Message

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

EMAIL ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Ο Γ. ΠΑΛΜΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ


Ο ερευνητής, Γεώργιος Πάλμος
Λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω email αναγνώστη.

Σε πρόσφατη συνομιλία που είχα με τον ερευνητή  Γεώργιο Πάλμο μου αποκάλυψε  ότι γνωρίζει την ημερομηνία που οι Αμερικάνοι θα εισβάλλουν στο Ιράν, ενώ ταυτόχρονη θα είναι σχεδόν και η εισβολή στην Συρία.

Η ημερομηνία αυτή φαίνεται να είναι η 18η Μαρτίου 2013. Οι πληροφορίες αυτές δεν προέρχονται απο κάποια προφητεία, αλλά από πληροφορίες που υπάρχουν για τους σχεδιασμούς τών Αμερικάνων (οι οποίοι βέβαια μπορεί και να αλλάξουν.)

Κατά την συνομιλία μας μου εξέφρασε την θλίψη του για το κατάντημα των Ελλήνων πολιτικών στους οποίους πρόσφατα η ομάδα των εφευρετών του Γκιόλβα (μέρος της Ομάδας Ε) παρουσίασε ένα ηλεκτρονικό σύστημα το οποίο νεκρώνει τα ραντάρ των Τουρκικών F-16, στοιχίζει ελάχιστα, και κάνει παλαιά αεροπλάνα τα οποία κανονικά είναι προς απόσυρση, να υπερέχουν των σύγχρονων Τουρκικών

Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα, με κλίκ εδώ

Μάλιστα απ' ότι μου είπε ένας απο τους λόγους που αρνήθηκαν να υιοθετήσουν και το έν λόγω σύστημα είναι ότι υπάρχουν φόβοι οτι με αυτό το σύστημα... θα χαλάσουν οι καλές σχέσεις που έχουμε αυτή τη στιγμή με την Τουρκία... καθώς και το ότι το σύστημα αυτό δεν προσφέρει κάποιες... μίζες.

Επίσης υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε κανένα απο τα κόμματα που είναι αυτή την στιγμή στη βουλή καθώς οι ηγεσίες όλων των κομμάτων υπηρετούν ξένα συμφέροντα.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Πάλμος έπαθε πρόσφατα καρκίνο, πιθανότατα απο το ίδιο μηχάνημα που φώναζε ο Τσάβες ότι έχουν οι Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, και με το οποίο είναι πολύ πιθανόν να σκότωσαν και τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, αλλά ευτυχώς με διαλογισμό και διάφορες εναλλακτικές θεραπείες κατάφερε να το ξεπεράσει.

(σ. ΑΦ: αν επιθυμεί ο συντάκτης της επιστολής, ας προσθέσει περισσότερα στοιχεία για την συνομιλία του με τον κ. Πάλμο ή για την ταυτότητά του με σχόλια στην παρούσα ανάρτηση)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η μπαρουφολογια στο μεγαλειο της. Αν ειναι δυνατον να πιστευετε τετοια πραγματα. Συνελθετε παρακαλω.

Ανώνυμος είπε...

πιστευε και μη ερευνα τεκνον μου!

Ανώνυμος είπε...

και που να σφιξουνε οι ζεστες....

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς οι γνωστοί μεγάλοι Γέροντες (π. Παίσιος π. Πορφύριος κλπ) δεν ζούνε πιά. Έτσι αναγκαστικά οι πηγές μας για πληροφορίες για τα επερχόμενα γεγονότα είναι από λιγότερο αξιόπιστες πηγές, όπως η γνωστή Γερόντισσα η οποία μέχρι τώρα σε 2 προβλέψεις της έχει πέσει έξω (ότι δεν θα προλάβουν για δεύτερες εκλογές και οτι τα γεγονότα θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο). Έτσι πιστεύω ότι blogs σαν τον αφυπνιστή καλά κάνουν και δημοσιεύουν όλες τις πιθανές εκδοχές και ημερομηνίες - ακόμα και αυτή του Ζουρουμπαμπέλ - και τα γεγονότα θα δείξουν ποιές απο αυτές είναι αξιόπιστες και ποιές όχι. Βλέποντας αργότερα οτι κάποιες απο αυτές τις προβλέψεις έχουν επαληθευτεί, θα μπορέσουμε να θεωρήσουμε αξιόπιστες τις πηγές απο τις οποίες προήλθαν, ενώ θα απορρίψουμε κάποιες άλλες. (Εγώ πχ άν στις 19 Ιουλίου ξεκινήσουν τα γεγονότα, θα πάρω το αυτοκίνητό μου να πάω στις Σέρρες να δώ τί άλλο λέει ο Ζουρουμπαμπέλ).
Με αυτήν λοιπόν την λογική, μετά απο μια συνάντηση που είχα με τον κ. Πάλμο στον Όλυμπο έστειλα αυτό το Email στον Αφυπνιστή, και με δεδομένο οτι κάποιες πληροφορίες που μου έχουν έρθει μέχρι τώρα απο πηγές της Ομάδας Έψιλον (όχι απο τον κ. Πάλμο) έχουν σε γενικές γραμμές επαληθευτεί.
Άλλα πράγματα τα οποία μας είπε ο κ. Πάλμος στην εν λόγω συνάντηση ήταν για τους Τούρκους καταδρομείς που ανέβηκαν εκείνο το βράδι στα Ίμια, οι οποίοι είναι σήμερα όλοι νεκροί (βλέπε πχ http://pieria24.blogspot.gr/2012/06/blog-post_4726.html). Ο κ. Πάλμος μας είπε ότι οι Τούρκοι είχαν προειδοποιηθεί ότι όποιος τολμήσει και πατήσει στα Ίμια σύντομα θα βρεθεί σύντομα νεκρός όπως και έγινε. Σε σχόλιό μου ότι αντι να τιμωρούμε τα φανταράκια - που στο κάτω κάτω διατεταγμένη υπηρεσία εκτελούσαν, - δεν θα ήταν καλύτερο να τιμωρηθούν κάποιοι άλλοι όπως οι πολιτικοί οι οποίοι συνειδητά μας πρόδωσαν, η απάντηση ήταν ότι σύντομα θα δούμε αγχόνες στο Σύνταγμα.