Message

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Προφητεία ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΣΑ (Επίσκοπος Ρωσίας 1806)

Αυτές τις μέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια προφητεία με λεπτομερή αναφορά σε ημερομηνίες που φαίνεται οτι επαληθεύονται... Η πηγή του λόγου, φέρεται να είναι κάποιος Άγιος της Ρωσικής εκκλησίας ονόματι "Άγιος Κωνστάντσας".

Εμείς ψάξαμε για την εγκυρότητα της πηγής και ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να επιβεβαιώσουμε το πρόσωπο και τα λεγόμενα. Παρ' αυτά, βρήκαμε σε διάφορα forums συζήτήσεις από το 2008 για τα παρακάτω. Για το λόγο αυτό, δημοσιεύουμε τα γραφόμενα με κάθε επιφύλαξη.

Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα.
ας μας βοηθήσει στην έρευνα!

ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ !!!!!!
(Με μπλέ - η πιθανή ερμηνεία της προφητείας όπως αναφέρεται στις αναρτήσεις.)


ΚΕΦ. Ζ’ - ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΦΘΟΡΑ ΔΙΑ ΞΗΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ.
ΣΕΙΣΜΟΣ & ΤΣΟΥΝΑΜΙ ???


ΚΕΦ. Η’ - ΕΙΣ ΤΑΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙ ΟΙ ΑΙΜΑΤΩΔΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΝΙΚΑΙ.
18/3 ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ !!!


ΚΕΦ. Θ’ - ΕΙΣ ΤΑΣ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ.
ΕΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΙΣ 8/7, ΤΟΤΕ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΩΝ ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ, "Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ". (8/7 ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ). ΓΙΑ 5 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. ΑΥΤΟ ΚΟΛΛΑΕΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦ ΙΑ'


ΚΕΦ. Ι’ - ΕΙΣ ΤΑΣ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΑΝΥΠΟΦΟΡΟΣ ΖΕΣΤΗ ΓΕΝΗΣΕΤΑΙ.
ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ ΖΕΣΤΗ: (ΛΟΓΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ "Πρῶτον σάλπισμα ὑπό τοῦ πρώτου Αγγέλου. Χαλάζι, φωτιά καί αἷμα ἔπεσε στήν γῆν καί τό τρίτον τῆς γῆς κατεκάη ὅπως καί τό τρίτον τοῦ φυτικοῦ βασιλείου")


ΚΕΦ. ΙΑ’ - ΕΙΣ ΤΑΣ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.
ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ 5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, Γ ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΠΟΥ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ


ΚΕΦ. ΙΒ’ - ΘΕΛΕΙ ΕΚΛΕΧΘΗ ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΠΕΡΙΟΝ.
ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΓΕΡΟΝ ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Θ Ε Ο ! ! !

(σ. Αφ: Δείτε εδώ περισσότερα για τον γέροντα Ιωσήφ!)

ΣΗΜ.: ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ, ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΩΘΕΝ ΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΕΚ ΤΙΝΟΣ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΕΚ ΤΗΣ Ι. Μ. ΚΩΣΤΑΜΟΝΙΤΟΥ (;)

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο πολεμος ξεκινησε στις 8/7.. Και ο λαος οντως το εμαθε τρεις μερες μετα... Με την εκρηξη στην Κυπρο στην βαση... Βγηκαν και τανκς εξω ... Τι πολεμος ομως αρχισε?? Mηπως oxi στρατιωτικος ? ? Και απλα η εκρηξη ηταν για να το συνειδητοποιησει και ο λαος? Επισης oi Τουρκοι θα ξερουν το μυστικο τρεις μερες νωριτερα απο εμας... 8/7 .... 11/7

Ανώνυμος είπε...

με το παλιο ημερολογιο που πεθανε ο Αγιος ειναι την ερχομενη πεμπτη ο πολεμος!!!προωθειστε το!!!

Ανώνυμος είπε...

το μυστικο οι τουρκοι θα το μαθουν 3 μερες νωριτερα απο τους Χριστιανους!!!Μηπως...λεω...μηπως...η Χιλαρι κλιντον δεν παει τυχαια στην Τουρκια??και μετα ερχεται σε εμας???

afypnistis είπε...

Για τον φίλο που θα ήθελε να επικοινωνήσει μαζί μας, υπάρχει ειδική φόρμα επικοινωνίας στο μενού ακριβώς κάτω από τον τίτλο μας.

Ανώνυμος είπε...

Να ο πολεμος με τη Ρωσια...μολις εχθες Πεμπτη συνάψαμε για 50 χρονια και επιπλεον συμφωνία με το άρμα της ευρωπης και στρεψαμε οριστικά τη πλάτη μας στην Ρωσία.

Ανώνυμος είπε...

δεν υπάρχει ΚΩΝΣΤΑΝΤΣΑ Επίσκοπος Ρωσίας 1806
γιατί η Ρωσία δεν ήταν επισκοπή αλλα αρχιεπισκοπή
το όνομα ΚΩΝΣΤΑΝΤΣΑ δεν είναι Ρωσικο