Message

Κυριακή, 13 Μαρτίου 2011

Η "υπερθέρμανση του πλανήτη" δεν προκάλεσε τον σεισμό στην Ιαπωνία!

Το BBC χρησιμοποιεί ψέματα για το «εξαφανιζόμενο» νησί στον Νότιο Ειρηνικό για να αποδώσουν τεχνητά σύνδεση της κλιματικής αλλαγής με το καταστροφικό τσουνάμι στην Ιαπωνία!

Του Paul Joseph Watson

Μόλις μερικές ώρες μετά τον τρομακτικό σεισμό και το τσουνάμι που κατέστρεψε τις παράκτιες περιοχές της Ιαπωνίας, οι κινδυνολόγοι της παγκόσμιας αύξησης της θερμοκρασίας όπως το BBC, διαρρέουν σχετική προπαγάνδα σε βάρος της αλήθειας και εκμεταλλεύονται την τραγωδία ως όχημα μέσω του οποίου να ωθήσουν όλο και περισσότερο απελπιστικά και ύπουλα την «δική τους» περιβαλλοντική ατζέντα της υπερθέρμανσης…


Αν νομίζατε ότι οι κινδυνολόγοι της αλλαγής του κλίματος δεν θα εκμεταλλευτούν το γεγονός ώστε να οικοδομήσουν «την άποψή τους» πάνω στα νεκρά σώματα των άτυχων Ιαπώνων να το ξανασκεφτείτε…

Μέσα σε 24 ώρες ένα σύνολο από προπαγανδιστές "επισημαίνει" την τραγωδία στην Ιαπωνία με απώτερο σκοπό την ευκολότερη επιβολή πράσινων φόρων και τον έλεγχο της ενέργειας!

Το BBC είναι ήδη εκεί – και σε μια συζήτηση σχετικά με μια δίνη που προκλήθηκε από το τσουνάμι, ο δημοσιογράφος Humphrey Hawksley έφερε βιαστικά στην κουβέντα με αφορμή φυσικά την τραγωδία στην Ιαπωνία, μια αμφιλεγόμενη αντιπαράθεση για το μικρό έθνος Tuvalu του Νοτίου Ειρηνικού που εξαφανίζεται κάτω από την απειλή της υπερθέρμανσης του πλανήτη!!!

Ποιό το μήνυμα;
Με την πραγματοποίηση αυτής της εντελώς αποσπασματικά εικόνας του Tuvalu, o Hawksley δείχνει έμμεσα ότι η ανθρωπογενής αλλαγή του κλίματος συνέβαλε επίσης στην ιαπωνική σεισμό!!!

Στην πραγματικότητα, τα ψέματα γύρω από το Tuvalu είναι καλά τεκμηριωμένα για τους απλούς τηλεθεατές. Ο ισχυρισμός του Αλ Γκορ στην ταινία του «Inconvenient Truth» ότι οι κάτοικοι του Τουβαλού έπρεπε να μεταναστεύσουν στη Νέα Ζηλανδία ως «κλιματικοί» πρόσφυγες διότι η άνοδος της στάθμης της θάλασσας θα «κατάπινε» τα σπίτια τους, κρίθηκε εσφαλμένη από έναν βρετανό δικαστή.

«Δεν υπήρξε καμία ένδειξη ώστε «κλιματικοί» πρόσφυγες από τον Ειρηνικό να μεταβούν προς τη Νέα Ζηλανδία ή οπουδήποτε αλλού για να ξεφύγουν από άνοδο των θαλασσών», εξηγεί ο Andrew Bolt

Όπως εξηγεί επίσης ο Bolt στην συνέχεια, η κυβέρνηση του Τουβαλού έχει εκμεταλλευθεί έξυπνα τις διακηρύξεις για την Ημέρα της Κρίσεως ώστε να αποσπάσει επιχορηγήσεις και ενισχύσεις που καταβλήθηκαν από τους δυτικούς φορολογούμενους, γελώντας καθ’ οδόν προς την τράπεζα, γιατί όντως η μάζα της γης του νησιού συνεχώς διαστέλλεται και ο πληθυσμός έχει διπλασιαστεί κατά τις τρείς προηγούμενες δεκαετίες!

Ακούστε (στο 1:08") τον τύπο στο παρακάτω βίντεο να "λανσάρει το ...δόλωμα"


Αλλά τα γεγονότα δεν έρχονται στην εξίσωση…

Έτσι, ενώ οι συμπάθειες του Al Gore, Danny Glover, και San Francisco Chronicle, κατηγορούσαν πέρυσι –την υπερθέρμανση- για τον σεισμό στην Αϊτή, επιχειρούν τώρα να εκμεταλλευτούν και την τελευταία φυσική καταστροφή για πολιτικούς λόγους. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι οι σεισμοί προκαλούνται από τεκτονικές κινήσεις των πλακών και υπάρχουν εδώ και χιλιάδες χρόνια - δεν προκαλούνται από την οδήγηση των SUV στην εθνική οδό…

Στην Ιαπωνία συμβαίνει ένας σεισμός κάθε 5 λεπτά, επειδή, όπως η Aislinn Laing της Telegraph εξηγεί, "το Tokyo βρίσκεται στο κύριο νησί Χονσού της Ιαπωνίας, το οποίο στην σειρά του βρίσκεται στη διασταύρωση των τριών ηπειρωτικών πλακών, της Ευρασιατικής, του Ειρηνικού και των Φιλιππίνων, που αργά επικάθεται η μία πάνω στην άλλη, δημιουργώντας έτσι τεράστια πίεση που κάθε τόσο εκδηλώνεται με σεισμούς"

Τεράστιοι σεισμοί σκότωναν ανθρώπους στην περιοχή και πριν από την έναρξη της βαριάς βιομηχανίας, απόντων των αυτοκινήτων και των αυξημένων επιπέδων του CO2 στην ατμόσφαιρα, και θα συνεχίσουν να σκοτώνουν τους ανθρώπους για όσο διάστημα βρισκόμαστε στον πλανήτη.

Το 1906 ο σεισμός του Σαν Φρανσίσκο ήταν παρόμοιος σε ισχύ με τον σεισμό στην Ιαπωνία του σήμερα και σκότωσε πάνω από 3.000 ανθρώπους, σημειώνοντας τις μεγαλύτερες απώλειες ζωών από φυσική καταστροφή στην ιστορία της Καλιφόρνιας.

Προσπάθειες που ισχυρίζονται ότι οι παγετώνες που λιώνουν συνέβαλαν στην σεισμούς το 2008, αρχικά έγιναν «τροφή» για όλα τα καθιερωμένα μέσα ενημέρωσης, αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Πράγματι, οι κινδυνολόγοι της παγκόσμιας αύξησης της θερμοκρασίας, είναι υπεύθυνοι οι ίδιοι για την πρόκληση σεισμών. Ένας γεωλόγος για παράδειγμα στην Ελβετία, δικάστηκε για την πρόκληση mini-σεισμού, για βαθειά γεώτρηση που έκανε κατά την αναζήτηση για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Μια τέτοια απόπειρα προκάλεσε σεισμό μεγέθους 3,4 στην πόλη της Βασιλείας.

Η τρομακτικές συνέπειες που είχε ο μεγαλύτερος σεισμός στην Ιαπωνία άρχισαν να καταγράφονται αμέσως μετά το χτύπημα όπως επίσης και οι συνέπειες με το τσουνάμι που ακολούθησε προκαλώντας μαζική καταστροφή καταπίνοντας τις πόλεις και τα αεροδρόμια, καθώς είχε και ως αποτέλεσμα το χαρακτηρισμό πυρηνικής έκτακτης ανάγκης.

Αλλά αυτό δεν θα σταματήσει τους κινδυνολόγους της κλιματικής αλλαγής από το να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία για να μιλήσουν στους υπόλοιπους από εμάς σχετικά με το πώς προκλήθηκε το μακελειό και πώς θα πρέπει να πληρώσουμε έναν επιεική φόρο προς τους ομοίους του Αλ Γκορ , Maurice Strong, Rothschilds και ένα σωρό άλλους Globalists που κατέχουν τα συστήματα εμπορίας εκπομπών άνθρακα.

Οι σεισμοί ονομάζονται φυσικές καταστροφές, για κάποιο λόγο - δεν προκαλούνται από εκπομπές θανατηφόρου, δηλητηριώδους, τοξικού αερίου γνωστό και ως διοξείδιο του άνθρακα, τη ζωοποιό δηλαδή ουσία που οι άνθρωποι εκπνέουν και τα φυτά αναπνέουν.

Ωστόσο, το γεγονός αυτό δεν θα σταματήσει τους κινδυνολόγους που βυθίζουν τα δόντια τους σε κάθε νέα τραγωδία κατά την προσπάθεια της πλήρως εξαφάνισης της μεσαίας τάξης και ταυτόχρονα της καταστροφής της ελπίδας του τρίτου κόσμου για την έξοδο από τη φτώχεια.


Για την μετάφραση,
Ο Αφυπνιστής

Δεν υπάρχουν σχόλια: