Message

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

World Conservation Bank - Το Παγκόσμιο όργανο της υποδούλωσης...



Η ‘Παγκόσμια Τράπεζα Προστασίας’ – ‘World Conservation Bank’- δημιουργήθηκε το 1987 στο 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ερημότοπων (4th World Wilderness Congress).

Η τράπεζα είναι μια δημιουργία του Edmund de Rothschild (πέθανε το 2009), της πανίσχυρης, εβραιογερμανικης καταγωγης, οικογένειας των Rothschilds, προκειμένου να μεταφέρει το χρέος των χωρών του τρίτου κόσμου στην εν λόγω τράπεζα με αντάλλαγμα τη γη τους. Αυτό θα δημιουργήσει μια Παγκόσμια Τράπεζα που θα ελέγχεται από τον Οίκο των Ρότσιλντ.

Ο George Washington Hunt από το Κολοράντο των ΗΠΑ, λογιστής και σύμβουλος επενδύσεων, αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από την μυστική Υπερ-τράπεζα, που ίδρυσε ο Edmond de Rothschild, γνωστή ως World Conservation Bank όταν βρέθηκε από Θεία πρόνεια ως συνδιοργανωτής του Παγκόσμιου Συνεδρίου Ερημότοπων αντικαταστώντας ένα φίλο του που ασθένησε την τελευταία στιγμή.

To blog του είναι το:
http://georgewashingtonhunt.blogspot.com/ καθώς και το: http://www.thebigbadbank.com/

Ο Τζωρτζ μου διηγήθηκε ότι του είχαν δώσει μια κάρτα υψηλής προτεραιότητας και ελεύθερη πρόσβαση στην αίθουσα Τύπου οποτεδήποτε ήθελε. Μπορούσε να συναντήσει τους πιο εξέχοντες συνέδρους ανωτάτου επιπέδου. Οι Απεσταλμένοι του θείου Φωτός (μια από τις πιο γνωστές Νεοεποχίτικες ομάδες) ήταν και αυτοί ανάμεσα στους συνδιοργανωτές του εν λόγω Συνεδρίου. Όμως ενώ και αυτοί οι “απεσταλμένοι” μιλούσαν για τον “Ιησού’ αυτός ήταν πολύ διαφορετικός “Ιησούς’ από εκείνον που είχε γνωρίσει ο Τζωρτζ.
Η εναρκτήρια δεξίωση δόθηκε στο κέντρο του Ντένβερ, παρουσία του δημάρχου της πόλης. Ο Ντέηβιντ Ρόκεφελερ, ο διάσημος και πανίσχυρος ιδιοκτήτης της Τράπεζας Chase Manhattan ήταν επίσης εκεί παρόν. Η αυτοκρατορία του ξεπερνά κάθε φαντασία. Προεδρεύει στον ισχυρότερο και με τη μεγαλύτερη επιρροή ελιτίστικο οργανισμό που ωθεί ολόκληρη την ανθρωπότητα προς την Νέα Παγκόσμια Τάξη - το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων (CFR). Με τον Ντέηβιντ Ρόκεφελερ, συνδέονται άμεσα τα μέλη της Λέσχης της Ρώμης καθώς και τα μέλη της πανίσχυρης Λέσχης Μπίλντερμπεργκ της Ευρώπης.
από το βιβλίο «Ο Τελευταίος Παγκόσμιος Δικτάτορας» (1996) του Dwight Kinman 

Στο Συνέδριο αυτό συμμετείχαν επίσης:
- Η Παγκόσμια Τράπεζα
- Ο ΟΗΕ
- Ο (τότε) Υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζέημς Μπέηκερ ΙΙΙ, που έκανε και την βασική εισήγηση.
- Ο Πρωθυπουργός της Νορβηγίας, που είχε επιλεγεί για να παρουσιάσει όλα τα σχέδιά τους, αυτά που αποκαλούν “Κοινή Υπόθεση” (Τα ίδια ακριβώς σχέδια παρουσιάστηκαν ένα μήνα αργότερα στον ΟΗΕ, όπου εγκρίθηκαν και έγιναν αποδεκτά).
- Ο William Ruckleshouse, διευθυντής της Υπηρεσίας Προστασίας του Περιβάλλοντος.
- Ο Έντμουντ Ντ. Ρότσιλντ, ο άνθρωπος που καθορίζει την παγκόσμια ισοτιμία χρυσού.

Πενήντα δύο κράτη από όλο τον κόσμο εκπροσωπήθηκαν στο Συνέδριο. Το Τέταρτο Παγκόσμιο Συνέδριο Ερημότοπων (Άγονων Εκτάσεων) δεν καλύφθηκε από τα ΜΜΕ επειδή τα διεθνή τραπεζικά καρτέλ δεν ήθελαν να δημοσιοποιηθούν τα κείμενα του συνεδρίου. Το σχέδιο που κατέστρωσαν αφορούσε την ίδρυση της Παγκόσμιας Τράπεζας Προστασίας (World Conservation Bank). Ο Ντέηβιντ Ρόκεφελερ υποστήριξε ότι αυτή η Κεντρική, Παγκόσμια Υπερτράπεζα θα ήταν ο οικονομικός “Σωτήρας” του κόσμου.

Το σχέδιο που κατέστρωσαν προέβλεπε την “παραγραφή των χρεών” πολλών δις δολαρίων που τους οφείλουν χώρες του Τρίτου Κόσμου, όπως η Βραζιλία και το Μεξικό. Σε αντάλλαγμα, αυτές οι χώρες θα έπρεπε να υπογράψουν συμβόλαια υποθήκευσης εκατομμυρίων στρεμμάτων άγονων και έρημων εκτάσεων στους παγκοσμιοποιητές τραπεζίτες. Αυτοί, με την σειρά τους ίδρυσαν ένα δόλιο οργανισμό, την Παγκόσμια Τράπεζα Προστασίας, για να διαφυλάξουν τους τίτλους αυτών των πολύτιμων εδαφών.

Αυτός ο ωμός εκβιασμός, ένας από τους μεγαλύτερους στην ιστορία, αποσκοπεί στην υποθήκευση για πάντα του ένα τρίτου της επιφάνειας της γης - μια και τα έθνη που χρωστούν είναι αδύνατο να ξοφλήσουν τα τεράστια χρέη τους- προς όφελος της κυρίαρχης ελίτ των διεθνών τραπεζιτών. Η πρόφαση που προβάλλουν οι υψηλά ιστάμενοι διεθνείς τραπεζίτες είναι ότι θέλουν απλά να «προστατεύσουν τους φυσικούς πόρους». Αλλά στην πραγματικότητα, αυτό το σχέδιο θα μπορούσε να ονομαστεί πιο σωστά “Η Μεγάλη Παγκόσμια Αρπαγή Γης”.

Η Επερχόμενη Οικονομική Κρίση

Όπως προαναφέραμε, σχεδιάζουν ακόμα την κατάρρευση του παγκόσμιου νομισματικού συστήματος. 

Να το πανούργο τους σχέδιο! Κατά την επερχόμενη οικονομική κρίση, ο αγρότης εκεί κάτω στην Αιόβα θα χρεοκοπήσει. Ο μικρός επιχειρηματίας στο Όρεγκον ήδη πέφτει έξω. Οι Ασφαλιστικές Εταιρείες στο Τέξας είναι προβληματικές. Οι τραπεζίτες θα πουν: “Αυτή η σούπερ, σούπερ Παγκόσμια Υπερτράπεζα έχει ήδη συγκροτηθεί. Είχαμε προβλέψει την κρίση. Έχει απεριόριστα κεφάλαια - τρισεκατομμύρια $. Θα σας προσφέρουμε όλα όσα χρειάζεσθε με 3% επιτόκιο, και με περίοδο χάριτος 5 χρόνια”.

Τι θα συμβεί; Όλα τα κράτη, οι μικρές και οι μεγάλες επιχειρήσεις, καθώς και οι Ασφαλιστικές Εταιρείες που έχουν προβλήματα, θα ανακουφιστούν- και θα σπεύσουν να δανειστούν. Λίγο αργότερα, στην κατάλληλη στιγμή, οι διεθνείς τραπεζίτες θα ενεργοποιήσουν εκείνες τις υποθήκες και φυσικά θα είναι αδύνατο των αδυνάτων να μπορέσουν να πληρωθούν τα ανοίγματα αυτά. Τότε η θανάσιμη παγίδα θα κλείσει οριστικά και το υπέρ-καρτέλ θα ελέγχει ουσιαστικά τον πλούτο όλου του κόσμου.

Ο Τζωρτζ Χαντ έθεσε τη ζωή του σε μεγάλο κίνδυνο για να πάρουμε εμείς αυτές τις πληροφορίες που είναι εδώ γραμμένες. Συχνά παρακολουθείται. Την στιγμή μάλιστα που ο γενναίος αυτός χριστιανός έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις - σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό του Τέξας - μια φωνή ακούστηκε το τηλέφωνο του διευθυντή του ραδιοσταθμού: “Μην ξαναφέρεις αυτόν τον άνθρωπο, γιατί θα τα βρεις σκούρα”. Ο διευθυντής του σταθμού όμως τον ξαναπαρουσίασε στο ραδιόφωνο και την επόμενη εβδομάδα.

Την τρίτη εβδομάδα, ο ραδιοσταθμός αυτός αγοράσθηκε με χρήματα των Ρόκεφελερ και άρχισε να παίζει σκληρή Μεξικάνικη Ροκ μουσική.


Ο Έντμουντ Ντ. Ρότσιλντ
Το Παγκόσμιο Συνέδριο για τους Ερημότοπους δρομολόγησε την εγκαθίδρυση ενός Ενιαίου Παγκόσμιου Οικονομικού Συστήματος, όπου ο ΟΗΕ Θα είναι η Νομοθετική Συνέλευση, η Βασιλική Τράπεζα του Καναδά θα είναι ο τραπεζίτης (ένα είδος τράπεζας Ομοσπονδιακών Αποθεμάτων όλου του κόσμου). Οι παγκόσμιοι οικονομικοί δικτάτορες αποφασίστηκε να επιλεγούν από τα στελέχη της παγκόσμιας ελίτ του Λονδίνου. Ο Michael Sweetman επιλέχθηκε να γίνει ο πρώτος διευθυντής αυτής της παγκόσμιας τράπεζας.

Η Υπόθεση Γαία

Η ανάλυση του Τζωρτζ Χαντ γι’ αυτό το Συνέδριο είναι η εξής:
«Η Παγκόσμια Τράπεζα Προστασίας θα προωθηθεί ως βοήθεια προς τη Μητέρα Γη. (Σας φαίνεται παράδοξο αυτό; - Γαία = Μητέρα Γη). Οι Νεοεποχίτες και πολλοί περιβαλλοντολόγοι πιστεύουν ότι η γη είναι μια ζωντανή οντότητα που αναπνέει.
Στην πραγματικότητα η θεώρηση αυτή αναβιώνει τις δοξασίες της αρχαίας Βαβυλωνιακής θρησκείας. Μέσω της οικολογικής κίνησης προσπαθούν να σπρώξουν δολίως τους σύγχρονους ανθρώπους στην αποδοχή και την λατρεία των αρχαίων ειδωλολατρικών θεοτήτων της Μητέρας Γης. Εδώ συμμετέχει και η Θρησκεία της Νέας Εποχής. Όταν το επερχόμενο οικονομικό κραχ θα γίνει πραγματικότητα, είτε λοιπόν, θα εξαρτάσθε από την Παγκόσμια Τράπεζα Προστασίας, για να σας παράσχει τα μέσα επιβίωσης στη ζωή, είτε θα εμπιστευθείτε την τύχη σας τον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό. 
Η επιλογή αυτή θα είναι καθαρά προσωπική σας απόφαση. Ένα μεγάλο ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Είναι ένα πνευματικό δίλημμα που θα αντιμετωπίσουν όλοι οι λαοί, όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη, στο άμεσο μέλλον.»
(σ. Αφ: Δείτε εδώ παλαιότερη ανάρτηση μας για έγγραφο του ΟΗΕ που προτείνει  ίσα δικαιώματα για την μητέρα γή με τους ανθρώπους)

Πηγή: Κόκκινος Ουρανός, Περίληψη: Αφυπνιστής

Δεν υπάρχουν σχόλια: