Message

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ


Λοιπόν, όλα σ’ ένα, ...νοικοκυρεμένα!
(Ανανεωνένο παλαιότερο άρθρο που θεωρούμε ότι πρέπει να ξαναβγεί στην επιφάνεια)

Οι παρακάτω προφητείες αφορούν το μέλλον της Κωνσταντινούπολης και κατ' επέκταση έχουν αντίκτυπο και στην Ελλάδα.

Πολλές συζητήσεις γίνονται πρόσφατα, "επειδή πλησιάζουν τα σημεία των καιρών..." όμως απ' ότι φαίνεται για τους πολλούς, είναι δύσκολο να γνωρίζουμε το χρόνο και τον τόπο των γεγονότων και γι' αυτό πρέπει να περιμένουμε να λάβουμε εξηγήσεις από "ειδικούς" που για μας στην Ελλάδα η καλύτερη και εγκυρώτερη πηγή πληροφόρησης ήταν πάντοτε οι Άγιοι της εκκλησίας μας που κατά κάποιο τρόπο υπάρχουν σε κάθε εποχή!

Άξιο παρατηρήσεως είναι επίσης ότι μεγάλοι άγιοι της Εκκλησίας μας, δεν ασχολήθηκαν ποτέ με την ερμηνεία της αποκαλύψεως ή άλλες προφητείες, όπως επί για παράδειγμα οι Τρείς Ιεράρχες, που ήταν σοφοί και πολυγραφότατοι. Γιατί άραγε; Ο ρόλος αυτός, του Προφήτη και του Ερμηνευτή, φαίνεται ότι τον λαμβάνουν λίγοι, όχι σπουδαιότεροι ή καλύτεροι από άλλους, αλλά λίγοι και σπάνια σε σχέση με άλλα χαρίσματα (π.χ. ιαματικό) που δίνονται από τον Θεό στους περισσότερους Αγίους.
Η "ερμηνία" είναι επίσης δύσκολο λειτούργημα για όλους μιας και οι πηγές των προφητειών, εκτός εξαιρέσεων, είναι δύσκολο να βεβαιωθούν.

Ακόμα και στου Πατρο-Κοσμά τους προφητικούς λόγους, που πράγματι προφήτευε, υπάρχει "συζήτηση" για την πατρότητα όλων των προφητειών. Εδώ να επισημάνουμε ότι το έργο του αυτό, δεν ήταν ΠΟΤΕ το βασικό, όσο ήταν η διδαχή και ο εκ-χριστιανισμός των Ελλήνων που κινδύνευαν να χάσουν τη θρησκεία τους και την γλώσσα τους την εποχή εκείνη! Εμπρός στο σημαντικό για τον Ελληνισμό κατηχητικό του έργο, οι προφητείες του πατρο-Κοσμά ήταν λίγες αλλά δυνατές και οι πιό πολλές από αυτές είναι δύσκολες να εξηγηθούν επακριβώς και σε πιό χρόνο θα τελεσθούν!

Οι προφητείες γενικά, δεν λέγονται και γράφονται για εκφοβισμό, αλλά σαφώς για ενημέρωση, για να μη πτοούμεθα που βλέπουμε να γιγαντώνεται το κακό. Τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Θεός, που ελέγχει τα πάντα και μέσω των προφητών Του μας ενθαρρύνει.

Ο Αφυπνιστής

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ

ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ 
"Το ποθούμενο θα έρθει όταν έλθουν δύο Πασχαλιές μαζί"

Α. Δυο Πάσχα (Πασχαλιές) μαζί, ΜΑΛΛΟΝ έχουμε είτε όταν εορτάζουν και οι Λατίνοι το δικό τους Πάσχα την ίδια Κυριακή με το Ορθόδοξο, είτε όταν ο εορτασμός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου (25η Μαρτίου) εορταζόμενος με το παλαιό ημερολόγιο, συμπέσει με το ορθόδοξο Πάσχα ή κάποια μέρα της διακαινισήμου εβδομάδος που ακολουθεί.

Β. Πέρυσι το 2010 για παράδειγμα, ο εορτασμός του Ευαγγελισμού (25/3) για το παλαιό ημερολόγιο, έπεφτε στις 7 Απριλίου με το νέο ημερολόγιο. Την συγκεκριμένη ημερομηνία σύμφωνα με το νέο ημερολόγιο θεωρείται Πασχαλιά γιατί είναι η τέταρτη ημέρα του Πάσχα. Άρα για το έτος 2010 παρατηρούμε ότι "συμπίπτουν" οι δύο Πασχαλιές! 

ΣΗΜ: Η επόμενη ημερομηνία όπου συμπίπτει ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου σε Πασχάλια περίοδο είναι στις 12-4-2015. (σ. Αφ: Μου πέφτει λίγο "μακρυά" παρατηρώντας τις σημερινές εξελίξεις...)

Γ. Επίσης, τόσο πέρυσι όσο και φέτος (2011), έχουμε μαζί Πάσχα με τους Λατίνους.


ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ

"Θάρθη όταν έρθουν δυο καλοκαίρια και δυο πασχαλιές μαζί"
για δείτε αύτο

(τα ίδια περίπου έχουμε και το 2011. Κανείς όμως δεν μπορεί να το πεί με βεβαιότητα.)

ΤΟ ΧΙΛΙΑΡΜΕΝΟ
"Όταν θα ιδήτε το χιλιάρμενο στην Άσπρη θάλλασα, θάρθη το ποθούμενον" ("Όταν θα ιδήτε το χιλιάρμενον στα ελληνικά ύδατα, τότε θα λυθή το ζήτημα της Πολης").

Στο άρθρο αυτό http://www.navy.mil/navydata/leadership/quotes.asp?q=11&c=2 επεξηγείται πως από τον Ιούνιο του 2006 προτάθηκε από τον ναύαρχο Mike Mullen, Αρχηγό των Ναυτικών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ μια νέα στρατηγική: Το "Ναυτικό των χιλίων πλοίων" και επεξηγείται ότι για το σκοπό αυτό θα πρέπει να συνεργασθούν εκτός από τον στόλο των ΗΠΑ που είναι γύρω στα 276 πλοία και θα φτάσουν τα 313 περίπου κατά το 2020, και οι στόλοι άλλων χωρών.

Η Ιαπωνία και οι Κορέα πρέπει να θεωρείται ότι έχουν ήδη δεχθεί, και αναμένεται να δεχθούν (αν δεν το έκαναν ήδη) και άλλες χώρες, όπως Ινδονησία Φιλιππίνες, Μαλαισία κλπ, που ήδη συνεργαζόντουσαν κάτω από τη συνθήκη του 2004 "Regional Maritime Security Initiative (RMSI)". 

«Μιλάμε για ένα Ναυτικό 1000 πλοίων. Δεν είναι μόνο δικά μας πλοία. Είναι ένας διεθνής στόλος από όμοια σκεπτόμενα έθνη που λαμβάνουν μέρος σε επιχειρήσεις ασφαλείας σε όλο τον κόσμο». (Millington, Tenn. 7-9-2006).

Άλλη μια ερμηνεία για το Χιλιάρμενο:
Ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδος, Κ. Καραμανλής, <άθελα> του μάλλον (!), υπέγραψε -(ανεπιβεβαίωτο)- και μια μυστική συμφωνία με την Ρωσία. Δι΄αυτο τον λόγο οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες είχαν τρελαθεί, τον καιρό εκείνο, επειδή δεν μπορούσαν να καταλάβουν σε τι έβαλε την υπογραφή του ο Κωστάκης. Ποια λοιπόν ήταν η συμφωνία αυτή; 
Η στρατιωτική συμφωνία Ελλάδος – Ρωσίας, προβλέπει ότι αν κινδυνεύσει ο ρώσικος αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, η Ρωσία έχει κάθε δικαίωμα να επέμβει με τις δυνάμεις του στρατού της, για να προστατεύσει τα συμφέροντα της εντός του ελληνικού εδάφους!

Επίσης, μια φορά και έναν καιρό υπήρχε το ΣΧΕΔΙΟ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ. Όπου ήθελε Μεγάλη Αλβανία, Μακεδονικό κράτος μέχρι τη Λάρισα καθώς και κράτος της Θράκης.

Αν προσπαθήσουμε να θυμηθούμε το 74 , που είπαμε όχι στην Αμερική, στο να προσγείωση τα πολεμικά σκάφη στην Κύπρο, που κατευθύνονταν για την ενίσχυση του Ισραήλ, μετά από κάνα 6μηνο περίπου, χάσαμε την Κύπρο!

Με το όχι στα ΣΚΟΠΙΑ, για την ένταξη τους στο ΝΑΤΟ, οι Τούρκοι απειλούν το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι. Τυχαίο;

Κατά τις Προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού: «Αν ο πόλεμος πιάσει από πάνω, θα πάθετε πολλά δεινά. Αν πιάσει από κάτω θα πάθετε λίγα». Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι ο Άγιος Κοσμάς, βρίσκεται στην Ήπειρο όταν προφητεύει εδώ, άρα η Αλβανία και τα Σκόπια είναι από πάνω του. Το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι είναι γεωγραφικά από κάτω.

Αν λοιπόν η Αμερική επιτύχει τελικά να εφαρμόσει το «Σχέδιο Κίσινγκερ», που θέλει την Ελλάδα να φτάνει στη Λάρισα, τότε θα χυθεί πολύ αίμα για να το πετύχουν αυτό οι Αμερικανοί.

Αν ο πόλεμος ξεκινήσει από κάτω, τότε θα πάθουμε λίγα δεινά.
Από κάτω βρίσκεται όμως και το Ισραήλ, που ήδη βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση.

«Όταν δείτε το χιλιάρμενο στα ελληνικά νερά, τότε θα έλθει το ποθούμενο»
Το ποθούμενο όλοι γνωρίζουμε, για τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό, είναι η απελευθέρωση της Κωνσταντινούπολης.

Τι είναι όμως το χιλιάρμενο; Αρμενίζω σημαίνει ταξιδεύω, είναι καράβι που έχει κάνει χίλια ταξίδια; Άρμενα όμως λέγονται και τα κατάρτια των καραβιών. Την εποχή του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, υπήρχαν καράβια ακόμη με κατάρτια.

Θα πρέπει να προσέξουμε ότι, ο Άγιος δεν λέγει τα χιλιάρμενα, οπότε να εννοήσουμε ότι θα είναι καράβια πολλά, που στο σύνολό τους θα έχουν χίλια κατάρτια, αλλά λέγει το χιλιάρμενο.

Ένα δηλαδή καράβι μεγάλο, το οποίο θα έχει δύναμη και ισχύ όσο θα είχαν, όλα μαζί τα καράβια με τα χίλια κατάρτια. Αυτό είναι το χιλιάρμενο.

Ξαφνικά πέρσυ, βλέπουμε, με την άδεια της ελληνικής Κυβερνήσεως, να παρουσιάζεται στα ελληνικά νερά για ασκήσεις, -εντελώς τυχαία;- ένα τεράστιο ρωσικό πολεμικό καράβι, μήκους 991 πόδια, με 2646 άτομα πλήρωμα, 12 μαχητικά αεροπλάνα, 24 ελικόπτερα και 12 εκτοξευτές πυραύλων με βεληνεκές 400 χιλιομέτρων κ.α. 

Πώς όμως ξαφνικά ήρθε ρωσικός στόλος να κάνει ασκήσεις κοντά στο Ελληνικό νησί Αγαθονήσι και πηγαινοέρχεται το "χιλιάρμενο" μέχρι την Κρήτη;

Θα τολμήσει η Αμερική να εφαρμόσει το «Σχέδιο Κίσινγκερ»;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ
«Στην Πόλη θα χυθεί αίμα που τριχρονίτικο δαμάλι θα πλέξει» 
«Οι Τούρκοι θα φύγουν, αλλά θα ξανάρθουν πάλι και θα φθάσουν ως τα Εξαμήλια» 
(Έξι μίλια, λέγει ο Γέρων Παϊσιος ότι δεν εννοεί πόλη, αλλά όταν θα επεκτείνουμε τα χωρικά ύδατα).

Πριν από 3 χρόνια το ΠΑΣΟΚ είχε ζητήσει (επίσημα) την επέκταση στα 12νμ. Δείτε την θέση αυτή του ΠΑΣΟΚ μέσα από το επίσημο site του κομματος όπου εξαγγέλουν τα σχέδιά τους για τα εθνικά μας θέματα. http://dialogos.pasok.gr/programma/?p=27 (Σχέσεις με την Τουρκία)

Σας μεταφέρω ένα μέρος από όσα γράφονται:
«Πρώτο βήµα είναι η ανάληψη πρωτοβουλίας για την αποκλιµάκωση και την ύφεση και η προετοιµασία των συνθηκών για έναν στοχευµένο πολιτικό διάλογο, σύµφωνα µε τις αρχές του διεθνούς δικαίου και τη διεθνή νοµιµότητα. Η οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας γίνεται µε την παραποµπή του θέµατος, µε συνυποσχετικό, στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Αυτονόητο προηγούµενο, σε εκείνη τη φάση, είναι η άσκηση του δικαιώµατός µας για επέκταση των χωρικών µας υδάτων, σύµφωνα µε τις διεθνείς συνθήκες.."

ΠΟΛΗ συνέχεια...
«Στό τέλος θα τούς διώξουν στην Κόκκινη Μηλιά» (βάθη Μ.Ασίας κατά τον ίδιο Γέροντα).

«Από τους Τούρκους το 1/3 θα σκοτωθεί, το άλλο τρίτο θα βαφτισθεί και μονάχα το 1/3 θα πάει στη Κόκκινη Μηλιά».

«Καλότυχος όποιος ζήσει μετά το γενικό πόλεμο. Θα τρώει με ασημένιο κουτάλι..» 

«Μετά το γενικό πόλεμο θα ζήσει ο λύκος με τ' αρνί»

«Η αιτία του γενικού πολέμου θα έλθει από τη Δαλματία. Πρώτα θα διαμελισθεί η Αυστρία και ύστερα η Τουρκία»
Αυτή η προφητεία θα λέγαμε ότι τελέσθηκε, γιατί στο μέρος που εννοούσε, έγινε ο διαμελισμός της Γιουγκοσλαβίας, οπότε ακολουθεί η Τουρκία.

«Από τρία μπουγάζια στενά, Κρά, Κράψη και Μουζίνα, θα περνούν πολλά στρατεύματα για την Πόλι (ΣΗΜ: εδώ μάλλον προφητεύεται η Εγνατία οδός;). Καλόν είναι τα γυναικόπαιδα να βγουν στα βουνά. Θα σας ρωτούν αν είναι μακριά η Πόλι· εσείς να μη λέτε την αλήθεια, διότι θα σας κακοποιήσουν. Ο στρατός αυτός δεν θα φθάσει στην Πόλι, στη μέση του δρόμου θα μάθη ότι ο πόλεμος τελείωσε». 

Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ
Ο Άγιος Κοσμάς, έζησε τον 18ο αιώνα (1714-1779) και σε ηλικία 46 ετών εγκατέλειψε την Ιερά Μονή Φιλοθέου του Αγίου Όρους που μόναζε και περιόδευσε ασταμάτητα επί 20 χρόνια όλη την Ελλάδα, από Κρήτη έως Βόρειο Ήπειρο και Ιόνια Νησιά. Χωρίς υπερβολή, αυτός γέννησε την Ελληνική Επανάσταση του 1821, πρόδρομος του Ρήγα, τιμήθηκε απ' όλους τους Ιστορικούς. Μόνο τα 210 σχολεία που έκτισε ανά την Ελλάδα, αρκούν για να δείξουν τη θυσία του για την σκλαβωμένη Ελλάδα, αλλά προκάλεσε το μίσος ιδιαίτερα των εμπόρων Εβραίων, επειδή κήρυττε την Κυριακή ως αργία, και τελειώθη μαρτυρικά.

Δεν υπάρχει βιβλίο που να αναγράφει τη δράση του χωρίς να αναφέρεται στις προφητείες του, με τις οποίες βεβαίωνε την ανάσταση του Γένους, ότι σύντομα έρχεται το <<ποθούμενο>>.




ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ - ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ

"Οι Τούρκοι έχουν στή ζώνη τους τα κόλλυβα". Δηλαδή σύντομα θα πληρώσουν για τις πολλές γενοκτονίες τους. Μάλιστα στο βίο του, από τον Ιερομόναχο Ισαάκ, στη σελίδα 316, βεβαιώνει ομάδα μαθητών της Αθωνιάδος Σχολής που τον επισκέφθηκαν, ότι "Θα την πάρουμε την Πόλη και θα ζείτε κιόλας". Και μίλαγε για τη παράδοση της Πόλης στους Έλληνες από τους Ρώσους, που θα την κατακτίσουν, και το διαμελισμό της Τουρκίας, παρόμοια όπως μιλούσε και ο πατρο-Κοσμάς.

Ο άγιος Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, η αγιότητα του οποίου έχει ομολογηθεί από όλους σχεδόν τους Έλληνες, πολιτικούς, στρατιωτικούς, λαϊκούς, Μοναχούς, Ιερείς, Επισκόπους και αυτόν τον ίδιο τον Πατριάρχη, είχε κατά καιρούς μιλήσει σε πολλούς ανθρώπους για ό,τι βλέπουμε σήμερα στο Αιγαίο και για ό,τι θα δούμε σύντομα! 

Πολλές από αυτές τις αποκαλύψεις και προφητείες που προείπε ο Γέροντας Παΐσιος με τη Χάρη του Αγίου Πνεύματος, εμπεριέχονται στο νέο, συναρπαστικό βιβλίο του Επισμηναγού ε.α. Νικολάου Ζουρνατζόγλου «Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 - 1994» εκδόσεις Αγιοτόκος Καππαδοκία, κεντρική διάθεση Ορθόδοξος Κυψέλη.

Συγκεκριμένα θα αναφέρουμε μερικά εξόχως αποκαλυπτικά σημεία, που αφορούν τις σχέσεις με την αμετανόητη Τουρκία, η οποία όπως γνωρίζουμε με απόλυτη βεβαιότητα ήδη από τον Άγιο Κοσμά τον Αίτωλο 

Ο Γέρων Παΐσιος για Τουρκία, Πόλη, Αιγαίο (Ί)
θα μας επιτεθεί ύπουλα ως τα «Εξαμίλια» 

σελ. 410 Ί 
«Οι Τούρκοι τα κόλλυβα τα έχουν στη μέση τους. Θα πάθουν μεγάλο κακό. Τότε θα επέμβη από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του Αγίου Κοσμά. Οι μεγάλοι θα φροντίσουν& Την Κωνσταντινούπολη οι Έλληνες πρέπει να τη φυλάξουν. Και, έτσι, ο Θεός θα τη χαρίσει σε μας. Θα μας βοηθήσει ο Θεός, γιατί είμαστε Ορθόδοξοι»


 Μάρτιος 1994, σελ. 412 Ί 
«Η Τουρκία θα διαλυθεί και, μάλιστα, θα τη διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι»

1991, σελ. 413 Ί 
«Οι Τούρκοι έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους» 

1992, προς Αξκο της Π.Α., σελ. 413 Ί 
«Άντε, άντε, δε θα είμαι να σε καμαρώσω στην προέλαση, όταν θα προελαύνει ο ελληνικός στρατός για την Κωνσταντινούπολη» 

σελ. 417 Ί 
«Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε δίκιο που είπε για τα «Εξαμίλια», διότι τα «Εξαμίλια» δεν είναι ούτε χωριά, ούτε πόλεις, αλλά είναι τα έξι ναυτικά μίλια, η ζώνη των έξι μιλίων που περιβάλλει τα παράλια της Ελλάδας και κάθε νησί μας. Εξαμίλι» είναι κάθε σημείο που απέχει έξι μίλια από τις ακτές της Ελλάδας, χερσαίες ή νησιωτικές. Εκεί, λοιπόν, θα γίνει εκείνο που είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός» 

σελ. 417 - 418 Ί 
«Όταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει να κατευθύνεται κατά της Ελλάδος και φθάσει στα έξι μίλια, πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. Αλλά, αυτό δε θα γίνει από εμάς. Αυτό είναι το θέλημα του Θεού. Το «Εξαμίλι» θα είναι η αρχή του τέλους 

.. Μετά θα αρχίσουν όλα τα γεγονότα, που θα καταλήξουν στο να πάρουμε την Πόλη 

...Θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας. Στην αρχή, οι Τούρκοι θα νομίσουν ότι νικάνε, αλλά αυτό θα είναι η καταστροφή τους. Οι Ρώσοι, τελικά, θα νικήσουν και θα πέσει η Πόλη στα χέρια τους. Μετά θα την πάρουμε εμείς 

...Θα αναγκασθούν να μας τη δώσουν» 

σελ. 418-419 Ί
«Οι Τούρκοι θα καταστραφούν. Θα σβήσουν από το χάρτη, διότι είναι ένα έθνος, το οποίο δεν προέκυψε από την ευλογία του Θεού. Από τους Τούρκους το 1/3 θα πάει από όπου ξεκίνησαν, στα βάθη της Τουρκίας, το 1/3 θα σωθεί, διότι θα έχει εκχριστιανισθεί και το τελευταίο 1/3 θα σκοτωθεί στον πόλεμο αυτόν» 

σελ. 419 Ί 
«Δεν ήθελα τίποτα άλλο. Να με κρατούσε ο Θεός ακόμη λίγα χρόνια στη ζωή, για να έβλεπα την πατρίδα μου μεγαλωμένη. Θα μεγαλώσει» 

 σελ. 422 Ί 
«Η Τουρκία θα διαμελισθεί. Ο διαμελισμός αυτός σίγουρα μας ικανοποιεί και μας συμφέρει ως κράτος. Έτσι θ΄ απελευθερωθούν τα χωριά μας, οι αλύτρωτες πατρίδες. Η Κωνσταντινούπολη θα ελευθερωθεί, θα ξαναγίνει ελληνική. Θα ξαναλειτουργήσει η Αγία Σοφία»

σελ. 431 Ί 
«Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφή μέτρηση.Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί. Αυτά θα γίνουν, όχι τώρα, αλλά σύντομα, όταν θα πάψει αυτή γενιά που κυβερνάει την Τουρκία και θα αναλάβει νέα γενιά πολιτικών.Τότε θα γίνει ο διαμελισμός της Τουρκίας. Πολύ σύντομα οι προσευχές που γίνονται κάτω από την επιφάνεια της γης, θα γίνονται επάνω στη γη και τα κεράκια που ανάβονται κάτω, θα ανάβονται επάνω (εννοούσε τους Κρυπτοχριστιανούς) 

...Πίστη και ελπίδα στο Θεό να υπάρχει και θα χαρούν πολλοί. Όλα αυτά θα γίνουν μέσα στα χρόνια αυτά. Έφτασε ο καιρός» 

σελ. 432 Ί 
«Οι Εγγλέζοι και οι Αμερικάνοι θα μας παραχωρήσουν την Κωνσταντινούπολη. Όχι γιατί μας αγαπάνε, αλλά γιατί αυτό θα συμπλέει με τα συμφέροντά τους»

σελ. 434 
Οι Τούρκοι «θα κάνουν μόνο μία πρόκληση στην Ελλάδα, που θα έχει σχέση με την αιγιαλίτιδα ζώνη. Και εμάς θα μας πιάσει πείνα. Θα πεινάσει η Ελλάδα. Και επειδή θα κρατήσει αυτή η μπόρα κάποιο διάστημα, μήνες θα είναι, "θα πούμε το ψωμί ψωμάκι"»

...Μετά την πρόκληση των Τούρκων, θα κατεβούν οι Ρώσοι στα Στενά. Όχι για να βοηθήσουν εμάς. Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα. Αλλά, χωρίς να το θέλουν, θα βοηθάνε εμάς. 

Τότε, οι Τούρκοι για να υπερασπισθούν τα Στενά, που είναι στρατηγικής σημασίας, θα συγκεντρώσουν εκεί και άλλα στρατεύματα. Παράλληλα δε, θα αποσύρουν δυνάμεις από καταληφθέντα εδάφη. Όμως, θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης, συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα έξι - εφτά κράτη της ΕΟΚ, ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη, οπότε θα πουν: "Δεν πάμε κι εμείς εκεί πέρα, μήπως πάρουμε κανένα κομμάτι;" 

Όλοι, όμως θα κυνηγούν τη μερίδα του λέοντος. Έτσι θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο.

...Θα βγάλει η (ελληνική) κυβέρνηση απόφαση να μη στείλη στρατό. Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα. Και θα είναι μεγάλη ευλογία που δε θα πάρει μέρος. Γιατί, όποιος πάρει μέρος σ΄ αυτόν τον πόλεμο (τον ευρωπαϊκό), χάθηκε...»  

σελ. 436 Ί 
και άλλη φορά έλεγε «Να έχετε ένα κτηματάκι και λίγο να το καλλιεργήτε. Κοντά σε σας, θα βοηθήσετε και κάποιον που δε θα έχει» 

1991, σελ. 439 Ί 
«Όταν ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος. 

«Οι Τούρκοι θα μας χτυπήσουν, αλλά η Ελλάδα δε θα πάθει μεγάλη ζημιά. Δε θα περάσει πολύς καιρός μετά την επίθεση των Τούρκων στη χώρα μας και τότε οι Ρώσοι θα κτυπήσουν τους Τούρκους και θα τους διαλύσουν. Όπως ένα φύλλο χαρτί που το χτυπάς και διαλύεται, έτσι και οι Τούρκοι θα διαλυθούν. Το 1/3 από αυτούς θα σκοτωθεί, το 1/3 θα εκχριστιανισθούν και το 1/3 θα πάει στην Κόκκινη Μηλιά. Η χρησιμοποίηση των νερών του Ευφράτη για αρδευτικά έργα από τους Τούρκους θα είναι μια προειδοποίηση ότι άρχισε η προετοιμασία του μεγάλου πολέμου που θα ακολουθήση» 

σελ. 440 - 441 Ί 
«Μετά τη διάλυση της Τουρκίας, η Ρωσία θα συνεχίσει τον πόλεμο μέχρι τον Περσικό Κόλπο και θα σταματήσουν τα στρατεύματά της έξω από την Ιερουσαλήμ. Τότε οι δυτικές δυνάμεις θα δώσουν προθεσμία στους Ρώσους για να αποσύρουν από τα μέρη αυτά τα στρατεύματά τους, τόσο χρόνο όσο χρειάζεται για να γίνουν τα λάχανα, δηλαδή 6 μήνες. Η Ρωσία, όμως, δε θα αποσύρει τις δυνάμεις της. Και τότε οι δυτικές δυνάμεις θα αρχίσουν να συγκεντρώνουν στρατεύματα, για να επιτεθούν στους Ρώσους. Ο Πόλεμος που θα ξεσπάσει θα είναι Παγκόσμιος και θα έχει ως συνέπεια να χάσουν οι Ρώσοι. Θα ακολουθήσει μεγάλη σφαγή. Οι μεγαλουπόλεις θα γίνουν παραγκουπόλεις. Εμείς, οι Έλληνες, δεν θα συμμετάσχουμε στον παγκόσμιο πόλεμο.» 

1991, σελ. 435 Ί
«Η διοίκηση της Πόλης , από μας, θα είναι και στρατιωτική και πολιτική»!!!  

σελ. 435
«Εσύ (είπε σε νεαρό φοιτητή του Πολυτεχνείου Ξάνθης), σαν πολιτικός μηχανικός, θα συμβάλεις στην ακοικοδόμηση της Πόλης, γιατί η Πόλη θα ανοικοδομηθεί από την αρχή» 


ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΙΩΣΗΦ 
ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΥ
Διάλογος κατά την επίσκεψη Ρώσου Επισκόπου στον γέροντα!

Ιωσήφ: Με χαρά μας σας υποδεχόμαστε. Έχετε τον σεβασμό μας και τις καλύτερες ευχές.

Επισκέπτης: Ευχαριστούμε, Πάτερ, που μας δεχθήκατε. Οι καιροί στην Ρωσία, τώρα, είναι αφ ενός δραματικοί, και αφ’ ετέρου πολύπλοκοι.

Ιωσήφ: Προσευχόμαστε ώστε οι Ρώσοι να επιστρέψουν στην φυσική τους κατάσταση, η οποία προυπήρχε πριν την καταστροφή, γιατί έχουμε κοινές ρίζες και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο λαός της Ρωσίας είναι βάρος στην καρδιά.

Επισκέπτης: Υπάρχουν πολλά κακά. Τα ναρκωτικά είναι μάστιγα. Το έθνος μας παρακμάζει.

Ιωσήφ: Τα πράγματα βρίσκονται τώρα σε τέτοια κατάσταση παρακμής – μια κατάσταση που είναι κοινή για όλον τον κόσμο, στην παρούσα φάση. Και είναι επακόλουθο της συγκεκριμένης κατάστασης, αυτό το συγκεκριμένο όριο, απ’ το οποίο θα αρχίσει η οργή του Κυρίου. Έχουμε φτάσει σε αυτό το όριο. Και τώρα θα συμβεί το ότι ο Κύριος, με το έλεός Του, τώρα θα δράσει σύμφωνα με την Δικαιοσύνη Του, και θα εκδηλώσει την οργή του, γιατί έφτασε ο καιρός για αυτό.Θα γίνει πόλεμος, και πόλεμοι, και θα ζήσουμε φοβερές δυσκολίες. 

Η κυριαρχία του κόσμου ανήκει τώρα στους Εβραίους, και ο σκοπός τους είναι να διαλύσουν τον Χριστιανισμό. Η οργή του Κυρίου θα είναι τέτοια που όλοι αυτοί οι κρυφοί εχθροί που έφεραν τον κόσμο σε αυτή την κατάσταση θα καταστραφούν οι ίδιοι. Είναι για αυτόν τον λόγο που η οργή του Κυρίου θα σταλεί στον κόσμο: για να τους καταστρέψει με τον ένα τρόπο ή με τον άλλο. 

Μα αυτό δεν θα πρέπει να μας φοβίζει, γιατί πάντα πρέπει να έχουμε ελπίδα εις τον Κύριον. Γιατί χιλιάδες, εκατομμύρια μαρτύρων, συμπεριλαμβανομένων και των Νεομαρτύρων, υπέφεραν κατά τον ίδιο τρόπο, και πρέπει να είμαστε έτοιμοι και όχι φοβισμένοι. Πρέπει να έχουμε υπομονή, προσευχή και ελπίδα στην Θεία Πρόνοια, απ’την μεριά μας. Ας προσευχηθούμε για την αναλαμπή του Χριστιανισμού μετά τον πόλεμο, μετά από ότι μας περιμένει, ώστε ο Κύριος πραγματικά να μας δώσει δύναμη να τα ξαναχτίσουμε όλα αυτά. Αλλά αυτό το κακό θα πρέπει να το αντέξουμε.

Επισκέπτης: Και πόσο σύντομα μετά από αυτό θα αναγεννηθεί η Ρωσία;Ιωσήφ: Όλα έχουν αρχίσει τώρα, θα γίνει τρομερή έκρηξη. Μετά από αυτήν, θα επακολουθήσει η αναγέννηση.

Επισκέπτης: Πολλές εικόνες αναβλύζουν μύρο. Έχουμε μια εικόνα του Σωτήρος, η οποία αναβλύζει αίμα.

Ιωσήφ: Και εδώ, στην Ελλάδα, πολλές αναβλύζουν μύρο. Το μήνυμα είναι ότι ο Σωτήρας στενοχωριέται, και η Θεοτόκος κλαίει, και ακολούθως κλαίνε μαζί της.

Επισκέπτης: Φέρνουν μια εικόνα πάνω στην οποία υπάρχουν σταγόνες αίμα… (sorry δεν καταλάβαινα τι έλεγε) Το πήγαν για ανάλυση και αποδείχθηκε πως ήταν πλάσμα.

Ιωσήφ: Αυτή είναι η αρχή των γεγονότων, πραγματικά ταλαίπωρων, πολεμικών… Αυτοί που κρύβονται πίσω από αυτό το κακό είναι οι Εβραίοι. Τους παρακινεί ο Διάβολος, για να το αρχίσουν αυτό… ώστε να καταστρέψουν τον καρπό της Ορθοδοξίας στην Ελλάδα και στην Ρωσία. 

Αυτό είναι και το μεγαλύτερο εμπόδιό τους στον δρόμο για μια παγκόσμια Κυριαρχία και θα αναγκάσουν τους Τούρκους να έλθουν εδώ, στην Ελλάδα, ώστε να ξεκινήσουν την δουλειά τους. 

Και η Ελλάδα, παρόλο που έχει κυβέρνηση, δεν έχει, στην πραγματική, κανονική κυβέρνηση. Της λείπει η δύναμη, και η Τούρκοι θα έρθουν εδώ. Τότε θα είναι που η Ρωσία, επίσης, θα μετακινήσει τον στρατό της, ώστε να απωθήσει τους Τούρκους. 

Τα γεγονότα θα εξελιχθούν ως εξής:
Όταν η Ρωσία κινηθεί να βοηθήσει την Ελλάδα, οι Αμερικάνοι και το ΝΑΤΟ θα επιχειρήσουν να το αποτρέψουν, ώστε να μην υπάρξει ένωση, συγχώνευση , μεταξύ δύο Ορθόδοξων Εθνών. 

Θα κινήσουν και άλλες δυνάμεις, όπως τους Γιαπωνέζους, και άλλους. Θα γίνει τρομερή σφαγή στην περιοχή της πρώην Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Από αυτούς που θα πεθάνουν, θα είναι 600 εκατομμύρια άνθρωποι, (μάλλον εννοεί ότι τόσοι θα σφαγιαστούν στο πρώην Βυζάντιο). 

Το Βατικανό θα παίξει μεγάλο ρόλο, ώστε να σταματήσει τον ολοένα και μεγαλύτερο ρόλο της Ορθοδοξίας, και να σταματήσει τέτοια ένωση. Έτσι η Θεία Πρόνοια θα βρει την εκπλήρωσή της.

Επισκέπτης: Φυσικά. Όλες οι προυποθέσεις υπάρχουν για κάτι τέτοιο. Αλλά υπάρχει και το γεγονός ότι υπάρχει τόση αντίθεση στα ΜΜΕ. Παγκόσμιοι Ιεράρχες… (δεν διαβάζεται η συνέχεια)… Και πόσο θα κρατήσει ο Πρόεδρος αυτήν την γραμμή; Είναι καλή η γραμμή που κρατάει τώρα; (Σημείωση μεταφραστή: Λέει President, οπότε να υποθέσω ότι δεν λέει για τον τότε Σημίτη ή τον σημερινό Καραμανλή, μάλλον εννοεί τον President Putin, γιατί είναι ρώσος ο επισκέπτης…)

Ιωσήφ: Ο Θεός θα επιτρέψει την καταστροφή όλων όσων σπέρνουν όλους αυτούς τους πειρασμούς, την πορνογραφία και τα ναρκωτικά. Και ο Κύριος θα τους τυφλώσει τα μυαλά τόσο, που θα καταστρέψουν ο ένας τον άλλο χωρίς να λάβουν την ελάχιστη ικανοποίηση από αυτό. Ο Κύριος θα επιτρέψει αυτό ακριβώς ώστε να φέρει μια κάθαρση. 

Όσον αφορά τον Πούτιν (γι’αυτό έλεγα για τον Πούτιν πιο πάνω), η περίοδος αυτή δεν θα διαρκέσει για πολύ, θα γίνει ένας ξαφνικός πόλεμος, και δεν είναι τριγύρω για πολύ. Αλλά, αφού ακολουθήσει αυτή η κάθαρση, θα γίνει φοβερή αναλαμπή της Ορθοδοξίας, όχι μόνο στην Ρωσία, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Τόσο δυνατή αναλαμπή της Ορθοδοξίας… Ο Κύριος θα επιμηκύνει την ευλογία Του, την Χάρη Του, ακριβώς όπως και στους πρωτοχριστιανικούς αιώνες. Τότε, όταν οι άνθρωποι πήγαιναν στον Κύριο με καθαρή καρδιά. Αυτό θα κρατήσει 3-4 δεκαετίες, τότε η δικτατορία του αντιχρίστου θα εγκατασταθεί σύντομα. 

Αυτά είναι τρομερά γεγονότα τα οποία πρέπει να αντέξουμε. Ας μην μας φοβίζουν, γιατί ο Κύριος θα διαφυλάξει τους δικούς Του. Ναι, θα αντιμετωπίσουμε σίγουρα τρομερές δυσκολίες, πείνα και παντού διωγμούς, και πολλά άλλα, αλλά ο Κύριος δεν θα εγκαταλείψει τους δικούς του. Και αυτοί που είναι βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης (προφανώς ο γέροντας εννοεί τους ιερείς και τους επισκόπους) θα πρέπει να αναγκάσουν τους από κάτω να είναι με τον Κύριο, το περισσότερο: να υπακούουν στην προσευχή, το περισσότερο: και ο Κύριος θα διαφυλάξει τους δικούς Του. Η κατάσταση που θα επικρατήσει την κάθαρση θα είναι αυτή της τρομερής αναλαμπής. Και εμείς σαν ποιμένες, πρέπει να αποτρέψουμε τους ανθρώπους απ΄το να αμαρτάνουν όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε η Χάρη του Κυρίου να μην μας εγκαταλείψει όλους. Ώστε να είμαστε όσο πιο κοντά στον Κύριο γίνεται, στην μετάνοια και στην προσευχή. Τότε ο Κύριος θα μπορεί πάντα να είναι μαζί μας, άσχετα από το πόσο δύσκολες είναι οι περιστάσεις. Ο Κύριος δεν θα μας εγκαταλήψει. Πρέπει να συγκρατούμε τους εαυτούς μας και τους δικούς μας.

Αυτός ο Άγιος Κοσμάς, ο θεοφώτιστος άνθωπος, ο αγιασμένος, το αγιασμένο αυτό σκεύος του Αγίου Πνεύματος, είλθε και είπε ότι θα γίνει ένας 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος. Είπε πολλά επαλήθευσε, θα επαληθεύσουν και τα υπόλοιπα. Λοιπόν ο Άγιος Κοσμάς είπε ότι θα γίνει 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος. Θα αραιώσουν οι άνθρωποι πάρα πολύ, θα κάνει ένας άνθρωπος μια μέρα διαδρομή να συναντήσει άνθρωπο να τον καλέσει αδελφό του. Θα χυθεί πάρα πολύ αίμα πάνω στην Κωνσταντινούπολη. 

Τόσο αίμα θα χυθεί που τριών ετών δαλάλι θα πλεύσει πάνω στο αίμα. Το αίμα θα φτάσει λέει μέχρι την άβυσο, δηλαδή μέχρι τον πυθμένα της θάλασσης, εκεί. Όπως ο άγγελος, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, όταν εξέπεσε το αγγελικό τάγμα του Εωσφόρου και είπε "Στώμεν καλώς, στόμεν μετά φόβου" και σταμάτησε εκεί η κατάρευσης του αγγελικού αυτού τάγματος που κατέληξε να γίνει δαιμονικό, έτσι λέγει ο Άγιος Κοσμάς θα μιλίσει και τότε και θα σταματίσει ο πόλεμος, "Στόμεν καλώς, στόμεν μετά φόβου" και θα σταματήσει ο πόλεμος! Και η νίκη κατά την προφητεία του, θα δοθεί εις τους Έλληνες! 

Και λέγει ότι, το έν τρίτο των Τούρκων θα σφαγεί, δηλαδή θα σκοτωθεί! Το εν τρίτο, θα φύγει στα βάθη της Μικράς Ασίας! Και το άλλο τρίτο, θα γίνουν Ορθόδοξοι Χριστιανοί, διότι θα κατάγονται απο ελληνικό αίμα, απο το παιδομάζομα των Τούρκων. Ως την ιστορία, όπως έχουμε διδαχθεί, ότι κάποτε οι Τούρκοι εκάναν παιδομάζομα, μαζέυαν τα παιδάκια τα μικρά και κάνανε τον καλύτερο στρατό, τους Γενιτσάρους, που αυτά τα παιδιά σαν γεναίος στρατός, εμάχετο με τα ελληνόπουλα τα άλλα και αυτά ήταν ελληνόπουλα, αλλά δεν ήξεβραν ότι είχανε γονείς Ορθοδόξους και Έλληνες! Λοιπόν, απ' αυτή τη σπορά την ελληνική, απ' αυτό το αίμα το ελληνικό και Ορθόδοξο, αυτό είναι το εν τρίτο των Τούρκων θα γίνουν Χριστιανοί.

Και μετά, υπάρχει κοιμόμενος στρατηγός, ονόματι Ιωάννης, ο οποίος τότε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ θα υποδείξει εις τους Χριστιανούς ότι, αυτός θα βασιλεύσει τώρα, θα τους υποδείξει με το δάχτυλό του τον τόπο και θα τον καλέσουν να ηγηθεί και να βασιλεύσει εις τον ελληνικό και ορθόδοξο λαό και θα γίνει αυτό! 

Πρίν απο χρόνια, εις το Άγιον Όρος, ήταν ένας Αρχιερεύς ονόματι Ιερόθεος, αυτός είρθε απο την Μικρά Ασία και το Οικουμενικό Πατριαρχείο τον έβαλε στο Άγιον Όρος να κάμνει χειροτονίες, μνημόσηνα, λειτουργείες και λοιπά. Ήτανε ένας Άγιος αρχιερέας, στον τύπο του Αγίου Νικολάου. Απο αυτόν τον Άγιον αρχιερέα, αξιόθηκα της ιεροσύνης. Απο την Μικρά Ασία, ευλογημένος άνθρωπος του Θεού. Ένα θα σας πω, αγρυπνίες που κάμναμε, 15 ώρες αγρυππνία. Αυτός ο άνθρωπος, ογδοηκοντούτης γέρον, δεν εκάθητο καθόλου στο κάθησμα. Απο τον θρόνο κατέβαινε στο στασίδι, πάλι όρθιος και στην λειτουργία, 3 ώρες που ακολουθούσε μετά την πολύωρη ακολουθεία του όρθου, όρθιος, του βάζαμε μια καρέκλα να καθήσει και δεν ήθελε, λέει, ακόμη η Παναγία μας δεν με κούρασε και ας έτρεμε όλος απο την κούραση. Αυτός ο Άγιος αρχιερέας αυτός μας είπε, αυτός είδε τον κοιμόμενο αυτόν στρατηγό Ιωάννη, που θα αναστηθεί όταν θα γίνει ο 3ος μεγάλος αυτός Παγκόσμιος Πόλεμος! Τον είδε! Διότι χείλη αρχιερέως και ιερέως ου ψεύδονται.

Λοιπόν, μας είπε την αλήθεια και τον ρωτήσαμε διότι ζούσε τότε και ο μακαριστός μου και Άγιος Γέροντας μου και όλοι μαζί συνοδεία τον είχαμε πάρει στο εκκλησάκι μας και εκεί καθήσαμε και του κάμναμε τις ερωτήσεις και μας τα έλεγε, τα ακούσαμε με τα αυτιά μας. 

Λέει, υπάρχει αυτός ο κοιμώμενος Βασιλεύς και θα αναστηθεί. Του λέμε πότε Γέροντα, πότε Άγιε αρχιερέα του Θεού; Λέει όταν θα γίνει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος. Επίσης μας είπε, ότι το δεξί του χέρι είναι στην λαβή του σπαθιού, το οποίο σπαθί είναι μες στη θήκη και μας έλεγε όταν το σπαθί θα βγεί απο την θήκη του, τότε θα γίνει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος. Εμείς με την περιέργια μας του λέμε, σεβασμιότατε πόσο είναι το σπαθί μέσα στη θήκη; Ολίγοι, ολίγοι πόντοι εναπέμιναν για να βγεί, λέει! Και όταν το 55', έγιναν εκείνοι οι βανδαλισμοί επάνω στην Κωνσταντινούπολη και οι Τούρκοι εκάνανε τόσες ασχήμιες, στούς αρχιερείς και ιερείς και εκκλησίες και στα μαγαζιά των ορθοδόξων Ελλήνων, τότε εγώ ήμουνα στο ασκητήρι των Αγίων Αναργύρων και βλέπω τον αρχιερέα έξω απο το ασκητήρι, ασκεπή, στενοχωριμένον, αναμένον, ιδρωμένον και τρέχω έξω και του λέγω, σεβασμιότατε περάστε μέσα να σας δώσω ένα ποτήρι νερό, γιατί είστε έτσι; Και μου λέει, παιδί μου, λέει, διάκο, μου λέει, ξέρεις μήπως είναι τώρα, λέει, που θα γίνει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος, λέει, γιατί αυτοί οι βανδαλισμοί, μήπως είναι η αρχή του πολέμου; Και φοβόμουν μην γίνει η Δευτέρα και αναστηθεί ο Βασιλεύς και λοιπά. Και δεν ήταν βέβαια εκείνη, δεν ήρθε ακόμη η ώρα, αλλά υπέθεσε ο άνθρώπος, γιατί γινόντουσαν εκείνα πάνω στην Κωνσταντινούπολη. 

Και εν συνεχεία ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός λέγει ότι: Αφού βασιλεύσει αυτός ο Άγιος Βασιλεύς, τότε αυτός θα ζήσει 33 χρόνια. Η ζωή αυτών τω χρόνων, θα είναι μια ζωή παραδεισένια πάνω στη γή και απο απόψεως αγαθών και απο απόξεως πίστεως...


Τώρα πλέον για τον δικέφαλον αετόν, 


για τον μαρμαρωμένο βασιλιά 

δεν ακούεται ούτε φωνή, ούτε λαλιά. 




ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΕ ΕΠΙΓΡΑΦΗ 
ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΟΥ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ, 
ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

Ο Μέγας Κωνσταντίνος δεν ήταν προφήτης. Η προφητεία αυτή χαράχθηκε και βρέθηκε γραμμένη πάνω στην πλάκα του τάφου του, άγνωστον από ποιόν. Ο Μέγας Κων/νος ετάφη το 337 μ.Χ. πρώτα στη Νικομήδεια της Μικράς Ασίας και έπειτα ο υιός του Κωνστάντιος έφερε το άγιο λείψανό του με βασιλικές τιμές στο Ναό των Αγίων Αποστόλων στην Κων/πολη.

Η προφητεία λοιπόν αυτή γράφτηκε πάνω στο σκέπασμα του τάφου του με περίεργο τρόπο, δηλαδή με γράμματα μόνον, χωρίς φωνήεντα. Άγνωστον από ποιόν ή ποιούς. (Μάλλον από κάποιους σοφούς και προορατικούς άνδρες, λέγει μιά παράδοση).

Πέρασαν 1101 χρόνια από τότε που γράφτηκε η προφητεία αυτή για να εξηγηθεί. Διότι μόλις το 1440 μ.Χ. 13 χρόνια πρίν την άλωση της Κων/πόλεως, κατώρθωσε ο σοφός Σχολάριος Γεννάδιος, ο μετέπειτα Πατριάρχης Κων/πόλεως, να την αποκρυπτογραφήσει. Διαβάστε την λοιπόν και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.





ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ 
ΛΕΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΦΟΥ

Βασίλευσε τα έτη 886-912 μ.Χ. Υιός του αυτοκράτορος Βασιλείου Α! του Μακεδόνος. Επειδή ασχολείτο με την Φιλοσοφία και Θεολογία και έγραφε ποιήματα, συγγράμματα και εκκλησιαστικούς Ύμνους, ονομάσθη σοφός. Μερικοί ερευνητές δεν συμφωνούν ότι έγραψε ο ίδιος τους χρησμούς, αλλά άλλοι αποδεικνύουν ότι είναι πράγματι τόσοι παλαιοί.

Αναφέρονται λοιπόν στους <<χρησμούς>> του, τα εξής:

Μετά την ολοκληρωτική καταστροφή των Τούρκων, θα υπάρχει μεγάλη σύγχυσις και στενοχώρια παντού και θα παρουσιασθεί με ουράνια σημεία (τριήμερο αστέρι πάνω από την Πόλη, με φως ως ο ήλιος, κατακόκκινος σταυρός από κάτω του και ένα ουράνιο τόξο) ο νέος πλέον Ηγέτης που θα οδηγήσει την ανθρωπότητα σε πραγματικά νέα τάξη, ηθική και αρεστή στο Κύριο και που κανείς δεν θα μπορέσει να τον αμφισβητήσει ή να μην τον υπακούσει.


ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ
ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΥ

Έζησε κατά τα έτη 450-515 μ.Χ. Είναι ο Άγιος που είδε την Παναγία να σκέπη την Αγία Σοφία και εορτάζουμε την Αγία Σκέπη στις 28 Οκτωβρίου.

Αφού προβλέπει τους Αγαρηνούς να κυριεύσουν την Πόλη, σφάζοντας πολλούς Χριστιανούς και καταστρέφοντας ανεκτίμητους πνευματικούς και υλικούς θησαυρούς της, δεν θα χάσει οριστικά την σκέπη της Θεοτόκου, αλλά αργότερα, κάνει λόγο για το ξανθό γένος που θα ελευθερώσει την Πόλη και ξεκινά από το 17ο γράμμα της αλφαβήτου (Ρώσοι  ;;;).

Όμως το ξανθό γένος θα υποστεί <<Ρομφαίας, κινήσεις πολεμικάς από αέρος..>> και αλλοίμονο τι θα γίνει με περιγραφή πολεμικών όπλων της εποχής μας!

Κατόπιν αντιπαρέρχεται την θαυμαστή επέμβαση του Θείου και πάει στο νέο Μεγάλο Αναμορφωτή Άγιο Ηγέτη που μετά την κατάπαυση του πολέμου και καταστροφή των Τούρκων, ολόκληρος ο κόσμος θα αλλάξει πνευματικά, οικονομικά, κοινωνικά. Θα παύσουν οι πόλεμοι και θα επικρατήσει πραγματική είρήνη. Και καταλήγει ότι θα είναι ευτυχής όποιος ζήσει τότε.


ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΜΕΘΟΔΙΟΥ ΠΑΤΑΡΩΝ

Έζησε τέλη 3ου αιώνα, άνδρας λόγιος Ελληνικής Φιλοσοφίας.

Μεταξύ πολλών άλλων προφητειών για άλλα Έθνη, προλέγει για το Ξανθό Γένος (τη Ρωσία) που θα καταλάβει την Κων/πολη και θα διορίσουν μια τριμελή επιτροπή για την διακυβέρνησή της. Εδώ αναφέρει Δυτικές Δυνάμεις που θα συνασπισθούν για να εκδιώξουν τους Ρώσους (18 συνολικά έθνη) και θα γίνει ο πιό άγριος και λυσσαλέος πόλεμος που έγινε ποτέ, με ποταμό αίματος!

Και καταλήγει στη Θεϊκή επέμβαση που θα υποδείξει το Νέο Ηγέτη που θα ειρηνεύσει το κόσμο. Τον αποκαλεί μάλιστα Ιωάννη

Και εδώ μιλάει ο άγιος για ειρήνη που τα πολεμικά εργαλεία μετά θα γίνουν γεωργικά... Θα βασιλεύσει 35 χρόνια και τέλος μιλά για τους διαδόχους του.


ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΤΑΡΑΣΙΟΥ 
ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ

Ανήλθε στο Πατριαρχικό θρόνο το 784 μ.Χ., συγκάλεσε την Ζ' Οικουμενική Σύνοδο για την αναστήλωση των Αγίων Εικόνων το 787 μ.Χ. Κοιμήθηκε το 806 μ.Χ.

Μιλά για τον Μωάμεθ, ηγούμενο των Τούρκων που θα κυριεύσει τη πόλη του Βύζαντος. Προβλέπει αργότερα την καταστροφή τους. Και καταλήγει στην Θεϊκή επέμβαση με τον Νέο Ηγέτη που η αρχή του όνοματός του είναι <<Ι>> και στο τέλος το <<Σ>> (δηλ. ο Ιωάννης). Ο οποίος και θα ελευθερώσει τον κόσμο.


ΚΑΙ ΤΩΡΑ
Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ..!!!! 

Georgijevic, Bartolomej (ca. 1510-ca.1566):

De Afflictione, Tam Prognoma, sive Praesagium Mehemetanorum : primùm de Christianorum calamitatibus, deinde de suae gentis interitu, ex Persica lingua in Latinum sermonem conversum. - Antverpiae : Antverpiae, Cura Et impendio Bartholomaei Georgieuits, typ. Eg. Copenij, [1545].

"ο ημέτερος Πατισάχ θα επέλθη και θα καταλάβη το βασίλειον των απίστων. Θα λάβη προσέτι εις την κατοχήν του το κόκκινον μήλο και θα το έχει υποχείριον. Αν δε επί επτά έτη το ξίφος των Χριστιανών δεν ανελκυσθή, θα μείνει κύριος αυτών μέχρι του δωδεκάτου έτους.Θα οικοδομήση οικίας, θα φυτεύσει αμπέλους, θα περιφράξει κήπους και θα γεννήση υιούς. Αλλά μετά το δωδέκατον έτος από της χειρώσεως του κόκκινου μήλου, το ξίφος των Χριστιανών θα γυμνωθεί και θα διώξει τους Τούρκους.

Η προφητεία αύτη εδημοσιεύθη πρώτη φορά το 1545 και έπειτα το 1548.
Ομοίως λόγος εγένετο και εις δημοσίευμα του 1634 και 1657.

(Bartholomew Georgevits, Prognoma sive Praesagium Mehemetanorum 1545)
("Eπετηρίς Βυζαντινών Σπουδών, Κ. Ρωμαίου," 1957)


Ίδωμεν! ! ! ! !

ΣΗΜ: Οι προφητείες του Αγίου Κοσμά έχουν ερμηνευτεί και από τον πατήρ Εφραίμ, πρώην φιλοθείτη, ο οποίος είναι ένας άγιος γέροντας που ζεί στην Αριζόνα της Αμερικής όπου έφυγε για ιεραποστολή. Τα μελλούμενα τα παραθέτει σε χρονική αλληλουχία . Σύμφωνα με αυτά, ο αντίχριστος θα έλθει 40 περίπου χρόνια μετά το πάρσιμο της Κωνσταντινούπολης. Εφόσον «τα γεγονότα της Κωνσταντινούπολης» δεν έχουν συμβεί ακόμα, ΔΕΝ μπορούμε να μιλάμε για τον αντίχριστο της Αποκάλυψης..!


Επιπλέον... 
τα «περίφημα» τετράστιχά του Νοστράδαμου 
(ο οποίος ήταν φαρμακοτρίφτης!) περιλαμβάνουν τις παρακάτω προβλέψεις:

-Θα ξεσπασει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, το Νοέμβριο. Θα χρησιμοποιηθούν βακτήρια, ιοί και χημικά όπλα

-Θα υπάρξει σύγκρουση μεταξύ της Δυτικής Ευρώπης και των ΗΠΑ.

-Θα υπάρξει σύγκρουση μεταξύ της Μεγάλης Βρετανίας και της Γαλλίας.

- Ενδεχόμενως θα ξεσπάσει στρατιωτική σύγκρουση στην χερσόνησο της Κριμαίας.

- Η Ευρώπη θα υποστεί οικονομική ύφεση

-Θα υπάρξει χημική καταστροφή στη Μαύρη Θάλασσα.

2 σχόλια:

C. E. O NASA είπε...

MAS TA ΠΡΗΞΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.


Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΨΗΝΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΤΙ ΛΕΜΕ??