Message

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

CODEX ALIMENTARIUS, του Λιακόπουλου Δημοσθένη (VIDEO)




Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Όταν πριν από χρόνια πρωτομίλησα για τον "διατροφικό κώδικα",

γνωστό σαν CODEX ALIMENTARIUS,

κλασικά, άρχισαν τα παπαγαλάκια να κοροϊδεύουν, χαμένα μέσα στην χαϊβανίτιδα που η νέα τάξη απλόχερα και δωρεάν προσφέρει σε όλους και όλες.

Σήμερα, αρκετά χρόνια μετά, κάποιοι, άρχισαν να ψάχνονται.
Ας θυμηθούμε τι απεκάλυψα.



σ. ΑΦ: 
Δείτε το Βίντεο και Διαβάστε και το κείμενο που ακολουθεί.
(Θέλει χρόνο αλλά ΑΞΙΖΕΙ)
!!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010


26-1-2013
Η ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΚΑΙ Ο CODEX ALIMENTARIUS

O Διατροφικός Kώδικας, εις την βαρβαρικήν (στα λατινικά) Codex Alimentarius, αποτελεί μέρος της νέας μορφής διοίκησης της παγκόσμιας χούντας, την οποία θέλει να φέρει η Νέα Τάξη των Πραγμάτων, δηλαδή οι Αδελφότητες του σκότους κατά πολλούς, η σκοτεινή ελίτ κατά άλλους, εκείνοι που είναι κρυμμένοι πίσω από το κεφάλαιο κατά τους περισσότερους, ή οι αδελφότητες των Νεφελίμ κατά τους πιο ψαγμένους. Αυτοί είναι πίσω από όλα αυτά και αυτοί είναι εκείνοι, που θέλουν να φέρουν την παγκόσμια χούντα, για την οποία όλοι έχουν πεισθεί ότι έρχεται.

Δεν θα έχουμε διακυβέρνηση με νόμους, ούτε με προεδρικά διατάγματα, τα οποία ακόμα και σήμερα κάποιοι τα θεωρούν ακραία, διότι δεν είναι – λέει – νόμοι, που πέρασαν μέσα από τους εκπροσώπους του λαού.

Όποιος πιστεύει ότι το πολίτευμα, που υπάρχει σε όλα τα κράτη και όχι μόνο στην Ελλάδα, είναι λαϊκή διοίκηση, δημοκρατία, σαφώς πλανάται πλάνη οικτρή. Έχουμε μια κοινοβουλευτική ολιγαρχία, η οποία πήγαινε από μπαμπά σε γιο, από θείο σε ανηψιό, σε κολλητό, σε γαμπρό και εφόσον κάποιος πείσει το σύστημα, το οποίο είναι απρόσωπο, ότι μπορεί να είναι καλό και υπάκουο παιδί, προωθείται και μπαίνει μέσα στη βουλή. Γιατί, αν δεν είσαι καλό και υπάκουο παιδί, τι θα κάνεις, όταν έρθει η ώρα να ψηφίσεις κάτι, θα πεις «όχι»; Αν είσαι καλό και υπάκουο παιδί θα πεις «ναι». Ακούσαμε πολλούς να λένε «εγώ δεν το ήθελα αυτό, αλλά το ψήφισα». Τότε τι κάνεις εκεί πέρα, σήκω και φύγε για να είσαι εντάξει, αλλιώς τι είσαι; Για να κυκλοφορείς με μερσεντές; Υπάρχουν, βέβαια, κάποια παραδείγματα ανθρώπων που το έκαναν. Κανείς δεν δικαιούται να λέει «δεν το ήθελα, αλλά τι να κάνω, υπάκουσα στο κόμμα». Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλα τα κράτη. Γιατί η καραμελίτσα αυτή περπατά και κυκλοφορεί ευρέως. Πες την αλήθεια: «σκύβω το κεφάλι και για να έχω την καρέκλα και κάνω ό,τι μου λένε».

Ο τελικός μου σκοπός είναι να εξηγήσω τι είναι αυτός ο Codex Alimentarius, για τον οποίο πολλοί διαβάζετε για πρώτη φορά. Η νέα μορφή διακυβέρνησης του πλανήτη, λοιπόν, είναι η εφαρμογή διατάξεων - όχι νόμων, αλλά αυτών που ονομάζουμε κώδικες δεοντολογίας, που λένε πώς θα πρέπει οτιδήποτε γύρω μας να γίνεται. Αυτές οι διατάξεις δεν σε καταπιέζουν να κάνεις κάτι, αλλά με τρόπο πρόστυχο επιβάλλονται από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων ή μάλλον από την ακόμα πιο Νέα Τάξη των Πραγμάτων. Η παλιά τάξη των πραγμάτων ήταν οι βασιλιάδες, οι αυτοκράτορες, οι δούκες, που ελέγχονταν από τη Μαύρη Αδελφότητα των βρικολάκων Μπαχομέχ.

Η νέα τάξη ήτανε η μέθοδος διακυβέρνησης με τις δήθεν δημοκρατίες που έστησε παγκόσμια η Λευκή Αδελφότητα.

Η υπερνέα τάξη είναι αυτή που έρχεται με τις δύο Αδελφότητες «αδελφοποιημένες» πλέον, να προσπαθούν να κάνουν επιτέλους το όνειρό τους πραγματικότητα και να ελέγξουν τον πλανήτη. Ουσιαστικά τον ανθρώπινο πληθυσμό του πλανήτη.

Τα γεγονότα τρέχουν με τέτοια ταχύτητα, που αν έκανα 100 εκπομπές στην τηλεόραση ή στο ιντερνέτ, ή αν έγραφα 100 βιβλία τη μέρα, δεν θα προλάβαινα να τα περιγράφω. Εγώ δίνω ό,τι ξέρω, εσείς ελέγξτε το, απορρίψτε το, σκεφτείτε το, ο καθένας ας το αξιολογήσει, όπως θέλει και μπορεί.
Η Μαύρη Αδελφότητα των Μπαχομέχ, η παλιά τάξη (όπως λέω ειδικά στους τόμους 13,14,15 του «Γιατί και πώς ζουν ανάμεσά μας», όπου αναφέρονται όλα αυτά διεξοδικά) κυβερνούσε με βασιλιάδες. Πριν 250 χρόνια αποφάσισε η Λευκή Αδελφότητα να περάσει στο προσκήνιο και να κάνει τη Νέα Τάξη των Πραγμάτων. Η Νέα Τάξη των Πραγμάτων εδραίωσε τις δήθεν δημοκρατίες, αυτή την κοινοβουλευτική ολιγαρχία, όπου μπορεί να βάλει υποψηφιότητα και να βγει βουλευτής ο οποιοσδήποτε αγράμματος ή τυχάρπαστος. Όχι ότι ο αγράμματος δεν μπορεί να έχει ανθρωπιά και καλλιέργεια και ότι δεν μπορεί να δει το συμφέρον των πολλών και να το στηρίξει. Δεν υποτιμώ καθόλου κάποιον, που δεν πήγε στο πανεπιστήμιο. Αγράμματος για μένα είναι ο απαίδευτος, ο ακαλλιέργητος, ο αμόρφωτος, ο μη έχων παιδεία, εκείνος που κοιτά μόνο το συμφέρον του, εκείνος που του λένε αυτό θα ψηφίσεις και το ψηφίζει. Και δικαιολογείται και λέει «μα τι κάνω;».

Πριν 250 χρόνια, λοιπόν, η Λευκή Αδελφότητα αποφάσισε μετά από προτροπή του κύριου εχθρού των ανθρώπων, του διαβόλου, να πάρει τα ηνία της παγκόσμιας διακυβέρνησης από το παρασκήνιο της ανθρωπότητας. Έχουμε μία απόδειξη που να δείχνει κάτι τέτοιο; Βεβαίως. Θα επικαλεστώ τον βαρώνο Δαυίδ Ντε Ρότσιλντ της Λευκής Αδελφότητας και των Ιλουμινάτι, ο οποίος είδε - λέει - και μάλιστα από πολύ νωρίς μια Νέα Τάξη των Πραγμάτων με μια παγκόσμια τραπεζική διακυβέρνηση.

Αυτός έλεγε ότι οι τραπεζίτες θα κυβερνούν τα πάντα. Ο Ρότσιλντ είπε: «Έχουμε εδώ και 250 χρόνια οικογενειακή ενασχόληση, εμπλοκή στις μπίζνες της χρηματοδότησης (δηλαδή στις αγορές, όπου αφεντικό δεν είναι αυτός, αλλά η Λευκή Αδελφότητα, οι οποίες δίνουν τα δάνεια στις χώρες βάζοντας υπέρογκους τόκους και διαλύοντας κρατικές οικονομίες) και δίνουμε συμβουλές και στις δύο πλευρές της ισορροπίας», δηλαδή και στη Μαύρη και στη Λευκή Αδελφότητα! Επαληθεύει δηλαδή όλα όσα λέω, γιατί οι Ιλουμινάτι είναι οι ρουφιάνοι του σατανά, συνεργάζονται και με τη Λευκή και τη Μαύρη Αδελφότητα.

Πολύ σωστά τα λέει ο Ρότσιλντ, γιατί τα τελευταία διακόσια πενήντα χρόνια έγινε η Αμερικανική Επανάσταση, η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας και το κράτος των Ηνωμένων Πολιτειών, μετά έγινε η Επανάσταση στη Γαλλία, στην Ολλανδία, η Επανάσταση των Μπολσεβίκων, όλα έγιναν μετά το 1750 εναντίον των μοναρχικών καθεστώτων, για να επικρατήσει δήθεν η πλέρια δημοκρατία, δηλαδή η απάτη, με την οποία κυβερνώνται τώρα οι λαοί.

Η Μαύρη Αδελφότητα κυβερνούσε με οίκους βασιλικούς, με δούκες, με μαρκήσιους, όλους αυτούς τους «λούληδες» και η Λευκή Αδελφότητα κυβερνά με οίκους οικονομικούς, που έχουν τις τράπεζες, τις πολυεθνικές και τις 5 μεγάλες εταιρίες, οι οποίες μοιράζουν όλους τους σπόρους στη Γη για να σπέρνουν οι γεωργοί. Εκτός κι αν νομίζει κανείς ότι οι γεωργοί παίρνουν σπόρο απ' τη σοδειά την περσινή και σπέρνουν... Οι γεωργοί πάνε και αγοράζουν σπόρο και μάλιστα, αν δεν είναι γραμμένοι στον συνεταιρισμό και αν δεν είναι καλά παιδιά, δεν θα πάρουν σακιά με σπόρους, οι οποίοι είναι τεχνητοί σπόροι, υβρίδια (ύβρις δηλαδή προς τη φύση). Τους παίρνεις μια φορά, βγάζουν καρπό, αλλά απ' αυτό τον καρπό δεν μπορείς να πάρεις σπόρους τη μια χρονιά για να ξανασπείρεις την άλλη.

Πρέπει να ξαναγοράσεις, άρα είσαι ελεγχόμενος. Αυτή τη δουλειά κάνουν οι πέντε εταιρίες, οι οποίες κατασκευάζουν και τα ζιζανοκτόνια, χωρίς τα οποία οι σπόροι τους όταν γίνουν φυτά θα καταστραφούν, θα ξεραθούν. Διότι υπάρχουν ειδικά ζιζάνια, τα οποία σκοτώνουν τα ειδικά φυτά που φυτρώνουν από τους σπόρους αυτούς, για να τα «ακουμπάν» και πάλι οι αγρότες ξανά και να παίρνουν τα ειδικά ζιζανιοκτόνα. Αυτά σκοτώνουν τους μύκητες και τα ζιζάνια, αλλά είναι πιθανόν να προκαλούν και ειδικές αρρώστιες, τις οποίες - όταν τρώμε τα φυτά – μπορεί να τις παθαίνουμε σταδιακά χωρίς κανείς να το ξέρει, χωρίς κανείς να μιλά για όλα αυτά.

Στον κόσμο αυτό, η Λευκή Αδελφότητα είναι από πίσω και τραβά τα νήματα απ' όλες τις διορισμένες κυβερνήσεις. Διότι όποιος νομίζει ότι ο λαός, ο περήφανος, ψηφίζει κι αποφασίζει είναι βαθιά νυχτωμένος, αφού τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή κάποιες προεκλογικές παροχές, είναι εκείνα, που λένε στο λαό τι να κάνει.

Και αν πάει κανείς και νοθεύσει με ψήφους το εκλογικό αποτέλεσμα, αν ψηφίσουν και τίποτα πεθαμένοι, ή λαθρομετανάστες, ή αν είναι στημένη και η αντιπολίτευση, μπορεί να πάει οποιοσδήποτε στους σκληρούς δίσκους του υπουργείου οποιουδήποτε κράτους και να αλλάξει τα αποτελέσματα των εκλογών έτσι για πλάκα.

Η συνωμοσιολογία πουλάει, η αλήθεια, όμως, πονάει. Μερικοί τάχα δεν μπορούν να καταλάβουν πώς γίνεται σε κάποια χώρα - ας πούμε στη Γουαδελούπη! - ο λαός να είναι δυσαρεστημένος και να βγαίνει το κόμμα, που δυσαρεστεί τους πάντες. Αυτά τα πράγματα - λέει - μπορεί να συμβούν, διότι μπαίνει στη μέση η λαϊκή εντολή και διάφορα άλλα παρόμοια.

Μέσα σ' αυτές τις νέες μορφές της διακυβέρνησης, λοιπόν, θα υπάρχουν κώδικες δεοντολογίας, οι οποίοι δεν λένε «κάντο, γιατί αλλιώς θα υποστείς τις συνέπειες». Κατά έναν περίεργο τρόπο, όμως, όταν μπαίνει ένας κώδικας δεοντολογίας, εμφανίζονται ιδιωτικές εταιρίες, οι οποίες λένε ότι αν δεν κάνεις αυτό, θα υποστείς αυτό ή θα έχεις αυτό το πρόστιμο ή αυτή την ποινή. Μιλάμε για διακυβέρνηση όχι μέσω νόμων, αλλά μέσω κωδίκων δεοντολογίας, τους οποίους βγάζει συνήθως ο ΟΗΕ, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών, ή κατά άλλους ο Οργανισμός Ηνωμένων Εχθρών και λέει «προτείνουμε αυτό».

Έρχονται μετά τα κράτη και λένε «αφού το πρότεινε ΟΗΕ να το κάνουμε, καλό θα είναι, γιατί φτιάχτηκε για το καλό των ανθρώπων»! Η διακυβέρνηση, επομένως, μέσω κωδίκων δεοντολογίας είναι η νέα μορφή διακυβέρνησης. Για την εφαρμογή των κωδίκων δεν ασχολείται το ίδιο το επίσημο κράτος με τις υπηρεσίες του, αλλά δημιουργούνται ιδιωτικές εταιρίες, των οποίων η δουλειά είναι να παίρνουν τον κανονισμό, να βγάζουν υπαλλήλους στο δρόμο και να τον εφαρμόζουν. Μόλις ο υπάλληλος διαπιστώσει ότι δεν εφαρμόζονται οι κανονισμοί του κώδικα, καλεί το Εφ Μπι Άι (αν είσαι στην Αμερική) ή την αστυνομία, τρως πρόστιμα και έχεις και φυλάκιση. Αυτός είναι ο νέος τρόπος διακυβέρνησης.

Η παγκόσμια διακυβέρνηση, που ήδη πάτησε πόδι σε όλα τα κράτη, δεν ποδηγετείται και δεν καθοδηγείται από την Λευκή Αδελφότητα, διότι αυτή δέχθηκε να μπει μέσα στο άνδρο της, τον Λευκό Οίκο, ο εκλεκτός της Μαύρης Αδελφότητας, ο Ομπάμα, όταν αυτός έγινε Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Μαύρη Αδελφότητα είχε ετοιμάσει τον Ομπάμα στη Χαβάη, όπου, επίσης, είχε ετοιμαστεί και ο τελευταίος Αντίχριστος, τον οποίο τον 18ο αιώνα έβγαλε ο διάβολος πιστεύοντας ότι μπορεί να κυριαρχήσει στον κόσμο (παρόλο που τα τσιράκια του τον συμβούλευαν να μην το κάνει). Πράγματι, ο Πολέμαρχος του Θεού πήγε και εκτέλεσε τον τότε αντίχριστο στη Χαβάη. Οποία σύμπτωση! (στους τόμους 7,8,9 του «Γιατί και πώς ζουν ανάμεσά μας» δίνονται όλες οι λεπτομέρειες).

Αυτοί λοιπόν οι κώδικες δεοντολογίας, δίνονται από την συνεργασία της Μαύρης και της Λευκής Αδελφότητας, που προχωρούν μαζί. Αντίπαλός τους είναι η Αδελφότητα της Αλήθειας. Η τρίτη Αδελφότητα του σκότους ανήκει μόνον στους Μπαχομέχ, στους απέθαντους βρικόλακες (το ξανατονίζω, όσοι θέλουν τα δέχονται αυτά, όσοι θέλουν τα απορρίπτουν, όσοι θέλουν τα αφήνουν σε μια άκρη του μυαλού τους, ο καθένας αξιολογεί, εγώ δίνω τα στοιχεία που έχω) και στην Λίλιθ, στον μόνο θηλυκό άνθρωπο (βλέπε τόμους 4,5,6). Αυτοί όλοι δρώντας από το παρασκήνιο του παρασκηνίου, με πράκτορες, μυστικά, αθόρυβα και χωρίς εφέ, έχουν κατορθώσει να αυξήσουν τον πληθυσμό του πλανήτη, τη στιγμή που η Λευκή Αδελφότητα παιδευόταν εδώ και 250 χρόνια για το αντίθετο, χωρίς να έχει αντίρρηση η αντίπαλός της, η Μαύρη.

Μόλις πριν από τέσσερα χρόνια οι δύο αυτές Αδελφότητες τα βρήκαν κι ενώ η Μαύρη ήταν το αφεντικό, ήρθε η Λευκή και είπε: εγώ θα κάνω τώρα κουμάντο, ορίζω πρωθυπουργούς αντί για βασιλιάδες. Τα τελευταία μάλιστα 100 χρόνια η Λευκή Αδελφότητα είχε πάρει το πάνω χέρι, ενώ η Μαύρη,έχοντας την έδρα της στην Βαυαρία, της είχε κηρύξει δύο πολέμους με τη Γερμανία. Δεν μπόρεσε, όμως, να πάρει το πάνω χέρι, πάντα νικούσε η Λευκή, γιατί είχε απλωθεί παντού (η μια γάγγραινα πάλευε με την άλλη γάγγραινα) και έτσι κυβερνούσε η Λευκή Αδελφότητα. Παρά το ότι και οι δύο ήθελαν να μειώσουν τον πληθυσμό του πλανήτη, δεν το κατόρθωσαν, διότι παρά τις προσπάθειες του Κίσινγκερ, η Αδελφότητα της Αλήθειας κατόρθωνε να αυξάνει τον παγκόσμιο πληθυσμό.

Μάλιστα, η Αδελφότητα της Αλήθειας δημιούργησε ένα μεγάλο κίνημα στην Αμερική και μέσω του ιντερνέτ, αυτό που λέμε bloodcult, δηλαδή κουλτούρα του αίματος. Καλούν πολλούς νέους να ντύνονται στα μαύρα, να φορούν περίεργα μέταλλα, να πηγαίνουν στο ναό των βρικολάκων κτλ. Έχουν γυρίσει, μάλιστα, πολύ μεγάλο αριθμό σήριαλ για την τηλεόραση, πολλά από τα οποία έχουν προβληθεί και στην Ελλάδα. Έχουν, επίσης, γυρίσει χιλιάδες κινηματογραφικά έργα με βρικόλακες και λυκανθρώπους, προωθώντας την προπαγάνδα. ότι οι πιο καλοί και πιο πολιτισμένοι είναι οι βρικόλακες, ενώ οι κυνοκέφαλοι, ή οι λυκάνθρωποι είναι οι απολίτιστοι και βάρβαροι.
Πράγματι, η Μαύρη Αδελφότητα έχει αυτή τη νοοτροπία, διότι σ' αυτήν ανήκαν αρχικά κυρίως οι βρικόλακες, ενώ στη Λευκή ανήκαν αρχικά οι κυνοκέφαλοι, ενώ και οι δύο αδελφότητες περιλαμβάνουν πλέον εδώ και χιλιάδες χρόνια και τα 16 γένη των Νεφελίμ. Η Αδελφότητα, όμως, της Αλήθειας έχει μόνο βρικόλακες μέσα. Έχει προωθήσει, λοιπόν, αυτή την προπαγάνδα και κάνει την νεολαία να συμπαθεί τους βρικόλακες. Έτσι, βλέπουμε διάφορα σήριαλ, που λένε τι καλός βρικόλακας είναι αυτός, τι ευσυνείδητος βρικόλακας είναι εκείνος. Όλα αυτά είναι προπαγάνδα, που περπατάει όχι τυχαία, αλλά χρηματοδοτούμενη με χοντρά ποσά.

Από το 2010 η Αδελφότητα της Αλήθειας θέλει να κοντράρει τη συμμαχία της Λευκής και της Μαύρης Αδελφότητας και γι' αυτό το σκοπό χρειαζότανε ένα όργανο πάνω στη Γη. Θα αποκαλύψω ποιό είναι το όργανο και πώς ήρθε στα χέρια της Αδελφότητας της Αλήθειας. Η κατάσταση είναι η εξής: Λευκή και Μαύρη Αδελφότητα είναι μαζί, συνδεόμενες έστω και με μια λυκοφιλία αυτή τη στιγμή. Θέλουν να κυβερνήσουν τον πλανήτη μαζί, υπό την εποπτεία του σατανά, που θέλει να φέρει τον Αντίχριστο, ο οποίος θα έρθει από πνεύμα ανήκον στη Λευκή Αδελφότητα. Η εικόνα, όμως, του θηρίου, ο κλώνος του, θα έρθει από πνεύμα ανήκον στη Μαύρη Αδελφότητα. Λέει, λοιπόν, η Μαύρη Αδελφότητα: Εσείς θα φέρετε τον Αντίχριστο να κυβερνά κι εμείς τι θα έχουμε; Θα κάνουμε έναν ολόιδιο, μια εικόνα του θηρίου, έναν κλώνο, στον οποίο θα μπει ένα πνεύμα απ' τη δική μας, τη Μαύρη Αδελφότητα.

Εννέα φατρίες της Μαύρης Αδελφότητας άρχισαν να σκοτώνονται μεταξύ τους για το ποια θα είναι εκείνη, που θα έχει την «υπέρτατη τιμή» να βάλει πνεύμα μέσα στο κλωνοποιημένο σώμα του Αντίχριστου, στην εικόνα του θηρίου, έτσι ώστε να υπάρχουν δύο αρχηγοί.

Γι' αυτό και η Αποκάλυψη λέει ότι κυβερνάει το θηρίο και η εικόνα του θηρίου. Όσο για τον ψευδοπροφήτη, τον πρωθυπουργό της βασιλείας του θηρίου και της εικόνας του, αυτός είναι ο Βάαλ, ο μέγας αρχιρουφιάνος αρχαίος θεός Βάαλ ή Μολώχ ο τραγοπόδαρος, γνωστός από την αρχαιότητα ως Νεφελίμ βασιλεύς, τον οποίο κατ' επανάληψη οι λαοί του παρελθόντος προσκυνούσαν ως θεό. Αυτές είναι οι δύο αδελφότητες, που κυβερνούν τώρα και από αυτές τις δύο θα προέλθει αφενός μεν ο Αντίχριστος, το θηρίο, αφετέρου δε η εικόνα του θηρίου, δηλαδή ο κλώνος του.

Κόντρα στη βασιλεία αυτών των δύο αδελφοτήτων πάει η Αδελφότητα της Αλήθειας, που έχει μέσα μόνο τους Μπαχομέχ της Λίλιθ, την οποία κάποτε ονόμαζαν Εκάτη, ή Λάμια. Είναι το ον, που είχε την ικανότητα να απορροφά τη ζωική ενέργεια μέσα από κάθε ζωντανό ον και να το αφήνει σαν ένα αποξηραμένο φλοιό να κείται νεκρό.

Την ίδια ικανότητα έχουν όλοι αυτοί οι Μπαχομέχ, ή όπως τους λένε βαμπίρ ή βρικόλακες. Ο όρος βαμπίρ βγήκε από το λατινικό γράμμα V, που είναι το αντίστροφο του Λ, που είναι το σύμβολο του Τριαδικού Θεού. Στην κορυφή του Λ αντιστοιχεί ο Πατήρ, ενώ στην δεξιά κάτω άκρη ο Υιός και στην αριστερή κάτω άκρη το Άγιο Πνεύμα. Έτσι συμβολίζεται το ότι ο Πατήρ στέλνει το Άγιο Πνεύμα και τον Υιό, αλλά ο Υιός δεν αποστέλει το Άγιο Πνεύμα, αφού οι δύο κάτω άκρες του Λ δεν ενώνονται απ΄ ευθείας.

Τώρα θ' αναφερθώ στο όργανο, που έχει στα χέρια της η Αδελφότητα της Αλήθειας. Η Λευκή Αδελφότητα είπε στον Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, πρώην πρόεδρο της Ρωσίας, ο οποίος ήταν όργανό τους, τσιράκι τους: «τώρα θα διαλύσεις τη Σοβιετική Ένωση, γιατί δεν υπάρχει πλέον λόγος να την έχεις. Αποφασίζουμε ότι από τα δύο μοντέλα, το σοβιετικό και το αμερικάνικο, θα χρησιμοποιήσουμε δήθεν το αμερικάνικο, για το οποίο κάναμε και τόσα χρόνια προπαγάνδα μέσω του ψυχρού πολέμου ότι οι Αμερικάνοι είναι υπέρ της ελευθερίας, της δημοκρατίας» (ενώ στην πραγματικότητα σκληροί μαρξιστές, όπως ο Ομπάμα, η Χίλαρυ Κλίντον, είναι μέσα στον Λευκό Οίκο για να κυβερνήσουν). Ο Γκορμπατσόφ, αφού ήταν τσιράκι τους, διέλυσε τότε τη Σοβιετική Ένωση με τη δικαιολογία ότι κινδυνεύει οικολογικά ο πλανήτης και «δεν μας παίρνει να έχουμε αντιπαράθεση»! Δηλαδή, είπε βλακείες ο άνθρωπος, αλλά σ' έναν βλακώδη παγκόσμιο πληθυσμό ψεκασμένο με τα chemtrails και χαϊβανιασμένο μια απλή βλακεία αρκεί.

Όταν διαλύθηκε η Σοβιετική Ένωση, όλοι ήξεραν πολύ καλά ότι η Ρωσία είχε πολλά πετρέλαια, πολύ χρήμα, αν και αυτά βρίσκονταν σε κατάσταση λήθαργου. Είπαν τότε: θα βάλουμε εμείς ένα τσιράκι κι έβαλαν τον Γιέλτσιν, ο οποίος, όμως, ήταν μεγάλος σε ηλικία και δεν ήταν καλά στην υγεία του. Είπαν τότε: πρέπει να βρούμε άλλον. Πράκτορες τότε της Λευκής Αδελφότητας, υποδυόμενοι εκπροσώπους μεγάλων οικονομικών συμφερόντων του αμερικανοεβραϊκού λόμπυ, πήγαν και βρήκαν τον Πούτιν, που ήταν στην Αγία Πετρούπολη μέσα στο δημαρχείο και του λένε: «εσένα θα σε προωθήσουμε για να αναλάβεις την ηγεσία της Ρωσίας». Τον πήραν, λοιπόν, να τον κάνουν αφεντικό της Ρωσίας και η Λευκή Αδελφότητα χάρηκε, που είχε βρει έναν πρόθυμο Πούτιν, ο οποίος γύριζε από συναγωγή σε συναγωγή, δεχόμενος όμως πάντοτε τις συμβουλές της Μαύρης Αδελφότητας, που φρόντισε να έχει δικούς της πράκτορες (διπλούς) μέσα στο περιβάλλον της Λευκής. Πείστηκε, λοιπόν, η Λευκή Αδελφότητα, έκανε τον Πούτιν αρχηγό και τότε πάνε οι πράκτορες της Μαύρης Αδελφότητας και του λένε: εσύ τώρα έχεις ισχύ, λεφτά, όπλα, φυσικό αέριο, τι τους θέλεις αυτούς από το αμερικανοεβραϊκόλόμπυ;

Ο Πούτιν, βέβαια, δεν ήξερε τι είναι η Λευκή και η Μαύρη Αδελφότητα, απλώς ήξερε ότι υπάρχουν δύο ισχυρά οικονομικά κέντρα, από τα οποία το ένα, η Μαύρη Αδελφότητα, του έδινε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και κυρίως περισσότερο χρήμα για να ξαναστήσει την Μεγάλη Ρωσία. Η Μαύρη Αδελφότητα τον έπεισε να πετάξει έξω τη Λευκή κι έτσι ο Πούτιν τους «χάλασε τη μπουγάδα» και η Λευκή είχε πρόβλημα.

Όταν τα βρήκε η Λευκή με τη Μαύρη Αδελφότητα, καταλαβαίνετε ότι ο Πούτιν έπρεπε πλέον να υπακούσει στους συνασπισμένους. Πήγαν τότε οι πράκτορες της Αδελφότητας της Αλήθειας και του λένε: «Βλαδίμηρε, αυτοί θέλουν να σου πάρουν ό,τι έχτισες με τόσο κόπο μέσα σε πέντε χρόνια». Θαύμα Θεού! Μέσα σε πέντε χρόνια η πρώην διαλυμένη Σοβιετική Ένωση από το μηδέν έγινε Νο 1 σε χρήμα, σε στρατό, σε όλα.

Όταν τα έλεγα εγώ αυτά, δεν τα πίστευαν, έλεγαν τι βλακείες λέω, αλλά να που έγιναν!
Ο Πούτιν τώρα στηριζόμενος από την Αδελφότητα της Αλήθειας πηγαίνει κόντρα στη Λευκή και στη Μαύρη Αδελφότητα, που έχουν γίνει ένα. Αυτή τη στιγμή η Αδελφότητα της Αλήθειας με όργανό της τον Πούτιν κοντράρει τις δύο άλλες Αδελφότητες, τη Λευκή και τη Μαύρη, οι οποίες θέλουν να φέρουν την παγκόσμια χούντα και να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό.

Για να μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός πρέπει να εξολοθρευθεί. Το νέο σύστημα διακυβέρνησης πλέον δεν προβλέπει πολέμους, γιατί μ' ένα πυρηνικό πόλεμο θα μπορούσαν να εξολοθρευθούν πάνω απ' τους μισούς κατοίκους της Γης, οι οποίοι φθάνουν τα 6,5 δις και να μείνουν γύρω στα τρία εκατομμύρια. Αυτοί, όμως, αποφάσισαν και βρήκαν άλλον τρόπο να εξολοθρεύσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό και να τον μειώσουν. Ως τώρα με διάφορες κομπίνες η Αδελφότητα της Αλήθειας αύξανε τον παγκόσμιο πληθυσμό παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Κίσινγκερ και άλλων, που ήθελαν να τον μειώσουν.

Υπάρχει μια παροιμία που λέει πες μου τι τρως να σου πω ποιος είσαι, από τι αποτελείσαι, τι αποθηκεύεται μέσα στα κύτταρά σου. Έτσι, απ' το 1893 έβγαλαν στην Αυστροουγγαρία έναν διατροφικό κώδικα για το τι θα έπρεπε να τρώει ο άνθρωπος με το όνομα CodexAlimentarius. Ο κώδικας αυτός με τα χρόνια ξέφτισε, γιατί ακολούθησαν δύο παγκόσμιοι πόλεμοι με τη Μαύρη Αδελφότητα να προσπαθεί να κοντράρει τη Λευκή.

Στη δίκη της Νυρεμβέργης, ανάμεσα στα πρόσωπα, τα οποία είχαν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη ως εγκληματίες πολέμου, ήταν και κάποιος Φριτς Μέερ. Ο Μέερ, κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ήταν ένας από τα αφεντικά της εταιρίας I.G.Farben, την οποία ο Χίτλερ χρησιμοποιούσε για να απορροφήσει όλο το χρήμα και την τεχνολογία από τις χώρες που κατακτούσε, μια εταιρία που υποτίθεται ότι ήταν εταιρία χημικών και χρωμάτων, αλλά στην πραγματικότητα κατασκεύαζε αέρια και χημικά και ασχολιόταν με είδη διατροφής για να τα διανείμει στις χώρες, που θα κατακτούσε η Γερμανία.

Αυτός ο Φριτς Μέερ, ο οποίος ήταν και υπεύθυνος για το στρατόπεδο Άουσβιτς και είχε καθαρίσει πολύ κόσμο εκεί μέσα με χημικά, σε τέσσερα χρόνια βγήκε απ' τη φυλακή κι όχι μόνο βγήκε, αλλά έγινε διευθυντικό στέλεχος της εταιρίας Bayern της Γερμανίας και πήγε στον ΟΗΕ, όπου τους έκανε μια πολύ σπουδαία πρόταση.

Διότι ο Μέερ δεν ήταν τυχαίο άτομο, τον χρησιμοποιούσε η Μαύρη Αδελφότητα στη Γερμανία για να προωθήσει τον διατροφικό κώδικα μετά τον πόλεμο, σε περίπτωση που η Γερμανία νικούσε. Η Λευκή Αδελφότητα, που αποτελείται από πολύ πρακτικά άτομα, σκέφθηκε: αφού αυτόν τον έχουμε έτοιμο, έχει έτοιμο το σχέδιό που του δόθηκε για τον διατροφικό κώδικα και ξέρει πώς να τον προωθήσει, δεν τον βάζουμε να κάνει τη δουλειά για την οποία τον ετοίμασε η Μαύρη Αδελφότητα;
Του λένε, λοιπόν: θα σε βγάλουμε από τη φυλακή, δεν θα σαπίσεις εκεί μέσα, αλλά θα πας και θα προωθήσεις αυτό για το οποίο εκπαιδεύτηκες. Έτσι ο Μέερ πήγε το 1962 και κατέθεσε την πρότασή του για τον διατροφικό κώδικα, δηλαδή τι πρέπει να τρώνε οι άνθρωποι σε ποιότητα και ποσότητα, ώστε να είναι όλοι δήθεν «υγιέστατοι», δηλαδή για να πεθάνουν όλοι!

Έτσι, «δέχθηκαν» τα τσιράκια την δήθεν πρόταση αυτού του Γερμανού, ο οποίος καθόταν -υποτίθεται - μέσα στη φυλακή και έγραφε για το καλό της ανθρωπότητας τον διατροφικό κώδικα.

Όλα τα κράτη έστειλαν αντιπροσωπείες στον ΟΗΕ για να υπογράψουν αυτόν τον κώδικα. Το 1994 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου είπε σε όλα του τα μέλη ότι «πρέπει να το υπογράψετε, αλλιώς δεν θα γίνετε μέλη και δεν θα παίρνετε ISO για να θεωρούνται καλά τα προϊόντα σας». Αυτός ο κώδικας, λοιπόν, έλεγε και πρόβλεπε από τότε ότι θα εφαρμοστεί μετά την 31.12.2009, δηλαδή από 1.1.2010. Ποιος άνθρωπος είναι δυνατόν να κάνει τέτοια πρόβλεψη και να βάλει έναν διατροφικό κώδικα να εφαρμοστεί στη Γη, σε όλο τον πλανήτη, 48 χρόνια μετά από το 1962, δηλαδή την 1.1.2020;

Τρελά πράγματα, αλλά αληθινά, ψάξτε τα όπου θέλετε, είναι γραμμένα στους κανονισμούς του ΟΗΕ.
Ο διατροφικός αυτός κώδικας είχε ένα παλιό όνομα: CodexAlimentarius. Ο κώδικας αυτός, λοιπόν, βγήκε να εφαρμοστεί και μάλιστα βγήκε πολύ άγρια στο «κλαρί». Όταν τον είχαν βγάλει είχαν πει σε όλους όσους τον υπέγραφαν ότι «στα 48 χρόνια που μεσολαβούν από τώρα ως τότε, εκείνο που θέλουμε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε τοπικές επιτροπές και να μας κάνετε προτάσεις για το πώς οι άνθρωποι δεν θα πάσχουν από υπερβιταμίνωση, για το πώς θα μπορούμε να τους ταΐσουμε, όταν δεν θα έχουμε ζώα και με τι μπορούμε να αντικαταστήσουμε τα φυτά», προτάσεις δηλαδή ανάλογα με τις τεχνολογικές και κοινωνικές συνθήκες σε όλον τον πλανήτη.

Βγήκαν από τότε, πάνω από 5.000 διακηρύξεις σε όλα τα κράτη του κόσμου και έτσι δημιουργήθηκε το σύνολο αυτού του ανώμαλου κατασκευάσματος, το οποίο ονομάζεται Codex Alimentarius.
Οι ψαγμένοι και οι συνωμοσιολόγοι, μόνο τώρα διαπιστώνουν ότι θα κυβερνούν τα παγκόσμια λαμόγια με κώδικες δεοντολογίας, τους οποίους θα εκδίδει ο ΟΗΕ, ενώ αυτοί τα ήξεραν πολύ καιρό πριν, διότι έτσι κυβερνούσαν εδώ και χιλιάδες χρόνια, από τότε που κυβερνούσαν τα λαμόγια, ή οι Νεφελίμ, ή η ελίτ, ή οι περίεργοι τύποι, όπως θέλει τους ονομάζει ο καθένας.

Αλλά πόσο περίεργος και ψυχοπαθής πρέπει να είσαι - όχι για να προτείνεις, όπως ο Μέερ - αλλά για να δεχθείς, όπως ο ΟΗΕ, ότι 48 χρόνια μετά θα εφαρμοστεί η πρόταση του Μέερ;

Κι έτσι φθάσαμε στο σήμερα. Ο Διατροφικός Κώδικας έπρεπε να εφαρμοστεί ήδη από την 1.1.2010. Επειδή, όμως, αυτά που λέει είναι τόσο διεστραμμένα και περίεργα και επειδή δεν είναι νόμος, αλλά κώδικας, δυσκολεύονται πολύ στο να τον εφαρμόσουν παγκόσμια και άμεσα και έτσι υπάρχουν μικρές καθυστερήσεις. Είναι κι εκείνος ο έρημος ο Πούτιν, που τους πάει συνέχεια κόντρα!

Ο Κώδικας λέει τα εξής: είναι για το καλό μας, διότι οι αγελάδες παθαίνουν αρρώστιες, τρελαίνονται, μολύνουν τον κόσμο, το ίδιο κάνουν και τα γουρούνια, τα κοτόπουλα, τα πρόβατα, αρρωσταίνουν, τρελαίνονται και μολύνουν τον κόσμο. Οι άνθρωποι δηλαδή, δεν θα μπορούν να καταναλώνουν πλέον τα βοοειδή, τα πρόβατα, τα γουρούνια, τα κοτόπουλα, τα ψάρια, όλα τα ζώα δηλαδή, ευρισκόμενοι στην κορυφή της διατροφικής αλυσίδας, (ενώ πάνω απ' τον άνθρωπο είναι οι Νεφελίμ, που τρώνε τον άνθρωπο και ο άνθρωπος τρώει όλα τα άλλα – έτσι πάει η διατροφική αλυσίδα στον πλανήτη αυτό), γιατί θα είναι επικίνδυνα για την υγεία τους.

Εκτός, όμως, από τον κίνδυνο της υγείας, όλα τα βοοειδή, τα πρόβατα κ.λ.π. παράγουν αέρια του θερμοκηπίου και λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη μας - λέει - όλα αυτά τα ζώα, τα οποία υπάρχουν και τα εκτρέφουμε, κάνουν την κατάσταση ακόμα χειρότερη. Το 18% των αερίων των θερμοκηπίων προέρχεται -λέει - από τα ζώα της κτηνοτροφίας, ενώ μόνο το 13% από τα αυτοκίνητα. Να φανταστείτε - λέει - πόσο κακό κάνουν τα ζώα κι επομένως πρέπει να τα εξαφανίσουμε.
Οι φάρμερς, οι κτηνοτρόφοι στην Αμερική έπαθαν πανικό, γιατί πρόκειται να επιβληθεί φόρος στις αγελάδες τους (cowtax). 175 δολάρια σε κάθε βοοειδές, 87,5 δολάρια σε κάθε πρόβατο ή γουρούνι και 20 δολάρια σε κάθε πουλερικό. Καταλαβαίνουμε, δηλαδή, ότι πάνε να πείσουν όλους τους φάρμερς ότι δεν μπορείς να είσαι φάρμερ, δεν μπορείς να είσαι κτηνοτρόφος.

Αν έχω - λέει ο κτηνοτρόφος - 1.000 γελάδια, πρέπει να δώσω 175.000 δολάρια; Αν έχω 10.000 πρέπει να δώσω 1.750.00 δολάρια, πού θα τα βρω; Κλείσε, του λένε, σφάξε κοτόπουλα, γουρούνια κ.λ.π., ότι έχεις και δεν έχεις, διότι πειράζουν το περιβάλλον και είσαι ουσιαστικά ένας περιβαλλοντικός τρομοκράτης.

Εδώ έγγυται και η διαφορά της Μαύρης και της Λευκής Αδελφότητας. Τοτσιράκι της Μαύρης Αδελότητας, ό όποιος βασιλιάς ή μονάρχης, σου έλεγε τι να κάνεις γιατί έτσι γουστάριζε. Τα τσιράκια της Λευκής Αδελφότητας, οι πολιτικοί, σου το πασάρουν με ένα περιτύλιγμα νομιμότητας και ηθικής και περιβαλλοντικής ευαισθησίας, τόσο ηλίθια και με τόση καρακιτσαρία κατασκευασμένο που σου τη σπάει ακόμη περισσότερο.

Βέβαια, η συγκυβέρνηση Λευκής και Μαύρης Αδελφότητας, πλέον, δεν κυβερνλά τόσο με πολιτικούς, όσο με «σπουδασμένους τεχνοκράτες», που δεν ξέρουν την τύφλα τους και τους κράζουν για την ασχετοσύνη τους, ακόμη και εκείνοι που ποτέ δεν ασχολήθηκαν, ή δεν σκέφθηκαν να ασχοληθούν με τα οικονομικά και την διοίκηση, όπως για παράδειγμα η πεθερά μου.

Η μόλυνση του περιβάλλοντος, για να επανέλθω, είναι μια απάτη, ένα πράγμα που δεν ισχύει. Η παγκόσμια θερμοκρασία - παρά το ότι το διοξείδιο του άνθρακα όπως λένε αυτοί αυξάνεται - πέφτει από το 2007 και μετά - και μάλιστα απ' το 2007 η παγκόσμια θερμοκρασία πέφτει πολύ, ενώ το 2001 είχε μια κορύφωση. Δηλαδή, η παγκόσμια θερμοκρασία δεν μεγαλώνει, αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα. Αυτοί, όμως, σε κάθε ντοκιμαντέρ - ακόμα και στα ξενόγλωσσα βιβλία, με τα οποία τα παιδιά μας μαθαίνουν ξένες γλώσσες - βάζουν την ιδέα της μόλυνσης του περιβάλλοντος με διάφορες ερωτήσεις του τύπου: «θα άλλαζες τον τρόπο ζωής σου ώστε να μην κινείσαι με αεροπλάνο, να μένεις σε ένα μέρος;». Πάνε να μαντρώσουν τους ανθρώπους και λένε ότι ο πλανήτης δήθεν υπερθερμαίνεται!

Έτσι, μέσα στην υπερθέρμανση του πλανήτη βοηθούνε - λέει - και τα ζώα, τα οποία πρέπει να εξαφανίσουμε. Τι θα τρώμε;

Θα τρώτε κρεατόμαζες, πράγμα που εγώ έλεγα πριν 12 χρόνια, όταν μιλούσα για το τεχνητό κρέας, το οποίο μπορείς να το κάνεις σε ένα εργαστήριο, να το μεγαλώνεις, να γίνεται σαν βουνό, να το κόβεις με αλυσοπρίονο, να το τυλίγεις σε σελοφάν και να το βάζεις στο ράφι του σούπερ μάρκετ. Όσον αφορά τα φρούτα, θα τρώμε μόνο τα τεχνητά και τα ψεύτικα, αυτά τα υβριδικά φρούτα (ας πούμε μέσα στην ντομάτα βάζουν DNA σκορπιού για να την κάνουν ανθεκτική) και από σιτηρά μόνον άλευρα έτοιμα, τα οποία κατασκευάζονται από τις ίδιες πέντε εταιρίες, που κάνουν και τα υβρίδια, που κάνουν και τα φυτοφάρμακα. Αυτές είναι όλες κι όλες οι εταιρίες, οι οποίες ελέγχουν το τι τρώμε.

Κάποιοι νομίζουν ότι ο έλεγχος αφορά την ποσότητα των τροφών, ώστε να μην έχει ο κόσμος να φάει. Πόσο θα φάμε, όμως, δεν έχει σημασία γι' αυτούς, δεν τους νοιάζει. Αντίθετα, όσο περισσότερο τρώμε, τόσο περισσότερο γινόμαστε ανίκανοι να κινηθούμε και ν' αμυνθούμε.

Δεν πάτε - λέει - να φάτε, να ψοφήσετε, να πλαντάξετε. Αυτό που τους νοιάζει είναι τι θα έχουν μέσα οι τροφές που τρώμε. Αυτό θέλουν να ελέγχουν και γι' αυτό κατασκευάζουν κρεατόμαζες από τη δεκαετία ακόμα του '70. Αυτό εγώ το είχα πει από τότε και βγήκαν και με κατηγορούσαν και έλεγαν τι βλακείες λέει ο Λιακόπουλος ο «κινδυνολόγος».

Θυμάστε τι έχω τραβήξει στον μοναχικό μου δρόμο εδώ και 12 χρόνια. Με κορόιδευαν ακόμα και γι' αυτά που έλεγα για τον Πούτιν και για τη Ρωσία και όλα επαληθεύονται. Τι είναι αυτά, που λέει για τον Πούτιν - έλεγαν – οι Ρώσοι δεν έχουν να φάνε. Ποιος δεν έχει να φάει; Ο άρχοντας Πούτιν, ο άρχοντας Βλαδίμηρος δεν είχε να φάει; Και τώρα όλοι τον προσκυνούν και τον γλείφουν.

Τα έγγραφα λένε ότι το τεχνητό κρέας μπορεί να αναπτυχθεί, να μεγαλώσει μέσα σε εργαστήριο σε βιομηχανική κλίμακα, επομένως μπορούν να αντικαταστήσουν όλα τα ζώντα ζώα που τα έχουμε για τη διατροφή μας με κρεατόμαζες. Κανένας από μας δεν θα μπορεί να ελέγξει τι έχουν μέσα αυτές οι κρεατόμαζες, καθώς αυτές θα ετοιμάζονται τεχνητά από τις πέντε εταιρίες του κόσμου, οι οποίες σύντομα θα συμπτυχθούν και θα μείνει μόνο μία (θυμηθείτε το αυτό). Αυτή θα δίνει την κρεατόμαζα, που μέσα θα έχει όλα τα κατάλληλα αντιβιοτικά «για το καλό μας», όλα τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά «για το καλό μας» και βέβαια οποιοδήποτε άλλο δηλητήριο θέλουν να μας καθαρίσει ή να μας δώσει στείρωση ή κάποια ανίατη ασθένεια.

Αυτή τη στιγμή εμείς ξέρουμε ότι αν τρώμε ζαρζαβατικά - έστω και αυτά τα υβριδικά - έχουμε μια ισορροπημένη διατροφή, με την οποία παίρνουμε κάποια θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες. Όταν θα τρώμε, όμως, μόνο τα ορισμένα από αυτούς άλευρα και μόνο τις κρεατόμαζες, δεν θα έχουμε επιλογή τι άλλο να φάμε. Και μάλιστα, όλα αυτά θα είναι συσκευασμένα στο ράφι του σούπερ μάρκετ, όπου για να πας θα πρέπει να έχεις το χάραγμα στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο.

Εννοείται ότι το χάραγμα δεν είναι η ηλεκτρονική ταυτότητα. Η ταυτότητα αυτή λέγεται ηλεκτρονική, όταν έχει τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή με μια τράπεζα δεδομένων. Περνιέται όπως η πιστωτική κάρτα από ένα μηχανάκι και αμέσως συνδέεται με μια τράπεζα πληροφοριών, η οποία δίνει διάφορες πληροφορίες για τα πάντα, για τις συνήθειες, για το ιατρικό ιστορικό κ.λ.π. του χρήστη.

Ένα άλλο είδος ηλεκτρονικής ταυτότητας είναι αυτό, που έχει και κεραία και εντοπίζει πού είσαι μέσω του δορυφορικού δικτύου GPS. Μέσα στην πόλη αυτή τη στιγμή που μιλάμε σε εντοπίζουν πού βρίσκεσαι χωρίς να έχεις ηλεκτρονική ταυτότητα, αλλά μόνο με το κινητό.

Όσοι φοβούνται την ηλεκτρονική ταυτότητα, φοβούνται κάτι το οποίο ήδη το έχουμε, αφού το διαβατήριο έχει μέσα τσιπ και κεραία (ο χαλκός παίζει το ρόλο της κεραίας) κι έτσι τώρα σε εντοπίζουν όπου βρίσκεσαι με το διαβατήριο ή το κινητό σου. Σε πολλά κράτη σήμερα, όπως στην Ιαπωνία και στην Κίνα, μπορείς να πας στο σούπερ μάρκετ με το κινητό σου, που έχει ένα τσιπ ειδικό, και να πληρώνεις με αυτό.

Σ' αυτή την περίπτωση η ηλεκτρονική ταυτότητα λειτουργεί σαν πορτοφόλι - όπως τα έχω πει εδώ και δώδεκα χρόνια - γιατί πας και ψωνίζεις μ' αυτή και όταν πληρώνεις αφαιρούνται τα χρήματά σου από τον λογαριασμό σου στην τράπεζα. Αυτό κατά ένα τρόπο μπορώ να το δεχθώ.

Η ηλεκτρονική ταυτότητα, όμως, είναι προάγγελος του χαράγματος και του Αντίχριστου, όταν η χρήση της γίνει υποχρεωτική, δηλαδή όταν δεν θα έχεις τη δυνατότητα ή την επιλογή να πας στο σούπερ μάρκετ και να ψωνίσεις με μετρητά. Όταν μου πουν ότι θα πουλάς, θα αγοράζεις, θα κάνεις τις συναλλαγές σου σε συμβολαιογραφεία, σε φαρμακεία, σε νοσοκομεία, μόνο με την ηλεκτρονική ταυτότητα, τότε αυτό είναι προάγγελος του χαράγματος και του Αντιχρίστου. Γιατί το χάραγμα θα το φέρνουμε πάνω μας, όχι στην τσέπη μας, αλλά στο σώμα μας και αυτό το πράγμα θα είναι καταναγκαστικό, γιατί μόνο μ' αυτό θα συναλλάσσεται γενικά με το κράτος, μόνο μ' αυτό θα κάνεις δικαιοπραξίες, δηλαδή θα πουλάς ή θ' αγοράζεις σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Αν είναι υποχρεωτικό να τα κάνεις όλα αυτά μόνο με την ταυτότητα, βρίσκεσαι σαφώς ένα βήμα πριν το τσιπ. Ο Γέρων Παΐσιος και η Αποκάλυψη δεν μιλούν, όμως, για τσιπ. Επομένως, το χάραγμα δεν θα είναι μικροτσίπ;

Όχι, αλλά ίσως να είναι κάποιο μικροτσίπ με τον τρόπο που το εννοούμε. Προσέξτε την δικαίωσή μου, όταν έγραφα πριν από χρόνια στο «Γιατί και πώς ζουν ανάμεσά μας» για τα γενετικά, βιολογικά κατασκευάσματα, αυτά που αποτελούνται από ιστό από DNA.

Στις 12 Μαΐου 2010 ανακοινώθηκε από το πανεπιστήμιο Ντιουκ ότι βρήκαν και εφαρμόζουν μέθοδο, με την οποία κατασκευάζουν μικροτσίπ από DNA, δηλαδή από βιολογικό ιστό. Αυτά είναι πολύ μικρότερα από τα συμβατικά μικροτσίπ και πολύ φθηνότερα και - όπως δήλωσαν – μπορούσαν στο εκεί πανεπιστήμιο να κατασκευάσουν σε ένα χρόνο περισσότερα τσιπ από όσα μπορούν να κατασκευάσουν σε όλα τα εργοστάσια του πλανήτη - και μάλιστα με πολύ χαμηλότερο κόστος.
Το τσιπ αυτό μπορεί να εμφυτευθεί με εμβόλιο ή να δημιουργηθεί με την κατάλληλη διαδικασία μέσα στο σώμα του κάθε ανθρώπου. Δεν θα μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα, αφού θα λειτουργεί μέσα στο σώμα σαν ιστός. Το τσιπ δημιούργησε η ομάδα του μηχανικού Κρις Ντόϊερ από αυτονομούμενο DNA, πράγμα που σημαίνει ότι, όταν πας να το βγάλεις, αυτό ξαναγίνεται. Θυμίζει χαρακιές. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα είναι τελικά το τσιπ. Μπορεί να μην είναι ούτε αυτό το χάραγμα της Αποκάλυψης. Θα περιμένουμε και θα δούμε.

Το σίγουρο είναι ότι, όταν έρθει το χάραγμα που θα είναι στο χέρι ή στο μέτωπο ή και στα δύο, τότε ο καθένας που θα το παίρνει θα ξέρει τι θα παίρνει. Αυτό που λέει η Γραφή «και οι καλύτεροι θα πλανηθούν», σημαίνει ότι θα πλανηθούν με την έννοια ότι θα πεισθούν να το πάρουν, όχι ότι θα τους το δώσουν χωρίς να το ξέρουν.

Μη νομίσει κανείς ότι μπορούν να του δώσουν το χάραγμα και να πει «εγώ, Θεέ μου, δεν ήξερα». Όποιοι από μας το πάρουν, θα το κάνουν συνειδητά και θα έχουν προδώσει τον Χριστό. Όπως λέει ο Γέρων Παΐσιος, πολλοί πνευματικοί μεγαλο-θεολόγοι θα λένε στα πνευματικά τους παιδιά «πάρτε το, δεν πειράζει». Και μάλιστα άκουσα και μεγαλο-θεολόγο να το λέει αυτό μπροστά μου και ήρθα σε αντιπαράθεση μαζί του ενώπιον κοινού. Από τότε κάποιοι δεν με αγαπούν που μάλωσα μαζί του....
Αλλά και κανείς να μη μ' αγαπά, αν μ' αγαπά ο Θεός κι αν έχω τη δύναμη να Τον ομολογώ, όταν έρθει η δύσκολη ώρα, σώθηκα.

Γιατί χωρίς Θεό κανείς μας δεν θα μπορέσει να αντισταθεί. Κανένας, βέβαια, δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα κάνει εκείνη την ώρα. Αν με βάλουν απέναντί τους και μου πουν σου καθαρίζω ένα-ένα τα παιδιά σου, πάρ' το, τι θα κάνω εκείνη την ώρα δεν ξέρω.

Δεν είμαι υπεράνθρωπος για να πω ότι δεν θα πάρω ποτέ το μικροτσίπ ή το χάραγμα ή ό,τι άλλο η νοσηρή τους φαντασία και επιστήμη θα μας φέρει. Μόνο με τη δύναμη του Θεού θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε.

Να θυμάστε τα λόγια μου: μόνο με τη βοήθεια του Θεού ο καθένας και η καθεμιά, θα μπορέσει να το αρνηθεί και να υποστεί τα πάνδεινα, διότι τέτοια βασανιστήρια ψυχολογικά και σωματικά ούτε επί Δεκίου, ούτε επί Διοκλητιανού έγιναν.

Και για να επιστρέψουμε και πάλι στον Διατροφικό Κώδικα. Πολλοί είπαν ότι όταν θα έρθουν οι δύσκολες μέρες του Αντιχρίστου, αφού χωρίς μικροτσίπ δεν θα μπορείς να πας στο σούπερ μάρκετ, θα πάνε στα βουνά. Αλλά τα βουνά δεν θα μπορούν να μας σώσουν. Χωρίς τις κατάλληλες γνώσεις. (Ζητείστε τον Δελφικό Οδηγό Επιβίωσης, τόμοι 28-29-30).

Λέει ο άλλος: εγώ ζω έξω από την πόλη σε μια περιοχή, έχω βάλει στον μπαξέ μου πέντε-έξη μαρουλάκια, κρεμμυδάκια, έχω δυο κοτοπουλάκια, ένα αρνάκι, λίγο γάλα για τα παιδιά μου». Όλα αυτά, όμως, εφόσον τα κάνεις, ονομάζεσαι οικολογικός τρομοκράτης, διότι τα μεν ζώα - λέει - μπορεί να έχουν ασθένειες που θα μεταδώσουν (αφού δεν είναι εγκεκριμένα και σφραγισμένα από το κράτος) και δεν δίνεις σ' αυτά τα αντιβιοτικά, που υποχρεούσαι να τα δίνεις. Όποιο κρέας τρώμε σήμερα έχει μέσα αντιβιοτικά κι όταν το ζώο τρώει αντιβιοτικά, τα παίρνουμε στη συνέχεια κι εμείς. Καταλαβαίνετε πού είμαστε μαντρωμένοι!

Όλα αυτά είναι πολύ σοβαρά και εφαρμόζονται ήδη στην Αμερική. Αν έχεις σπαρμένα ντοματούλες, μαρουλάκια κ.λ.π. έρχεται ο ιδιωτικός υπάλληλος των εταιριών και σου λέει: ξηλώστε τα, αλλιώς θα πληρώσετε φόρο διατήρησης, πρόστιμο διατήρησης και πρόστιμο που τα σπείρατε, διότι απαγορεύεται. Βγαίνει έξω ο φάρμερ με την καραμπίνα και αμέσως μπουκάρει το Εφ Μπι Άι, που τον συλλαμβάνει και τον βάζει φυλακή ως οικολογικό τρομοκράτη.

Επίσης, απαγορεύεται αυτή τη στιγμή στην Αμερική να κρατάς σπόρο από βιολογικά προϊόντα, πρέπει να τον αγοράζεις από το δημόσιο. Θα σου δώσουν, όμως, μόνο αν είσαι «καλό παιδί» κι αν έχεις το χάραγμα για να μπορέσεις να πάρεις.

Απαγορεύεται να φυτεύεις και να έχεις ζώα και γενικά όλα εκείνα, που θα σε βοηθούσαν να ζεις, αν δεν έχεις χάραγμα για να πας στο σούπερ μάρκετ. Όλα αυτά τα ονόμασαν Food Safety Modernization Act (Πράξη Ασφαλείας και Εκμοντερνισμού, ασφαλείας των τροφών) και ψηφίστηκαν με τον νόμο HR 875.

Τι είναι αυτό; Σ' ένα άρθρο, που έγραψε η κυρία Τζένιφερ Λαντς στις 10 Μαρτίου 2009 ρωτά: θα μπορούσε αυτή η πράξη εκμοντερνισμού και ασφαλείας των τροφών του 2009 να είναι το τέλος για τους φάρμερς; (γι' αυτούς που έχουν μια φάρμα και έχουν μερικά βιολογικά προϊόντα για την οικογένειά τους ή τα πουλούν στους γείτονές τους ή τα ανταλλάσσουν)

Θα μπορούσε δηλαδή γι' αυτούς, που είναι και παραγωγοί και πάνε στις λαϊκές αγορές, να σημαίνει το τέλος; Το ίδιο ακριβώς γίνεται κι εδώ. Ξεχάστε πλέον τις λαϊκές αγορές, στην Αμερική αυτά έχουν τελειώσει από το 2009. Οι αγορές όπως τις ξέρουμε τελειώνουν, γιατί - σύμφωνα με την διάταξη - απαιτείται αυτοί που σπέρνουν να δηλωθούν και να υπόκεινται σε επιθεωρήσεις των κήπων τους από ομοσπονδιακά όργανα, καθώς και να διατηρούν αρχεία ασφαλείας, τα οποία να έχουν σχέση με την παραγωγή τροφής για να μην αντιμετωπίσουν μεγάλα πρόστιμα.

Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι οι Αμερικανοί προβληματίζονται πολύ από το Food Safety Modernization Act.

Γιατί προβληματίζονται; Ο κώδικας απαγορεύει να έχεις δικά σου κρέατα, φασολάκια κ.λ.π., έπρεπε να τα δηλώσεις ήδη από το 2009. Τώρα, λοιπόν, που τα δήλωσες και ξέρουν ποιοι είναι, πάνε και τους λένε: ξεχάστε τα. Μόνο οι μεγάλες πέντε φαρμακευτικές εταιρίες, που δίνουν τα φάρμακα, τους σπόρους, όλη τη βρώμα σ' όλο τον κόσμο, μόνον αυτοί έχουν το δικαίωμα να παράγουν.

Δεν τελειώνει, όμως, εδώ, η υπόθεση. Τώρα αρχίζει. Εμείς οι Ευρωπαίοι όλα τα κάνουμε μετά τους Αμερικάνους. Σ' ένα πράγμα, όμως, προπορευθήκαμε. Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει περάσει μια οδηγία - όχι νόμο - τον Απρίλιο του 2011, σύμφωνα με την οποία ΟΛΑ τα συμπληρώματα διατροφής, που είναι από ορυκτές ουσίες (μέταλλα κ.λ.π.) ή από βότανα θα απαγορευθούν.

Δεν θα παίρνετε - λέει - βιταμίνες, πράγμα που γίνεται ήδη στην Αμερική τώρα.
Υπάρχει θέμα μεγάλο και υπάρχει θέμα μεγάλο, διότι όχι μόνο δεν μπορείς να έχεις τα δικά σου ζαρζαβατικά, αλλά θα βάλουν φόρο και στα κοτέτσια, όπως είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. Όποιος τα έχει, θα είναι οικολογικός τρομοκράτης και αυτά που θα μας δίνουν να τρώμε, θα έχουν μέσα όποιες ουσίες θέλουν αυτοί.

Μέχρι να έρθει εκείνη η μέρα - γιατί απαιτείται κάποιο διάστημα για την εφαρμογή των διατάξεων - απαγορεύεται να παίρνεις συμπληρώματα διατροφής. Απαγορεύεται να έχεις γάλα από μη εγκεκριμένα ζώα, αλλά μόνον από εκείνα, που παίρνουν τα αντιβιοτικά που θέλουν αυτοί, ώστε να παίρνεις τις ουσίες, τις οποίες αυτοί θέλουν και τις οποίες εμείς δεν ξέρουμε ποιες είναι και τις βάζουμε μέσα στο σώμα μας με το γάλα που πίνουμε και το κρέας που τρώμε.

Εννοείται ότι κανένας δεν ξέρει ποια είναι αυτά τα αντιβιοτικά και ποιες είναι αυτές οι ουσίες που μας ταΐζουν. Όλα τα άλλα απαγορεύονται, τέρμα οι βιταμίνες, τέρμα τα συμπληρώματα διατροφής.
Οι Αμερικανοί καλούν τους πολίτες να υπογράψουν τη διαμαρτυρία για την Πράξη Εκμοντερνισμού των Τροφών. Η διαμαρτυρία αυτή, που συντάχτηκε στις 20.11.2010, έλεγε τα εξής: «Σήμερα η Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών θα ψηφίσει να περάσει τον κανονισμό 510, την περιβόητη Πράξη Εκμοντερνισμού της Ασφαλείας των Τροφίμων. Αν περάσει, ο προσωπικός μας έλεγχος στους κήπους μας θα περιοριστεί πολύ σοβαρά και το να φυλάσσετε σπόρους (πραγματικούς σπόρους, όχι τα ψεύτικα υβρίδια που δίνουν τώρα) θα είναι εκτός νόμου, βάζοντας θεωρητικά τις βάσεις για ένα απόλυτο μονοπώλιο από την Monsanto και του οργάνου της GMO (που είναι δύο από τις πέντε εταιρίες, οι οποίες αυτή τη στιγμή κάνουν κουμάντο σε όλα τα φάρμακα, σε όλους τους σπόρους, σε όλα τα φυτοφάρμακα).

Θα δώσει κατά κάποιο τρόπο στην κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών νέα δικαιοδοσία στο δικαίωμα των πολιτών να καλλιεργούν, να εμπορεύονται και να μεταφέρουν οποιαδήποτε τρόφιμα. Η παραγωγή τροφών οποιασδήποτε μορφής θα έχει τεθεί στην πράξη κάτω από τη δικαιοδοσία του Υπουργείου Ασφαλείας (το δικό μας Δημοσίας Τάξεως και Ασφάλειας του πολίτη) και οποιοσδήποτε που θα συλληφθεί να καλλιεργεί τρόφιμα χωρίς άδεια (εκτός κι αν τα δίνεις τα κατάλληλα αντιβιοτικά και τους κατάλληλους σπόρους για να είναι ελεγχόμενα) ακόμα και στην πίσω αυλή του σπιτιού του, θα μπορούσε να κατηγορηθεί για έγκλημα. Αντιδράστε στη διάταξη 510. Αν περάσει, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα βρεθούν ένα βήμα πλησιέστερα στην κατάσταση που ήδη επικρατεί στην Ευρώπη, όπου η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει περάσει μια ντιρεκτίβα, η οποία πρέπει να εφαρμοστεί πλήρως τον Απρίλιο του 2011. Όλα τα βότανα και συμπληρώματα μετάλλων πρέπει να απαγορευθούν».

Επομένως, όσοι έλεγαν ότι στις μέρες του Αντιχρίστου θα έχουν μερικά αγγουράκια, ντοματούλες, κοτούλες κ.λ.π. να ξέρουν ότι θα είναι εγκληματίες και θα συλλαμβάνονται από ιδιωτικούς υπαλλήλους. Αυτά ισχύουν τώρα.

Οι κώδικες προβλέπουν ιδιωτικούς υπαλλήλους, όπως οι ιδιωτικοί υπάλληλοι που έχουν μπει στη ΔΕΗ για να μετρούν και να κόβουν το ρεύμα. «Θέλω τόσα γι' αυτά, πλήρωνε τώρα», δηλαδή ο ιδιωτικός υπάλληλος θα είναι και δικαστής και εκτελεστής της ποινής. Κι αν δεν κάθεσαι καλά, θα έρχεται το Εφ Μπι Άι ή το οποιαδήποτε άλλο όργανο για να σε τσιμπάει.

Πιστεύει κανείς ότι ο Codex Alimentarius είναι αυτό, που από το 1948 σκεφτόταν στη φυλακή ο Γερμανός Μέερ, τον οποίο έβγαλαν από τη φυλακή και πήγε στον ΟΗΕ, όπου πρότεινε τι να γίνει 48 χρόνια μετά;

Πιστεύει κανείς ότι όλα αυτά, για τα τρόφιμα που θα τρώμε και θα έχουν τοξίνες, ότι θα παίρνουμε μόνο από τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες τα εγκεκριμένα τρόφιμα, ότι θα απαγορεύεται να παίρνουμε βιταμίνες, είναι αυτά, που σκέφθηκε μέσα στη φυλακή ο Μέερ; Προφανώς όχι. Οι τύποι είναι γελοίοι και μέσα απόπ την γελοιότητα των οργάνων τους μας τη σπάνε, αλλά έτσι χαλυβδώνεται και γαλουχείται η γενιά των ανθρώπων που θα ακολουθήσει τον Πολέμαρχο του Θεού και θα εφαρμόσει το σχέδιο ΝΕΜΕΣΙΣ (Ζητείστε τους τόμους 10-11-12)

Εγώ βασίζομαι στην προφητεία του Γέροντος Παΐσιου, που λέει ότι όλοι έχουν τα δικά τους σχέδια. Τα λαμόγια της Λευκής και της Μαύρης Αδελφότητας έχουν τα δικά τους σχέδια, να μας ταΐζουν όλα αυτά και να μας ελέγχουν. Κάνοντας αυτά δεν θέλουν μόνον να μας έχουν χαϊβανιασμένους, αλλά θέλουν να εφαρμόσουν το 25ο Πρωτόκολλο και να αφανίσουν όλον τον πληθυσμό της ανθρωπότητας. Το 25ο Πρωτόκολλο λέει «να τους δώσουμε το γονίδιο της στείρωσης». Έτσι, ρίχνουν μέσα στα υδραγωγεία ταμπλέτες και όλοι πίνουν, χωρίς να ξέρουν τι πίνουν.
Όποιος θέλει, όλα τα παραπάνω, τα δέχεται, όποιος θέλει τα απορρίπτει.

Ωστόσο, η Λευκή και η Μαύρη Αδελφότητα, που τα κάνουν όλα αυτά, έχουν έναν αντίπαλο, την Αδελφότητα της Αλήθειας, η οποία έχει πάρει μαζί της τώρα τον Πούτιν και του είπε: για να έχεις βιώσιμη ανάπτυξη πρέπει να τα δώσεις όλα σ' εμάς, όλα σου τα εργοστάσια, τα πετρέλαια, τα φυσικά αέρια για να τα πάμε στις ερημιές της Ασίας, κοινώς εσύ να μην έχεις τίποτα. Ο Πούτιν τους είπε: εγώ έχω πολλά οικόπεδα στην Ασία (γιατί η Ρωσία απλώνεται από τον Ειρηνικό μέχρι τον Ατλαντικό). Φέρτε τα τα εργοστάσιά σας, στην ερημιά της Σιβηρίας κι εκεί όλα θα σας τα κάνω πολύ οικολογικά, δεν θα βρωμίζει καθόλου το περιβάλλον. Διότι τον Πούτιν του ανοίγει τα μάτια και τον συμβουλεύει πλέον η Αδελφότητα της Αλήθειας, η οποία άρχισε να παίρνει μαζί της και κάποιους από τους Κινέζους.

Όταν βγάλουν το θηρίο, δηλαδή όταν συμφωνήσουν οι εννέα φατρίες της Μαύρης Αδελφότητας ποια θα είναι εκείνη η φατρία, η οποία θα δώσει πνεύμα και θα εμφυσήσει ζωή μέσα στην εικόνα (όπως λέει η Αποκάλυψη) για να μπορεί να μιλάει και όταν θα υπάρχουν πλέον οι δύο ηγέτες, τότε θα βγουν να κυβερνήσουν. Και τότε πρέπει οπωσδήποτε ο Πούτιν να τους δώσει ό,τι έχει και δεν έχει. Είναι δυνατόν, όμως, ο Πούτιν να τους τα δώσει όλα; Ας μην κάνουν όνειρα με το μυαλό τους! Ο μακαριστός Γέρων Ιωσήφ ο Βατοπεδινός λέει: πήρε φόρα η Ρωσία, η άρκτος η μεγάλη και κατεβαίνει προς τα Ιεροσόλυμα (εκεί που θα έχουν κάνει τον τρίτο ναό), γιατί Βασιλιάς και Θεός θέλει ο Αντίχριστος του κόσμου για να γίνει. Ο Πούτιν ή ο αντικαταστάτης του (αν τον φάνε - όπως σχεδιάζουν), εν πάση περιπτώσει η άρκτος, θα τους πάρει παραμάζωμα και ο κόσμος όπως τον ξέρουμε θα διαλυθεί.

Κανείς δεν θα έχει εξουσία πάνω σε τίποτα και μόλις γίνουν όλα αυτά, τότε - όπως λέει η ΝΑΣΑ (τα αναφέρω στο βιβλίο μου «Τα 8 τελευταία λεπτά και ο Πολέμαρχος του Θεού») θα έρθει ένα τεράστιο φλας από τον Ήλιο, ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, το οποίο θα καταστρέψει καθετί που λειτουργεί με ρεύμα, δηλαδή τα πάντα πάνω στη Γη.

Τότε θα έρθει ο Φέρων τα Σύμβολα και το Σπαθί, θα έρθει ο Πολέμαρχος του Θεού, ο μαυροφορεμένος με το Σπαθί από το Μανταμάδο και τότε η προφητεία του Αγίου Ανδρέα θα επαληθευθεί: «όταν δείτε γύρω σας να κυκλοφορούν τα ρυπαρά γένη, τότε τα πάντα επί θύραις».
Γιατί τότε θα γίνουν τα πραγματικά γεγονότα. Τα γεγονότα, βέβαια, ήδη έχουν ξεκινήσει – κι αυτά σε καμία περίπτωση δεν είναι τα θερμά επεισόδια με τους Τούρκους στο Αιγαίο. Αυτά δεν είναι τίποτα, τα γεγονότα αυτή τη στιγμή τρέχουν παγκόσμια και φέρνουν τον Codex Alimentarius, φέρνουν τη μέθοδο, βάσει της οποίας δεν θα παίρνουμε βιταμίνες, βάσει της οποίας θα πεθάνουν πάνω από 3 δισεκατομμύρια άνθρωποι από απλές ασθένειες,λόγω ασθνικού οργανισμού που δεν θα έχει στοιχειώδεις άμυνες, απέναντι στις απλούστερεςε των ασθενειών, απέναντι στις οποίες έχουν όλοι οι άνθρωποι ανοσία.

Ο οργανισμός δεν θα μπορεί να τις αντιμετωπίσει, γιατί θα έχει πλήρη αβιταμίνωση. Αυτό θέλουν να κάνουν, να μας κάνουν να πεθαίνουμε σαν τα κοτόπουλα. Αυτός είναι ο σκοπός του Codex Alimentarius.

Τότε θα έρθει Εκείνος που θα πει: «η εμή κοπίς, κοπίς Θεού εστί, η εμή ασπίς, ασπίς Θεού εστί, το εμόν στράτευμα, στράτευμα Θεού εστί και η εμή νίκη, νίκη Θεού εστί»....

Συνοψίζοντας. . . 

Όταν έγινε η περιβόητη δίκη της Νυρεμβέργης, υποτίθεται ότι δικάστηκαν, οι δήθεν υπαίτιοι των δεινών του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Λέω ότι υποτίθεται ότι δικάστηκαν, αφού εκείνοι που ήταν άχρηστοι στην Λευκή Αδελφότητα εκτελέστηκαν χωρίς δίκη και μάλιστα επιδεικτικά, ενώ εκείνοι που της ήταν χρήσιμοι, όπως ο Βέρνερ Φον Μπράουν, που κατασκεύαζε τους πυραύλους V-2 που σκότωναν τους Λονδρέζους από απόσταση, έγιναν διευθυντές στη NASA και τιμήθηκαν από την Λευκή Αδελφότητα. Μέσα σε αυτούς που καταδικάστηκαν στη δίκη της Νυρεμβέργης, ήταν και 24 μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας I.G.Farben. Η εταιρεία αυτή, χρησιμοποιήθηκε από την Μαύρη Αδελφότητα για να απορροφήσει όλες τις οικονομικές δυνάμεις των χωρών που καταλάμβανε η Γερμανία.

Ο διευθυντής της Fritzter Meer, που καταδικάστηκε και φυλακίστηκε το 1948, όταν βγήκε από την φυλακή σε χρόνο μηδέν το 1952, κλήθηκε από την Λευκή Αδελφότητα, η οποία προφανώς εκτίμησε τις ικανότητές του κατά τις σφαγές των Χαζάρων Εβραίων στο Άουσβιτς, όπου ήταν υπεύθυνος και του ανατέθηκε να προτείνει και να εισηγηθεί το σχέδιο ελέγχου των τροφών, πράγμα το οποίο προωθούσε η Μαύρη Αδελφότητα μέσω ερευνών που διεξήγαγε η I.G. Farben.

To 1962 λοιπόν, όντας μέλος της διοίκησης της Bayer, εισηγήθηκε στον «ελεύθερο κόσμο» το σχέδιο της Μαύρης Αδελφότητας για τον έλεγχο των τροφών, με το όνομα που η Μαύρη Αδελφότητα είχε δώσει. CODEXALIMENTARIUS, ή, για να το πούμε απλά, διατροφικός κώδικας. Τελικά αποδεικνύεται, ότι η Λευκή Αδελφότητα πήρε μέσα σε 250 χρόνια την διοίκηση του πλανήτη από την Μαύρη, επειδή μέσω των ΙLLUMINATI, χωρίς κόμπλεξ, υιοθέτησε όλα τα σχέδια της Μαύρης, που μπορούσαν να την βοηθήσουν να προωθήσει το σκοπό της.

Το εκπληκτικό ήταν το ότι το σχέδιο που ο Μeer έφερε το 1962, θα άρχιζε να εφαρμόζεται στις 31-12-2009. Αυτό με δικαιώνει για μία ακόμη φορά, διότι είναι παρανοϊκό το να προτείνει κάποιος ένα διατροφικό κώδικα το 1962, για να εφαρμοστεί το 2010. Και είναι ένα ακόμη πιο παρανοϊκό, το ότι η πρόταση του Meer εισακούστηκε. Δεν είναι δυνατόν να εμφανίζεται κάποιος και να προτείνει ένα διατροφικό κώδικα που θα εφαρμοστεί 50 χρόνια μετά και οι ηγέτες του πλανήτη, να κάθονται όχι μόνο να τον ακούνε, αλλά και να υιοθετούν αυτά που πρότεινε. Είναι ξεκάθαρο, ότι ο CODEX ALIMENTARIUS, δεν αποτελούσε σχέδιο του Meer και οι ηγέτες των κρατών που προσυπέγραψαν το 1962, εκτελούσαν εντολές των εκπροσώπων της Λευκής Αδελφότητας.

Το γενικό σκεπτικό του σχεδίου ήταν το ότι «όποιος ελέγχει τις τροφές, ελέγχει τον κόσμο». Και όταν λέμε ελέγχει τις τροφές, δεν εννοούμε απλά το να είσαι ισχυρός επειδή αποφασίζεις ποιος θα φάει και ποιος θα πεινάσει. Αυτό ήταν το σχέδιο του Κίσσινγκερ. Δεν αναφέρομαι σε αυτό. Όταν αναφέρεται ο CODEX σε έλεγχο των τροφών, αναφέρεται στην σύσταση των τροφών και στο ποιες τροφές θα είναι υποχρεωτικές και ποιές απαγορευμένες, καθώς και στον έλεγχο του νου και της δημόσιας υγείας μέσω ουσιών που θα περιέχονται α) στις κρεατόμαζες που θα αντικαταστήσουν το κρέας των ζώων των πουλερικών και των ψαριών, β) στα μίγματα αλεύρων, που θα αντικαταστήσουν τα σιτηρά και γ) στα υβριδικά φρούτα και λαχανικά και τους χυμούς τους, που θα αντικαταστήσουν τα φυσικά.

Όλα αυτά, είχαν αρχίσει να χρησιμοποιούνται, από την Μαύρη Αδελφότητα και πριν από 40.000 περίπου χρόνια και στις αρχές του 20ου αιώνα, απλά προσάρμοσαν την μέθοδο στα σημερινά δεδομένα, αφού την τελευταία αφορά που άρχισε να χρησιμοποιείται ήταν το 1893 μ.Χ. στην Αυστροουγγαρία, με το ίδιο όνομα. CODEX ALIMENTARIUS. Το 1962, για να μπω τώρα σε μερικές λεπτομέρειες, όταν οι πράκτορες της Μαύρης Αδελφότητας εισέδυσαν στην κυβέρνηση του Κέννεντυ (βλέπε τόμους 13-14-15), μεταξύ των άλλων απεκάλυψαν την ύπαρξη του σχεδίου αυτού και πρότειναν εντέχνως την προώθησή του, από έναν δικό τους άνθρωπο, τον Meer. Για να έχει μάλιστα, σε συνδυασμό με την αναφορά από το IRON MOUNTAIN, συνδυαστική ισχύ, προετάθη από τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας, αυτόν που κήρυξε πανδημία την δήθεν επικίνδυνη γρίπη των πουλερικών και μας έβαλε να κάνουμε άχρηστα εμβόλια και ψηφίστηκε από την ολομέλεια του ΟΗΕ, (λείπει ο Μάρτης απ΄τη σαρακοστή;) από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή για την Ελλάδα, η δημιουργία ειδικής επιτροπής, που θα προετοίμαζε όλες τις λεπτομέρειες.

Για μία ακόμη φορά θυμίζω, ότι σχεδιάστηκε, υποτίθεται για να χρησιμοποιηθεί 48 χρόνια μετά. Ποιοί μπορούν να κάνουν τόσο μακροπρόθεσμα σχέδια; Τυχαία προωθήθηκε μαζί με το σχέδιο IRONMOUNTAIN, που είχε σαν σκοπό την παύση όλων των πολέμων και την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας απόλυτα ελεγχόμενης ειρήνης; Χωρίς πόλεμο, σύμφωνα με το σχέδιο IRON MOUNTAIN, έπρεπε να υπάρχει μέθοδος ελέγχου του πόσοι θα ζήσουν και πόσοι θα πεθάνουν, καθώς και μέθοδος ελέγχου του νου, αφού δεν θα υπήρχε ο φόβος της υπέρτατης ανάγκης που φέρνει ένας πόλεμος.

Στην Ελλάδα για παράδειγμα, αυτοκτόνησαν περίπου 3.000 άτομα λόγω του μνημονίου. Δημιουργήθηκαν λοιπόν τοπικές επιτροπές σε κάθε κράτος και χιλιάδες υποεπιτροπές, που δούλευαν και δουλεύουν και δεν γνωρίζουν, κλασικά, τον κεντρικό σκοπό και το παγκόσμιο σχέδιο. Πως θα ήταν δυνατόν άλλωστε! Ψηφίστηκαν πάνω από 5.000 χιλιάδες διατάξεις, για οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε, που αφορά τα τρόφιμα, αλλά όχι τα φάρμακα, παρά το ότι τα φάρμακα είναι εξίσου σημαντικά και καθορίζουν αυτό που από βιολογικής άποψης είμαστε. Εννοείται ότι όλο αυτό το χαρτοβασίλειο, δεν αποφασίστηκε από καμία τοπική επιτροπή και στήθηκε όλο στην Μαχ Τανέ, την Λευκή Πολιτεία, την υπόγεια πρωτεύουσα της Λευκής Αδελφότητας που βρίσκεται δέκα χιλιόμετρα κάτω από την Λευκή Πυραμίδα στην ανατολική Τάκλα Μακάν.

Το 1994 ο CODEX έγινε αποδεκτός από τον παγκόσμιο οργανισμό εμπορίου, ο οποίος επέβαλε σε όλα του τα μέλη να συμφωνήσουν, ότι θα σεβαστούν και θα εναρμονιστούν με τις κατευθυντήριες γραμμές του «κώδικα», όταν αυτός μπεί σε εφαρμογή το 2010, δηλαδή τώρα. Στις 4 Ιουλίου, την ημέρα της δήθεν ανεξαρτησίας των Η.Π.Α. (Independenceday), ψηφίστηκε από την αρμόδια επιτροπή που ο Ο.Η.Ε. και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δημιούργησε, το πλαίσιο χρήσης βιταμινών και μετάλλων. Προσέξτε πόσο τους αρέσει να ορίζουν τις κρυφές τους νίκες πάνω στις ημέρες που υποτίθεται οι άνθρωποι πέτυχαν κάτι. Θυμίζω ότι 1η Μαίου δημιουργήθηκαν οι Illuminati.

Οι εργάτες δηλαδή, γιορτάζουν τους δήθεν αγώνες τους, την ημέρα που αποφασίστηκε να τους χρησιμοποιούν για να παραμυθιάζουν τους λαούς, ότι δήθεν είναι κυρίαρχοι των κρατών στα οποία κατοικούν. Οι Αδελφότητες μοιάζουν σε ένα πράγμα. Είναι απόλυτα απολυταρχικές. Έτσι από τότε που βάλανε τον εκλεκτό της Μαύρης Αδελφότητας Ομπάμα, πρόεδρο στο μέγαρο της Λευκής Αδελφότητας, στον Λευκό δηλαδή Οίκο, συναποφάσισαν να αρχίσουν να συνδιοικούν τον παγκόσμιο λαό, όχι με νόμους που θα περνούν από τα κοινοβούλια, αλλά με κώδικες και κανόνες, που θα εισάγουν ιδιωτικά και θα πρέπει για το «κοινό καλό» να εφαρμόζονται.

Το γενικό σκεπτικό που ως τώρα είχαμε συνηθίσει, λέει ότι ότι δεν απαγορεύεται, επιτρέπεται. Τώρα όμως τα πράγματα αλλάζουν. Ότι ρητά δεν επιτρέπεται, απαγορεύεται. Έτσι, οι βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά που υπάρχουν σε συγκεκριμένα τρόφιμα, αλλά και οι βιταμίνες από μόνες τους, όπως και τα βότανα, «ονομάστηκαν» τοξίνες που σε μεγάλη δόση κάνουν κακό στον άνθρωπο και επομένως πρέπει να απαγορευθούν για το καλό μας. Επειδή όμως δεν θα άρεσε η λέξη απαγόρευση, θα εφαρμοστή η μέθοδος που θα λέει ότι δεν βρίσκονται μεταξύ των επιτρεπόμενων ουσιών και ως εκ τούτου απαγορεύονται. Καλό εεεε;

Οι βιταμίνες και τα βότανα εξίσου παράνομα με τα ναρκωτικά. Δεν είναι μόνο αυτά όμως. Σας είπα ότι πρόκειται για πάνω από 5.000 διατάξεις που με διαβολικό, εννοείται τρόπο, σκοπεύουν να σκοτώσουν πάνω από τρία δισεκατομμύρια ανθρώπους σε μερικά μόνο χρόνια, καθώς αυτοί θα προσβληθούν από ασθένειες που δεν τους προσβάλουν τώρα, λόγω των βιταμινών και των θρεπτικών συστατικών στα οποία έχουν συνηθίσει να παίρνουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Το γάλα για παράδειγμα που πίνουμε, σε λίγο θα περιέχει την αυξητική ορμόνη της Monsanto, που υποχρεωτικά θα δίνεται σε όλες τις αγελάδες.

Επίσης όλα τα ζώα που εκτρέφει η κτηνοτροφία, ή η ορνιθοτροφία, ή η ιχθυοκαλλιέργεια, θα πρέπει να παίρνουν τα «εγκεκριμένα» αντιβιοτικά και τις αυξητικές ορμόνες των πέντε μεγάλων εταιρειών που δημιουργούν τα μεταλλαγμένα και τα υβρίδια και σε λίγο τις κρεατόμαζες, τα «εγκεκριμένα» άλευρα και τα μεταλλαγμένα φρούτα. Προβλέπεται μάλιστα από τον CODEX ότι όλα τα συσκευασμένα τρόφιμα ΠΡΕΠΕΙ να υφίστανται την ακτινοβολία συγκεκριμένης δόσης μικροκυμάτων.

Ξέρουμε όμως (βλέπε τόμους 7-8-9), ότι τα μικροκύματα μετατρέπουν την δομή της τροφής σε «κάτι άλλο» βλαβερό και προκαλούν επάρατες ασθένειες. Πόσοι θα πεθάνουν από αυτό; Είναι απλό. Όσους απαιτεί το σχέδιο IRONMOUNTAIN(σιδερένιο βουνό). Και πόσο υπάκουοι θα είναι αυτοί που θα τρώνε τα «εγκεκριμένα» άλευρα και τις κρεατόμαζες; Είναι επίσης απλό. Όσο ορίζει το σχέδιο IRONMOUNTAIN. Εκείνο που έρχεται και έρχεται άμεσα, αφού μπήκαμε στο 2010, είναι η πλήρης απαγόρευση της κατασκευής και χρήσης των σκευασμάτων βιταμινών και θρεπτικών συστατικών και συμπληρωμάτων διατροφής, αφού θα θεωρούνται ναρκωτικά.

Εκείνο το οποίο είναι όμως το καλύτερο, είναι το ότι όλες μα όλες οι εταιρείες που παράγουν τα σκευάσματα με τις βιταμίνες, αγοράστηκαν από τα οικονομικά κέντρα-καρτέλ των Αδελφοτήτων. Καταλαβαίνετε, ότι όταν έρθει η ώρα, σαν καλά παιδιά θα σταματήσουν την παραγωγή, υπακούοντας στον CODEXALIMENTARIUS, που για το καλό μας πάντα, θα μας σώσει από τα βότανα και τις βιταμίνες.



Δεν υπάρχουν σχόλια: