Message

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: Κόπτης Επίσκοπος προειδοποιεί τους Γερμανούς για το Ισλάμ: «Θα είστε οι επόμενοι»

Επίσκοπος της Κοπτικής Εκκλησίας προειδοποιεί τους Γερμανούς να πάρουν σοβαρά τα μαθήματα που δίνει η ιστορία αλλιώς θα έχουν την ίδια μοίρα με τους Κόπτες της Αιγύπτου.


Θυμηθείτε ότι η Αίγυπτος δεν ήταν μια αραβική χώρα και δεν ήταν ισλαμική στην αρχαιότητα. Έχει γίνει ισλαμική από τη μετανάστευση και την εισβολή και οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο που αγνοεί τις επεκτατικές τάσεις του Ισλάμ ενδέχεται να υποστεί την ίδια μοίρα.


Το Ισλάμ ακόμα βλέπει τον εαυτό του ως μια ανώτερη θρησκεία και μέχρι να αποδεχτεί την ισότητα των θρησκειών, οι μη μουσουλμάνοι θα βρίσκονται πάντα σε κίνδυνο διωγμών, όπως ακριβώς γίνεται στην Αίγυπτο.

Οι πολιτικοί (και δυστυχώς και θρησκευτικοί) ηγέτες στη Δύση προσποιούνται ότι το Ισλάμ έχει κάπως μεταρρυθμιστεί και την ίδια ώρα ευνοούν τον ισλαμικό εποικισμό (μέσω της αθρόας μετανάστευσης χωρίς αφομοίωση) και με τον τρόπο αυτό θέτουν σε κίνδυνο τις μελλοντικές γενιές των μη μουσουλμάνων.


Λέει μεταξύ άλλων: «Αν δεν κάνετε τίποτε και σιωπήσετε θα είσθε τα επόμενα θύματα. Δεν είμαι κήρυκας μίσους, έχω αρκετούς φίλους μουσουλμάνους. Κάποτε ήμασταν οι κυρίαρχοι στον τόπο μας, στην Αίγυπτο. Τώρα αγωνιζόμαστε για την επιβίωσή μας. Σε λίγο θα είμαστε μειονότητα στην πατρίδα μας. Και ξέρουμε πως συμπεριφέρεται το Ισλάμ όταν έχει την εξουσία και την πλειοψηφία. Πάρτε το σοβαρά. Η ιστορία μου είναι η ιστορία σας. Το χριστιανικό μου παρελθόν είναι οι χριστιανικές σας ρίζες. Το αύριο έρχεται και δεν πρέπει να γυρίσουμε το βλέμμα μας αλλού. Πρέπει να εξασφαλίσουμε μία ασφαλή πατρίδα και ένα ασφαλές μέλλον για τα παιδιά μας. Δεν πρέπει να τα μεταχειρίζονται ως πολίτες 2ης ή 3ης κατηγορίας».


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: