Message

Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ...ΕΡΧΕΤΑΙ !

Εδώ και καιρό έχουμε στο νου μας να γράψουμε για την μεγάλη συνάντηση... Ποιά όμως είν' αυτή;

Θα έλεγα η μεγαλύτερη που φαντάζεστε, ή μάλλον ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ... 

Μιλάμε για την συνάντηση του ανθρώπου με όντα και πολιτισμούς που έρχονται από μακρυά, πολυυύ μακρυά!


ΝΑΙ καλά ακούσατε! Θα το ζήσουμε μάλλον και αυτό στις μέρες μας.!!!

Το λοιπόν...
χρόνια τώρα τα γνωστά πλέον "λαμόγια" (κατά Λιακό) ψάχνουν να εφαρμόσουν το σχέδιο. Ποιό σχέδιο; Μα φυσικά αυτό της εγκαθίδρυσής τους επί της γης (της επιφανείας) και ολικής καθυποτάξεως της ανθρωπότητας σε αυτούς και όχι μόνο!


Ξέρω, ξέρω.... τρελός είμαι και εγώ και λέω ότι θέλω... καθίστε όμως και θα δούμε. Το σωστό βέβαια είναι να μην καθίσετε αλλά να σηκωθείτε από καρέκλες, ντιβάνια, πολυθρόνες, καναπέδες (που λέει και ο δάσκαλος ο Λιακό) και να βγείτε όλοι έξω να τους κυνηγήσουμε μαζί. Γιατί άμα μαζευτούμε μερικοί ακόμα, μαύρο φίδι που τους έφαγε!!! Ναι αυτούς τους πανύψηλους και παντοδύναμους λαμογιάριδες, μαύρο φίδι που τους έφαγε...

Ο χρόνος περνάει λοιπόν όχι μόνο για εμάς τους ταπεινούς και καταναλώσιμους "γκοίμ", περνάει και γι αυτούς τους "αθάνατους" άρχοντες του σκότους και του "υπό-κοσμου"! και πιο συγκεκριμένα, περνάει ως προς την εφαρμογή του σχεδίου και τα αποτελέσματά του. Το σχέδιο δεν τους βγαίνει με τίποτα και πρέπει σε σύντομο χρόνο οι λίγοι να κάνουν πολλά.!!!

Πώς όμως να γίνει αυτό που και αύριο να άρχιζαν μαζί με τους πουλημένους "δούλους" τους, ηγέτες, αφεντικά, επενδυτές και "μεγαλοεπιστήμονες" δεν προλαβαίνουν...;;; Χρειάζονται τεχνολογία να κάνουν τόσα πολλά σε τόσο λίγο χρόνο και αυτό ...δεν υπάρχει!
Η μήπως υπάρχει; Κάπου καλά (λέμε τώρα) κρυμμένη και πρέπει να έρθει όσο το δυνατόν γρηγορότερα;

Να την "ανακαλύψουν" οι άνθρωποι ...δεν προλαβαίνουν! Συνεπώς πρέπει να βρεθεί άλλος τρόπος εμφάνισης της τεχνολογίας γρήγορος, αποτελεσματικός και να έχει και την ανάλογη απορρόφηση και συμμετοχή από την μάζα. Τους "γκοίμ" που λέγαμε!!!

Και ο τρόπος αυτός βρέθηκε….
Θα μας βοηθήσουν οι φίλοι μας οι εξωγήινοι! Ναι καλά διαβάσατε. Οι φίλοι μας οι εξωγήινοι! Αυτοί, έχουν τα πάντα και σε ποσότητες και σε καλές τιμές...


Έτσι, γρήγορα-γρήγορα θα λύσουμε προβλήματα μας όπως αυτό της μόλυνσης της ατμόσφαιρας του πλανήτη που, αν υπήρχε θα το λύναμε και εμείς ρε παιδιά δηλαδή! καθώς και άλλα προβλήματα όπως ενεργειακά που με την σειρά τους θα λύσουνε άλλα προβλήματα όπως της σίτισης του πλυθησμού, αλλά φυσικά όχι όλου!!! αλλά του πλυθησμού που θα μείνει μετά τον Πόλεμο και την εφαρμογή του Διατροφικού Κώδικα

Έτσι λοιπόν οι φίλοι μας οι εξωγήινοι μετά από επαφές που θα κάνουν με "ειδικούς" επιστήμονες...
(και σε τι γλώσσα παρακαλώ;;; Α! ξέχασα, αυτοί μιλάνε όλες τις γλώσσες ή μπορούν τουλάχιστον να τις μάθουν σε 5 λεπτά…)

Έτσι λοιπόν οι φίλοι μας οι εξωγήινοι, ...θα μοιραστούν μαζί μας γνώσεις, εργαλεία και ένας Θεός ξέρει τι άλλο ακόμα επειδή μας αγαπάνε εδώ και χρόνια αφ' ότου μας γνώρισαν! Πάνω από 50 χρόνια ξερενόμαστε λένε οι μυημένοι...

Έτσι λοιπόν αυτοί θα ζήσουν καλά και εμείς καλύτερα με την υπερτεχνολογία ΤΟΥΣ που θα μας βάλουν με ένεση στην γκλάβα…

Μετά να δεις ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, μετά να δεις ΕΝΕΡΓΕΙΑ, μετά να δεις ΤΑΞΙΔΙΑ !!! Για πλάκα θα πηγαίνουμε στο φεγγάρι! Τρόφιμα... τζάμπα!!! Πάρτε κόσμε κρεατόμαζα! άφθονη και σε καλή τιμή! Αλλά, να σας "τσιπάρουμε" πρώτα, μπας και χάσουμε και τον λογαριασμό…


Έτσι με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Και εμείς θα λύσουμε τα «προβλήματά μας» και αυτοί θα εφαρμόσουν το σχέδιο… Μια παροιμία λέει, το τυρί το είδες, ΤΗ ΦΑΚΑ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ;

Άρχισαν ήδη αν θυμάστε βάζοντας την NASA να κάνει «ανακοινώσεις» για τους εξωγήινους τον Δεκέμβριο του '10 για να μπείνουμε σιγά-σιγά στο πνεύμα... Ετσι τελικά …"ανακοινώθηκε" η ανακάλυψη ενός -εξωγήινου- βακτηρίου σε μια λίμνη! Τι λές ρε παιδάκι μου...; Κάτσε να δείς πόσο μεγάλο θα γίνει το βακτήριο σε κάνα χρόνο....!


Ε, ρε γλέντια!!!!!
Ναι, μαζί με τους εξωγήινους θα γλεντάμε πλέον και θα πηγαίνουμε στα πανηγύρια.... Γρήγορα και Φτηνά. Από το ένα πανηγύρι στον Όλυμπο στο άλλο στο Μεξικό και πάλι πίσω στην άνω ραχούλα...

Δείτε λοιπόν τώρα στο παρακάτω άρθρο μια προσέγγιση του θέματος από δημοσίευμα του examiner.com με τίτλο:

Ο ΟΜΠΑΜΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΕΠΑΦΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ;

Το εν λόγω λοιπόν δημοσίευμα αναφέρει ότι

Ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. Μπαράκ Ομπάμα θα ανακοινώσει αρκετά σύντομα, επισκέψεις ιπτάμενων οχημάτων από άλλους πλανήτες και επαφές με εξωγήινους, ίσως και μέσα στο 2011(!)


Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της DARPA έχει δοθεί το πράσινο φως για να μιλήσει ο Ομπάμα και να αποκαλύψει ότι από το 1947 οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας γνωρίζουν όλη την αλήθεια για τα ufo’s και την κρατούν επτασφράγιστο μυστικό.


Δεν θα αποκαλυφθεί αρχικά μια ολοκληρωτική αποδοχή των επισκέψεων και επαφών με εξωγήινους, ωστόσο τα σχόλια του προέδρου θα μας φέρουν αρκετά κοντά στην αλήθεια και θα γίνουν στο πλαίσιο μιας ομιλίας σχετικά με ένα τελείως διαφορετικό θέμα. 


Λογικά, ο πρόεδρος θα παραδεχτεί ότι υπάρχουν ορισμένες ενδείξεις που υποδηλώνουν εξωγήινη επισκεψιμότητα.


Όλα αυτά λέγεται ότι είναι μέρος ενός προγράμματος που θα οδηγήσει στην ενδεχόμενη ολοκληρωτική αποδοχή των UFO και των εξωγήινων επισκεπτών, από τις μεγάλες κυβερνήσεις του κόσμου σε διάστημα 3 ετών.


Το δημοσίευμα του examiner.com αναφέρει επίσης ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το 2011 (ή η περίοδος 2011-2015) μπορεί να είναι το έτος που η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα ομολογήσει τελικά σε μια 60χρονη σχέση συνεργασίας με εξωγήινους ευφυείς πολιτισμούς.


Οι λογικότεροι είναι τρείς:


1. Οι Η.Π.Α. θα προβούν σε αποκαλύψεις γιατί οι εξωγήινοι τους υποχρεώνουν να το πράξουν.


2. Οι άνθρωποι θα έχουν ενημερωθεί αρκετά (μέσα από ταινίες, ειδήσεις, καθημερινές εκπομπές, ίντερνετ) για να αντιμετωπίσουν ψυχικά το ενδεχόμενο και να μπορούν να χειριστούν την αλήθεια.


3. Τα ‘’μεγάλα κεφάλια’’ μέσα στην κυβέρνηση των ΗΠΑ θα έχουν κερδίσει την υπεροχή, ώστε να μπορέσει να αποκαλυφθεί ένα τέτοιο γεγονός.


Μεγάλη εντύπωση μας έκανε μια συνέντευξη που δόθηκε στις 9 Νοεμβρίου του 2010 από μια ανώνυμη πηγή που υποστηρίζει ότι ο τρόπος που θα αποκαλυφθεί η αλήθεια είναι γραμμένος στο βιβλίο του Stanley Arthur Fulham‘’Challenges of Change’’.


Το βιβλίο του κ. Fulham είναι προϊόν 10ετής έρευνας και περιέχει ένα προσχέδιο του σχεδίου της αποκάλυψης των εξωγήινων τα έτη 2010-2015. 


Στο τελευταίο του ανακοινωθέν στις 6 Δεκεμβρίου 2010 πριν από τον πρόωρο θάνατό του, τόνισε ότι η άρση της συνωμοσίας της σιωπής από τις ΗΠΑ και τη Ρωσία σχετικά με την εξωγήινη παρουσία είναι ένας σημαντικός στόχος , καθώς η ζωή στη Γη είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης και πέραν των δυνατοτήτων της ανθρώπινης τεχνολογίας να προλάβει την καταστροφή του φυσικού πλούτου, την εξαφάνιση των ειδών, αλλά και την καθαριότητα της ατμόσφαιρας του πλανήτη.


Η πηγή ανέφερε επίσης ότι θα υπάρξουν εμφανίσεις ufo πάνω από τη Νέα Υόρκη στις 24 Νοεμβρίου του 2010, σαν μια απόδειξη της εγκυρότητας των πληροφοριών αυτών. 


Όπως αποδείχτηκε, υπήρξαν στην πραγματικότητα μεγάλης κλίμακας εμφανίσεις ufo στη Νέα Υόρκη, την προαναφερθείσα ημερομηνία.


(δείτε και εδώ στοιχεία για ufo πάνω από την Ρωσία)


Μέχρι σήμερα, ο Μπαράκ Ομπάμα έχει μια δημόσια απογοήτευση για το θέμα της εξωγήινης γνωστοποίησης! Απέτυχε να αποκαλύψει την εξωγήινη παρουσία το 2009, παρά την απαίτηση των ψηφοφόρων του (όταν ερωτήθηκε σε ντιμπέιτ) και τις αρκετές ευκαιρίες να το πράξει όπως δείχνει και το παρακάτω video

Σχετικά δημοσιεύματα:
http://www.examiner.com/exopolitics-in-honolulu/official-disclosure-of-extraterrestrial-life-is-imminent
http://www.examiner.com/exopolitics-in-honolulu/timing-extraterrestrial-disclosure?cid=parsely#parselyΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
             ο αφυπνιστής

Δεν υπάρχουν σχόλια: