Message

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Ο Ant1, ο Γ. Λιανός, ο Πανόπτης οφθαλμός και ο Galileo... σκορδαλιά!

ο Γ. Λιανός 4/4/12 στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Galileo
Είναι άραγε αγαθό και τυχαίο το σημερινό T-Shirt του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού της εκπομπής Galileo στον Ant1;

Τί είπατε; "Δεν νομίζω!";
Μάλλον καλά κάνατε αλλά ας ρίξουμε μια ματιά στο εν λόγω T-shirt!

Γ. Λιανός, Galileo - κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, στην εικόνα κυριαρχεί η πυραμίδα των ιλλουμινάτι με τον πανόπτη οφθαλμό στο κέντρο της όπως δηλαδή απεικονίζεται και στα χαρτονομίσματα του αμερικανικού δολαρίου. Όπως έχουμε πει και δείξει κατά καιρούς, το ίδιο σύμβολο κυριαρχεί και σε δεκάδες χολιγουντιανές ταινίες "κρυμμένο" αριστοτεχνικά από τους μέτρ των computer graphics.

Δείτε εδώ τι γράφαμε παλαιότερα για την μεγάλη σφραγίδα των ΗΠΑ και
εδώ για τους Μασονικούς Συμβολισμούς σε Ταινίες

Στο T-shirt του Λιανού, επίσης υπάρχει και η λεζάντα που λέει "The Temple Society" που με μια απλή μετάφραση στα ελληνικά παίρνετε την φράση "Η κοινωνία του Ναού". Σημειώστε ότι η λέξη "society" είναι γραμμένη από δεξιά προς τα αριστερά, όπως δηλαδή γράφονται τα εβραϊκά!

Ναι λοιπόν! και εδώ μαντέψατε σωστά!
Προφανώς μιλάμε για τον 3ο Ναό του Σολομώντος!!!

ΤΟΥΣ ΤΣΙΜΠΗΣΑΜΕ!!! Τα σχόλια δικά σας!

Τί σχέση έχουν όλα αυτά με το(ν) Galileo, τον Ant1 και τον Γ. Λιανό δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα, αλλά θα κάνουμε τις υποθέσεις μας:

Για τον Γαλιλαίο, έχουν γραφτεί πολλά για την σχέση του με μυστικιστικές οργανώσεις της εποχής που θέτουν σε μεγάλο δίλημμα τους ερευνητές κατά πόσο ο επιστήμων Γαλιλαίος δούλεψε μόνος του τις αστρονομικές του γνώσεις ή απλά έκλεψε και αυτός την Αρχαία Ελληνική σοφία, γιατί μάλλον δεν μας είπε και κάτι καινούριο όταν ανέφερε ότι η γη γυρίζει...

Για τον Ant1, μπορούμε να υποθέσουμε εύκολα ότι υπάρχει σχέση με οργανώσεις που προωθούν και προπαγανδίζουν όπως και στον κινηματογράφο την ύπαρξη των ιλλουμινάτι και της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Για τον Γιώργο Λιανό, δεν έχουμε κανένα στοιχείο για τίποτα. Αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά... Μπήκε όμως στο ραντάρ μας και τελεί υπό παρακολούθηση!

Φυσικά θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη εκπομπή είναι γερμανικής παραγωγής και -κατά την γνώμη μας- έρχεται και αυτή να διαμορφώσει συνειδήσεις για τους καλούς και "μορφωμένους" γερμανούς και την "προστασία" που μας παρέχουν...!!! Κάτι σαν τα Τούρκικα τα σήριαλ δηλαδή που μας βομβαρδίζουν για αντίστοιχη διαμόρφωση κλίματος με τους γείτονες..!!!

Μα για Γαλ(ιλ)έους-σκορδαλιά μας περνάνε επιτέλους....;

Ρίξτε τώρα μια ματιά και σε στο επόμενο γραφικό της εκπομπής για να καταλάβετε ότι το αθώο και αγαθό T-shirt ήρθε μαζί με το τηελοπτικό πακέτο...

κάρτα για την εναλλαγή των βίντεο στην εκπομπή Galileo
Δεν χρειάζεται να ρωτήσω τί βλέπετε...!

Άμα θέλετε δείτε τώρα και ολόκληρο το σημερινό επεισόδιο από το Ant1-WebTV 

Ο Αφυπνιστής

1 σχόλιο:

Ο 09021943 είπε...

ΣΟΦΙΑ ΣΕΙΡΑΧ 23:19. 19 καὶ ὀφθαλμοὶ ἀνθρώπων ὁ φόβος αὐτοῦ, καὶ οὐκ ἔγνω ὅτι ὀφθαλμοὶ Κυρίου μυριοπλασίως ἡλίου φωτεινότεροι, ἐπιβλέποντες πάσας ὁδοὺς ἀνθρώπων καὶ κατανοοῦντες εἰς ἀπόκρυφα μέρη. 20 πρὶν ἢ κτισθῆναι τὰ πάντα, ἔγνωσται αὐτῷ, οὕτως καὶ μετὰ τὸ συντελεσθῆναι. ΒΑΡΟΥΧ 3:36. 36 οὗτος ὁ Θεὸς ἡμῶν, οὐ λογισθήσεται ἕτερος πρὸς αὐτόν. 37 ἐξεῦρε πᾶσαν ὁδὸν ἐπιστήμης καὶ ἔδωκεν αὐτὴν ᾿Ιακὼβ τῷ παιδὶ αὐτοῦ καὶ ᾿Ισραὴλ τῷ ἠγαπημένῳ ὑπ᾿ αὐτοῦ· 38 μετὰ τοῦτο ἐπὶ γῆς ὤφθη καὶ ἐν τοῖς ἀνθρώποις συνανεστράφη. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΒΑΩΘ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ,ΘΕΟΣ ΠΡΩΤΟΣ,ΤΗΝ ΔΟΞΑΝ ΑΥΤΟΥ ΚΑΤΟΠΤΡΙΖΟΜΕΝΟΙ. Β ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ 3:18. ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ Ο ΔΕ ΙΔΩΝ ΤΗΝ ΟΜΟΙΑΝ ΑΥΤΩ ΜΟΡΦΗΝ ΕΝ ΑΥΤΗ ΟΥΣΑΝ ΕΝ ΤΩ ΥΔΑΤΙ ΕΦΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΗΒΟΥΛΗΘΗΝ ΑΥΤΟΥ ΟΙΚΕΙΝ.