Message

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Οι Τούρκοι νομίζουν ότι ελέγχουν το ψευδοκράτος στην Κύπρο...



Κάποτε τα λαμόγια που διοικούν αυτόν τον πλανήτη, έκαναν "μάγκα" τους Τούρκους δίνοντάς τους την βόρεια Κύπρο. Φυσικά οι γείτονές μας νόμιζαν (και εξακολουθούν να νομίζουν) ότι η Κύπρος τους ανήκει...!

Λάθος! Η Κύπρος "ανήκει" ολόκληρη στα λαμόγια και τώρα που ο Νταβούτογλου μπερδεύτηκε και πήγε να πουλήσει μαγκιά στις εταιρείες που θα βγάλουν το φυσικό αέριο στην AOZ της Κύπρου, τα λαμόγια έβαλαν τους δούλους τους στις ΗΠΑ να προειδοποιήσουν για δεύτερη φορά και μάλιστα πιο έντονα τους μεμέτηδες ότι θα απαντήσουν"πολύ θερμά", αν τολμήσει η Τουρκία να πλησιάσει τις εγκαταστάσεις της αμερικανικής εταιρείας που θα βγάζει το αέριο.

Τα λαμόγια μάγκα δεν κάνουν κανέναν. Εννοείται όμως ότι μάγκα δεν κάνουν ούτε την Κύπρο. Βόρεια ή Νότια. Ελληνική ή "Τουρκική"...

Υπάρχει ΜΙΑ πλέον παγκόσμια ΑΡΧΗ, που "κάνει κουμάντο" παντού και στα πάντα.

Αν η ΑΡΧΗ αυτή, (η ανίερη δηλαδή συμμαχία της Λευκής και της Μαύρης Αδελφότητας) διασπαστεί  στο μέλλον, (πολύ πιθανό) ίσως υπάρξουν αλλαγές γενικότερα. Για την ώρα όμως, η ανίερη συμμαχία προχωρά στα σχέδιά της τα οποία έχουν αρχίσει να γίνονται ηλίου φαεινότερα για τους πολλούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: