Message

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ NASA ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ... (ΜΕΡΟΣ 1o + 2o)


Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ N.A.S.A. ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΟΥΪΛ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓ. ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟ ΔΙΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓ. ΓΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑ ΣΕΪΧΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!

ΜΕΡΟΣ 1ο
Η συγκλονιστική αφήγηση ενός από τους λίγους ανθρώπους που έζησαν πολλά χρόνια σε στενή επαφή με τον αγ. γέροντα Παΐσιο.

Ο Γεώργιος Τάουϊλ είναι Σύρος, βαπτισμένος στην Λαοδικεία, είναι ψυχίατρος των αστροναυτών στην N.A.S.A., ακαδημαϊκός στην Ν. Υόρκη. Σπούδασε ιατρική στην Ελλάδα αλλά...

όταν πήγε στο Αγ. Όρος θέλησε να γίνει μοναχός. Λίγες ώρες πρίν την κουρά του πήγε και τον βρήκε ο αγ. γέρων Παΐσιος και του είπε:
"Δεν πρέπει να γίνεις μοναχός, σπούδασες γιατρός και η αποστολή σου είναι να παίρνεις τον πόνο από τους ανθρώπους. Σήμερα κι όλας, θα κατέβεις στην Αθήνα. Έχω τακτοποιήσει όλα που θα μείνεις κλπ.
Αν υπακούσεις θα είμαι πνευματικός σου, αλλά να ξέρεις είμαι αυστηρός"
Ο νέος όμως, του ζήτησε να φύγει για την Αθήνα την επόμενη, αλλά ο γέροντας ήταν κάθετος:
"Σήμερα θα φύγεις αλλιώς κάνε ότι καταλαβαίνεις, αν μείνεις δεν θα είσαι τίποτε, ούτε γιατρός ούτε μοναχός!" 
Εδώ είναι το πρώτο μέρος, ακολουθούν άλλα τέσσερα μέρη, στα οποία για πολλά. Για την ζωή του με τον αγ. γέροντα, για την πορεία του στην επιστήμη της ψυχιατρικής, για την N.A.S.A., για τις αποστολές του στο Ιράκ, στο Λίβανο, παλιότερα αλλά και προ ημερών στην Συρία, για τον Πούτιν και για τις... Ηνωμένες Ορθόδοξες Πολιτείες...!!!


Σε αυτό το βίντεο κάνει αναφορά στις πρώτες μέρες που κοιμόταν στην καλύβη του αγ. γέροντος, στις επισκέψεις τις Παναγίας του Κυρίου μας και της Αγ. Ευφημίας καθώς και στο περίφημο θαύμα της ανάστασης του Σαουδάραβα Σείχη αφού καί τον ίδιο γνώρισε αλλά και τους δολοφόνους του!!!

"Πληροφορημένος" από τον αγ. γέροντα (το 2007) πήγε και τους βρήκε στις ψυχιατρικές φυλακές όπου του είπαν ότι είχαν μετανοήσει και τον...περίμεναν!!!

Τους έδωσε τον μεγάλο αγιασμό και αντίδωρο και μετά από λίγο έφυγαν από την ζωή...


ΜΕΡΟΣ 2ο
O Γεώργιος Τάουϊλ ζώντας πλάϊ στον αγ. γέροντα Παΐσιο, ευλογήθηκε μεταξύ των άλλων να γνωρίσει και έναν από τους αοράτους οσίους του Αθωνα!!!

Ο αγ. γέροντας είχε μιλήσει κάποτε για την συνάντησή του με έναν από τους αοράτους του Άθωνα.
Ο Γ. Τάουϊλ μας αποκαλύπτει ότι ο γέροντας ήξερε και τους επτά!!!

Έναν από αυτούς τον γνώρισε και ο ίδιος, λέγεται π. Ιωακείμ και άφησε το παιδί του αγ. γέροντος Παϊσίου, να τον φωτογραφήσει. Βέβαια με θαυμαστό τρόπο έχει αποκρυβεί μέρος του προσώπου, αλλά φαίνεται ευλογών και βαστώντας μια ράβδο, έχει περίεργο ζωστικό και η μορφή είναι εξαϋλωμένη!  

Είναι τώρα 99 ετών και σε ένα έτος θα απέλθει όπως του αποκάλυψε, αλλά κάποιος θα τον αντικαταστήσει...


Το βίντεο ξεκινάει με την τελευταία λειτουργία πρίν την συντέλεια...
Πού και από ποιούς θα γίνει!
(Πουθενά δεν υπάρχει χρόνος, το πότε δηλ. θα γίνει)

Επίσης μιλάει για τα πειράματα νευροθεολογίας στην Αμερική καθώς και την άχρηστη φαρμακολογία της ψυχιατρικής, για την ίαση 17 % των καρκινοπαθών χωρίς φάρμακα αλλά με την προσευχή, αποτελέσματα που ποτέ δεν ανακοίνωσαν οι αμερικανοί...


Καλήν ακρόαση
(Σύντομα και το τρίτο μέρος)

πηγή : oimos-athina

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Πολύ ενδιαφέρον άρθρο γιατρέ. Δεν σας βλέπω όμως εδώ:
Ψυχίατρος Θεσσαλονίκη
Ξέρετε γιατί;