Message

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΟΗΕ = Παγκόσμια Κυβέρνηση, Παγκόσμια Θρησκεία, Παγκόσμιος Ηγέτης




«Πρέπει να κινηθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα προς μια Ενιαία Παγκόσμια Κυβέρνηση και μια Παγκόσμια Θρησκεία κάτω από την ηγεσία ενός Παγκόσμιου Ηγέτη».

- Robert Muller, πρώην Βοηθός Γ. Γραμματέας του ΟΗΕ

Από το βιβλίο: ‘Ο Τελευταίος Παγκόσμιος Δικτάτορας’ (The World's Last Dictator) 

του Dwight L. Kinman (1996) :


Ποιος είναι αυτός ο Ρόμπερτ Μύλλερ; Ήταν βοηθός Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, για πάνω από σαράντα χρόνια. Τώρα είναι Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ειρήνης στην Κόστα Ρίκα.(Ο Μύλλερ που γεννήθηκε το 1923 στο Βέλγιο, πέθανε στις 20 Σεπτεμβρίου 2010). Διατηρεί “χαμηλό προφίλ” (δεν προβάλλεται πολύ) αλλά είναι από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του κόσμου που επινόησαν τη θρησκεία της Νέας Εποχής και τη Νέα Παγκόσμια Τάξη


Τον Απρίλιο του 1985, έβγαλε λόγο στην Εθνική Καθολική Εκπαιδευτική Ένωση στον Άγιο Λουδοβίκο του Μισσούρι των ΗΠΑ. Αποκάλυψε ότι ο «Χριστός» της Νέας Εποχής θα ανεβεί στον δισχιλιετή θρόνο του κόσμου κατά το έτος 2000, και τότε “ο άνθρωπος θα γίνει ο θεός του εαυτού του”

(Ο Ρόμπερτ Μύλλερ έχει ενστερνισθεί το αρχαίο μεγάλο ψέμα του Οφι της Εδέμ: “Εσεσθε ως θεοί ... ου θανάτω αποθανείσθε”).

Κατά τον Μύλλερ όλα τα κράτη θα πρέπει να κινηθούν στην κατεύθυνση μιας Ενιαίας Κυβέρνησης, μιας Νέας Παγκόσμιας Θρησκείας, κάτω από την ηγεσία ενός Παγκόσμιου Ηγέτη. 

Ο κ. Μύλλερ έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο «Η Πρώτη Κυρία του Κόσμου». Σε αυτό το βιβλίο, περιγράφει σε γενικές γραμμές τα παγκόσμια πρακτέα, που πρέπει να πραγματοποιηθούν για το άμεσο προσεχές διάστημα.

Ο Ρόμπερτ Μύλλερ είχε αποκαλύψει ότι δέχεται πληροφορίες από τον πνευματικό οδηγό του (δαιμονικό πνεύμα), Ντζβαλ Κχουλ (Djwhal Khul), τον ‘Θιβετιανό Αφέντη’, ‘D.Κ’.

Ο Ντζβαλ Κχουλ είναι ο ίδιος πνευματικός οδηγός που διοχέτευε απόκρυφες πληροφορίες στην Alice Bailey, την ιδρύτρια της θρησκείας της Νέας Εποχής. Στο δαιμονικό της βιβλίο, «Εξωτερίκευση της Ιεραρχίας» (το οποίο κυκλοφορεί και στην Ελληνική γλώσσα), παρουσιάζει το βασικό σχέδιο του Σατανά το οποίο στοχεύει στην εγκαθίδρυση του βασιλείου του στον πλανήτη γη. Αυτό το αποκρυφιστικό βιβλίο έθεσε τα θεωρητικά θεμέλια της σημερινής θρησκείας της Νέας Εποχής, που αναπτύσσεται με κατακλυσμιαίους ρυθμούς.

Μυθιστόρημα ή τα Κρυφά Πρακτέα;

Καθώς διαβάζετε το χρονοδιάγραμμα που παρουσιάζει ο κ. Μύλλερ στο βιβλίο του, «Η Πρώτη Κυρία του Κόσμου, σίγουρα θα αναρωτηθείτε: “Μήπως αυτό το βιβλίο αποτελεί τα Σατανικά πρακτέα, το στοχό-χρονοδιάγραμμα που έχουν σχεδιάσει να πραγματοποιήσουν οι Νεοεποχίτες για το άμεσο προσεχές μέλλον;

Τα κείμενα που ακολουθούν είναι τα εσωτερικιστικά πρακτέα του Μύλλερ για την χρονική περίοδο 1995 - 2000 μ.Χ, όπως ακριβώς τα διατυπώνει στο προαναφερθέν βιβλίο του.


- «Μια παγκόσμια κοινωνία που δεν θα είναι παράλυτη πια από την απόλυτη και καταχρηστική εθνική κυριαρχία».

Είναι δυνατό να αποκαλύπτει - εκ των προτέρων - τα κρυφά πρακτέα της διάλυσης των εθνικών συνόρων και την κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας καθώς τα έθνη θα προσχωρούν στη Νέα Παγκόσμια Τάξη;

- «Στη διάρκεια ολόκληρης της περιόδου 1995-2000, μια άνευ προηγουμένου άνθιση ιδεών, πρωτοβουλιών, προγραμμάτων και επιτευγμάτων θα λαμβάνει χώρα μέσα σε μια εκπληκτική ευφορία εκρηκτικής παγκόσμιας αυτοσυνειδησίας που θα σπάζει τους παλιούς φραγμούς και θα μεταφέρει τη Γη και την Ανθρωπότητα, με ένα απίστευτο γιορταστικό όχημα, σε μια Νέα Εποχή».

Στη Νεοεποχίτικη γλώσσα, μας αποκαλύπτει ότι μια Νέα Παγκόσμια Θρησκεία θα κυριαρχήσει σε όλη την έκταση της γης και σε όλη την ανθρωπότητα. Πολιτική, οικονομική και θρησκευτική ζωή και εξουσία θα ενοποιηθούν μέσα στο πύρινο καζάνι της Νέας Εποχής.


- «Πολλά έθνη αποφασίζουν την καθιέρωση της γιορτής της Ημέρας της Γης, την Ημέρα Τον ΟΗΕ, την Ημέρα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ.ο.κ.»

Κατά τον γιορτασμό της πρώτης Ημέρας της Γης, τον Απρίλιο του 1990, ο ΟΗΕ υιοθέτησε την Νεοεποχίτικη προσευχή (διαλογισμό), της «Μεγάλης Επίκλησης». Αυτή η λεγόμενη Μεγάλη Επίκληση (Great Invocation), κατά την αποκρυφιστική, εσωτεριστική ορολογία, είναι μια ανοιχτή πρόσκληση επωδός που ικετεύει τον «Χριστό» της Νέας Εποχής, τον Μαϊτρέγια να επιστρέψει στην γη και να εγκαθιδρύσει το βασίλειό του. Εκατοντάδες εκατομμυρίων Νεοεποχίτες, πολλοί ασυνείδητα, διαλογίζονται με αυτή την προσευχή σε ολόκληρο τον κόσμο. (Σημ. Στην Ελλάδα, η Μεγάλη Επίκληση τυπώνεται και διανέμεται από την Παγκόσμια Καλή Θέληση που έχει έδρα στην Θεσσαλονίκη, και από το Lucis Trust)

- «Η πλειονότητα των χωρών θα αλλάξει την ονομασία τον Υπουργείου των Εξωτερικών σε Υπουργείο Ειρήνης.

- Η σημαία του ΟΗΕ θα κερδίσει Παγκόσμια αίγλη σαν σύμβολο της ενιαίας ανθρώπινης οικογένειας».

Η παγκοσμιοποίηση, η αντικατάσταση όλων των εθνικών σημαιών από τη σημαία του ΟΗΕ, σχεδόν θεοποιείται από τους Νεοεποχίτες!


- «Το έμβλημα του ΟΗΕ (η σημαία του) θα εκτίθεται σε όλα τα σκάφη, αεροσκάφη και δορυφόρους της γης».

-«Όλες σι εθνικές γιορτές θα συγχωνευθούν στην Ημέρα των Ηνωμένων Εθνών - ένα σύμβολο ελπίδα ς και αναγέννησης από τους πολέμους του παρελθόντος».

- «Ένα Βασικό Παγκόσμιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα και μια Εκπαίδευση Πλανητικής Διάστασης, όπως αυτά που υιοθετήθηκαν από την UNESCO ως κοινό έδαφος για την κοινή παγκόσμια εκπαίδευση σε όλα τα σχολεία και Πανεπιστήμια της γης».

- «Το Διεθνές Δικαστήριο»

Το Σύνταγμα των ΗΠΑ καθώς και όλων των άλλων εθνών θα μετατραπούν σε ανίσχυρα κουρελόχαρτα. Οι πολίτες όλων των εθνών θα μπορούν να δικάζονται και άμεσα να εκτελούνται με αμετάκλητες αποφάσεις που θα εκδίδει το Παγκόσμιο Δικαστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: