Message

Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013

ΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ;ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ "ΝΕΑ" ΓΙΑ ΤΟ 
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
(από το liako.gr) 

ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ - ΝΕΑ ΤΑΞΗ - ΠΑΠΑΣ ΡΩΜΗΣ - ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

12-02-13

Σε προάστιο της Μόσχας τελικά, θα γίνει αύριο Τετάρτη (13-2-13) βράδυ, μετά απο επιμονή της Λαμασθού, η μεγάλη σύνοδος Λευκής και Μαύρης Αδελφότητας με σκοπό την απόφαση για την μέθοδο διάλυσης ή αναδιάρθρωσης των δύο μεγάλων Αδελφοτήτων που καταδυναστεύουν τους λαούς από το παρασκήνιο.

Η διάλυση θα φέρει δύο νέους πόλους ισχύος, οικονομικής και πολιτικής.

Την ανακοίνωση είχα κάνει στην εκπομπή του chat-radio το βράδυ της Παρασκευής 8-2-13.

Το πρώτο βήμα ηταν η εντολή που πήρε ο Πάπας να παραιτηθεί, αφού από την πλευρά του Σαμαέλ θεωρούν την θέση πολύ "ευαίσθητη"ί.

Πιθανό είναι να διατηρηθούν τα ονόματα και οι μηχανισμοί παγκόσμιας διοίκησης των δύο Αδελφοτήτων και να μετακινηθούν ένθεν κείθεν τα συμμετέχοντα μέλη.

Οι "εργασίες" θα διαρκέσουν όσο χρειαστεί, για να ξεκαθαρίσει η κατασταση. Λογικά όμως σε μία το πολύ εβδομάδα, θα έχουν παρθεί αποφάσεις.

Σε περίπτωση που δεν καταλήξουν σε αποφάσεις, τότε δεν θα υπάρχει η δυνατότητα προώθησης πολιτικών και οικονομικών  εντολών για την διακυβέρνησης του πλανήτη.

Η κατάρρευση όμως της παγκόσμιας διοίκησης δεν είναι κάτι που τους συμφέρει, οπότε θεωρείται δεδομένη η ανακατάταξη δυνάμεων στους νέους δύο πόλους ισχύος, ξακάθαρα πλέον  υπό την Λαμασθού και τον Σαμαέλ.

Θυμίζω ότι η Λευκή Αδελφότητα έχει την έδρα της στην Τάκλα Μακάν της βόρειας Κίνας, ενώ η Μαύρη, στην Βαυαρία της Γερμανίας.

Αυτός ο νέος καθορισμός των πόλων ισχύος (Λαμασθού-Σαμαέλ), θα έχει σαν αποτέλεσμα τον επανακαθορισμό των οικονομικών και πολιτικών ισορροπιών στον πλανήτη.

Σε όλες τις χώρες και βέβαια και στην Ελλάδα, θα δούμε τεράστιες αλλαγές, όχι απαραίτητα προς το κακό, αφού ο ανταγωνισμός θα στείλει τα σχέδιά τους πίσω και θα τους αναγκάσει να επαναπροσδιορίσουν τις δράσεις τους μέσω των παγκόσμιων οργανισμών και των δεξαμενών σκέψης σε όλο τον κόσμο.

Με δυό λόγια το "ξεκαθάρισμα-ξεσκαρτάρισμα", θα πάρει αναγκαστικά χρόνο, κάποιους ίσως μήνες μέσα στο 2013. Το σίγουρο είναι ότι όλοι βιάζονται.

Το μόνο κακό που θα μπορούσε να γίνει άμεσα, θα ήταν μία ανάφλεξη πολέμου, από απρόσεκτες ενέργειες της μίας ή της άλλης πλευράς, που όπως λένε τα πρωτόκολλα, χρησιμοποιούν "ξένα κανόνια" για να λύσουν τις διαφορές τους.

Η πλευρά του Σαμαέλ, σαφώς έχει το ΝΑΤΟ και η πλευρά της Λαμασθού σαφώς έχει την Ρωσία.

Η προσέλευση των γνωστών τουλάχιστον καλεσμένων, θα καλυφθεί από τις εργασίες της G20 που επίσης ξεκινάει (οποία σύμπτωσις) στις 13-2-13 στη Μόσχα και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του μήνα.

13-02-13

Aρχίζει σήμερα η σύνοδος Λευκής και Μαύρης Αδελφότητας σε προάστειο της Μόσχας

Με σκοπό την αναδιάρθρωση, αν όχι την πλήρη κατάλυσή τους, συνέρχονται σήμερα 13-2-13 σε προάστειο της Μόσχας η Λευκή και η Μαύρη Αδελφότητα.

Η σύνοδος θα διαρκέσει λογικά αρκετλές μέρες και σκοπός είναι η πλήρης αναδιάρθρωσή τους ή ακόμη και η πλήρης κατάργησή τους.

14-02-13

Έκτακτη επικαιρότητα. Νέα Γιάλτα. Απόλυτη δικαίωση του Λιακόπουλου. Δημιουργείται νεός οικονομικός οργανισμός Τ.A.F.T.A. από τις ΗΠΑ

Ενώ χθές ξεκίνησε στη Μόσχα η σύνοδος της Λευκής και Μαύρης Αδελφότητας, με σκοπό την διάλυσή τους, αποφασίστηκε άμεσα η έναρξη λειτουργείας δύο επιτροπών που θα έχουν  σαν σκοπό

1. Τον διαχωρισμό  των τραπεζών, των FUNDS, καθώς και του διαθέσιμου αποθέματος σε χρυσό και συνάλλαγμα  και βέβαια των μεγάλων διεθνών οικονομικών ομίλων.

2. Το ξεκαθάρισμα - ξεσκαρτάρισμα των πολιτικών δυνάμεων, αλλά όχι των χωρών, όπως είχε γίνει στην Γιάλτα, πράγμα που δείχνει ότι θα υπάρξουν σε πολλά μέρη και ειδικά στην Ελλάδα, πολλές νέες δυνάμεις που θα ανατρε΄ψουν το πολιτικό σκηνικό.

Μετά την εντολή που πήρε ο Πάπας να παρταιτηθεί, σε μία επίδειξη δύναμης της πλευράς Σαμαέλ, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και στην κυριολεξία πριν αλέκτωρ λαλήσει, χθες το βράδυ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ πήρε εντολή να ανακοινώσει ένα νέο οικονομικό οργανισμό που χρόνιζε στα συρτάρια των μεγάλων, την Τ.A.F.T.A.

Την δημιουργία ουσιαστικά ένος οικονομικού ΝΑΤΟ μιας τεράστιας ευρωατλαντικής οικονομικής συμμαχίας με το όνομα TAFTA εξήγγειλε λοιπόν χθες και επίσημα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ (ευλογημένος) Ομπάμα.

Η εξαγγελία έγινε στον αντίποδα της Ευρασιατικής ένωσης που υπογράφεται την 1η Μαϊου και συνιστά την αντίστοιχη ανασύσταση ενός οικονομικού "Συμφώνου της Βαρσοβίας".

Ο Ομπάμα μπορεί να ορίστηκε σαν εκλεκτός της Μαύρης Αδελφότητας, αλλά η Μαύρη Αδελφότητα δεν είχε στις τάξεις της μόνο τα τέκνα της Λαμασθού, Η θέση του Ομπάμα στο νέο σκηνικό είναι εξαιρετικά ευάλωτη και αβέβαιαη και σύντομα θα κληθεί, αν δεν το έκανε ήδη να διαλέξει στρατόπεδο και μάλοον η χθεσινή του ανακοίνωση, αν δεν η΄ταν προϊόν εκβιασμού, δείχνει την προσχώρησή τιου στο στρατόπεδο του Σαμαέλ. (οψόμεθα πάνω στο θέμα).

Να λοιπόν οι δύο νέοι πόλοι ισχύος για τους οποίους σας μίλησα την προηγούμενη Παρασκευή στην LIVE εκπομπή του chat-radio.

Ο Ομπάμα εξέφρασε δημοσίως τη βούληση της Ουάσιγκτον για μία συμφωνία που θα οδηγήσει στη δημιουργία ζώνης ελεύθερου εμπορίου.

«Σήμερα ανακοινώνω ότι θα ξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις για μία ευρεία διατλαντική εμπορική και επενδυτική συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ενωση, επειδή το εμπόριο που είναι ελεύθερο και δίκαιο στον Ατλαντικό στηρίζει εκατομμύρια καλά αμειβόμενες αμερικανικές θέσεις εργασίας», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος στην ομιλία του State of the Union.

Από την άλλη πλευρά,  1η Μαΐου 2013 ανακοινώθηκε επίσημα από τον Ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin ως η ημερομηνία της υπογραφής της τελικής συμφωνίας για τη δημιουργία της Ευρασιατικής Ένωσης.

Την Ευρασιατική Οικονομική Ένωση την οποία σε πρώτη φάση θα αποτελούν η Ρωσία, το Καζακστάν και η Λευκορωσία, ενώ έχουν εκδηλώσει το έμπρακτο ενδιαφέρον τους να πλαισιώσουν τη νέα Ένωση η Κιρκιζία, το Τατζικιστάν αλλά και η Ουκρανία φέρνοντάς την πρακτικά στα όρια της ΕΣΣΔ.

Θυμηθείτε τα λόγια μου. Μέχρι τον Ιούνιο σας είχα πει λότι θα έχουμε μεγάλες εξελίξεις.

Όσον αφορά τον μικρόκοσμο των ελληνικών εξελίξεων στο ψευτορωμαίικο, και εδώ θα δούμε μεγάλες αλλαγές.

Συμπέρασμα:

Εμφανίστηκαν θεωρητικά εκ του μηδενός, αλλά απο καιρό ετοιμαζότανε δύοπ νέοι πόλοι ισχύος, οικονομικής και στρατιωτικής, σε ένα περιβάλον που παγκόσμια είναι δύσκολο και αβέβαιο

Τα επιτελεία που θα τραβούν τα νήματα, θα είναι

1. πίσω από τους Αμερικάνους και τους μετ΄αυτών, κουμάντο θα κάνει το επιτελείο που θα ορίζει η λεγόμενη, κρατηθείτε, εκκλησίια του Σατανά. Μπορεί να ακούγεται εξωπραγματικό και ακραίο, αλλά θα πρέπει μερικοί να πάρετε απόφαση για το αν δέχεστε την δαιμονική επήρεια του διαβόλου, ή αν όλα αυτά είναι παραμύθια για παιδάκθια και γραφικούς. Ισχύει εδώ το όποιος έπιασεν έπιασεν. Τα όργανα αυτής της κάστας θα υπηρετούν τον σκοπό του Σαμαέλ Σατανά να φέρει τον παγκόσμιο βασιλέα που οι γραφές ονομάζουν Αντίχριστο.

2. πίσω από την ευρασιατική ένωση των Ρώσων βρίσκεται η Λίλιθ Λαμασθού. Κι αυτό ακούγεται εξωπραγματικό, αλλά η οικονομική αλλά και στρατιωτική ένωση, όπου ηγείται η Ρωσία, στηρίζεται οικονομικά από τους φυσικούς αντιπάλους του Σαμαέλ.

Τώρα μένει να γίνει ο διαχωρισμός όλων των δομών του παγκόσμιου  πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου, για να αρχίσει ονέος ψυχρός πόλεμος.

Μόνο που αυτή τη φορά, οι αντίπαλοι, δεν θα είναι σικέ, όπως το ΝΑΤΟ και η ΕΣΣΔ, που είχαν το ίδιο αφεντικό, αλλά πραγματικοί και ίσως είναι ζήτημα χρόνου, για να μετατραπεί ο ψυχρός πόλεμος στον προφητευόμενο θερμό.

14-02-13

Νέα έκτακτη επικαιρότητα. Τσουνάμι εξελίξεων. Κλείνει το C.E.R.N.

Καθώς η σύνοδος της Λευκής και της Μαύρης Αδελφότητας συνεχίζεται, τσουνάμι εξελίξεων σε ολόκληρη την παγκόσμια δομή διακυβέρνησης και επηρεασμού της τύχης του ανθρώπινου πληθυσμού του πλανήτη.

Δόθηκε εντολή, με συμφωνία όλων των μερών, να κλείσει το C.E.R.N. τουλάχιστον για δύο χρόνια, αφού κανείς δεν γνωρίζει πλέον ποιός θα ελέγχει τι, μέχρι την ολοκλήτωση της νέας Γιάλτας που θα μείνει στην ιστορία σαν συνθήκη της Μόσχας.

Θυμίζω ότι η τελευταία ήταν η συνθήκη της Μπάμπι Λου, (Βαβυλώνος).

Μέχρι στιγμής, Εκτός από την Λίλιθ με τους υιούς της (Μπαχομέχ) και τον Σαμαέλ και την εκκλησία το Σατανά, έχουν μείνει έκθετοι όλοι οι πάλαι ποτέ πανίσχυροι εξουσιαστές, γνωστοί και ως αρχαίοι "θεοί".

Να δούμε ποιός θα πάρει υτα αγάλματα των εκατόχειρων Ζασχραντέχ απ΄ έξω.

Θυμίζω επίσης ότι το CERN είχε γίνει προσπάθεια να χρησιμοποιηθεί το 2008 για να έρθει ένα πρόωρο φλας του Ήλιου και να κατασττραφεί κάθε ίχνος ηλεκτρικής τεχνολογίας στην επιφάνεια του πλανήτη, αλλά με την παρλέμβαση του φέροντος τα σύμβολα και το σπαθί, αυτό απετράπη.

Αναμένονται άγνωστες εξελίξεις και όλοι κάνουν τα δικά τους σχέδια.

Θέλουν δεν θέλουν όμως, όπως είπε και επιβεβαιώνεται διαρκώς ογέρων Παίσιος, προωθούν το σχέδιο του Θεού.

15-02-13

Ενημέρωση από Μόσχα. Στη σύνοδο τέθηκε σαν κορυφαίο κοινό πρόβλημα η αδυναμία αντιμετώπισης μιας μαζικής λαϊκής εξέγερσης


Στη σύνοδο τέθηκε σαν κορυφαίο κοινό πρόβλημα η αδυναμία αντιμετώπισης μιας μαζικής λαϊκής εξέγερσης.

Οι "σύνεδροι" σε μία έκρηξη αμοιβαίας ειλικρίνιας ομολόγησαν ότι ακόμη και αν ήταν ενωμένοι και όχι χωρισμένοι, δεν θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν, χωρίς ακόμη μεγαλύτερη τεχνολογία ελέγχου των ανθρωπίνων μαζών και ακόμη και αν χρησιμοποιούσαν όλο το στρατό όλων των χωρών, μία μαζική λαϊκή εξεγερση.

Τέθηκε λοιπόν από τις δύο "ελίτ" το κοινό πρόβλημα, που όπως συνομολόγησαν πρέπει να τους απασχολήσει άσχετα με τον νέο διαχωρισμό των οικονομικών και πολιτικών δυνάμεων του κόσμου, το μοίρασμα των κουκιών δηλαδή.

Παράδειγμα αποτέλεσε η αδυναμία ελέγχου των ισλαμιστών στην Συρία, αλλά και των κατά καιρούς εξεγέρσεων ενόπλων ομάδων στις ΗΠΑ.

Τόσο η Μαύρη όσο και η Λευκή Ελίτ, όπως φαίνεται να αυτοαποκαλούνται πλέον, έστω και προσωρινά, οι δύο νέοι πόλοι ισχύος του πλανήτη, αποφάσισαν να αντιμετωπίσουν χωριστά το θέμα.

Από ότι φαίνεται, η χαϊβανίτιδα, τυφλώνει τους ανθρώπους απέναντι στην αλήθεια, αλλά όχι απέναντι στις στοιχειώδεις καθημερινές τους ανάγκες.

16-02-13

Xαμός στη σύνοδο Λευκής και Μαύρης Αδελφότητας στη Μόσχα, από τον δήθεν μετεωρίτη.

Έγινε το έλα να δεις στη σύνοδο των Αδελφοτήτων στη Μόσχα, όταν μαθεύτηκε ότι "αγνώστου ταυτότητος" και μεγάλων διαστάσεων αντικείμενο εξεράγη πάνω από τη Ρωσία στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας και τα τμήματα στα οποία διαλύθηκε μπαίνοντας στα χαμηλά στρώματα της  ατμόσφαιρας συνέχισαν να εκρήγνυνται προκαλώντας πανικό στους κατοίκους τουλάχιστον έξη πόλεων, ενώ πάνω από 500 άτομα τραυματίστηκαν από θραύσματα και από τις εκρήξεις που προκλήθηκαν από την πτώση τμημάτων στο έδαφος.

Άρχισαν να κατηγορούν ο ένας τον άλλο και προς στιγμήν κινδύνευσε η ίδια η συνέχιση της συνόδου.

Εντωμεταξύ oi ρωσικές αρχές άρχισαν έρευνες για ραδιενέργεια στην περιοχή (γιατί άραγε;) και είπαν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος.

Από άλλη πηγή είπαν πάλι ότι η ρωσική αεράμυνα έπληξε τον "μετεωρίτη".

Η επίσημη θέση, κλασικά είναι ο ένας μετεωρίτης, ή πολλοί τέλος πάντων  μετεωρίτες έπεσαν στη Γη και το κουλουβάχατο των δηλώσεων και των διαψεύσεων συνεχίζεται.

Για τους γραφικούς και τους συνωμοσιολόγους λέμε, ότι μεσαίου μεγέθους σκάφος Λοσντβέχ από την Αράκουλα 1 χτυπήθηκε από σκάφος Μπαχομέχ, ενώ προσέγγιζε με πορεία τη Μόσχα και τελικά κατέπεσε στην περιοχή των Ουραλίων. Αυτά, μόνο για γραφικούς και συνωμοσιολόγους.

Για τους άλλους, που δεν ασχολούνται με γραφικότητες,  κάποιοι μετεωρίτες έκαναν βόλτες,  βγάζοντας κρότους και ...καπνούς και ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ

Συνεχίζεται. . .


Δεν υπάρχουν σχόλια: