν πετυχαίνεις τίποτα! 

Ακόμα και τώρα δεν είναι ΑΡΓΑ... Το τομάρι σου, ρε τομάρι, το έχεις χαμένο όποιον δρόμο και να διαλέξεις! Μην σε παραμυθιάζουν ότι θα δωθεί ..."προστασία". 

Κι αυτοί θελουν να ξεφορτωθούν τους προδότες μόλις κάνουν την δουλειά τους...

Καλά ιστορία δεν ξέρεις και δεν διαβάζεις! Ελληνικές ταινίες δεν έχεις δει ποτέ..;

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

The Telegraph: Η Ελλάδα βρίσκεται 2 εβδομάδες πριν την χρεοκοπία!



Είναι το μόνο ξένο δημοσίευμα (εξ όσων γνωρίζουμε) το οποίο αναφέρει ότι 
η χρεοκοπία της Ελλάδας θα ανακοινωθεί την ημέρα που 
οι Έλληνες είπαν "Όχι" στον φασισμό, δηλαδή 
την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011


σ. Αφ: ΤΥΧΑΙΟ; Οχι άμα "κάποιοι" τα είχαν δει όλα κολιόμενα πριν 71 χρόνια!

2012 ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ;


Η κινητήριος δύναμη του κλιματικού συστήματος της Γης είναι ο ήλιος. Το ηλιακό φώς θερμαίνει τον κόσμο μας. Η δύναμη των ηλιαχτίδων μέσα από τη διαδικασία της φωτοσύνθεσης δίνουν ζωή στα φυτά και τα αναπτύσσουν. Το φως του ήλιου μεταδίδει θερμότητα, η οποία αναπτύσσει την θερμοκρασία του αέρα με αποτέλεσμα την εξάτμιση και τη συγκέντρωση των υδρατμών στον ουρανό όπου με τη μορφή των σύννεφων έχουμε το φαινόμενο της βροχής.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ


Στὴν Ἀμερική, στὰ πλαίσια μίας τηλεοπτικῆς ἐκπομπῆς, ἡ κόρη ἑνὸς διακεκριμένου δημοσίου προσώπου ρωτήθηκε τὸ ἑξῆς:

«-Πῶς ἦταν δυνατὸν ὁ Θεὸς νὰ ἐπιτρέψει νὰ συμβεῖ κάτι τέτοιο;» (ἡ ἐρώτηση σχετιζόταν μὲ τὰ γεγονότα τῆς 11ης Σεπτεμβρίου).

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Σισανίου Πάυλος προς Σηφουνάκη: "ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ"


ο Μητροπολίτης
Σισανίου και Σιατίστης
κ. Παύλος




"Κύριε Σηφουνάκη,

Διάβασα τήν ἀνακοίνωσή σας, δηλαδή τήν μισαλλόδοξη ἐπίθεσή σας, πού ἀφορᾶ τήν μισθοδοσία τῶν κληρικῶν καί διερωτήθηκα ποιός τίτλος θά ἦταν ὁ πιό κατάλληλος γιά νά ἀποδόσει τό νόημά της καί τό φρόνημά σας. Δέν βρῆκα ἄλλο κατάλληλο ἀπό τόν «Η ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ» σέ ὅλο τό θλιβερό μεγαλεῖο της.

Σκέφθηκα μετά, ὅτι σεῖς, πού ἐκδόσατε αὐτή τήν ἀνακοίνωση, εἶσθε ἕνας ὑπουργός σήμερα καί ἤσασταν ὑπουργός καί βουλευτής παλαιότερα.

Ερασιτέχνης μοντελιστής στέλνει πύραυλο στο... διάστημα!!!! (Βίντεο)


Ένας ερασιτέχνης πυραυλομοντελιστής κατάφερε να στείλει ένα πύραυλο κοντά στα κράσπεδα του διαστήματος, εκτοξεύοντας την ιδιοκατασκευή του σε ύψος 121.000 ποδών (σχεδόν σε ύψος 40 χλμ.). Η εκτόξευση πραγματοποιήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου στις 11:08 το πρωί τοπική ώρα, από την έρημο της Νεβάδα.

Πούτιν: "Είστε δειλοί αν δεν στηρίξετε την Ελλάδα!"


Τελικά, αν μία χώρα δικαιούται τον τίτλο της ειλικρινούς στήριξης προς την Ελλάδα αυτή την εποχή είναι η Ρωσία, που, παρά την οργή κατά της ελληνικής κυβέρνησης και τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε ο Γ. Παπανδρέου στον Β. Πούτιν, εξακολουθεί να ρίχνει το "ειδικό βάρος" της υπέρ της ελληνικής σωτηρίας...

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΛΑΤΙΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ = ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΤΗΣ ΚΥΜΗΣ

Πόσοι Έλληνες γνωρίζουν, άραγε, ότι το Λατινικό Αλφάβητο στο οποίο γράφουν όλες οι Χώρες του Δυτικού Κόσμου είναι το Αλφάβητο των Ελλήνων της Κύμης; 

Την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009, στην εκπομπή «Άξιον Εστί» της ΕΤ-3, ο Βασίλης Βασιλικός φιλοξένησε τον καθηγητή της Κρητικής Αρχαιολογίας Γιάννη Σακελλαράκη, ο οποίος μίλησε για την μεγάλη ανακάλυψη της γυναίκας του Έφης: Η Έφη Σακελλαράκη, όπως θα ακούσετε να λέει ο καθηγητής, ανεκάλυψε την ακριβή θέση της Αρχαίας Κύμης στην Εύβοια, και γι' αυτό τον λόγο την λατρεύουν οι Ιταλοί.

Ακούστε αυτά που λέει ο καθηγητής Γιάννης Σακελλαράκης για την Κύμη και το Αλφάβητό της που μεταφέρθηκε στην Μεγάλη Ελλάδα της Ιταλίας και έγινε το γνωστό σε όλους Λατινικό Αλφάβητο. Μιά ακόμη Ελληνική Εποποιΐα που ούτε κάν διδάσκεται στα Ελληνικά Σχολεία...

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Η ΝΕΑ (ΜΑΣ) ΕΠΟΧΗ / ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ; (ΒΙΝΤΕΟ)


Κάποιοι μας παραπονιέστε ότι δεν έχετε τόσο χρόνο να δείτε ολόκληρο ένα βίντεο ας είναι και 5-10 λεπτών. Αυτό είναι αλήθεια, όλοι μας έχουμε λίγο χρόνο στην διάθεσή μας σήμερα για όλα τα άλλα που μας αποσχολούν μετά τις φροντίδες μας για τις βιωτικές μέριμνες και δεν είναι τυχαίο αυτό!...

Θέλετε όμως και να μάθετε την αλήθεια, το τί συμβαίνει, πού συμβαίνει και κυρίως γιατί συμβαίνει...

Αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο, δεν είστε οι μόνοι και είναι απολύτως σεβαστό αυτό! Απλά ο ιστότοπος αυτός μάλλον δεν είναι για σας! Σίγουρα μπορείτε να ξοδέψετε πιο "παραγωγικά" τον ελάχιστο (βίντεο) χρόνο σας σε κάποιο μουσικό βίντεο κλίπ, λίγο ποδόσφαιρο, μια ομιλία του GAP, ή τις αθλητικές επιδείξεις της Τζούλιας... Όλα χρειάζονται εξάλλου!

Εμείς σας υποσχεθήκαμε ότι εδώ θα αναρτούμε τα καλύτερα και τα πιο ψαγμένα που πέφτουν στην αντίληψή μας. Δείτε λοιπόν το επόμενο βίντεο διάρκειας 19,5 λεπτών αν θέλετε να πάρετε μια ιδέα για το πως ξεκίνησαν κάποια πράγματα που τώρα συμβαίνουν γύρω μας...

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΡΩΣΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΙΘΑΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥΤΙΝ/ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΑΓ. ΟΡΟΣ

ο σύντροφος Βλαδίμηρος μαινόμενος!
Σφοδρή είναι η αντίδραση της Ρωσίας στην απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να συμμετάσχει σε άσκηση του ΝΑΤΟ στα ρωσο-λιθουανικά σύνορα δίπλα στον υπό ρωσικό έλεγχο θύλακα του Καλίνινγκραντ θέτοντας στην διάθεση του ΝΑΤΟ το Deployable Corps Greece (NDC-GR με έδρα τη Θεσσαλονίκη). 

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Ο ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΣ - 9 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ


Αγαπητοί μας φίλοι και αναγνώστες τον Ιανουάριο του 2011, πριν 9 μήνες, ξεκινήσαμε το ταξίδι στα παγκόσμια νερά του κυβερνοχώρου με την γαλέρα του blogger και την απόφαση να μοιραστούμε μαζί σας λίγες σκέψεις και κάποια στοιχεία που νομίζαμε και εξακολουθούμε να νομίζουμε ότι μας είναι ιδιαιτέρως χρήσιμα στις μέρες που ζούμε.

Τα στατιστικά στοιχεία της κίνησης αυτού του blog, ξεπέρασαν κατά πολύ τις αρχικές μας προβλέψεις και η ταχύτητα διάδοσης των αναρτήσεών μας αυξάνεται καθημερινά. Τον περασμένο Αύγουστο ξεπεράσαμε τις 100.000 επισκέψεις και σε μόλις ενάμιση μήνα αργότερα προστέθηκαν άλλες 50.000..!!!! Η πρόβλεψή μας είναι ότι θα περάσουμε τις 200.000 επισκέψεις σε λίγες μέρες (υπάρχει και σχετικός μετρητής στο κάτω μέρος της σελίδας).

ΠΑΪΣΙΟΣ: Θα γίνουν πράματα και θάματα που δεν θα εξηγούνται με τη λογική!

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

ΑΘΕΪΑ: ΤΟ "ΚΑΥΧΗΜΑ" ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ! (ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΚΟΝΤΟΓΛΟΥ)


Φ. Κόντογλου,
Αυτοπροσωπογραφία

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Νυξ αφεγγής τοις απίστοις, Χριστέ, τοις δε πιστοίς φωτισμός. 



Αθεΐα! Τίτλος μεγάλος και καύχημα για τον σημερινόν άνθρωπο. Όποιος τον αποχτήσει (και για να τον αποχτήσει, φτάνει να χειροτονηθεί μοναχός του άπιστος),γίνεται παρευθύς στα μάτια των άλλων σοφός, κι' ας είναι αμόρφωτος, σοβαρός, κι' ας είναι γελοίος, επίσημος κι' ας είναι αλογάριαστος, υπεράξιος κι' ας είναι ανάξιος, επιστήμονας κι' ας είναι κουφιοκέφαλος.

Φώτης Κόντογλου (πραγματικό όνομα Φώτιος Αποστολέλης: Αϊβαλί Μικράς Ασίας, 8 Νοεμβρίου 1895 – Αθήνα, 13 Ιουλίου 1965)

σ. Αφ: Θα μπορούσε κανείς να σταματήσει εδώ την ανάγνωση. Τα παραπάνω έχουν τόση σοφία μέσα τους καθώς και χιλιάδες κρυμμένες λέξεις που θα χρειαστεί ώρα στοχασμού για τα βγάλει στην επιφάνεια της συνείδησής του πριν προχωρήσει στο κείμενο. Αλλά όταν πρόκειται για Κόντογλου, σίγουρα μας περιμένουν κι άλλες γεύσεις σοφίας παρακάτω που δεν θέλουμε να χάσουμε... 

Μακαριστός Σιατίστης Αντώνιος: Όταν αρχίσει το κακό από την Συρία να αρχίσετε να προσεύχεστε!

ο μακαριστός Μητροπολίτης Σιατίστης & Σισανίου +Αντώνιος
Διαβάζουμε στην σημερινή ειδησεογραφία:
Την «οργή» τους για το αποτέλεσμα εξέφρασαν οι ΗΠΑ, όταν η Κίνα και η Ρωσία άσκησαν βέτο στο σχέδιο απόφασης του ΟΗΕ, το οποίο καταδικάζει το συριακό καθεστώς.

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Καταργούν τη μετάδοση της Θείας Λειτουργίας από την ΕΡΤ



Μετά τη διακοπή της εκπομπής Αρχονταρίκι του μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιου, η κυβερνητική απόφαση περί κατάργησης της ΕΡΤ βγάζει από το πρόγραμμα και την καθιερωμένη εδώ και δεκαετίες κυριακάτικη Θεία Λειτουργία!

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!


Ναι, υπάρχει και η άλλη άποψη του μύθου εκτός από αυτήν του "φίλου" μας του Al Gore ο οποίος πιστεύει ότι η γη θα αντιμετωπίσει τεράστιο κίνδυνο από τον υπερπληθυσμό και το διοξείδιο του άνθρακα που παράγεται από τις ανθρώπινες δραστηρτιότητες αντιμετωπίζοντας λίγο πολύ τον άνθρωπο ως ...πλαστική σακούλα!

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Πρεμιέρα για την ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ σήμερα!

Πρεμιέρα σήμερα για την προαιρετική (για την ώρα) "Εθνική Φοροκάρτα"!


Η νέα φοροκάρτα - ακολουθεί ανάλυση δική μας

Η Φοροκάρτα σαν αντικείμενο είναι ή κορυφή ενός "παγόβουνου" ή οποία θα μπορεί να συνδέει ηλεκτρονικά όλες μας τις αγορές (καταναλωτική κίνηση) με μια βάση δεδομένων ώστε αυτόματα και online η εφορία να μπορεί να υπολογίζει το ΦΠΑ και τις δαπάνες μας ως καταναλωτές αλλά και την ταμειακή και φορολογική εικόνα των επιχειρήσεων που συναλλασσόμαστε.

Όλα καλά μέχρι εδώ. Υπάρχουν όμως και δεύτερες σκέψεις αλλά και συσχετίσεις με σκοτεινά σχέδια υποδούλωσης της ανθρωπότητας!