Message

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

...Και οι "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ" στο Illuminati card game;


Κάποιοι, διαβάζοντας τις αναρτήσεις μας μπορεί να πούν ότι παντού βλέπουμε φαντάσματα, συνωμοσίες, το κακό και το παράλογο και φυσικά τίποτα καλό και τίποτα ανιδιοτελές δεν βλέπουμε ή δεν υπάρχει στον ορίζοντα για μας.

Δέν θα έχουν άδικο! Ακόμα και εμείς το ίδιο σκεφτόμαστε πολλές φορές για τους εαυτούς μας όταν καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή με όλη αυτή την πληροφορία την οποία, διαβάζουμε, συγκρίνουμε, φιλτράρουμε, καθαρογράφουμε, μεταφράζουμε αν χρειαστεί και θέτουμε στην συνέχεια προς δημόσια "διαβούλευση" στον παρόντα χώρο.

Είναι όμως έτσι;


Σίγουρα υπάρχουν άδολα και ανιδιοτελή γεγονότα και άξια επαίνων πολλών να αναφέρουμε και το κάνουμε όταν βρούμε την ευκαιρία.

Όμως τα γεγονότα που μας απασχολούν (γιατί μας δημιουργούν ΠΡΟΒΛΗΜΑ) ...τρέχουν.

Εμείς ψάχνουμε να βρούμε το γιατί συμβαίνει ό,τι συμβάινει και να "μαντέψουμε" την συνέχεια ώστε να προφυλλάξουμε εαυτούς και αλλήλους από τα επερχόμενα "δεινά" και όλοι μαζί με την βοήθεια του Θεού να φτιάξουμε ένα μέλλον καλύτερο για όλους μας!

Αυτό λοιπόν που παρατηρούμε συνεχώς είναι ότι κάποια πράγματα γίνονται και κάποια δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν ποτέ "και με καμία κυβέρνηση" όσο αγαθά ή ωφέλημα μπορούν να είναι για όλους μας. 
Γίνονται επαναστάσεις ...αλλά δεν βρίσκεται το φάρμακο για τον καρκίνο, ανεβαίνουν οι ταχύτητες στο ίντερνετ ...αλλά τα ταξίδια μας διαρκούν πάνω-κάτω το ίδιο, παράγουμε περισσότερα και ομορφότερα πιάτα ...αλλά όχι περισσότερη τροφή, κλπ, κλπ κλπ...
Ετσι λοιπόν παρατηρήσαμε ότι ό,τι συμβαίνει, συμβαίνει συνήθως πάνω σε έναν αόρατο άξονα (τον άξονα του κακού ας πούμε) πολύ καλοσχεδιασμένα που φαίνεται να ενώνει το παρελθόν με ένα συγκεκριμένο σημείο στο μέλλον... Τίποτα δεν αλλάζει την κατεύθυνση και την ταχύτητα των σημαντικών εξελίξεων που απ' ότι φαίνεται τα τελευταία χρόνια δεν είναι ποτέ προς το συμφέρον μας...

Οτιδήποτε συμβαίνει, συμβαίνει εύκολα ή δύσκολα, αργά ή γρήγορα πάντα πάνω σε αυτόν το άξονα, που διαθέτει ισχυρούς και πρωτόγνορους μηχανισμούς αυτοπροστασίας και "αυτο-ίασης" από πάσα νόσο και μαλακία...

Αν υπάρχει λύση στο ΠΡΟΒΛΗΜΑ μας θα πρέπει μάλλον να την αναζητήσουμε έξω και πέρα από αυτόν τον άξονα αλλά εδώ αρχίζουν τα δύσκολα και το βασανιστικό ερώτημα!

Ο υπόλοιπος χώρος γύρω από τον άξονα, είναι όλος καλός ή υπάρχουν ελάχιστα σημεία καλά το οποίο σημαίνει ότι το έργο μας δυσκολεύει ακόμα περισσότερο;;;

Αφήνουμε όμως εδώ τον παραπάνο συλλογισμό μας και μπαίνουμε στο θέμα μας...

Χαιρετίσαμε λοιπόν και εμείς το κίνημα των ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ, όπως όλοι μας πιστεύω, γιατί νιώσαμε ότι εδώ υπάρχει άδολη και πηγαία δύναμη που θα βάλει τουλάχιστον ένα λιθαράκι αν δεν κτίσει ολόκληρο το οικοδόμημα και θα επαναφέρει όλους μας εις το πρότερον, την γνωστή δηλαδή φυσική μας κατάσταση όπου όλα είχαν καλώς! ...Είχαν όμως;

Είναι οι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ κάτι που συμβαίνει πάνω ή πέρα από τον "άξονα" του κακού και προς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ όφελός μας; Φιλοξενήσαμε ήδη την πρώτη ανατρεπτική ανάλυση από την Δημοσθένη Λιακόπουλο προχθές.

Διαβάστε σήμερα την άποψη και τον προβληματισμό ένος ακόμα αγαπημένου Blogger (Κατοχικά Νέα) για το θέμα μας.


Ο εν λόγω αρθρογράφος, συνδέει την ένοια ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ με την φράση "enough-is-enough" που υπάρχει σε μία από τις κάρτες Ιλλουμινάτι...
Η φράση enough-is-enough αν μεταφραστεί ελεύθερα σημαίνει "αρκετά πια" και είναι η κλασική εκφράση ενός "Αγανακτισμένου" . Όταν κάποιος θέλει να δηλώσει Αγανάκτηση στην αγγλική χρησιμοποιεί αυτή την  φράση!!!

Άλλα δεν είναι μόνο αυτό ...υπάρχει και το κείμενο στο τέλος. Δώστε παρακαλώ λίγο παραπάνω προσοχή...
Αν θυμάστε οι περισσότερες κάρτες  έχουν μια επεξήγηση για το παιχνίδι, δηλαδή σου λέει ότι την χρησιμποποιείς όταν συμβεί "αυτό" και κερδίζεις "αυτό"!! 
Εδώ δεν έχει καθόλου επεξήγηση και έχει ένα μήνυμα... Ενα μήνυμα που με έχει κάνει να ξενυχτίσω χτες το βράδυ!
Το μήνυμα λέει  ... "Ανα πάσα στιγμή , οποιαδήποτε μέρα , οι ελεύθεροι σκοπευτές μας μπορούν να σας ξαπλώσουν!!!! Να έχετε μια καλή μέρα"
Και τώρα να εξηγήσω το τραγικό του μηνύματος.
Γνωρίζουμε όλοι από τα γεγονότα Αιγύπτου,Συρίας κλπ οτι το φαινόμενο των ελεύθερων σκοπευτών δούλεψε πάρα πολύ!! 
Γνωρίζουμε οτι σήμερα οι κυβερνήσεις των χωρών δηλωνουν άστους να ξεφουσκώσουν ΟΣΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ!!
Πως από το παρελθόν έρχεται μια κάρτα η οποία έχει σε νόημα το όνομα του κινήματος των αγανακτισμένων?! 
Πως η κάρτα δίνει την απόλυτη σημερινή κατάσταση και μάλιστα με μήνυμα ξεκάθαρο που δηλώνει κάντε ότι θέλετε άλλα μην ξεχνάτε ποιοι είμαστε και τι μπορεί να κάνουμε?!!
(σ. Αφ: απλά τυχαίο... δεν νομίζετε;)
- ακολουθούν αναλύσεις και για επόμενες κάρτες στον "Αφυπνιστή"

2 σχόλια:

parapolitikos είπε...

illuminati-cards.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

http://www.whatis-theplan.org/