Message

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ ΦΑΤΣΑ-ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ HOLLYWOOD!

το Hollywood & Highland Mall

Από αναγνώστη μας που βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αμερική, λάβαμε και δημοσιεύουμε τις παρακάτω φωτογραφίες που παρουσιάζουν σύγχρονες απεικονίσεις γιγαντιαίου μεγέθους (μάλλον φυσικού μεγέθους για τα "πρόσωπα" που εικονίζουν) των γνωστών "λαμόγιων" Νεφελίμ.

Εδώ, "κοσμούν" τον εξωτερικό περίγυρο του εμπορικού συγκροτήματος "Hollywood & Highland" Mall στο Hollywood!

Για μας, αυτό αποτελεί "αμοιβή" για τα όσα τόσο καιρό "ευαγγελιζόμαστε". Δείγμα ότι αυτά που λέγονται τόσο εδώ όσο και αλλού, τελικά πιάνουν "τόπο" και αρχίσαμε να συνεννοούμαστε...

enjoy!!!

κάντε κλικ πάνω στις φωτό για μεγέθυνση






 





Αυτό το λογότυπο συνοδεύει την πιο γνωστή μάρκα
παπουτσιών στην Αμερική, "Eilatan"

Η κάρτα μέλους του εμπορικού συγκροτήματος


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΑΣ!!!

Και μιας και είδατε τις φωτογραφίες, ας ξαναδούμε και δυο πράγματα για τα αρχαία αυτά λαμόγια (που λέει και ο Δημοσθένης...)

Οι Νεφελίμ όπως μας πληροφορούν αρχαία κείμενα ήταν (και είναι) μια φυλή γιγάντων που προέκυψε απ' τη σεξουαλική ένωση έκπτωτων αγγέλων (Ελοχίμ) με τις "κόρες των ανθρώπων". Μεταφρασμένο απ' τα Εβραϊκά κείμενα, το «Nephilim» σημαίνει «έκπτωτοι». Ήταν ξακουστοί για τη δύναμή τους, την ανδρεία τους, καθώς και μια μεγάλη ικανότητα για... αμαρτίες.

Μέσα στη λαχτάρα τους, οι έκπτωτοι άγγελοι οδήγησαν τις γυναίκες στη μαγεία και τα ξόρκια, ζευγάρωσαν μαζί τους και δημιούργησαν υβριδικούς απογόνους. Η δύναμή τους ήταν αξιοθαύμαστη και οι ορέξεις τους ...τεράστιες!

Αφού καταβρόχθισαν όλα τα αποθέματα του ανθρώπινου γένους, άρχισαν να καταναλώνουν ακόμα και τους ίδιους τους ανθρώπους. Οι Νεφελίμ επιτίθονταν στους ανθρώπους και τους καταπίεζαν και ήταν η αιτία για μαζική καταστροφή της γης πριν από πολλές χιλιάδες χρόνια.

Τα ρυπαρά γένη των Νεφελίμ είναι:
το γένος του Κρόνου - Οι ανθρωπόμορφοι Νεφελίμ (Ολύμπιοι θεοί).
το γένος των Mαλτσέχ η του Ανουβι, με σώμα ανθρώπων και κεφάλι τσακαλιού. (Ο μύθος των λυκανθρώπων).
το γένος των Ναρούντχ, των τραγόμορφων.
το γένος Βαλάχ, με πόδια και κεφάλι τράγου. Οι σάτυροι της ελληνικής μυθολογίας
το γένος των Ρεβάχ των κενταύρων.
το γένος Καχρέχ με σώμα ανθρώπου και κεφάλι ταύρου. (Θυμάστε τον μινόταυρο;)
το γένος Ντουσβέχ που είναι οι κύκλωπες. (Οδύσσεια....)
το γένος Λονσντβέχ με ανθρώπινο σώμα και κεφάλι αιλουροειδούς ή λιονταριού.
το γένος Σαχερνέχ με κεφάλι πουλιού και σώμα ανθρώπου.
το γένος Λαχμέχ με σώμα αίλουρου και κεφάλι πουλιού.
το γένος Κασνάχ με σώμα ανθρώπου και κεφάλι ερπετού. (Οι ερπετοειδής των ουφολόγων)
το γένος Μασραβέχ με σώμα φτερωτού ταύρου και κεφάλι ανθρώπου.
το γένος Ζασραντέχ των γνωστών εκατόνχειρων της ελληνικής μυθολογίας. Διαθέτουν υψηλή γνώση της τεχνολογίας. (Υπάρχουν κάτι σχετικά αγάλματα και έξω από το CERN)
το γένος Μπαχομέθ των νυχτεριδόμορφων. (Ο μύθος των βρικολάκων).
το γένος Κασραμπάχ των ακέφαλων ανθρώπων.
το γένος των Βασρανέχ το γένος των γκρι δούλων των Νεφελίμ. (Δηλαδή, οι γκρι εξωγήινοι των ουφoλόγων).

Όλα αυτά συνέβαιναν ώσπου γεννήθηκε ο Δίας. Ένας Κρόνιος Νεφελίμ, που, παρ’ όλα τα ελαττώματα του χαρακτήρα του, είχε αναπτυγμένο το αίσθημα της δικαιοσύνης. Μετά την επικράτησή του, μαζί με άλλους ανθρωπόμορφους Νεφελίμ, αυτονομάστηκαν Ελ. Ο Δίας κατάφερε να περιορίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τους Νεφελίμ και να δώσει ελευθερία και δικαιώματα στους ανθρώπους.

Οι δυνάμεις των Ελ πλησίαζαν αυτές των προπατόρων τους, των Ελοχίμ. Έτσι, δημιουργήθηκαν 2 στρατόπεδα. Αυτό των Νεφελίμ που ακολουθούσαν τον Κρόνο, τον πατέρα του Δια, με έδρα την Ατλαντίδα, που πίστευαν πως οι άνθρωποι είναι για να τους υπηρετούν και από την άλλη, αυτό με αρχηγό το Δία και έδρα τον Όλυμπο, που πίστευε πως οι άνθρωποι πρέπει να έχουν δικαιώματα.

Τα δύο στρατόπεδα αυτά πολέμησαν μεταξύ τους (Τιτανομαχία) και οι νικητές έκλεισαν τους νικημένους (Άτλαντες) στα “Τάρταρα”, σφραγίζοντάς τους μέσα στη Γη με ειδικές “πύλες” που τίποτε δε μπορούσε θεωρητικά να τις ανοίξει.

Οι νικητές Ελ όμως στην συνέχεια παρεκτράπηκαν παίζοντάς το θεοί και θεές μεταξύ των ανθρώπων, αφού οι δυνάμεις τους και οι ικανότητές τους ήταν υπεράνθρωπες με αποτέλεσμα να δυσαρεστήσουν τον Ένα και Μοναδικό Θεό, άγνωστο τότε στους ανθρώπους. Αποτέλεσμα αυτής της συμπεριφοράς ειδικά του Διός, ήταν ό ίδιος ο Δίας να αιχμαλωτιστεί από τα ρυπαρά γένη και να βρίσκεται ακόμα μαζί τους κάπου στα Τάρταρα, οι δε θεοί Απόλλων και Αθηνά να διέφυγαν με τους περισσότερους Ελ σε διαφορετικά σημεία στο διάστημα. Εικάζεται, ότι μια μέρα θα επιστρέψουν να βοηθήσουν ξανά την ανθρωπότητα στην επόμενή της συνάντηση με τους Νεφελίμ, όταν αυτοί καταφέρουν να δραπετεύσουν από τα Τάρταρα όταν θα ξαναανοίξουν οι πύλες.

Για να κλείσουμε το θέμα με τα Τάρταρα, πρέπει να αναφέρουμε ότι για δεύτερη φορά διαφυγόντες Νεφελίμ έκλεισαν στα Τάρταρα ο Διόνυσσος με τον Ηρακλή με την βοήθεια φυσικά των ανθρώπων και τρίτη φορά ο Μέγας Αλέξανδρος ως κύριο σκοπό των εκστρατειών του!!!

Ο Αλέξανδρος έκλεισε τους Νεφελίμ, τα ρυπαρά έθνη δηλαδή, κάτω από πύλες (δηλαδή κάτω από τη Λευκή Πυραμίδα), το 326 π.χ., καθώς και πύλες που βρίσκονται στην Ινδία. Πύλες υπάρχουν και σε άλλα μέρη της Γης, όπως και στο Βόρειο Πόλο. Για την ακρίβεια, έκλεισε 72 βασιλείς, όπως λέει ο Άγιος Ανδρέας. Αυτοί λοιπόν οι Βασιλείς είναι που θα βγουν έξω στα έσχατα χρόνια μαζί με τους ακολούθους τους και θα βασανίζουν το κόσμο. Δεν θα τον σκοτώνουν, αλλά θα τον βασανίζουν, ώσπου να δεχτούν όλοι το σφράγισμα. 

Οι 72 αυτοί Βασιλείς είναι χωρισμένοι μεταξύ τους σε δύο μεγάλες αδελφότητες (36/36) Την Λευκή και την Μαύρη αδελφότητα με όχι και τόσο φιλικά συναισθήματα μεταξύ τους. Παρ αυτά, εμπρός στο μεγάλο σκοπό και των δύο για επάνοδο στον πάνω κόσμο και πλήρη υποδούλωση των ανθρώπων εργάζονται σε κοινά έργα προς την κατεύθυνση αυτή καταφέρνοντας να ελέγχουν τις επιχθόνιες κυβερνήσεις και βασιλείς της γης πότε οι μεν και πότε οι δε...

Τα ονόματα των 72 Βασιλιάδων που βρίσκονται κλεισμένοι στα Τάρταρα είναι τα ακόλουθα: Βάαλ, Αγάρης, Βασσαγός, Μαρμπάς, Σαμιγκινά, Βαλεφόρ, Βαρβάτος, Αμούν, Μπουέρος, Παίμων, Γουσίων, Μπέλεθ, Σίτρι, Λεράζ, Μπάλαμ, Καμίων, Ελιγών, Βότις, Ζεπάρ, Βαθήν, Σάλλος, Μάραξ, Πούρσων, Ίπος, Ναβήριος, Αίημ, Γκλάσια Λαμπολάς, Μπιούν,Μπερίθ, Ρονοβέ, Φορνέας, Άσταρωθ, Φόρας, Ασμουδαίος, Γκεάπ, Φορφούρ, Μαρχωσιάς, Στόλας, Φοίνιξ, Χάλφας, Μάλφας, Ραούμ, Φωκαλόρ, Βεπάρ, Σαξ, Σαμπνόκ-Ρα, Βινέ, Μπιφρόνς, Βουάλ, Χααγκεντί, Κροσσέλ, Φουρκάς, Μουρμούρ, Ορομπάς, Γκρεμορύ, Οσέ, Αλλόκες, Οριάς, Βαπουλά, Ζαγκάν, Βαλάκ, Αντράλ, Χαουρές, Ανδρέαλφος, Κιμεγές, Αμδουσιάς, Βελιάλ, Ντεκαράμπια, Αμύ, Σήρε, Δανταλίων και Ανδρομάλιος.

Κάθε ένας από αυτούς διευθύνει μέσω αντιπροσώπων και τεχνολογιών και ύνα συγκεκριμύνο τομέα πάνω στην γη από τις θετικές επιστήμες μέχρι τις βιομηχανίες καλλυντικών και ρούχων. Ελέγχουν την show biz, την πορνεία, τα ναρκωτικά μέχρι και τις παιδικές τροφές. Τίποτα δεν διοκείται από τις κυβερνήσεις μας. Οι πολιτικοί που τις αποτελούν, είναι απλά μαριονέτες και εκτελούν τις εντολές τους (κουρτίνα 2).

Οι πύλες λοιπόν έκτοτε παραμένουν σφραγισμένες ώσπου να έρθουν τα έσχατα χρόνια και να ανοιχθούν από Άγγελο Θεού.

Η έδρα των Νεφελίμ βρίσκεται στην έρημο Τάκλα Μακάν, στην επαρχία Ξιν Γιανγκ, στη Βόρεια Κίνα. Το όνομα Τάκλα Μακάν στην τοπική γλώσσα σημαίνει μπαίνεις μέσα, αλλά δεν βγαίνεις έξω.

Εκεί λοιπόν υπάρχει μια πανάρχαια και τεραστίων διαστάσεων πυραμίδα, που, στην κορυφή της, κάποτε υπήρχε ο ναός του Βάαλ (τον "σακάτεψε" ο Μ. Αλέξανδρος). Κάτω λοιπόν από την αρχαία αυτή πυραμίδα, που ονομάζεται Λευκή Πυραμίδα, υπάρχει μια υπόγεια πολιτεία που ονομάζεται Μαχ-Τανέ, που, στη γλώσσα των Ναχρμπέν, σημαίνει Λευκή Πολιτεία. Να σημειώσουμε ότι η έδρα των Νεφελίμ, συνδέεται άμεσα με τον Λευκό Οίκο (δεν είναι τυχαίο το όνομα) της Αμερικής που ως γνωστόν ασκεί την πολιτική εξουσία επί της γης!

Το Λευκό Αδελφάτο, για το οποίο και οι γέροντες του Αγίου Ορούς γνωρίζουν, είναι ουσιαστικά ένα 12μελες συμβούλιο, που αποτελείται από Νεφελίμ και άλλους αρχέγονους δαίμονες, που είναι ο Αζαζέλ, ο Αζαζελόν, ο Αζαραντέλ και ο Αζαέλ. Στους τέσσερις αυτούς δαίμονες-αγγέλους, θα δοθεί εξουσία να κάνουν μεγάλες καταστροφές πάνω στη Γη στα έσχατα χρόνια.

Ο Άγιος Ανδρέας (ο δια Χριστόν σαλός) λέει πως η εξουσία τους πάνω στη Γη θα κρατήσει για 660 ημέρες, ενώ στο χωρίο που ακολουθεί από την Αποκάλυψη γίνεται λόγος για 5 μήνες μόνο, δηλαδή για 150 ημέρες, επειδή ο κόσμος δεν θα αντέχει περισσότερο.

Αν διαβάσετε την προφητεία του Αγίου Ανδρέα, λέει πως θα τρώνε ζωντανούς τούς ανθρώπους και θα πίνουν το αίμα τους. Θα καταβροχθίζουν επίσης με μεγάλη ηδονή μύγες, βατράχους, σκυλιά και κάθε ακαθαρσία… Οι Νεφελίμ έχουν εκτροφεία κλωνοποιημένων ανθρώπων, που τους χρησιμοποιούν σαν δούλους και σαν τροφή. Για τους Νεφελίμ οι άνθρωποι δεν είναι τίποτε άλλο από εκτρεφόμενα ζώα και στη γλώσσα τους τους ονομάζουν Γκοΐμ, που σημαίνει καταναλώσιμοι.

Οι Νεφελίμ δεν μπορούν να βγουν από τις πύλες, παρά μόνο οι πολύ πνευματικά ισχυροί από αυτούς, όταν κάποιος τους καλέσει, όπως γίνεται και με το κάλεσμα απλών δαιμόνων. Την επάνοδό τους στη Γη ονομάζουν Μεγάλη Επιστροφή. Τις πύλες αυτές θα ανοίξει ο αντίχριστος στα έσχατα χρόνια. Δεν είναι τυχαίο που έχει ειπωθεί πως οι μάρτυρες αυτών των χρόνων θα είναι οι μεγαλύτεροι όλων των εποχών…

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ




11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μία αναφέρετε οτι τις πύλες θα ανοίξει άγγελος θεού και την άλλη οτι θα τις ανοίξει ο Αντίχριστος.
Πως όμως ζευγάρωσαν οι έκπτωτοι άγγελοι οι οποίοι δεν έπαψαν να είναι πνεύματα και να μην έχουν την φυσική υπόσταση των ανθρώπων, είναι ένα μυστήριο, ε;;

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που ανακάλυψα πρόσφατα με μεγάλη μου έκπληξη είναι ότι κάποιοι μοναχοί στο Άγιον Όρος όχι μόνο τα γνωρίζουν όλα αυτά περί Ελοχίμ και Νεφελίμ, αλλά και τα λεγόμενα Χάλκινα Βιβλία, τα οποία είναι η πηγή για τα πιο πολλά πράγματα απ αυτά που λέει ο Λιακόπουλος, βρίσκονται σε κάποια Μονή στό Άγιον Όρος. Μάλιστα φωτοτυπίες απ αυτά δόθηκαν στον Λιακόπουλο μετά απο εντολή κάποιου γνωστού διορατικού Γέροντα για να καταλάβει περίπου ο κόσμος τι συμβαίνει. Επίσης υπάρχουν κάποιες αστροπύλες στον Ελληνικό χώρο οι οποίες ακόμα και σήμερα χρησιμοποιούνται απο τα Ελοχίμ για να κάνουν διαστρικά ταξίδια με τις κυριότερες απο αυτές να είναι ο Άθως (οι φύλακες της πύλης είναι οι λεγόμενοι 'αόρατοι' πατέρες) ο Όλυμπος, οι Δελφοί κλπ. Μάλιστα μια τέτοια πύλη υπάρχει στην Αττική και είναι το Όρος των Αμώμων στην Πεντέλη που βρίσκεται στο τρίγωνο μεταξύ των Μονών Ταώ Πεντέλης, Αγίου Εφραίμ και Αγίου Νικολάου Καλλισίων. Κατά την διάρκεια που ανοίγει η πύλη παρατηρούνται διάφορα παράξενα φαινόμενα όπως αλλαγή της βαρύτητας στον δρόμο πρός Διόνυσο που βρίσκεται λίγο πιό πάνω. Σκάφος Ελοχίμ ήταν αυτή η άσπρη σφαίρα που είχε εμφανιστεί περί το έτος 2000 στο χωριό Αλίκαμπος Κρήτης και την ίδια περίπου εποχή πάνω απο την Δωδώνη, τους Δελφούς κλπ. Μάλιστα το βράδι του millenium (απο το 1999 στο 2000) κατα τις 3 το πρωί είχε θεαθεί πάνω απ την Ακρόπολη και μετά πήγε πρός Μελίσσια Βριλήσσια, Ντράφι και μετά εξαφανίστηκε στην πύλη.

Ανώνυμος είπε...

πες τα ρε 16 ιουλιου του 12. κοροιδευουν ολους τους απαιδευτους. στα αυλα πλασματα προσδιδινται υλικες ιδιοτητες. και μη χειροτερα

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είπε ρε παιδιά ότι οι Νεφελίμ δεν έχουν ύλη; Αν εννοείτε τους γεννήτορές τους τους εκπεσόντες Ελοχίμ, το αποτέλεσμα της πτώσης τους ήταν η δημιουργία εμπαθών καταστάσεων άρα και έλξη προς τις κόρες των ανθρώπων και μιας και είχαν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν την ύλη για να εισέρχονται στον κόσμο αυτό, έκαναν χρήση κατά τις ορέξεις τους... Ετσι προέκυψαν οι Νεφελίμ και τα ρυπαρά τους γένη στην συνέχεια αφού αυτοί ξεκίνησαν "γεννετικά πειράματα"...

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΑΥΤΙΑ...
ΚΑΙ...ΜΙΚΟΥΤΣΙΚΟ ΜΥΑΛΟ>....

Ανώνυμος είπε...

Άργησα. Τα βίντεο δεν υπάρχον.

philipgate7 είπε...

καποιος να ξαναγραψει τα video γιατι θελουμε να τα δουμε

Ανώνυμος είπε...

Απο μια αλλη πηγη που διαβασα λεει οτι οι εκπτωτοι αγγελοι πηραν και το σωμα μαζι τους.

Ανώνυμος είπε...

να πάτε να σας κοιτάξει κανας γιατρός, δεν είναι ντροπή.....

φωνη της αληθειας είπε...

Οι αγγελοι ειχαν σωμα εν σωματι αλλα κυριε λιακοπουλε σας εχω σε εκτιμηση πολη να πειτε ομος και εδω για ναμην υπαρχει παραπληροφοριση οτι οι ολυμπιοι θεοι του διος και του φωτος απο τον γιο του δια εναι η καλη απο τον πατερα ειναι ηκακοι νεφελημ που ειναι μαζι μας

φωνη της αληθειας είπε...

Κυριε λιακοπουλε να πουμε ομως εδω οτι οι δυναμεις του ολυμπιου διος και του φωτος ειναι μαζι με τους ανθρωπους θεια προστασεια ,απο τον υιο του δια εναι οι καλοι. γι τον ιδιο τον δια δεν ξερω . αυτοι οι φυλοι ειναι απο τις πλειαδες σε καποιον αστερισμο και οι περισοτεροι ζουν αναμεσα μας με ανθρωπινη μορφη σε θεσεις πολιτισμικες και ισως σε κεντρα εξουσιας και μας προστατευουν.