Message

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011

ΛΙΑΚΟ: ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ - Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ

Αναγνωρίζοντας τεράστια δύναμη και προφητικό λόγο στο παρακάτω κείμενο του Δημοσθένη Λιακόπουλου, το παραθέτουμε αυτούσιο και χωρίς κανένα περαιτέρω σχολιασμό. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.

Εδώ και ενα μήνα περίπου, δεν μιλάω, δεν γράφω στο liako.gr, δεν κάνω ραδιοφωνικές εκπομπές και απλά παρατηρώ το τι συμβαίνει γύρω μου. Ίσως και να απολαμβάνω την ηλιθιότητα του αγελαίου πλήθους, που ανέκαθεν πήγαινε εκεί που του έλεγαν τα πραγματικά και παγκόσμια αφεντικά του, που βρίσκονται πίσω από την κουρτίνα.

Στα αφεντικά αυτά ανήκουν οι ανίκανοι πολιτικοί ηγέτες που διορίστικαν μέσω εκλογών σε όλα τα κράτη και στα ίδια αφεντικά ανήκουν και οι προγραμματισμένοι "επαναστάτες" που κάνουν λέει -ένα αυθόρμητο ξεσηκωμό- σε όλη την Ευρώπη και σταδιακά σε όλο τον κόσμο, με σκοπό...
να φύγουν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί και να έλθουν εκείνοι που με μία παγκόσμια διακυβέρνηση θα μας δώσουν λύση πακέτο...


Καπελωμένο το "αδέσμευτο" κίνημα των αγανακτισμένων, που αντιλαμβάνονται πόσο καπελωμένοι είναι, όσο αντιλήφθηκαν στις τόσες φορές που πήγαν και ψήφισαν πόσο καπελωμένη ήταν η ψήφος τους!

Αφού το κεντρικό καπέλωμα, είναι το ότι με την ψήφο, αλλά και με την αποχή, επικροτούσαν αναγκαστικά την μέθοδο διαχείρησης της εξουσίας μέσω του κοινοβουλευτισμού.

Κάθησα λοιπόν για ένα ολόκληρο μήνα και σιωπηλός παρατηρούσα γύρω μου, τις σπασμωδικές κινήσεις ενός κόσμου που πεθαίνει. Ενός κόσμου που καταρέει.

Όχι επειδή πεθαίνει η οικονομία του, ούτε επειδή στέρεψε η δεξαμενή των αρχών και των αξιών στις οποίες κατά καιρούς πίστεψε, αλλά επειδή δεν έχει πλέον όρεξη για ζωή. 

"Θα τους κουράσουμε τους λαούς" λένε τα Πρωτόκολλα. "Θα τους απελπίσουμε".

Λυπάμαι αλλά δεν υπάρχει θεραπεία που μπορεί να έρθει με τις μεθόδους του παγκόσμιου κατεστημένου. 

Εκλογές, δημοψηφίσματα, διαδηλώσεις, καταλήψεις διαμαρτυρίες, όλα πολιτισμένα και ειρηνικά και δημοκρατικά. Σα να μας λένε, μαζευτείτε γκοίμ, κάντε μία διαμαρτυρία ακόμη, πιστεύοντας ότι θα εκτονωθείτε και φύγετε μετά ακόμη πιο απελπισμένοι, αφού τίποτε δεν πετύχατε.

Πώς θα ήταν άλλωστε δυνατόν να επιτευχθεί οτιδήποτε, αφού και οι διαμαρτυρίες στημένες είναι.

Απλά ξέπεσε και η μόδα των συνδικαλιστάδων και ανακαλύφθηκε υπερσυνδικαλιστής που λέγεται facebook, στο οποίο παρεπιπτόντως, δεν έχω σελίδα και μην παραμυθιάζονται μερικοί μερικοί. Έπεσε στην αντίληψή μου, κάποια κοπελίτσα, που ρωτούσε σε κάποιο λαμόγιο που είχε σελίδα στο facebook με το όνομά μου, που νόμιζε ότι απευθύνεται σε μένα και με ρωτούσε τι να κάνει για κάποιο της πρόβλημα.

Έκανα, λοιπόν, ένα υπερδεκαετή αγώνα, για να πω στον κόσμο αυτά που "βλέπω". Επειδή μάλιστα τα γραπτά μένουν, έγραψα δεκάδες βιβλία, τα οποία σε εξευτελιστικές τιμές πουλήθηκαν κατά χιλιάδες και πολλοί άρχισαν να "βλέπουν" κι αυτοί. Είδαν το πρόβλημα, δεν έβλεπαν όμως τη λύση, γιατί η λύση δεν είναι ορατή και γιατί δεν μπορεί να υπάρξει μέσα από τη βρωμιά και τη σαπίλα του κόσμου τούτου.

Στην υπερδεκαετή μου αυτή πορεία, δεκάδες εμπόδια, μικρά και μεγάλα, μπήκανε στο δρόμο μου, με σκοπό να μην μάθει ο κόσμος την αλήθεια. Όλα υπερκεράσθηκαν. 

Απίθανοι τύποι, ασυνείδητοι, πουλημένοι, αεριτζήδες, πότε με κουστούμια, πότε με ράσα, πότε με χιτώνες και βαμένα μαλιά, χρησιμοποιήθηκαν έξυπνα και αθόρυβα για να με διαβάλουν ή να με σταματήσουν.

Απέτυχαν όλοι, αφού ότι είχα να κάνω το έκανα και ότι είχαν να πω, σχεδόν το είπα.

Σε τρεις περίπου εβδομάδες θα κυκλοφορήσει η προτελευταία τριλογία του ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, υπό τον γενικό τίτλο ΤΑ ΟΚΤΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ. 
Σας προειδοποιώ. Διαβάστε την τριλογία αυτή με δική σας ευθύνη (READ AT YOUR OWN RISK)
Αισθάνομαι σαν τους παλιούς ταξιθέτες στα θέατρα, που έδιναν το πρόγραμμα της παράστασης στους θεατές. Εγώ απλά σας λέω εδώ και τόσα χρόνια το τι θα γίνει. 

Μετά το τέλος του 2011, που θα έχω ολοκληρώσει αυτά που ήθελα να γράψω, άσχετα με το αν κάνω εκπομπές ή όχι, όλοι σας απλά θα συνεχίσετε να είστε θεατές των γεγονότων που θα τρέχουν.

Απλά σας έχω δώσει το πρόγραμμα της παράστασης στο θέατρο σκιών του Πλάτωνα και θα ξέρετε τι να περιμένετε. 

Ελπίζω ο Θεός να μας αξιώσει να ζήσουμε την ικανοποίηση της θείας κάθαρσης, που δεν θα έρθει ούτε με εκλογές, ούτε με τεχνοκράτες. Για αυτό έχουν πεισθεί πλέον οι πάντες. Δεν θα έρθει ούτε με τον παγκόσμιο "βασιλιά".

Θα έρθει, όπως παλιά, το ρεύμα του ουρανού, που θα βουλώσει τα στόματά τους και θα σιγήσει την προπαγάνδα και τη βρώμα του μυαλού τους. 

Ότι είχα να πω το είπα. Δεν με σταματήσατε λαμόγια

Τώρα δεν με νοιάζει τίποτε, αφού τίποτε δεν εξαρτάται από κανέναν από εμάς. Δεν με ενδιαφέρει και η γνώμη κανενός, αφού τίποτε δεν ζητώ από κανέναν.

Για εκείνους βέβαια που είναι πολύ δυναμικοί τύποι και θέλουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, υπάρχουν πάντοτε οι ειρηνικές συγκεντρώσεις εκδήλωσης της αγανάκτησης του λαού, δήλωση της υποτιθέμενης ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ του, που την ονειρεύεται μέσα στον ύπνο του, που συνεχίζεται εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Καλά ξυπνητούρια!!!

Θα έρθει ώρα, που θα γίνει η συγκέντρωση των 144.000 και σας διαβεβαιώ, 
ότι δεν θα είναι καθόλου μα καθόλου ειρηνική!


Μετά τιμής

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ

Σοβαρές προειδοποιήσεις , για τις δύσκολες μέρες που μας περιμένουν μετά το Μάρτιο του 2012, κάνει σε άρθρο του που δημοσιεύτηκε στο Μπλογκ ENTAXY-HELLAS υπό τον τίτλο «Φοβού τις ειδούς του Μαρτίου» , ο γνωστός αστρολόγος Κώστας Διαμαντής, που σημειωτέον ήταν ο μόνος που προέβλεψε και μάλιστα με μαθηματική ακρίβεια την παραίτηση του Γιώργου Παπανδρέου και το σχηματισμό Κυβέρνησης Συνεργασίας..
ο Κ. Διαμαντής μέσα από ένα εκτενές κείμενο, προβαίνει σε μια βαρυσήμαντη πρόβλεψη, χρησιμοποιώντας για έμφαση την ιστορική φράση ¨Φοβού τις ειδούς του Μαρτίου¨, που ως γνωστόν ειπώθηκε από κάποιον μάντη της αρχαιότητας στην προσπάθειά του να προειδοποιήσει τον Ιούλιο Καίσαρα για την επικείμενη δολοφονία του.

Πιο συγκεκριμένα , ο έλληνας αστρολόγος με τον αινιγματικό τρόπο που πάντα τον διακρίνει, αφήνει να εννοηθεί ότι λίγο μετά τα μέσα Μαρτίου επέρχεται τελικώς για τη χώρα μας το μοιραίο, του οποίου η επίσημη αναγγελία όπως χαρακτηριστικά λέει, θα εξισώσει ιστορικά τον νυν Πρωθυπουργό με τον Χαρίλαο Τρικούπη!!.

Μας προτείνει μάλιστα να προετοιμαστούμε ψυχικά και σωματικά διότι από τα μέσα Μαρτίου και μετά θα ενταθούν σε ύψιστο βαθμό οι σχέσεις μας με την Τουρκία . Επίσης προβλέπει ,ότι από τον Μάρτιο και μετά , υπάρχει κίνδυνος διεθνούς οικονομικής αναταραχής αφού αυτοί που κινούν τα ¨νήματα¨ του Κόσμου, στην προσπάθειά τους να ελέγξουν τις γεωπολιτικές ισορροπίες , μπορεί να φθάσουν μέχρι και την πολεμική σύρραξη.

Λέτε να βγει πάλι αληθινός ?

ΟΙΩΝΟΣΚΟΠΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΟΕΟΟΟΟ!!!!!
ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΖΩΡΟΑΣΤΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΤΟ... ΜΕΛΛΟΝ, ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ... ΕΣΩΤΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ-ΦΟΒΙΕΣ.
ΛΙΓΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΝΕΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕΝΤΑΛΙΣΤ!

ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ;

ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ;;;;