Message

Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου 2012

Σε είχαν προειδοποιήσει για την σφαγή στο Κονέκτικατ;

(σ. Αφ: ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ! ! ! ! ! !)
Σκηνή από το: I pet got II
Έρευνα: Κατοχικά Νέα
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ "ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ"
ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ "ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ"
Η ΜΑΛΛΟΝ ..."ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ"
(σ. Αφ: Η διαίσθησή μας μάλλον δεν πέφτει έξω! Από την πρώτη στιγμή της τραγωδίας μιλούσαμε για "περίεργη" υπόθεση. Διαβάστε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το παρακάτω άρθρο και θα επανέλθουμε. Συγχαρητήρια στα "Κατοχικά" για την Σύλληψη και την Ανάλυση!)

Όταν προσπαθείς να "σπάσεις" το μεγαλύτερο πρόγραμμα έλεγχου που υπάρχει (MATRIX) είναι αναγκαστικό να κάνεις λάθη. Λάθη όμως που δεν πρέπει να ντραπείς και να τα παρουσιάσεις!! "Λάθη" κάποιες φορές που είναι εσκεμμένα ώστε να τραβήξεις το ματάκι που κοιτά μακριά από εσένα!

Όταν προσπαθήσεις να μιλήσεις με τους ομοίους σου άλλα σε ακούει ο μεγάλος "αδελφός" και εσύ πρέπει να πεις όλα "όσα μπορείς" άλλα ταυτόχρονα χωρίς να κινδυνεύσεις τότε εύχεσαι ο "όμοιος" σου να έχει την ικανότητα να διαβάζει πίσω από τις λέξεις, πίσω από τους ήχους! 

Σας μίλησα πριν καιρό για την διάθεση να φέρουν τον νέο "Φαραώ" τους !!

Σας έχω ξαναμιλήσει για την ανάγκη της θυσίας ώστε να ανοίξουν τις πύλες !!!

Σας έχω ξαναγράψει ότι ακόμα και το ξύπνημα (άλλα και το σβήσιμο) του ηφαιστείου στην Σαντορίνη (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ!!) θα χρειαζότανε θυσίες από παιδιά!!


Είχα δώσει έμφαση στο ..."αναμένετε θυσία", βέβαια όπως πολλοί καλοπροαίρετοι με κατηγορούν, δεν έχω πετύχει τα χρονικά περιθώρια. ...Δεν είμαι ο ωρολογοποιός σε αυτό το ματριξ ...είμαι  ΙΣΩΣ μέχρι στιγμής αποτυχημένος χακερ!!Πριν λίγο καιρό είχαμε αναρτήσει το βίντεο i pet goat ii και από τότε ήμασταν  σίγουροι  ότι  κρύβεται  κάτι σε αυτό (όπως πχ  μέσα στις κάρτες Illuminati !) Κάναμε μια αρχική έρευνα και την φέραμε σε εσάς με Ελπίδα να μας δώσετε και εσείς τα φώτα σας σε ότι δεν είχαμε βρει μέχρι τότε!!

Ήρθε το γεγονός του Κονέκτικατ και από εδώ και πέρα θα αρχίσω να σας πηγαίνω βήμα βήμα ένα μαγικό ταξίδι....είστε έτοιμοι?

ΞΕΚΙΝΑΜΕ......


Θα σε παρακαλέσω φίλε αναγνώστη να πας με την σειρά για λίγο (αν και αυτό είναι τελείως έξω από τις πεποιθήσεις μου μιας και είμαι οπαδός της φιλοσοφίας διδασκαλία χωρίς σειρά του ΑΧΙΛΛΕΑ!) άλλα αυτή την στιγμή είναι ο μόνος τρόπος να σου δείξω με γεγονότα πόσο βαθιά είναι η τρύπα του λαγού!!

Γιατί πίστεψε με στο τέλος αυτού του άρθρου θα σου έχω αποδείξει 
και ότι το γνώριζαν!
και ότι μας το είχαν πει με τον τρόπο τους!
και βέβαια ότι το οργάνωσαν !!!

Αρα βήμα πρώτο, δες αυτή την παλιά ανάρτηση που σου παραθέτω ποιο κάτω που δείχνει μια αρχική προσέγγιση και ανάλυση του βίντεο i pet goat ii ώστε να πάρεις μια αρχική εικόνα και μετά να μπορείς να καταλάβεις σε πιο πολύ βάθος!!

Σίγουρα όμως δες και το βιντεακι από κάτω από την ανάρτηση που θα σου δώσω ώστε να δεις με τα μάτια σου ότι όταν Ο ΜΠΟΥΣ (11 χρόνια πριν ) ακούει τα παιδάκια να λένε "το αεροπλάνο πρέπει να χτυπήσει το ατσάλι!!" εκείνη την στιγμή έχουμε και την ενημέρωση του από τον πράκτορα ότι το αεροπλάνο χτύπησε τους πύργους! Ακριβώς μετά πιάνει στα χέρια του ένα βιβλίο.... Το βιβλίο αυτό που πιάνει είναι το my pet goat!!!!!!!

Αρα σημείωσε το ως νούμερο ένα στοιχείο!!!!

ΠΑΛΙΟ ΑΡΘΡΟ (Μπλέ χρώμα)

Πρόσφατα είχα μείνει άφωνος και είχα ανατριχιάσει με το βίντεο κινουμένων σχεδίων το I PET GOAT II.

Ένα βίντεο που σε κάνει να νιώθεις άβολα και σου δημιουργεί πολύ αλλόκοτα συναισθήματα παρακολουθώντας τους ατελείωτους συμβολισμούς σε κάθε σκηνή, που άλλοτε είναι κρυμμένοι και άλλοτε είναι εμπρός στα μάτια του απορροφημένου θεατή. Από εκείνη την μέρα και γνωρίζοντας το διεθνές κλίμα και την κλιμακούμενη ένταση στην Μ. Ανατολή, είχα την διαίσθηση πως το βίντεο εκτός του προφανούς μυστικιστικού χαραχτήρα του, έχει ένα απροσδιόριστο και αδιόρατο βάθος. Έτσι προσπαθούσα να παρακολουθώ αναλύσεις που έκαναν διάφοροι άνθρωποι στον κόσμο και έπεσα επάνω σε μια ανάλυση η οποία είναι απλά ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ!

Θέλοντας να αποστασιοποιηθώ από την μελλοντολογική προσέγγιση της ανάλυσης που ακολουθεί, θα σταθώ μόνο στην βαθιά γνώση μυστικιστικών αποσυμβολισμων και στην τρομερή δουλειά, τόσο του δημιουργού του πρωτοτύπου βίντεο I PET GOAT II, όσο και στην άλλο τόσο  εξαιρετική δουλειά του "αναλυτή",ο οποίος αποσυμβολίζει και την πιο μικρή λεπτομέρεια δημιουργώντας η αλήθεια είναι, πολύ περίεργα συναισθήματα... 

Τώρα αν είδες όλα όσα έπρεπε θα έχεις δει ένα βίντεο που μοιάζει με παρωδία , άλλα μια παρωδία που φαίνεται ότι τελικά είναι μια δήλωση -εξιστόρηση των βημάτων τις αλλαγής τις ανθρωπότητας!!

Στην αρχή ο Μπους μέσα στο σχολείο χορεύει σαν καραγκιοζάκος μαριονέτα κοκ...(δεν θα αφιερώσω πολλά σε όλα τα συμβολικά του βίντεο μιας και ο στόχος μου σήμερα είναι να σας δείξω την ΔΗΛΩΣΗ εδώ και δυο χρόνια από το βίντεο ότι η επόμενη κίνηση ΑΠΑΤΗ-ΚΟΡΟΙΔΙΑ για την ανθρωπότητα.

Και η ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΙΑ
είναι -θα ηταν- η ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ ΚΟΝΕΚΤΙΚΑΤ!!!!

(ΒΑΖΩ ΤΟ I PET GOAT II BINTEO ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΟΥ ΠΩ)


Η ανάλυση θυμίζω θα εστιάσει μόνο στο σενάριο που θέλουμε να σας εξηγήσουμε και ποιο πολύ στο σενάριο ΚΟΝΕΚΤΙΚΑΤ!

Στο 0,44 (και σε άλλα σημεία) φαίνεται ξεκάθαρα ο χάρτης που πάνω έχει 4 πινέζες άλλα δεν είναι πινέζες που τον συγκρατούν άλλα πινέζες που δείχνουν πολιτείες ....και η μια δείχνει θάλασσα! Πάνω πινέζα δεξιά είναι στο ΚΟΝΕΚΤΙΚΑΤ!Κρατούμενο δεύτερο σαν στοιχείο!!Το βίντεο συνεχίζει με πολλά συμβολικά (d στο καπέλο που μπορείς να το πεις dhat το οποίο σημαίνει μια σεξουαλική ασθένεια πρόωρης εκσπερματώσεις και εκεί είναι και το κανονάκι που βρίσκεται στον πίνακα και μοιάζει με πέος που εκσπερματώνει και χιλιάδες ακόμα, άλλα τώρα θα εστιάσουμε μόνο στο ΚΟΝΕΚΤΙΚΑΤ)

Έχουμε λοιπόν ένα βίντεο που ονομάστηκε i pet goat ii από την στιγμή που ο πρόεδρος της Αμερικής Μπους διάβασε ένα βιβλίο την ώρα που έκανε την μεγαλύτερη Απάτη στην ανθρωπότητα ...το οποίο λεγόταν my pet goat!!

Άρα ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΑ το βίντεο μας ονομάστηκε και ιι (2) ...αν όμως έχουμε δίκιο και όλο το σενάριο του είναι η εξιστόρηση της Απάτης κατά της ανθρωπότητας και οι μεγάλες αλλαγές τότε ....το βίντεο μας προφητεύει μας σημαδεύει και τα μελλούμενα ...σαν να γνωρίζει την ιστορία!!

Η καλύτερα και πιο αληθινά ...οι ίδιοι το δημιούργησαν και μας είπαν συμβολικά τα πάντα μιας και ακολουθούν τον απόλυτο συμπαντικό κανόνα ...ότι όταν θες να κάνεις κακό ...μπορείς να το κάνεις μόνο αν το δηλώσεις!!!

Για αυτό είναι αναγκασμένοι να το ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ!!

Πριν συνεχίσω για να δώσω λίγη ακόμα υποστήριξη στο σενάριο της απάτης - εξιστόρηση της  από το βίντεο θα σου δείξω μια φώτο που:....

τα φρύδια του Μπους λένε K.O USA !! ΝΟΚ ΑΟΥΤ Η ΑΜΕΡΙΚΗ!!ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟ F=-F ..O ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ...Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ..ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΗ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ...ΚΑΘΕ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ  ΝΟΜΟ! ΒΛΕΠΕ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗΣΟΥ ΠΟΤΕ Η ΓΗ ΑΛΛΑΞΕ?


ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ....


ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΑΥΤΟ? ΚΟΙΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΝΕΚΤΙΚΑΤ!!Παρακάτω λοιπόν ο Μπους μεταμορφώνεται σε Ομπαμια!! Και εκεί υπάρχουν διάφορα συμβολικά ....όταν τελειώνει ο Ομπαμιας τα γελάκια ...του στυλ ρε τι πλάκα σας κάνουμε!!!

Εμφανίζεται ένα ξανθό κοριτσάκι ....και εδώ τραβάμε χειροφρενο!!!

Εδώ θα πρέπει να διαβάσεις αυτό που ανάρτησα πριν μέρες (μπλέ χρώμα) χρησιμοποιώντας όλα όσα  σας είπα ξεκινώντας αυτό το άρθρο στην αρχή!! (4 πρώτες σειρές -παράγραφοι) ...έχε τον νου σου ανοικτό!!

διάβασε λοιπόν

Μια φώτο χίλιες λέξεις. Αλλά θα χρειαστούμε μικρές εξηγήσεις! Ο κάτω κυριούλης είναι ο πατέρας του δολοφόνου στο Κονέκτικατ!! Στην φώτο με τα τούβλα είναι λίγο πριν δώσει συνέντευξη και γελάει σαν χαζοχαρούμενος ! Στην φώτο με το μπλε πουκαμισάκι είναι αγκαλιά με δυο κοριτσάκια !! Στην πάνω φώτο είναι ο Obama (ή ο κλώνος του, ανάλογα...) έχει αγκαλιά τα ίδια κοριτσάκια !!! Τα κοριτσάκια δεν γνωρίζω αν ανήκουν σε αυτά που έχασαν την Ζωή τους, αν δηλαδή σήμερα είναι εν Ζωή!! Να αρχίσω τώρα ανάλυση για συνδέσεις? ...δεν χρειάζεται φαντάσου ότι θες, το εγκεφαλικό ρυθμό προσπαθούμε να στον δώσουμε χρόνια τώρα!!Περίεργες συνδέσεις obama με την σφαγή στο Κονέκτικατ!!

Τι βλέπουμε παραπάνω; ...βλέπουμε τον πάτερα ενός κοριτσιού που ΔΥΣΤΥΧΩΣ ανήκει στα θύματα, το κορίτσι λέγεται ΕΜΙΛΥ ΠΑΡΚΕΡ!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΦΟΥΣΤΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΜΠΛΟΥΖΙΤΣΑ....

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ... ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΠΩΣ ΓΕΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ "ΠΡΕΠΕΙ'' ΝΑ ΠΕΙ!!

ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΡΟΥΧΑ... (ΒΕΒΑΙΑ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ)  

ΣΗΜ: ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΥΡΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΙΟ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ!

ΔΕΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ....
ΚΡΑΤΑ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ
ΑΛΛΑ ΟΝ ΚΑΜΕΡΑ ΘΛΙΜΕΝΟ 
ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΜΕ...

Στο βίντεο μας ξανά οταν τελειώνει τα καραγκιοζιλίκια ο Ομπαμιας και αφού πρώτα μας κλείσει το ματάκι


Ακριβώς στο 1,13 εμφανίζεται ένα ξανθό κοριτσάκι!!!!! Ανάμεσα σε αλλα αγαλματιδια που μπορείς να τα μεταφράσεις όπως θες!! Το ντεκόρ πίσω έχει ένα δάσος ...και αυτό μπορείς να το ψάξεις και να το μεταφράσεις όπως θες !!! Το κοριτσάκι κρατά ένα μήλο!!!

Αυτό το μήλο θα το αφήσει από τα χέρια του και θα διανύσει μια πορεία μέχρι το παπούτσι του Ομπάμια.

ΣΤΟ 1:34, εκεί θα κοπεί στην μέση και θα ενωθεί μεταμορφωμένο σε ενα λουλούδι!! Δίπλα από το μήλο υπάρχει το γραμμα "C" και πιο δίπλα υπάρχουν δύο φαινομενικές γραμμές...

...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΡΑΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΟΜΠΑΜΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΑΛΛΑ ΡΟΛΟΪ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΩΡΑ ....ΤΗΝ 9:35

..Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ!!

ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΥΧΑΙΟ...

....ΑΛΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΟΝΕΚΤΙΚΑΤ???


ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΗΛΟ!! ΚΟΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ....ΚΟΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ....CONNECT -I(N)-CUT!!!!!!!!

ΠΩΣ? ....Ο ΟΜΠΑΜΙΑΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ ΙΔΡΩΝΕΙ ....ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ!!! ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ!!!!!!

Ο ΑΛΕΞ ΤΖΟΟΥΝΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ΄, ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟ!!!! ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ!!

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΤΙΝΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ?

ΚΟΙΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟ Η ΟΠΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΙΑ ΠΟΥ ΙΔΡΩΝΕΙ  ..ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΜΕΡΚΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ....ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ...ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟ ΚΟΝΕΚΤΙΚΑΤ!!!


ΒΕΒΑΙΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΩ ...ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΣΑΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΛΙΓΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΑΣ ΠΗΡΑΤΕ ΣΟΒΑΡΑ.

....ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ .... ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ....

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ...ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ , ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΜΕΝΟΣ

...ΤΟΤΕ!!!! ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Η VICTORIA SOTO  ΕΧΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ???

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache%3AgTR9Lr6PixgJ%3Ahttps%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpages%2FRIP-Victoria-Soto%2F448389438554831+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=uk


ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΑΡΑΩ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΘΥΣΙΕΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ, ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΕΣΙΑ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ Ο ΨΑΛΜΟΣ 23... ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΨΑΛΜΟΣ?... ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ "ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ" ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 9/11/2001  ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 14/12/2012 ΕΙΝΑΙ...

ΩΩΩ.... ΜΑ ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ....4111!!!

(ΑΝ ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΒΑΛΤΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ) ...ΑΠΛΑ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ, ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ 23 ΩΡΕΣ ΚΟΚ....

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΗ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΟΚ

...ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

...ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΑΜΠΑΜΑ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ? ...Η ΦΛΟΡΙΝΤΑ?

...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΤΑ ΛΕΠΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ...ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ.......ΕΡΧΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 

ΟΠΩΣ ΠΧ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΜΑΝ ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΣΑΝΤΥ ΧΟΥΚ? ΣΕ ΧΑΡΤΗ!!!! ...ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΝΕΑ ΘΥΣΙΑ!!! 

ΔΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ !!! ΠΗΓΗ: http://www.katohika.gr/2012/12/blog-post_3994.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

φιλε καλη δουλεια να ξερεις οτι πολλα γινονται αλλα οι ανθρωποι εχουν χασει το μυαλο τους και πιστευουν οτι τους πλασαρουν τα λαμογια και καθετι διαφορετικο το απορριπτουν...συνεχισε και οποιος δεν πιστευει ας το αποδειξει με επιχειρηματα.,εγω εχω μαθει απο μικρος το ''πιστευε μετ΄ερευνης''