Message

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Η ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ "ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ" ΤΗΣ GOOGLE, ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ...

Σκεπτικός, δυνατός  και πανέτοιμος...
Καλημέρα σας και καλή Σαρακοστή!

Όπως θα έχετε παρατηρήσει, εδώ και λίγο καιρό (λίγο πρίν τα Χριστούγεννα), ο "Αφυπνιστής" ελάττωσε την επικοινωνία μαζί σας και τον αριθμό των αναρτήσεων! Όπως καταλαβαίνετε το να συντηρούμε ένα ιστολόγιο με τέτοια θεματολογία παράλληλα με τις καθημερινές απαιτήσεις εργασίας και οικογένειεας, απαιτεί χρόνο και κόπο, κυρίως στο να φιλτράρουμε τί θα είναι αυτό που τελικά θα βγεί στον αέρα και θα πρέπει να δένει με τον χαρακτήρα και την πληροφορία πού ήδη υπάρχει εδώ ή πρόκειται να ακολουθήσει.

Κάνοντας το αυτό σε καθημερινή βάση, δεν νιώσαμε ποτέ κόπο ή φόβο να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, το "όνομα" που γνωρίζαμε εμείς και μοιραστήκαμε μαζί σας. Στην αρχή ήταν μια μικρή παρέα και σήμερα, ένα χρόνο μετά, έχουμε ξεπεράσει τις 20.000 μοναδικούς αναγνώστες σε όλο τον κόσμο και τις 400.000 επισκέψεις!!! Σας ευχαριστούμε πολύ για την προτίμηση, την επισκεψιμότητα, τα σχόλια, την κριτική και τις υποδείξεις που λάβαμε από εσάς.

Ακόμη και να σταματούσαμε εδώ, θα ήμασταν ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για το "έργο" μας, και τις μικρές ή μεγάλες "αφυπνίσεις" που κατεγράφησαν! Σε αυτό βάλαμε και εμείς ένα μικρό λιθαράκι...

Πλέον οι "υποψιασμένοι" είναι πάρα πολλοί σε σχέση με το τί πίστευε ο κόσμος 5 χρόνια πρίν και το πώς φαντάζονταν το μέλλον του σε προσωπικό ή κοινωνικό επίπεδο. Αυτοί οι "υποψιασμένοι" μπορούν πλέον (και το κάνουν κάθε μέρα) να "γεννήσουν" και άλλους υποψιασμένους και έτσι με γεωμετρική πρόοδο να αλλάξουν όλοι μιά για πάντα τον ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΞΗΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΡΩΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ!

Η παροιμία λέει πως αν δώσεις σε έναν άνθρωπο ένα ψάρι του έδωσες τροφή για μιά ημέρα. Αν τον μάθεις όμως να ψαρεύει, του έλυσες το πρόβλημα της τροφής!!!

Είμαστε λοιπόν περήφανοι γιατί μοιραστήκαμε μαζί σας αυτή την γνώση και όλοι μαζί πλέον σήμερα ξέρουμε ΠΟΥ ΝΑ ΨΑΡΕΥΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ! ! ! 

Πραγματικά δεν έχουμε ακόμα αποφασίσει ποια θα είναι η "συνέχεια" μέσα από το blogspot μετά την ενημέρωσή της google για αλλαγές στην πολιτική απορρήτου που θα ισχύσουν από 1ης Μαρτίου 2012. Υπάρχει πολύ πληροφόρηση για το θέμα στο διαδίκτυο, έτσι δεν θα επεκταθούμε. Θα πούμε μόνο  ότι η google ξεκινά να συλλέγει πάσης φύσεως δεδομένα από την κίνησή όλων στο διαδίκτυο με σκοπό (...και καλά) την αμεσότερη επικοινωνία με τους χρήστες για διαφημιστικούς λόγους και σκοπούς.

Αυτό μας βρίσκει κατ' αρχήν αντίθετους και προβληματισμένους.

Πήραμε λοιπόν την απόφαση να ερευνήσουμε ποιό θα είναι το νέο, αν χρειαστεί, σημείο συνάντησης μας και σήμερα, σας ενημερώνουμε για την απόφασή μας αυτή. Σε κάθε περίπτωση ο ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΣ στο blogspot θα παραμείνει ενεργός αλλά χωρίς περαιτέρω ανανεώσεις εκτός αν κάτι αλλάξει στους όρους χρήσης και λειτουργίας της η google. ¨Ετσι θα μπορείτε πάντα να ανατρέξετε σε κάποια πληροφορία που βρίσκεται εδώ και να την μοιραστείτε με άλλους.

Στο επόμενο διάστημα θα επανέλθουμε με νεώτερα για την πορεία μας και την σχέση μαζί σας. Το 2012 είναι σημαντικό έτος για την πορεία της ανθρωπότητας και θέλουμε να έχουμε "ΑΝΟΙΚΤΟ" τον δίαυλο μαζί σας. 

Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC... Η Συρία ξεκίνησε να βράζει...


Και πάλι καλή Σαρακοστή, Υγεία και Τύχη σε ό,τι κι αν κάνετε.
Ο ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΣ


Υ.Γ Δείτε οπωσδηποτε το βίντεο που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια: