Message

Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ" ΠΕΡΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ - ΚΑΘΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ 
ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

ΠΕΡΑΣΕ Ο ΝΟΜΟΣ - ΚΩΦΕΥΟΥΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε. 

ΑΠΟ 1-1-2013 ΚΑΘΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 
ΤΟ ΤΣΙΠ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ

(σ. Αφ: Σε συνέχεια προηγούμενης ανάρτησης μας σας ενημερώνουμε ότι)

...Σήμερα πέρασε από το ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ και ισχύει από 1-1-2013 ο νόμος OBAMA CARE, ο νέος υγειονομικός νόμος του Ομπάμα, που απαιτεί από όποιον θέλει να έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη θα πρέπει από 1-1-2013 μέχρι 31-112-2014 να έχει ενταχθεί στο νέο σύστημα, που είναι αυτό που απαιτεί εμφύτευση μικροτσίπ.
Section 2521, Page. 1000 – The government will establish a National Medical Device Registry, a class II device that is implantable.
O νόμος του Ομπάμα, δεν απαιτεί απλά να βάλει κάποιος το μικροτσίπ, όποιος δεν το βάλει θα είναι παράνομος και θα του επιβάλεται σε πρώτη φάση πρόστιμο και βέβαια θα πεθαίνει στο δρόμο σαν το σκυλί. Χωρίς βέβαια τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης δεν μπορείς να εργάζεσαι, ουσιαστικά στην Αμερική δεν υπάρχεις.

Επίσης επιβάλει και την ευθανασία σε ασθενείς που έχουν δύσκολο "χειρισμό"  ή που είναι μεγάλοι σε ηλικία και "καταλαμβάνουν ένα κρεββάτι αδίκως". Εκείνο που επίσης προβλέπει είναι η υιoθέτηση της "υγιεινής διατροφής". Τι είναι αυτό; Οι κρεατόμαζες και τα εγγεκτιμένα άλευρα του CODEX ALIMENTARIUS;

Από ότι βλέπετε, επειδή ο αριθμός σημόσιας ασφάλισης στην Αμερική (social security number), είναι οπυσιαστικά και ο αριθμός ταυτότητος του καθενός, μέσω της υγείας θα έρθει και το τσιπ που θα γίνει και πορτοφόλι και θα λύσει δήθεν και  το θέμα της φοροδιαφυής.

Έτσι θα το περάσουν στην Ευρώπη και βέβαια θα το περάσουν για πλάκα στους ανίδεους του λεγόμενου τρίτου κόσμου.

Χωρίς το τσιπ θα είσαι παράνομος και δεν θα μπορείςε να αγοράσεις ή να πουλήσεις τίποτε.

Ιδού λοιπόν η ρόδος, ιδού και το πήδημα μεγαλοχριστιανοί μου που λέγατε ότι το χάραγμα στο χέρι είναι οι κακές πράξεις και το χάραγμα στο μέτωπο είναι οι κακές σκέψεις.

Φίλοι και φίλες σας το λέω ακόμη μία φορά.
Στον αόρατο πνευματικό πόλεμο με το κακό, δεν υπάρχουν άμαχοι.

Θα είστε ή με τον Χριστό, ή με τον Διάβολο.

Λυπάμαι που μέσα στα τόσα που έχετε στο νου σας σας φορτώνω και αυτό, αλλά αυτό ίσως είναι και εκείνο που μπορεί να ξεφορτώσει το μυαλό μας από τις στημένες έννοιες του ψεύτικου και μάταιου αυτού κόσμου.

Τα μάτια ανοικτά κι ελληνορθόδοξα.
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Liako

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι Ελληνες που ζούνε στην Αμερική
τη θα κάνουνε θα πάρουν το σφράγισμα?
Δεν θα αντιδράσουν?
Ολα πάντως οδηγούν στο να αρχίσουν τα γεγονότα τώρα να ξεσπάσει η οργή του Θεού όπως λέει ο Παΐσιος.

Ανώνυμος είπε...

«Στώμεν καλώς Στώμεν μετά φόβου
Πρόσχωμεν την Άγίαν Άναφοράν εν ειρήνη προσφέρειν.Eιπε ο αρχ Μιχαήλ
αυτή πρέπει να είναι και η δική μας στάση.
Ο Εωσφόρος και οι αποστάτες άγγελοι έπεσαν ως αστραπή απο τον ουρανό διότι αμφισβήτησαν την κυριαρχία και παντοδυναμία αλλά και εξάρτηση τους από το Θεο.
ο άνθρωπος είναι κατ εικόνα και καθ ομοίωση θεού πλάσμα ελεύθερο και λογικό με άμεση εξάρτηση από αυτον.
Και τα ζωα σφραγίστηκαν αλλά δεν ειναι λογικά.
Το σφράγισμα δεν είναι μια οπουδήποτε αμαρτία η οποία με μετάνοια θα μπορούσε να συχωρεθεί'
Ο σφράγισμα είναι με την θέληση του ανθρώπου παράδοση στο διάβολο
απώλεια της ελευθερίας του
και μεταβολή της ενέργειας του από αλλά κέντρα στο τελιωτερο δημιουργήμα του .
Ο θΕΟΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ
και την απεξάρτηση του από αυτόν.
(χωρὶς ἐμοῦ οὐ δύνασθε ποιεῖν οὐδέν)
Οι πολιτικοί άρχοντες που πήραν τέτοιες αποφάσεις επειδή εκλέχθηκαν από τον λαό θα μεταφερθούν τα δινα πάνω στις χώρες τους.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΠΗΡΗ ΑΠΟΔΟΧΉ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Η ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Εσφαλμενη ειδηση!

Δεν ισχυει αυτο που γραφετε. Κανεις δεν θα ειναι υποχρεωμενος να εγκαταστησει το chip μεσα του. Ο νομος μιλαει για οτιδηποτε εμφυτευσιμο, π.χ. τεχνητο μελος, τεχνητη καρδια κ.ο.κ. Το οτι μπορει αυτος ο νομος να στρωνει το δρομο για εμφυτευση του chip στο μελλον δεν παυει να ειναι μια πιθανοτητα. Προς το παρον ομως δεν "παιζει" αυτο που λετε.

GRz Radio είπε...

ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΙΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΥΓΕΙΑΣ

του Mitch Fatouros, συγγραφέας του “Νταβατζήδες Ελληνοαμερικανοί,” (Greek American Pimps, Charity Corrupted by Politics, Lobbies & Criminal Enterprises) από το amazon.com.

Η ψευτοείδηση του υποχρεωτικού μικροτσίπ από το νόμο του Προέδρου Ομπάμα είναι ένας ακόμη μύθος που κατευθύνεται από τα ίδια κέντρα που εναντιώθηκαν στη θέσπιση Αμερικανικού κρατικού προγράμματος υγείας. Η Αμερική δεν έχει δύο πράγματα που έχουν άλλες ανεπτυγμένες χώρες: (1) υποχρεωτική έκδοση ταυτότητας για πολίτες και (2) δημόσια υγεία. Η ψευτοείδηση θεωρείται πια “αμερικανιά,” δηλαδή αστικός μύθος.

Ένα μικροτσίπ σαν κι αυτό που αναφέρει η ψευτοείδηση αποτελεί ταυτότητα και μάλιστα ηλεκτρονική. Το σύνταγμα της Αμερικής ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ την υποχρεωτική έκδοση ταυτότητας πολιτών από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Ο λόγος είναι πως η ταυτότητα θεωρείται ένας ακόμη περιορισμός της ελευθερίας των πολιτών και η ελευθερία του πολίτη δεν κατευθύνεται. Επίσης, σε πολιτειακό επίπεδο η μόνη υποχρεωτική έκδοση ταυτότητας αφορά οδηγούς, τομέας που ρυθμίζεται από την κάθε μια από τις 50 πολιτείες ξεχωριστά. Πλην όμως όταν η κυβέρνηση των ΗΠΑ δοκίμασε να επιβάλει στις κυβερνήσεις και τους κατοίκους των πολιτειών μια καινούργια ψηφιακή άδεια οδήγησης που θα συνδέονταν με ομοσπονδιακό κέντρο πληροφόρησης, η προσπάθεια απέτυχε γιατί δεν υπήρχε συνταγματικός τρόπος για την κυβέρνηση των ΗΠΑ να επιβάλει την ψηφιακή άδεια οδήγησης στη κάθε πολιτεία. Επομένως, οποιαδήποτε υποτιθέμενη είδηση περί υποχρεωτικής ηλεκτρονικής ταυτότητας-μικροτσίπ στην επικράτεια των ΗΠΑ είναι ΜΠΑΡΟΥΦΑ!

Η βάση της ΜΠΑΡΟΥΦΑΣ βρίσκεται σε μια αρχική μορφή του νομοσχεδίου υγείας όπου σε παράγραφό του αναφερόντουσαν συσκευές σαν τους βηματοδότες που αποσκοπούν στο να διατηρούν τον ασθενή στη ζωή. Τέτοιες συσκευές πρέπιε να συνδέονται με κάποιο κέντρο πληροφόρησης για να να καταγράφεται αν η ζωή των ασθενών εβρίσκετο σε κίνδυνο σε περίπτωση που υπήρχε πρόβλημα με τις συσκευές. Αυτή η αρχική μορφή του νόμου διαγράφηκε γιατί ακόμη και αυτό το μέτρο προσέκρουε στην αντίληψη πως η κυβέρνηση δεν έχει δικαίωμα να απαιτεί την οποιανδήποτε έκδοση ταυτότητας. Πλην όμως, οι ιδιωτικές εταιρίες που κατασκευάζουν ιατρικές συσκευές έχουν κάθε δικαίωμα (και υποχρέωση απέναντι στους ασθενής) να έχουν κάποιο σύστημα ηλεκτρονικής επιτήρησης των συσκευών τους και το κάνουν οικειοθελώς. Δεν χρειάζεται να τους το επιβάλει νόμος, αυτή είναι η δουλειά των συσκευών.

Τελικά όπου κι αν πας, είτε Ελλάδα, είτε ΗΠΑ, κίτρινος τύπος θα υπάρχει και θα κατευθύνεται από τα μεγάλα συμφέροντα φαρμακοβιομηχανιών και ασφαλιστικών-τραπεζικών εταιριών.

Υ.Γ.: Δεν υπάρχει Αμερικανικό υπουργείο υγείας. Υπάρχει "Γενικός Χειρούργος" (Surgeon General). Και η υγεία ρυθμίζεται με νόμους απο πολιτείες, ή τοπικές κυβερνήσεις.