Message

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

WATER BUSINESS. . . (βίντεο)


Με νόμους και τροποποιήσεις αλλάζει άρδην το status quo στην ύδρευση-άρδευση σε όλη την ΕΕ ξεκινώντας φυσικά από τις "χώρες σε Κρίση" έτσι για να δημιουργηθεί το "προηγούμενο" και το "δεδικασμένο".

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ = ΕΠΙΒΙΩΣΗ

ΩΡΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΠΙΒΙΩΣΗ"
(Δημιουργήσαμε και σχετικό Label)

Η επιβίωση μετά από "γεγονότα" που θα μας αναγκάσουν (τους περισσότερους) να απομακρυνθούμε από τα σπίτια μας προϋποθέτει συγκεκριμένες γνώσεις.

Για να επιβιώσουμε όμως στα σπίτια μας μετά από ένα οικονομικό κραχ, χρειάζονται γνώσεις που όλοι και όλες μπορούμε εύκολα και γρήγορα να αποκτήσουμε.

Economist: Η ανθρωπότητα χρωστάει στους Εβραίους τραπεζίτες 50 τρισεκατομμύρια δολάρια μέσα σε 2 χρόνια !

Τους τελευταίους μήνες γίνονται συζητήσεις σε όλα σχεδόν τα ελληνικά και ξένα ΜΜΕ για την οικονομική κρίση και τα χρέη κάθε χώρας. Πολλοί από εμάς ακούμε καθημερινά τον όρο "αγορές".


Σε αυτές τις αγορές σύμφωνα τους "κορυφαίους" οικονομολόγους χρωστάνε λίγο πολύ όλα τα κράτη.
Κανείς τους όμως δεν τολμάει να πει δημόσια από ποιους αποτελούνται αυτές οι "αγορές".

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΣΟΚ: ΤΟ ΦΛΥΑΡΟ HOLLYWOOD "ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ" ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ!


"Συμπτώσεις" ξανά-προαναγγέλλουν μια αιματηρή ενέργεια, αυτή δηλαδή που έλαβε χώρα στον Μαραθώνιο της Βοστώνης (15/3/13). Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τί είδαν οι τηλεθεατές ένα μήνα πιο πριν στις 17 Μαρτίου μέσα από την σειρά "family guy". Επίσης, από τις "προβλέψεις δεν λείπουν και οι γνωστές κάρτες "Ιλλουμινάτι".

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

ο Δημοσθένης Λιακόπουλος

Δεν είναι μία και δύο οι "Κρυμένες Αλήθειες" και τα σενάρια "Συνωμοσίας" που έχουν έρθει στο "φως" από τον Δημοσθένη Λιακόπουλο τα τελευταία 10 χρόνια μέσα από τις τηλεποτικές του εμφανίσεις, την σειρά των βιβλίων του "Γιατί και Πώς" και τους ιστότοπους που έχει ιδρύσει στο διαδίκτυο.

Για εμάς στον "Αφυπνιστή" δεν έχει ίσως σημασία το τι πιστεύει κανείς απ όλα αυτά που ακολουθούν εδώ με αφορμή σχετική ανάρτηση του Δημοσθένη στο prisonplanrt.gr αλλά το πόσο σύντομα θα προσθέσει ο "ερευνητής" ακόμα ένα κεφάλαιο ενημέρωσης, μία ακόμα "Αποκάλυψη" στην εσωτερική Του λίστα με τα "πολύτιμα" εργαλεία-μυστικά κατανόησης του κόσμου, του ορατού και του αόρατου!

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

"ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ" - ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΧΑΛΙΝΩΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ!



Ο κόσμος είναι συγκλονισμένος από την αναταραχή του πολέμου, τη γεωλογική καταστροφή, και την οικονομική κατάρρευση, ενώ το κοινό συνεχίζει να βυθίζεται στις ψευδαισθήσεις της ασφάλειας και της ασυλίας.

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Κάποια ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, αλλιώς θα κοιμηθείτε και αλλιώς θα ξυπνήσετε!!!



Του Δημοσθένη Λιακόπουλου

Στις 8 Φεβρουαρίου του 2013, σε ζωντανή μου εκπομπή στο διαδίκτυο, ενημέρωσα όλους όσους με άκουγαν, ότι μια εντελώς νέα εποχή ξεκινά, καθώς οι δυνάμεις του Διαβόλου, χωρίς να κρύβονται πλέον, θα προχωρήσουν στην εδραίωση μιας παγκόσμιας χούντας.

Από τότε συνέβησαν πολλά και όπως είπα σε όλους, πολλά θα γίνουν μέχρι τα τέλη Ιουνίου του 2013.

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Ο Σύγχρονος Κόσμος Μας Έχει Αρχίσει Να Καταρρέει!


14 σημάδια που δείχνουν ότι ο κόσμος όπως τον ξέρουμε αλλάζει τώρα!


Το τέλος του κόσμου όπως το ξέρουμε έχει ήδη αρχίσει. Και αυτό δεν σημαίνει το τέλος του κόσμου.

Σημαίνει το κλείσιμο μιας εποχής και τη γέννηση μίας νέας. Είναι μια μετάβαση μεταξύ των εποχών. Η συγκεκριμένη μετάβαση, όμως, υπόσχεται να είναι η πιο ταραχώδης και δαπανηρή μετάβαση που η ανθρωπότητα έχει δει ποτέ.

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

"Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΣΚΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ" (νέες προφητείες)

Γέρων Παΐσιος Κρητικός, ο Αγιορείτης

Όποιος έχει την ευλογία να τον συναντήσει θα καταλάβει πως πρόκειται για έναν πεφωτισμένο Γέροντα. Μέσα από 24ωρες παρακλήσεις για κοσμικούς αλλά κυρίως για την Ελλάδα προσφέρει ύψιστο πνευματικό έργο, και μιλά για πρώτη φορά, για την Ελλάδα, την κατάσταση στην Χώρα και για το τι πρέπει να κάνει ο Έλληνας για να λυτρωθεί.