Message

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΘΑΥΜΑ 'MMS' - ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ

Ο γνωστός για πολλούς Jim Humble, ο άνθρωπος που βοήθησε στη θεραπεία χιλιάδων ανθρώπων με το γνωστό πλέον σκεύασμα MMS (Miracle Mineral Solution) μιλά στο Project Camelot.

Στη συνέντευξη αυτή ξεκινά αναφέροντας τις γνώσεις και την καριέρα του στον τομέα της αεροδιαστημικής (στην General Motors) και την μετέπειτα ενασχόληση του με τη χρυσοθηρία στη νότιο Αμερική.

Εκεί στη Γκαϊάνα ήταν που βρέθηκε αντιμέτωπος με την ελονοσία που έπληττε τους εργάτες του και τους βρήκε πλήρως απροετοίμαστους.

Μη έχοντας τίποτε άλλο να τους δώσει σαν φάρμακο τους πρότεινε να τους δώσει νερό με σταγόνες από το καθαριστικό νερού που είχε μαζί του. 

Δέχτηκαν και με μεγάλη έκπληξη όλων οι εργάτες αυτοί που ήδη υπέφεραν από τον υψηλό πυρετό και όλα τα άλλα συμπτώματα ελονοσίας, έγιναν την ίδια μέρα καλά και την επόμενη επέστρεψαν στη δουλειά τους. 

Το ίδιο σκεύασμα έδωσε και σε άλλους εργάτες, αλλά και κατοίκους της ζούγκλας που άρχισαν να νοσούν από ελονοσία και όλοι τους γινόντουσαν καλά.

Αργότερα άρχισε να το δίνει και στους κατοίκους της γειτονικής πόλης, μόνο που εκεί βρέθηκε αντιμέτωπος με τα συμφέροντα των φαρμακοβιομηχάνων οι οποίοι τον σταμάτησαν πιέζοντας με την απειλή πως θα σταματούσαν να προμηθεύουν με φάρμακα το νοσοκομείο της πόλης... Βέβαια εκεί δεν είχε την ίδια αποτελεσματικότητα σε όλους...

Επιστρέφοντας στις ΗΠΑ άρχισε να μελετά το σκεύασμα για να καταλάβει τι ήταν αυτό που περιείχε και θεράπευε τους ανθρώπους. Το σκεύασμα αυτό υπήρχε ήδη επί 75 χρόνια στα ράφια όλων των καταστημάτων υγιεινής διατροφής και ήταν γνωστό ως "σταθεροποιημένο οξυγόνο" - αυτό ήταν το καθαριστικό νερού που είχε μαζί του.

Βέβαια η ονομασία αυτή προκαλεί σύγχυση διότι οξυγόνο σταθεροποιημένο ή αλλιώς χρησιμοποιήσιμο στην αγορά δεν υπάρχει. Ουσιαστικά πρόκειται για διοξείδιο του χλωρίου και αυτό ήταν η βάση για να αναπτυχθεί αργότερα το γνωστό MMS...

Όπως εξηγεί το διοξείδιο του χλωρίου δεν είναι το ίδιο με τη χλωρίνη - διαφέρει από αυτό το δηλητήριο όσο και το αλάτι (χλωριούχο νάτριο) από αυτή

(Μάλιστα εδώ θυμάμαι τώρα αναφορά από το βιβλίο της Μπάρμπαρα Μπρέναν όπου λέει πως μουλιάζοντας ολόκληρα τα λαχανικά σε καθαρό χλώριο -σε αναλογία μιας κούπας σε ολόκληρη λεκάνη νεροχύτη- καταστούμε τα λαχανικά πλήρως υγιεινά και τα απαλλάσσουμε από κάθε είδος κατάλοιπου φυτοφαρμάκων και λοιπών χημικών!) πιθανόν να εννοούσε μια τέτοια μορφή χλωρίου σαν το διοξείδιο του χλωρίου... το θεωρώ πιθανό...

Εν τω μεταξύ είχε αρχίσει ήδη να το στέλνει και σε φίλους στην Αφρική και είχαν και εκεί θαυμαστά αποτελέσματα. Έτσι άρχισε να προσπαθεί να το βελτιώσει ώστε να θεραπεύει όλους...

Σε σύγκριση με το υπεροξείδιο του υδρογόνου (ειδική μορφή οξυζενέ για τρόφιμα!!! που επίσης δρα θεραπευτικά και μάλιστα σύμφωνα με έρευνες αποτελεί οικονομικότατη και γνωστότατη από πολλές δεκαετίες πριν εφαρμοζόμενη ευρέως μέθοδο θεραπείας για ποικίλες ασθένειες, που όμως αποσιωπήθηκε προκειμένου να μπορούν να πουλούν οι φαρμακοβιομηχανίες τα πανάκριβα -και βλαβερά!- σκευάσματα τους, ειδικά τα αντικαρκινικά...) υποστηρίζει ο Humble πως το διοξείδιο του χλωρίου δεν είναι τόσο οξειδωτικό όπως το υπεροξείδιο του υδρογόνου, με αποτέλεσμα να μην οξειδώνει τα υγιή κύτταρα του οργανισμού, αλλά μόνο τα παθογόνα: δηλαδή μόνο ότι προκαλεί νόσο στο σώμα.

Μάλιστα δεν έχει καμία απολύτως παρενέργεια και μετά από 2-4 ώρες μέσα στο σώμα μετατρέπεται σε χλωριούχο νάτριο, δηλαδή αλάτι, και μάλιστα σε αμελητέα ποσότητα....

Τι ακριβώς κάνει το MMS;

-Σκοτώνει βλαβερούς ιούς, βακτήρια, παράσιτα και μύκητες. Και αυτό το καταφέρνει διότι αυτά τα παθογόνα, οι μικροοργανισμοί, που προκαλούν νόσο στο σώμα είναι όπως λέει αναερόβιοι... Μάλιστα όπως λέει ο Humble, έχει τη δυνατότητα να θεραπεύσει και... τον καρκίνο και το AIDS!!!

Αργότερα μάλιστα δημιούργησε και το MMS2, το οποίο βασίζεται στο υπερχλωρικό ασβέστιο, το οποίο όταν μπει στο νερό μετατρέπεται σε υπερχλωρικό οξύ. Το υπερχλωρικό ασβέστιο όμως είναι το χλώριο που χρησιμοποιούν στις πισίνες... το οποίο φυσικά εκεί μέσα μετατρέπεται σε υπερχλωρικό οξύ! Κι όπως πολύ όμορφα και απλά εξηγεί: την απολύμανση δεν την κάνει το χλώριο... -αυτό μετατρέπεται σε επιτραπέζιο αλάτι (χλωριούχο νάτριο)- το ίδιο το οξυγόνο που απελευθερώνεται από το οξύ είναι που απολυμαίνει!

Δείτε όλη τη σειρά των αποκαλυπτικών βίντεο στο τέλος του άρθρου...

Από όσα είμαι σε θέση να ανιληφθώ, προφανώς ο Jim Humble κατάφερε να βρει την απλή ουσία που χρησιμοποιεί ο ίδιος ο ανθρώπινος οργανισμός επί εκατομμύρια χρόνια για να διατηρεί την υγεία του: το υπερχλωρικό οξύ, και πάνω σε αυτή τη λογική έχει δημιουργήσει τα σκευάσματα του προσφέροντας ίαση σε καταπονημένους οργανισμούς που δεν έχουν πλέον την ικανότητα να το παράγουν μόνοι τους... για χιλιάδες ανθρώπους στην Αφρική εντελώς δωρεάν!!!! 

Έτσι, άσχετα από το γεγονός πως μπορεί να μην υπάρχουν "ιοί", AIDS κτλ (όπως έχουμε μάθει από τις εργασίες του Stefan Lanka),  και άσχετα από το αν ο καρκίνος αποτελεί ένα βιολογικό μηχανισμό που θεραπεύεται πολύ εύκολα (γνώση που λάβαμε από τον Dr Hammer και άλλους αξιόλογους γιατρούς που τιμούν το λειτούργημα τους), το σκεύασμα αυτό έρχεται και προσφέρει στον οργανισμό ένα από τα δικά του "εργαλεία άμυνας" για να σκοτώσει αυτό που προκαλεί την ασθένεια. 

Δεν βάζει ένα χημικό άγνωστο ή κάποια σύνθεση χημικών μέσα στο σώμα - που πιθανότατα και θα έχει παρενέργειες, αλλά προσφέρει απλά στο εξασθενημένο σώμα μια έξτρα δόση από τα συνήθη "όπλα" του. 

"Περίεργο" που δεν το σκέφτηκε κάποιος γιατρός... 

Αυτή η απλή αλήθεια όμως, που παρά την απλότητα της είναι ικανή να προσφέρει ίαση σε ιδιαίτερα δύσκολες ασθένειες και μάλιστα σε πολύ σύντομο διάστημα, σίγουρα δε βολεύει όλους εκείνους που κερδίζουν διατηρώντας την ανθρωπότητα άρρωστη...

Σίγουρα το ιατρικό κατεστημένο, όπως και οι φαρμακοβιομήχανοι θα έχουν κάτι διαφορετικό να μας πουν... 

Ωστόσο όπως λέμε συχνά "η υγεία είναι ατομικό μας δικαίωμα και υποχρέωση" και θα πρέπει να τη φροντίζουμε έχοντας πρώτα απ΄όλα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στη διάθεση μας. Εμείς αποφασίζουμε για την υγεία μας, οι γιατροί μας συνοδεύουν...

Tελικά ο κ. Humble μπορεί να μη βρήκε χρυσό στη Νότια Αμερική, όμως με το MMS προφανώς και χτύπησε "φλέβα χρυσού" που βοηθά την αποκατάσταση της υγείας των ανθρώπων...
















Ευχαριστούμε πολύ τους ανθρώπους που έκαναν τον υποτιτλισμό!
Είναι πραγματικά μεγάλο το κοινωνικό έργο που προσφέρουν

_______________________
Τη σελίδα του, όπως και το βιβλίο του μπορείτε να βρείτε εδώ:

Μάλιστα όποιος ενδιαφέρεται για την εκπαίδευση στη χρήση και εφαρμογή του MMS μπορεί εδώ να μάθει σχετικά με προγράμματα που ετοιμάζει.

Εδώ υπάρχουν επίσης μέρη των βιβλίων του δωρεάν:

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=eHfpuXDOJw8

Ο Αντίλογος...

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=eHfpuXDOJw8

Ο Αντίλογος