Message

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Η ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ "ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ" ΤΗΣ GOOGLE, ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ...

Σκεπτικός, δυνατός  και πανέτοιμος...
Καλημέρα σας και καλή Σαρακοστή!

Όπως θα έχετε παρατηρήσει, εδώ και λίγο καιρό (λίγο πρίν τα Χριστούγεννα), ο "Αφυπνιστής" ελάττωσε την επικοινωνία μαζί σας και τον αριθμό των αναρτήσεων! Όπως καταλαβαίνετε το να συντηρούμε ένα ιστολόγιο με τέτοια θεματολογία παράλληλα με τις καθημερινές απαιτήσεις εργασίας και οικογένειεας, απαιτεί χρόνο και κόπο, κυρίως στο να φιλτράρουμε τί θα είναι αυτό που τελικά θα βγεί στον αέρα και θα πρέπει να δένει με τον χαρακτήρα και την πληροφορία πού ήδη υπάρχει εδώ ή πρόκειται να ακολουθήσει.

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Το Ιράν διέκοψε τις εξαγωγές πετρελαίου στην Ελλάδα και άλλες πέντε χώρες

(σ. Αφ: ...άρχισαν τα όργανα!)
(ΑΝΑΝΕΩΣΗ: 15/2  19:00)
Το Ιράν διέκοψε σήμερα τις εξαγωγές πετρελαίου σε έξι χώρες της ΕΕ (Ελλάδα, Ολλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία και Πορτογαλία), όπως μετέδωσε το αγγλόφωνο ιρανικό κρατικό δίκτυο Press TV.

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΕΞΟΔΑ...



Η δουλειά μετά τις γιορτές κατέρρευσε ίσως και λόγω κακοκαιρίας αφού για ενάμιση μήνα όλα είναι άσπρα και οι θερμοκρασίες πλησίον του μηδενός και πιο κάτω... Οι υποχρεώσεις τρέχουν αυξημένες... Ζω το κάθε τι σαν να το κάνω τελευταία φορά γιατί δεν ξέρω πότε θα χάσουμε την δυνατότητα να κάνουμε πράγματα που θεωρούσαμε αυτονόητα για χρόνια αφού η οικονομική αιμορραγία δεν σταματά...

ΛΟΝΔΙΝΟ 2012 - ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ... ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...



ο Μπλερ σε ανύποπτο χρόνο έχει αναφέρει ότι στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου θα εμφανίσουν τον "εκλεκτό" τους...

«πρώτα θα γίνει κάτι που θα γονατίσει την Αμερική...»



Σε μια επίσκεψή μας στον Παππούλη και χωρίς να τον ρωτήσουμε ξαφνικά μας είπε :

ΤΑ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!

«Θά σάς επιβάλουν μεγάλο καί δυσβάστακτο φόρο, αλλά δέν θά προφθάσουν»
ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ!
Εξοργιστείτε αλλά μην καταθλίβεσθε!


ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΘΑΝΕ Ο Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

Θ. Κολοκοτρώνης, ο γέρος του Μοριά! 3/4/1770 - 4/2/1843
Σαν σήμερα πέθανε ο "γέρος του Μοριά" αφού έδωσε δύο μεγάλες "μάχες" στην ζωή του. Αυτή για την Ελλάδα και ΑΥΤΗ για τον εαυτό του, ταπεινωμένος μέσα στις ελληνικές φυλακές καταδικαζμένος... σε θάνατο ως "αντίδωρο" των όσων προσέφερε για την πατρίδα..!!!

Είναι γνωστή η βιογραφία του και δεν θα επεκταθούμε παραπέρα, θα σταθούμε μόνο σε μια φράση του:

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Ξεχάστε την υπερθέρμανση και κοιτάξτε τον 25-ετή κύκλο


Η υποτιθέμενη «συναίνεση» για την υπερθέρμανση του πλανήτη λόγω των ανθρωπίνων δραστηριοτήτων βρίσκεται αντιμέτωπη με μια ενοχλητική πρόκληση, μετά την κυκλοφορία νέων δεδομένων που δείχνουν ότι η θερμοκρασία του πλανήτη δεν έχει ανέβει τα τελευταία 15 χρόνια!


Με βάση τις μετρήσεις από περισσότερους από 30.000 σταθμούς μέτρησης, τα στοιχεία που εκδόθηκαν πριν λίγες μέρες, χωρίς τυμπανοκρουσίες από την Met Office (την Βρετανική Μετεωρολογική Υπηρεσία Β.Μ.Υ). και την Μονάδα Κλιματικής Έρευνας του Πανεπιστημίου της Ανατολικής Αγγλίας, επιβεβαιώνει ότι η αυξητική τάση της παγκόσμιας θερμοκρασίας έληξε το 1997.

ο τρόμος άρχισε να ζωγραφίζεται στα μάτια τους!


Στον βωμό της δικής Τους φιλοδοξίας, θυσιάστηκε ολόκληρη χώρα! Στο όνομα της δικής Τους καλοπέρασης, οι πολίτες άδειασαν και το τελευταίο σπιρτόκουτο με κέρματα! Προς ένδειξη απόλυτης υπακοής στα γνωστά-άγνωστα "αφεντικά" τους, πολλοί συνάνθρωποί μας οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο και χάθηκαν μια για πάντα στα μαύρα νερά της απόγνωσης...

Ο πνευματικός νόμος θα εφαρμοστεί και μάλιστα χωρίς επιείκεια και εδώ! Δείτε τον τρόμο που άρχισε να ζωγραφίζεται στα μάτια του... ο καιρόc γαρ εγγύc!

Σενάριο τρόμου: Η φτώχεια θα φέρει βία



Tο σενάριο τρόμου της βίας που προκαλείται από τη φτώχεια και την εξαθλίωση ανησυχεί σοβαρά την Ευρώπη, καθώς το άλλο τρομακτικό σενάριο, αυτό της χρεοκοπίας της χώρας μας, παραμένει ανοιχτό, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

«Γέροντα ανησυχώ για τα δάνεια... Θα μας πάρουν τα σπίτια;»



«Γέροντα ανησυχώ για τα δάνεια... Θα μας πάρουν τα σπίτια;»