Message

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 'Η ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κ. ΤΣΙΠΡΑ;

Πολλά μας είπε ο κ. Τσίπρας σήμερα κατά την διάρκεια παρουσίασης του οικονομικού "προγράμματος" του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα περισσότερα θολά και ασχημάτιστα πράγμα που τα κάνει να επιδέχονται πολλές ερμηνείες και μάλιστα αντικρουόμενες που δεν ταιριάζει σε ένα κόμμα που διεκδικεί την πρωτιά. Τυχαίο άραγε;

Εμείς θα θέλαμε να σταθούμε μόνο στο θέμα φορολόγησης που αποτελεί και τον ΠΥΡΑΥΛΟ ανόδου της χώρας στο ελεύθερο και άπειρο διάστημα της ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

ΑΜΕΣΗ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, πρώτα καταργούμε όλο το μνημόνιο και μετά διαπραγματευόμαστε ...την συνέχεια! Αυτό όπως καταλαβαίνετε, συνεπάγεται και άμεση διακοπή χρηματοδότησης από ΕΚΤ, ΔΝΤ, ΕΕ.

Όσον αφορά τώρα την άμεση καταστροφή που συνεπάγεται αυτό σε μισθούς δημοσίου και συντάξεις (τουλάχιστον), ο κ. Τσίπρας άφησε να εννοηθεί ότι θα το ισοσκελίσει με την εσωτερική φορολογία.

Ποιός όμως θα έχει να πληρώσει τους φόρους τότε;

Οι γνωστοί μισθωτοί και συνταξιούχοι μας τελείωσαν! Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις και Επιχειρηματίες που αποτελούν και την βάση φορολόγησης, και αυτοί μας τελείωσαν... Τί μένει;

Οι πολύ μεγάλες Επιχειρήσεις και Επιχειρηματίες. 

Εδώ μάλλον κολλάει η φράση, "Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις";

Είναι άραγε άποψη ή "αποστολή" η τιμωρία των ανθρώπων και τον επιχειρήσεων που ανεβαίνουν ψηλά και πολύ ψηλά; 

Γιατί μόνο ως τιμωρία το εκλαμβάνει κάποιος το ότι όσο πιο πολλά βγάζεις τόσο πιο πολύ σου ανεβάζω (προσέξτε), το ΠΟΣΟΣΤΟ φορολόγησης για να καταλήξεις στο τέλος όσο και ότι παράγεις να μην αμοίβεσαι ποτέ!!!

Ενώ δηλαδή ένα ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ σύστημα θα έλεγε ότι ο φόρος είναι πάντα σταθερός για όλους (10-15%) έτσι ώστε: λίγα βγάζεις λίγα πληρώνεις, πολλά βγάζεις "πολλά" πληρώνεις, έρχεται "το πεθαμένο" ακόμα και για αυτούς που το δημιούργησαν Σοβιετικού τύπου πρότυπο φορολόγησης και θανατώνει και "τιμωρεί" εν τη γενέσει κάθε προσπάθεια ανάπτυξης και δημιουργίας θέσεων απασχόλησης και πλούτου αναγκάζοντας τους επιχειρούντες ή να εγκαταλείψουν την προσπάθεια ή να την κουκουλώσουν ανάλογα με το ήθος και τις δυνατότητες τους.

Ποιός επιχειρηματίας; όσο μεγάλος και "δαιμόνιος" και αν είναι θα καταφέρει ποτέ να τα βγάλει πέρα ως μονάδα με τον στρατό των πράσινων και κόκκινων (γενί)Τσαρων της σοβιετικού τύπου φορολόγησης; Ποιός τρελός θα μείνει να παλεύει με τους ανεμόμυλους και να δημιουργεί πλούτο και θέσεις εργασίας για να τρώει ψωμάκι ο κόσμος και να μην τινάζει τα μυαλά του στον αέρα μέσα στην κόλαση των τρελοεπαναστατών της θολοκουλτούρας;

ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ (ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 
και αυτό είναι μάλλον το ζητούμενο!!! 

Αφήνουμε στην άκρη:
- Το Μακεδονικό
- Τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, τα Σώματα Ασφαλείας και τα περίεργα που ακούσαμε για ειρήνη με τους Τούρκους που μπορεί να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν μπορούσανε οι υπόλοιποι απο το 1821 και μετά!!!
- Τους Λαθρομετανάστες
- Την "κοινωνία" των ομοφυλόφιλων
- Την μεγάλη συμπάθεια σε οτιδήποτε φέρνει την Ατζέντα 21 πιο κοντά!

Και ...μην τσιμπάτε με τις εξαγγελίες για άνοδο του μισθού, και των συντάξεων και μείωση των δανείων και των υποχρεώσεων. Αν δεν υπάρξει ανάπτυξη δεν υπάρχει και μέλλον και ζωή. Με τέτοια πρότυπα φορολόγησης ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΟΚ!

καλά Σαράντα!
Ο ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: