Message

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ-ΒΟΜΒΑ



Από πνευματικό τέκνο σπουδαίου ασκητή του Αγίου Όρους μάθαμε πληροφορίες που ανατρέπουν όλο το σκηνικό στα οικονομικά της χώρας μας και της Ευρώπης γενικότερα.

Συγκεκριμένα οι πληροφορίες αναφέρουν :
«οι δανειστές μας με δόλο σχεδίασαν και πέτυχαν την μετατροπή του χρέους της χώρας μας, από χρέος σε ιδιώτες - σε ομόλογα-, σε χρέος προς κράτη.

Αυτό όμως τους βγήκε μπούμερανγκ γιατί πλέον υπάρχει η Ιταλία με χρέος 1,3 τρις €, η Ισπανία με χρέος 1,4 τρις € και κυρίως, η Γερμανία με χρέος στο απίστευτο νούμερο των 4 τρις € το οποίο όμως είναι χρέος σε ιδιώτες!

Λίαν συντόμως αυτά τα κράτη θα καταρρεύσουν οικονομικά και τα δικά μας χρέη προς αυτά θα διαγραφούν! 

Έτσι θα προκύψει μία Ευρώπη όπου η Ελλάδα θα είναι ίση μεταξύ ίσων - ίσως και με συγκριτικό πλεονέκτημα-, σε μία ευρωπαϊκή οικονομία που θα έχει μετατραπεί σε ...αγροτική!»

Ο ίδιος ο γέροντας όταν του πρότειναν να πάει στην Γερμανία αρνήθηκε λέγοντας πως «σε λίγο καιρό στην Γερμανία θα επέλθει μεγάλη αναταραχή»!
πηγή

ΕΠΙΣΗΣ


Την αισιοδοξία του ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στο Ευρώ εκφράζει ο πρώην πρόεδρος της Κομισιόν και πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Μάριο Πρόντι. Ταυτόχρονα όμως πιστεύει πως στην αντίθετη περίπτωση θα επέλθει «το τέλος των πάντων», όπως δηλώνει…

Μιλώντας σε αυστριακές εφημερίδες, ο κ Πρόντι υπογράμμισε ότι η Ελλάδα ναι μεν αντιπροσωπεύει μόνον το 2% του ευρωπαϊκού ΑΕΠ, αλλά αν τυχόν εξέλθει από την Ευρωζώνη θα την ακολουθήσουν Πορτογαλία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία. «Αυτό δεν θα συμβεί», πρόσθεσε.

Ο κ. Πρόντι εξέφρασε ανησυχία για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα. Παρατήρησε πως οι αποφάσεις των ελληνικών κυβερνήσεων είναι πολύ σκληρές, καθώς και ότι πολλοί Έλληνες δεν έχουν καμία προοπτική. Τόνισε ότι μεγάλο ερώτημα είναι πώς θα γίνει αποδεκτή μακροπρόθεσμα για μια νέα κυβέρνηση, η συμφωνία μείωσης του ελλείμματος.

Τάχθηκε εναντίον της επιβολής επιπλέον βαρών στην Ελλάδα και υπέρ μιας επιπρόσθετης διαγραφής χρέους.

πηγή: spirospero.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://logioshermes.blogspot.com/2012/05/blog-post_9975.html