Message

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Ολυμπιακοί Αγώνες 2012 - Κρυμμένα μηνύματα...



Το λογότυπο που βλέπετε είναι το σήμα των Ολυμπιακών Αγώνων που θα γίνουν στο Λονδίνο το 2012. Από την πρώτη στιγμή που δόθηκε στη δημοσιότητα, έχει δεχθεί έντονη κριτική και έχει χαρακτηριστεί από κακόγουστο, μέχρι εξωφρενικά ακριβό - λέγεται ότι κόστισε περίπου 650.000 δολάρια!

"Κρύβει" τη λέξη ΣΙΩΝ, λένε οι Ιρανοί!

Στις επικρίσεις έρχεται τώρα να προστεθεί και εκείνη που λέει ότι το logo του "Λονδίνο 2012", κρύβει μέσα του "μηνύματα"! Αυτήν την άποψη εξέφρασε στον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Ζακ Ρογκ, η Τεχεράνη, υποστηρίζοντας ότι με τον τρόπο που αναγράφεται το "2012" στο λογότυπο, μπορεί να σχηματίσει κανείς τη λέξη "Ζion", δηλαδή "Σιών".

"Η χρήση της λέξης Σιών για τη δημιουργία του λογότυπου των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 είναι μία εντελώς εξωφρενική πράξη", διαμαρτυρήθηκε ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής του Ιράν Μοχάμαντ Αλιαμπαντί, σε επιστολή του προς τον Ζακ Ρογκ. "Δυστυχώς, όλοι μας βλέπουμε ότι οι επόμενοι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι αντιμέτωποι με μια σοβαρή πρόκληση που δημιουργήθηκε από το ρατσιστικό πνεύμα ορισμένων. Αν η ΔΟΕ δεν πάρει μέτρα για να επιλύσει αυτό το ζήτημα, θα μπορούσε να επηρεάσει τη συμμετοχή αρκετών χωρών, συμπεριλαμβανομένου του Ιράν, που επιμένει σε μια σειρά αρχών και αξιών", κατέληξε.

Όπως ήταν φυσικό, η Οργανωτική Επιτροπή του Λονδίνου, απάντησε άμεσα και αφού αναρωτήθηκε γιατί αυτή η παρέμβαση γίνεται 3 χρόνια μετά τη δημοσιοποίηση του logo και 1,5 μόλις χρόνο πριν από το κορυφαίο αθλητικό ραντεβού, πρόσθεσε: "Το λογότυπο του Λονδίνου 2012 αντιπροσωπεύει το έτος 2012 και τίποτα άλλο".

- Δείτε σχετικό βίντεο για του Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και τους μασονικούς συμβολισμούς



Και μία άλλη αναφορά για το παρακάτω επίσημο βίντεο με τις μασκώτ
(Δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες τα "παρεξηγημένα"σημεία του βίντεο)




 Έρχεται το φως από πάνω (σαν ουράνιο τόξο)...



 ουσιαστικά το κρεμασμένο αεροπλάνο σχηματίζει ένα μάτι
από το οποίο φαίνεται να πηγάζει το φως



 ...και το φως αυτό λούζει το δωμάτιο,
(ΤΥΧΑΙΑ είναι σοφίτα και άρα σχηματίζεται τρίγωνο)
(πε)φωτίζοντας εν συνεχεία τις άψυχες μασκότ,
που -τι χαρά!- αποκτούν ζωή...


Δεν ξέρω αν είναι άσχετο εδώ, 
αλλά αυτή η εικόνα μου έφερε στο νου 
Το μάτι του Ώρου 
γνωστό αποκρυφιστικό σύμβολο. 
Τι ομοιότης....;;;


Δεν υπάρχουν σχόλια: