Message

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Georgia Guidestones - Οι πλάκες της Τζώρτζια

Για πολλούς θεωρήθηκαν οι ...10 εντολές του διαβόλου! 

Οι "Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας" βρίσκονται στο Elbert County, της Γεωργίας των ΗΠΑ, περίπου 145 χιλιόμετρα ανατολικά της Ατλάντα και 15 χιλιόμετρα βόρεια από το κέντρο της Elberton.

Οι λίθοι βρίσκονται σ' ένα ύψωμα, σε μικρή απόσταση από τον την Εθνική Οδό "Highway 77" (Hartwell Highway), στα ανατολικά της Γεωργίας και είναι ορατοί από το δρόμο. Μικρές πινακίδες δίπλα από την Εθνική Οδό αναφέρουν την στροφή για τους "Κατευθυντήριους Λίθους", οι οποίες προσδιορίζονται από το οδικό σήμα που αναφέρει: "Guidestones Rd".

Η δημιουργία του επιβλητικού αυτού κατασκευάσματος καλύπτεται από αρκετό μυστήριο.

Κατασκευάστηκε στις 22 Μαρτίου 1980, όπως αναφέρει η επεξηγηματική πλάκα, δίπλα απ’ αυτό. Οι μοναδικές πληροφορίες που υπάρχουν σχετικά με την κατασκευή του, αναφέρουν ότι τον Ιούνιο του 1979 μετέβη στην περιοχή ένας άνθρωπος ονόματι R.C. Christian, όνομα το οποίο αποτελούσε ψευδώνυμο, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος.

Προσέγγισε την εταιρεία φινιρίσματος γρανίτη Elberton και ζήτησε την οικοδόμηση ενός μνημείου το οποίο θα μεταβίβαζε ένα μήνυμα στην ανθρωπότητα. Όπως ο ίδιος είχε πει, αντιπροσώπευε μια ομάδα ατόμων που ήθελαν να προσφέρουν οδηγίες στην ανθρωπότητα.

Το μήνυμα το οποία είναι χαραγμένο στους «Κατευθυντήριους Λίθους της Γεωργίας» σχετίζεται με τέσσερις σημαντικούς τομείς:

   1. Τη διακυβέρνηση και την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.
   2. Τον πληθυσμό και τον έλεγχο της αναπαραγωγής.
   3. Το περιβάλλον και τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση.
   4. Την πνευματικότητα.






ΕΝΤΟΛΗ 1 : <Να Διατηρείται η ανθρωπότητα κάτω από πεντακόσια εκατομμύρια πληθυσμό σε διαρκή ισορροπία με τη φύση!!!>

(Αυτήν την περίοδο, στο έτος 2008, ο παγκόσμιος πληθυσμός είναι πάνω από 6.5 δισεκατομμύρια. Αυτή η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού αρμόζει τέλεια στις φιλοσοφίες του Illuminati και της νέας παγκόσμιας τάξης. Το συμπέρασμα είναι απλό. Θεωρούν ότι υπάρχουν ακριβώς πάρα πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη και η δολοφονία της πλειοψηφίας των «άχρηστων όντων» είναι ένα όφελος στη νέα παγκόσμια τάξη....)

ΕΝΤΟΛΗ 2 : < Οδηγός αναπαραγωγής με σύνεση, τη βελτίωση της καταλληλότητας και της πολυμορφίας!!!>


(Δείχνει ότι η αναπαραγωγή πρέπει να ελεγχθεί - πως ακριβώς αυτό πρόκειται να ελεγχθεί; Άμβλωση, πόλεμος, γενοκτονία, ασθένεια; Προφανώς κάποιο είδος της κυβερνητικής παρέμβασης θα ήταν απαραίτητο.!!!)

ΕΝΤΟΛΗ 3 : < ένωση της ανθρωπότητας με μια νέα κοινή γλώσσα!!!>


(εδώ ας θυμηθούμε την Διαμαντόπουλου που ζητάει την καθιέρωση της αγγλικής γλωσσάς ως επίσημη γλώσσα του Ελληνικού κράτους!!!)

ΕΝΤΟΛΗ 4 : <Πάθος, πίστη, παράδοση, και όλα αυτά πρέπει να μετριάζονται!!!>


(προτείνει να υπάρξει δικαστικός έλεγχος των θεμάτων πίστης και θρησκείας. Οι παραδόσεις μας απεικονίζουν τη θρησκεία μας, αλλά αυτή η εντολή προτείνει την ανάγκη μιας κυβέρνησης που κυβερνά πέρα από αυτά τα πράγματα. Η κυβέρνηση θα καθορίζει ποια θρησκεία είναι «σωστή»!!!)

ΕΝΤΟΛΗ 5 : <Προστατευθούν οι άνθρωποι και τα έθνη με δίκαιους νόμους μόνο απο τα δικαστήρια.>

( Αφαίρεση του δικαιώματος της αυτοπροστασίας κύριος εθνικής.το δικαστήριο θα καθορίζει αν το κοσοβο είναι της Σερβίας,η θρακη της Ελλάδας κτλ)

ΕΝΤΟΛΗ 6 : <Αφαίρεση από όλα τα έθνη των εσωτερικών νόμων , με την επίλυση διαφορών σε ένα παγκόσμιο δικαστήριο.>

(ανοικτά προτείνει ότι το παγκόσμιο δικαστήριο της νέας παγκόσμιας τάξης πρέπει να επιτηρήσει όλα τα θέματα. Η επίλυση των «εξωτερικών διαφωνιών» περιλαμβάνει τη σφαιρική προσιτότητα των κυβερνώντας δυνάμεων)

ΕΝΤΟΛΗ 7 : <Αποφύγετε τους ασήμαντους νόμους και τους άχρηστους ανώτερους υπάλληλους!!!>


(Αποβλέπει στην αποβολή των «ασήμαντων νόμων» επιτρέποντας έτσι τη νέα παγκόσμια τάξη να βελτιώσει το νομικό κώδικα, ώστε να μη δανείζει όλη τη δύναμη της ερμηνείας στα άτομα που κρατούν εκείνη την δύναμη.!!!)

ΕΝΤΟΛΗ 8 : <Προσωπικά δικαιώματα ισορροπουνται με τα κοινωνικά καθήκοντα>


( δηλώνει ότι τα άτομα έχουν μια φυσική ανησυχία για την προσωπική ευημερία τους, αλλά το άτομο είναι ένα κοινωνικό ζώο και πρέπει επίσης να είναι ενδιαφερόμενο για την ομάδα. Η αποτυχία της κοινωνίας σημαίνει την αποτυχία για τους μεμονωμένους πολίτες της. Τα ατομικά δικαιώματα θα γδύνονταν μακριά προς όφελος του συνόλου)

ΕΝΤΟΛΗ 9 : < αλήθεια, ομορφιά, αγάπη ... αναζητούν αρμονία με το άπειρο.>


( η αναφορά στην "αναζήτηση αρμονίας με το άπειρο" αντανακλά την τρέχουσα προσπάθεια για να αντικαταστήσει τις χριστιανικές πεποιθήσεις με μια νέα θρησκεία.)

ΕΝΤΟΛΗ 10: <Να μην είστε ένας καρκίνος για την γη....αφήστε χώρο για τη φύση>


(Αυτή η τελευταία εντολή αντηχεί με το ίδιο κακό του πρώτου. Η πρώτη εντολή ήταν να κρατηθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός κάτω από 500 εκατομμύρια, και η 10η εντολή επαναλαμβάνει αυτό το σημείο λέγοντας μας ότι ο απέραντος πληθυσμός του πλανήτη Γη έχει γίνει ένας καρκίνος κατανάλωσης)



Δείτε επίσης:
http://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones
http://el.wikipedia.org/wiki/Κατευθυντήριοι_Λίθοι_της_Γεωργίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: