Message

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Έχεις Τζάκι και ζεις στην Αθήνα; Πρέπει να ντρέπεσαι!



Μετά την Θεσσαλονίκη, ήρθε η σειρά της Αθήνας για "επίθεση" από τα "πράσινα" παπαγαλάκια της "Ατζέντα 21" για να μας πούν (δείτε το άρθρο εδώ) χρονιάρες μέρες (και ενώ λείπει η μισή και παραπάνω Αθήνα στην επαρχία) ότι τα τζάκια που ανάψανε χθές βράδυ (26/12) στο λεκανοπέδιο είναι ρυπογόνα και ντροπή για τον πολιτισμό μας και την οικονομία μας επειδή το φορολογικό σύστημα δεν επιτρέπει την χρήση πετρελαίου και έτσι θα πάθουμε ασφυξία από τα τζάκια μας!

Έτσι λοιπόν ***κατασκεύασαν*** την παραπάνω φωτογραφία, τροφή προπαγάνδας για το αγελαίο πλήθος και έχουν μάλιστα απαίτηση να αναπαραχθεί στα κοινωνικά δίκτυα το ανθελληνικό και απάνθρωπο αυτό μήνυμα που φυσικά και αποσκοπεί στην δημιουργία "φιλικής" συνείδησης του ταλαιπωρημένου και "μαστουρομένου" λαού από τα διάφορα ναρκωτικά της Ν.Τ.Π, για το επόμενο "πακέτο" μέτρων που θα απαγορεύσει τελικά και τη χρήση τζακιών (σε πρώτη φάση τα μη ενεργειακά) και θα κάνει την ζωή μας ακόμα πιο δύσκολη και παγωμένη.

Θα παρακαλούσαμε λοιπόν αντί να αναπαράξετε την προπαγάνδα, να αναπαράξετε μηνύματα σαν και αυτό εδώ, μήπως και αρχίσει κανείς και ξυπνάει σιγά-σιγά από τον λίθαργο και αρπάξει κάνα (καυσό)ξυλο στο χέρι και....

Τέλος, θα θέλαμε να δώσουμε και ένα μήνυμα σε όλους αυτούς τους "προστάτες", ότι μετά τους πολιτικούς θα έρθει και η σειρά τους! Που θα πάει, θα ξυπνήσουμε, δεν θα ξυπνήσουμε; Και αν δεν το κάνουμε εμέις, είπαμε θα το κάνουν οι πεταλούδες στην Κίνα!

Ο ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: