Message

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

CODEX ALIMENTARIUS, του Λιακόπουλου Δημοσθένη (VIDEO)




Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Όταν πριν από χρόνια πρωτομίλησα για τον "διατροφικό κώδικα",

γνωστό σαν CODEX ALIMENTARIUS,

κλασικά, άρχισαν τα παπαγαλάκια να κοροϊδεύουν, χαμένα μέσα στην χαϊβανίτιδα που η νέα τάξη απλόχερα και δωρεάν προσφέρει σε όλους και όλες.

Σήμερα, αρκετά χρόνια μετά, κάποιοι, άρχισαν να ψάχνονται.
Ας θυμηθούμε τι απεκάλυψα.


Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

κι όμως! κρατάνε κινητό στο χέρι σε ταινίες του 1928 και 1938!!!


Ανακάλυψαν ταινίες του 1938 και 1928 στις οποίες εμφανίζονται "κομπάρσοι" με κινητό στο χέρι!
Αν δεν μας γελάνε τα μάτια μας, αυτό φαίνεται να συμβαίνει αν παρατηρήσει κανείς πιο προσεκτικά τις εν λόγω σκηνές. 

Ταξιδιώτες του χρόνου, οφθαλμαπάτη-σύμπτωση ή κάτι άλλο;

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν και πιστεύουμε ότι θα συμφωνήσετε μαζί μας. 

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Mυστικά πειράματα των Γερμανών σε βάρος των Ελλήνων;



Στρατιωτική περιοχή σε σχήμα εμβρύου μέσα στη μήτρα σε βουνό των Ιωαννίνων.
-Φαίνεται πεντακάθαρα ο πλακούντας και ο ομφάλιος λώρος
-Στρατιωτικά ραντάρ σε "κυκλικό σχήμα μυαλού" στο κεφάλι του εμβρύου!
-Μηχανήματα μετάδοσης και λήψης δεδομένων στη θέση της καρδιάς!

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

"ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ" ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΗ!


Αγαπητοί φίλοι και επισκέπτες του ιστολογίου μας, Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους μας που κρατάμε ζωντανή αυτή την παρέα από τον Γενάρη του 2010 και αποτελούμε γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ μας αλλά και προς τρίτους που θέλουν να μάθουν για αυτές τις "παράξενες" θεωρίες που άρχισαν σιγά-σιγά να εξηγούν όλο και περισσότερο σε περισσότερους, τα "ανεξήγητα" φαινόμενα της εποχής μας και να δίνουν "νόημα" στα "γιατί και πώς" της καθημερινότητας μας...

Οκτακόσιες τόσες χιλιάδες κλίκ, δεκάδες χώρες και χιλιάδες φίλοι είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας μέχρι σήμερα. Τίποτα παραπάνω από μια καλή μαγιά και επιβεβαίωση του κόπου του δικού μας αλλά και όλων των "αφυπνιστών" που πληθαίνουν μέρα μέ την μέρα, στο διαδίκτυο, στον τύπο, στη δουλειά, στην διασκέδαση, στο σπίτι, παντού...

Πιστεύουμε ότι όλη αυτή την περίοδο, καταφέραμε να μαζέψουμε τα καλύτερα και να τα μοιραστούμε μαζί σας και εσείς με άλλους και οι άλλοι με άλλους και έτσι είμαστε σίγουροι ότι οι "υποψιασμένοι" είναι πλέον περισσότεροι, αρά και το πρόβλημά τους μεγαλύτερο!!!

Σύντομα κάποια μέρα, το "πρόβλημά" τους θα είναι μεγαλύτερο από την "δύναμή" τους και με την βοήθεια του Θεού, θα καθαρίσει η ήρα από το στάρι!!!

...σε λίγο, όλα αυτά που συνθέτουν την ήσυχη καθημερινότητά σου θα είναι παρελθόν! Αν θες να ξέρεις γιατί; ΨΑΞΕ ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ - Μέχρι και την τελευταία μας ανάρτηση!

Ο ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΣ

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Δ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΤΑ "8 ΛΕΠΤΑ"!


ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΦΟΒΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
***ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠ ΟΛΟΥΣ***

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ:
Ο Ήλιος, οι Νεφελίμ, οι Ελοχίμ και... οι άσχετοι

9 Ιαν 2013
Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Κάθε μέρα, δεσπόζει στον ουρανό. Κάθε βράδυ, λείπει από τους περισσότερους. Η ανατολή και η δύση του, μελοποιήθηκαν και τραγουδήθηκαν περισσότερο από κάθε άλλο φαινόμενο στον κόσμο.
Ο ίδιος λατρεύτηκε σαν θεός, από όλους σχεδόν τους λαούς. Θεωρείται η άκακη πηγή ζωής του πλανήτη. Ενός πλανήτη, που όπως λένε οι οικολόγοι, δεν τον σεβόμαστε και τον χρησιμοποιούμε απερίσκεπτα, θέτοντας σε κίνδυνο την ύπαρξή του.

Λίγοι όμως έχουν συνειδητοποιήσει ότι η τύχη του πλανήτη δεν είναι στα χέρια μας.

ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ;


Παρακολουθόντας τα γεγονότα, έχουμε κάποιους προβληματισμούς και κάνουμε και κάποιους συνειρμούς που θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας. Δεν υπάρχουν απαντήσεις προς το παρόν, παρά μόνο προβληματισμοί...

1. Olympia.gr - Ραγδαίες εξελίξεις: Στήριξη και από το ΚΚΕ στην πρόταση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων!

2. Γέρων Παΐσιος - («Θα έρθει καιρός που θα ανεβαινοκατεβαίνουν κυβερνήσεις, θα εναλλάσσονται τα κόμματα, θα ανακαλούνται διατάγματα, θα ψηφίζονται νόμοι και θα καταργούνται άλλοι, και θα επικρατεί σύγχυση και ταραχή. Τότε, όμως, θα αντιδράσουν λίγοι πιστοί Χριστιανοί αλλά και το Κ.Κ.Ε..»)

3. Γέρων Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός - (Θα γίνει πολιτειακή ανωμαλία, θα τραβήξει πίσω το διεθνές κεφάλαιο. Θα απολυθούν όλοι οι υπάλληλοι. Η Ελλάδα, θα φτωχύνει πολύ αλλά μετά θα κινηθεί).


«Gangnum style»: ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟΣΟ ΑΘΩΟ ΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ;



«Gangnum style», ο "ερπετικός" χορός που ποδοπατά τον άνθρωπο!!!

ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗΣ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ
ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ BLOG
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗΣ


ΕΡΕΥΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ 
ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗ ΓΗ!

ΟΣΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!


Τη Σάρκωση του Χριστού στη γη, ανέμενε μυστικά ολόκληρη η ανθρωπότητα.

Ο αρχαίος κόσμος πριν την ενανθρώπηση του Χριστού στη γη το βράδυ των Χριστουγέννων - δε στερήθηκε φωτισμένων πνευμάτων που  προσέγγισαν κατά Θεία παραχώρηση την Αλήθεια,  αποδεικνύοντας ότι προϋπήρχε το Σχέδιο Σωτηρίας του Θεού και πως γι΄ αυτό ακριβώς δόθηκε ο σπερματικός λόγος (σπέρματα αληθείας και πληροφόρησης) σε διάφορα έθνη και λαούς (αφού όλοι εξ Αδάμ), σε ενάρετους ανθρώπους, σε ευσεβείς ερευνητές και φιλοσόφους, επειδή ακριβώς Θεός ο Πατήρ και αυτών...

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΕΙΧΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ Η ΠΑΝΑΓΙΑ;




Ἰησοῦς ὁ Μέγας Ἀρχιερεύς, ὁ Υἱός τοῦ Θεοῦ ὁ μονογενής, ὁ Σωτήρ καὶ τὸ Φῶς τοῦ Κόσμου, ὁ μοναδικός Χριστός, ὁ μοναδικός Μεσσίας.

Τα γεγονότα της Πόλης θα προλάβουν την νέα ταυτότητα! (Βίντεο)


Προφητεία του Γέροντα Παπαγιάννη για την Πόλη και το έτος παράδωσής της στους Ελληνες και την άρση της νέας ταυτότητας.

Προφητεία του Γέροντα Παισίου για την ηλεκτρονική ταυτότητα.

Προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού για τους δυσβάστακτους φόρους που έρχονται.

Σύγχρονος «προφήτης» προβλέπει για το 2013…



Οι προβλέψεις του για το επόμενο-έτος καλύπτουν διαφορετικές κατηγορίες όπως την πολιτική, τη μόδα, και την υγεία . Μπορεί ο Blair Robertson να βλέπει το μέλλον; Οι επιτυχείς προβλέψεις ερχόμενων γεγονότων φαίνεται να αποδεικνύουν ότι μπορεί.

Προηγούμενες προβλέψεις του περιλαμβάνουν τον ιαπωνικό 8,9 σεισμό και το τσουνάμι, τον θάνατο της Whitney Houston,το ναυάγιο του Costa Concordia, τη φωτιά σε τρένο της Ινδίας , την εγκυμοσύνη της William και Kate, την ακριβή πρόβλεψη των Όσκαρ, και πολλά άλλα. Σύμφωνα με τον Ρόμπερτσον το 2013 προβλέπει οτι θα είναι ένα περιπετειώδες έτος.

Περίεργες προβλέψεις για τo 2013 (Χρονιά του Φιδιού)





Από την διάσημη Αμερικανίδα συγγραφέα, Μπέτσι Λιούι

Πολλοί από εμάς θα γίνουμε χορτοφάγοι και θα βρεθούμε αντιμέτωποι με σεισμούς, λιμούς και καταποντισμούς. Θα ακούσουμε βαρυσήμαντες ανακοινώσεις από την ιατρική κοινότητα για την θεραπεία και πρόληψη χρόνιων και ανίατων ασθενειών. Η ΝΑΣΑ θα μας διαφωτίσει για την αφιλόξενη επιφάνεια του Κόκκινου Πλανήτη αλλά και οι επιστήμονες του CERN θα μας υποσχεθούν ένα ταξίδι στο χρόνο σε δέκα χρόνια από σήμερα.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΟΡΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;



Η τοπική Ατζέντα 21 στην Ελλάδα προωθείται ύπουλα μέσα απο τα μνημόνια ώστε να μην μπορέσει να καταλάβει ο κόσμος την ύπαρξη της.

Η Ατζέντα 21 είναι ενα σχέδιο δράσης του ΟΗΕ σχετικά με την αειφόρο ανάπτυξη. Ενα προϊόν της Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη, που πραγματοποιήθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία το 1992.