Message

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ;


ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ
ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ;



Η εβδομάδα που πέρασε ήταν "δύσκολη" για το ευρώ και αναμένεται -η επόμενη- ακόμα πιο "σκληρή", όσο η Ευρώπη περιμένει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, στην ελληνική Βουλή, για το Μεσοπρόθεσμο.

"Ο δρόμος, που δείχνει η Ευρώπη, είναι... μονόδρομος και υποχρεωτικός, για τη χώρα, εάν θέλει να εξασφαλίσει περισσότερα κεφάλαια διάσωσης από τις κυβερνήσεις της ζώνης του ευρώ. Σε διαφορετική περίπτωση, κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το αποτέλεσμα, που μπορεί να σημειωθεί στην παγκόσμια αγορά.

Είναι η ώρα της αλήθειας για το ευρώ την επόμενη εβδομάδα", δήλωσε ο Mark McCormick, στρατηγικός, ΔΗΘΕΝ, αναλυτής νομισμάτων στο Brown Brother Harriman, στη Νέα Υόρκη.


"Πολλά εξαρτώνται από αυτή την ψηφοφορία", τόνισε, χαρακτηριστικά.

Από ότι καταλαβαίνετε, η ελληνική οικονομία, δηλαδή η τελευταία τρύπα του ζουρνά, τη στιγμή αυτή, έχει αναδειχθεί από τα παγκόσμια λαμόγια σαν η δήθεν αιτία, πιθανής παγκόσμιας οικονομικής κατάρρευσης.

Στόχος τους να γίνουν αντιπαθείς οι ΄Ελληνες!!!

Γιατί άραγε; θα αναρωτηθούν πολλοί. Τόσο πολύ μας φοβούνται; Τι έχουν να φοβηθούν από εμάς;


Για πολλοστή φορά να θυμίσουμε τι είπε ο Κίσσινγκερ.


"Οι Έλληνες είναι το εμπόδιο στα σχέδιά μας. Είναι δυσκολοκυβέρνητος λαός. Πρέπει να τους κάνουμε να ξεχάσουν την ιστορία τους, τη γλώσσα τους και την πίστη τους".
Καταλαβαίνετε πως δένει η μπουγάδα τώρα; Καταλαβαίνετε γιατί κανείς δεν παίρνει μέτρα, ώστε να λύσει τα προβλήματα που δημιούργησαν εδώ και 40 χρόνια οι πολιτικές της μεταπολίτευσης στην Ελλάδα;

Ακόμη και ένας μαθητευόμενος οικονομολόγος θα έλυνε το πρόβλημα σε μερικούς μήνες.

Πρέπει να δυσφημιστούμε στο έπακρο. Πρέπει όλοι οι κάτοικοι τπου πλανήτη να μάθουν για το πόσο "κακοί" είμαστε και να μας μισήσουν.

Για το λόγο αυτό, βγαίνει ο κάθε καραγκιόζης και λέει στο παγκόσμιο αγελαίο πλήθος, ότι φταίνε οι Έλληνες που θα καταρρεύσει η παγκόσμια οικονομία.

Από την άλλη πλευρά, ετοιμάζουν τα αμερικανάκια εισβολή στο Πακιστάν. Σκοπός να χτυπήσουν και να εξολοθρεύσουν τους εκεί ελληνογενείς πληθυσμούς. Το ίδιο κάνουν τώρα στη Λιβύη.

Σαν  λόγος των πολέμων, πασάρεται πολύ καλά, ο έλεγχος του φυσικού αερίου και του πετρελαίου.

Φοβούνται τους Έλληνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αναρωτηθείτε γιατί και όσοι έχετε ακούσει αυτά που λέω τόσα χρόνια, θα έχετε την απάντηση έτοιμη.

Ξέρω επίσης ότι οι περισσότεροι που διαβάζουν αυτές τις γραμμές, έχουν υποστεί σε όλη τη ζωή τους τέτοια πλύση εγκεφάλου, που βρίσκουν αυτά που γράφω εξωπραγματικά.

Πείτε με γραφικό, δεν με ενδιαφέρει.

Φτάσαμε όμως σε ένα κομβικό σημείο της προπαγάνδας τους. Ισχυρίζονται και διαδίδουν σε όλο τον πλανήτη, ότι οι Έλληνες θα είναι η αιτία της εν δυνάμει κατάρρευσης της παγκόσμιας οικονομίας.

Όσοι το πιστεύετε, ή απλά το ακούτε διαρκώς χωρίς να σας δημιουργεί καμία υποψία για τους λόγους για τους οποίους λένε αυτές τις ηλιθιότητες και όσοι δεν το συνδυάζετε με τα λόγια του Κίσινγκερ, ...συνεχίστε τον ύπνο σας και μείνετε έξω απ΄την κουρτίνα.

Οι υπόλοιποι, όσοι μπορείτε να δείτε και όσοι αντέχετε να με ακούσετε και να με διαβάσετε, είστε ήδη μαχητές της Ειμαρμένης.

Μετά τιμής
Λιακόπουλος Δημοσθένης

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: