Message

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΣΤΗ G20;


Γράφει ο Αφυπνιστής
Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο φτάσαμε την παραμονή των εκλογών οι γνωρίζοντες να μιλάνε για πραγματικό ντέρμπι μεταξύ των δύο διαμορφωμένων τάσεων σχηματισμού κυβέρνησης και όλος ο πλανήτης να βρίσκεται ξαφνικά να κρέμεται από το "σημαντικό" εκλογικό αποτέλεσμα της Ψωροκώσταινας κατακαλόκαιρο του 2012. 

Προσπαθούν δε να μας πείσουν για το τελευταίο, πιπιλίζοντας όλα τα media την ίδια καραμέλα ότι ο νέος Γάλος Πρόεδρος δεν θα μετάσχει στην G20 σύνοδο στο Μεξικό γιατί δεν θα επιτρέψει στον εαυτό του να βρίσκεται 14 ώρες σε πτήση χωρίς (και καλά) επικοινωνία με τα "γεγονότα" ενώ η Γερμανίδα Καγκελάριος θα αναχωρήσει με καθυστέρηση γιατί το δικό της αεροπλάνο διαθέτει όλων των ειδών τις επικοινωνίες στον αέρα! Και έτσι αν συμβεί κάτι τραγικό, ...στην τραγική Ευρώπη, θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν εν τη γενέσει και στο "έδαφος" (τους).

Μάλιστα... 

Και γιατί δεν παίρνει η κα Μέρκελ και τον Γάλο Πρόεδρο μαζί της λοιπόν; Ή γιατί εκείνος δεν ζητά αυτή την μικρή χάρη, να κάνουμε και οικονομία μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ δηλαδή;

Ας κάνουν ότι θέλουν βασικά! Μερικούς όμως δεν θα μπορέσουν ΠΟΤΕ να μας πείσουν ότι η χρεωκοπία του τυροπιτάδικου "η ωραία Ελλάς" θα καταστρέψει όλη την αγορά της πόλης (τηρουμένων των αναλογιών).

Άλλο θέλουν να πετύχουν με αυτό και να ρίξουν το φταίξιμο στον πιο μουδιασμένο! Αλλά θα μιλήσουμε αργότερα γι αυτό...

Μέχρι τότε να ξέρουν ότι ο "μουδιασμένος" είναι από το γένος των Λεόντων και άμα ξεμουδιάσει και πάλι....

Το μάτς λοιπόν θα παιχτεί μέχρι και την τελευταία στιγμή και τα "αφεντικά" πρέπει να είναι κοντά (στα πράγματα) για να αλλάξουν το παιχνίδι όταν και όσες φορές χρειαστεί μέχρι να εξασφαλίσουν τα "δικά" τους συμφέροντα και να περάσουμε στην επόμενη φάση "ομαλά" και δίχως "εκπλήξεις" για τους Αρχιτέκτονες!!!

Η σημερινή κατάσταση κατά τις διαρρέουσες δημοσκοπήσεις, αγαπητοί μας αναγνώστες, αποτελεί και την μοναδική ευκαιρία για ένα τέτοιο "παιχνίδι" γιατί ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται. Με ένα απλό δωράκι, γραμμαρίων..., η ζυγαριά του fifty-fifty θα γύρει κατά την θέληση της καρδίας αυτών!

Ποίος θα μας κάνει την δουλεία καλύτερα; Αυτός και θα προκριθεί. Αθόρυβα και μελετημένα την κατάλληλη στιγμή! Όποιος δώσει τα πιο πολλά θα πάρει και την παρτίδα ή την πατρίδα!

Φιλική Συμβουλή του Αφυπνιστή:

Λογαριάσατε χωρίς τον ξενοδόχο αγαπητοί!
Οι παρούσες συνθήκες είναι επίσης ευνοϊκότατες και για ένα άλλο χέρι.
Αυτό που αγαπά την διάκριση και την αφάνεια αλλά και τον άνθρωπο. 

Το Χέρι Του Θεού!

ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ
και να προσέχετε τα Δικά του δωράκια....

Ο ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΣ






2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://ellinonea.blogspot.gr/2012/05/f-15-f-16.html

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.