Message

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Ο Σύγχρονος Κόσμος Μας Έχει Αρχίσει Να Καταρρέει!


14 σημάδια που δείχνουν ότι ο κόσμος όπως τον ξέρουμε αλλάζει τώρα!


Το τέλος του κόσμου όπως το ξέρουμε έχει ήδη αρχίσει. Και αυτό δεν σημαίνει το τέλος του κόσμου.

Σημαίνει το κλείσιμο μιας εποχής και τη γέννηση μίας νέας. Είναι μια μετάβαση μεταξύ των εποχών. Η συγκεκριμένη μετάβαση, όμως, υπόσχεται να είναι η πιο ταραχώδης και δαπανηρή μετάβαση που η ανθρωπότητα έχει δει ποτέ.


Εδώ είναι 14 σημάδια που δείχνουν ότι ο κόσμος όπως τον ξέρουμε αλλάζει τώρα. Ζούμε το τέλος μιας εποχής και την γέννηση μίας νέας. Στο μέλλον, θα κοιτάξουμε πίσω και θα μας φαίνεται σαν μια στιγμή στην ιστορία, αλλά για όσους ζουν αυτή την εποχή, φαίνεται να κινείται προς τα εμπρός σχεδόν σε ρυθμούς χελώνας. Αλλά μην κάνετε κανένα λάθος: Ζούμε μέσα από το άνοιγμα κεφαλαίων από το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε, και από την άλλη πλευρά από όλα αυτά θα προκύψει ένας νέος κόσμος που θα είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν που γνωρίζουμε σήμερα.

# 1 - Ανεμοστρόβιλοι , τυφώνες, σεισμοί και τσουνάμι - Στην αρχή φαινόταν σαν μια απροσδόκητη τύχη αλλά τώρα είναι ένα μοτίβο. Ο καιρός γίνεται ολοένα και πιο ακραίος. Πάνω από 120 ανεμοστρόβιλοι έπληξαν πρόσφατα τις μεσοδυτικές ΗΠΑ . Το Τέξας καίγεται και δυστυχεί μέσα από μια ακραία ξηρασία. Και όπου δεν υπάρχουν πυρκαγιές και ξηρασίες, υπάρχουν πλημμύρες . Αυτή είναι μόνο η αρχή ... τους επόμενους 18 μήνες ο καιρός θα γίνει ακόμη περισσότερο αφύσικος.

# 2 - Η σιωπή των μελισσών - Η κατάρρευση των αποικιών των μελισσών συνεχίζει να επιταχύνεται σε όλη τη Βόρεια Αμερική. Γνωρίζουμε ήδη ότι αυτό προκαλείται εν μέρει από χημικά φυτοφάρμακα (και πιθανώς επιδεινώνεται από τα ΓΤΤ), αλλά η χημική βιομηχανία έχει εμπλακεί σε μία πλεκτάνη συγκάλυψης και άρνησης της αλήθειας, ενώ οι επικονιαστές υποφέρουν μια καταστροφική κατάρρευση του πληθυσμού. (http://www.naturalnews.com/028218_pesticides_honeybees.html )

# 3 - Η αποτυχία της πυρηνικής επιστήμης - Η καταστροφή στη Φουκουσίμα αποδεικνύει ένα πράγμα: Οι επιστήμονες είναι επικίνδυνα αλαζόνες στο σχεδιασμό των μεγάλων έργων, και δεν λαμβάνουν υπόψιν την τρομερή δύναμη της Μητέρας Φύσης. Η Πυρηνική επιστήμη μας υποσχέθηκε καθαρή, πράσινη ενέργεια - αλλά τώρα μας παράδωσε ένα σιωπηλό, αόρατο δηλητήριο που μολύνει τον πλανήτη μας.

# 4 - Η φαύλη εκδίωξη του Wikileaks - Σε μια εποχή τέτοιας αχαλίνωτης εξαπάτησης, δεν υπάρχει χώρος για την αλήθεια. Έτσι, αυτοί που λένε την αλήθεια (Wikileaks) εκδιώκονται άγρια ​​σαν να είναι εγκληματίες.

# 5 - Η άνοδος του ιατρικού αστυνομικού κράτους - Ο ένοπλες επιδρομές των SWAT Maryanne Godboldo στο Ντιτρόιτ είναι μόνο η αρχή (http://www.naturalnews.com/032091_Maryanne_Godboldo_gun_rights.html ). Η αλήθεια είναι ότι το ιατρικό σύστημα χρησιμοποιεί τα όπλα για να επιβάλει τα εμβόλια και τη χημειοθεραπεία του σε παιδιά και εφήβους σε ολόκληρη την Αμερική. Το ιατρικό σύστημα έχει γίνει τόσο εντελώς άχρηστο, διεφθαρμένο και επικίνδυνο που πρέπει να απειλήσει βάζοντας όπλα στα πρόσωπα των ανθρώπων μόνο και μόνο για να τους "πείσει" να πάρουν το φάρμακο τους. Αυτό το ιατρικό μονοπώλιο επιβάλλεται με τα όπλα και αποτελεί απειλή για την υγεία μας και τις ελευθερίες μας.

# 6 - Η αύξηση της συχνότητας ελλείψεων των τροφίμων και οι αποτυχίες των καλλιεργειών - Ανακοίνωση για την άνοδο των τιμών των τροφίμων. Αυτό είναι μόνο η αρχή: Οι τιμές των τροφίμων θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν στα ύψη τα επόμενα χρόνια λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, την απώλεια των επικονιαστών και την παγκόσμια μόλυνση των καλλιεργειών λόγω των γενετικών τροποποιημένων σπόρων. Οι πραγματικές τροφές γίνονται όλο και πιο σπάνιες στον κόσμο μας. Μπορεί να θέλετε να σκεφτείτε την δημιουργία κήπου στο σπίτι ...

# 7 - Η ανεξέλεγκτη καταστροφή του κόσμου από τις εταιρείες ενέργειας - Το ραδιενεργό νέφος από τη Φουκουσίμα δεν είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο οι εταιρείες ενέργειας καταστρέφουν τον κόσμο μας: Μην ξεχνάτε την εξέδρα Deepwater Horizon και τη μαζική διαρροή πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικού - μια διαρροή η οποία δεν έχει τελειώσει. Ακόμη ψεκάζουν Corexit στον Κόλπο ένα χρόνο αργότερα!

# 8 - Η συνεχιζόμενη με γενετικούς τροποποιημένους οργανισμούς μόλυνση του πλανήτη μας - Αυτό μπορεί να είναι το χειρότερο κεφάλαιο κατά την προσεχήκατάρρευση : Η εκτεταμένη γενετική ρύπανση του πλανήτη μας μέσα από τα ΓΤΤ. Αυτό είναι ένα έγκλημα κατά της φύσης και της ανθρωπότητας. Πρόκειται για ένα "διαρρέων γονίδιο" , το οποίο απλώνεται θανατηφόρα, αλλάζει το DNA των τροφίμων στον κόσμο, οδηγεί σε αποτυχίες των καλλιεργειών και δημιουργεί πείνα ( http://www.naturalnews.com/032167_gene_spill_GMOs.html ). Η χρήση των ΓΤΤ είναι το πιο κοντινό πράγμα σε ότι αποκαλούμε σατανικό. Η ατζέντα πίσω από αυτό είναι καθαρά κακή.

# 9 - Η τυραννία και τα ποινικά μέτρα καταστολής που στοχεύουν πραγματικά στα τρόφιμα (νωπό γάλα) - Όταν δεν μπορείτε καν να πουλήσετε τρόφιμα από το αγρόκτημα σας στους γείτονές , χωρίς να γίνεται στόχος και να συλληφθείται από τους αστυνομικούς, κάτι είναι τρομερά λάθος με τον κόσμο. Αλλά αυτό συμβαίνει σήμερα, σε όλη την Αμερική. Τώρα οι ομοσπονδιακοί στοχεύουν ακόμα και στο νωπό γάλα (Amish !) ( http://www.naturalnews.com/029322_raw_milk_Amish.html )

# 10 - Η κλιμάκωση της παραχάραξης της προσφοράς χρήματος - Σε μια αποτυχημένη οικονομική κατάρρευση του συστήματος που πλησιάζει, οι βλακώδεις ηγέτες μπορεί να σκέφτονται μόνο τις "λύσεις" που στην πραγματικότητα επιταχύνουν την δική τους πτώση. Η παραχάραξη χρήματος από την Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ (με την "ποσοτική χαλάρωση" και άλλες πλαστές μεθόδους) είναι ένα κλασικό σημάδι ότι το τέλος του τρέχοντος συστήματος πλησιάζει. Οι οικονομικές παραφροσύνες είναι προφανές σε όποιον μπορεί να κάνει ακόμα μαθηματικά.

# 11 - Η κατακόρυφη πτώση της νοημοσύνης των μαζών - Ένα από τα πιο ανησυχητικά σημάδια ότι είμαστε ήδη στην κατάρρευση είναι η ηλιθιότητα των μαζών. Τους τρέχουν τα σάλια, βλέποντας το CNΝ, ζόμπι κυριαρχούν στην τηλεόραση, χωρίς απολύτως καμμία αξία για τον κόσμο. Αυτοί είναι οι «ανόητοι καταναλωτές", οι οποίοι εμβολιάζονται, παρακολουθούν τηλεόραση και τρώνε επεξεργασμένες τροφές καθώς και παστεριωμένο πρόχειρο φαγητό. Στην πραγματικότητα είναι ψυχιατρικοί ασθενείς και πιστεύουν ό, τι η κυβέρνηση τους λέει. Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους, φυσικά, δεν θα μπορέσουν να επιβιώσουν από την κατάρρευση.

# 12 - Η πλήρης και απόλυτη κατασκευή των mainstream ειδήσεων - Μεγάλο μέρος των mainstream ειδήσεων είναι εντελώς κατασκευασμένες αυτές τις μέρες: Η αναφορά του Ομπάμα για μακροπρόθεσμη μορφή πιστοποιητικού γέννησης, η είδηση ​​για τον πόλεμο στη Λιβύη, η κάλυψη της οικονομίας και του χρέους των ΗΠΑ ... Είναι όλα τόσο εντελώς ψεύτικα και είναι απίστευτο το γεγονός ότι ένας έξυπνος άνθρωπος,βλέποντας τις ειδήσεις, δεν εκρήγνυται από το γέλιο. Είναι ένα σημάδι της κατάρρευσης ότι οι πηγές των πληροφοριών που επικαλούνται, δεν είναι σε θέση να αναφέρουν την αλήθεια πια και πρέπει να καταφύγουν σε ύφανση πολιτικά σκόπιμων μύθων για τα πάντα, από την υγειονομική περίθαλψη και την ιατρική έως την τύχη του δολαρίου των ΗΠΑ .

# 13 - Η συνεχιζόμενη φαρμακευτική ρύπανση του κόσμου μας - Πέρα από την μόλυνση με τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα και τη μόλυνση ακτινοβολιών του κόσμου μας, βιώνουμε και τη μαζική φαρμακευτική μόλυνση του πλανήτη μας. Δεν είναι μόνο τα φαρμακευτικά εργοστάσια , που απορρίπτουν τα προϊόντα τους στα ποτάμια (http://www.naturalnews.com/025415_water_Big_Pharma_chemicals.html ), είναι επίσης το γεγονός ότι πάνω από το ήμισυ του πληθυσμού παίρνει φάρμακα τώρα σχεδόν καθημερινά, και αυτά τα φάρμακα περνούν μέσα από το σώμα τους και καταλήγουν στην παροχή νερού, όπου θα μολύνουν τα ψάρια ( http://www.naturalnews.com/025933.html ).Ακόμη και πέρα από αυτό, τα φάρμακα καταλήγουν ως λυματολάσπη, συσκευάζονται και πωλούνται ως "οργανικό χώμα!" (http://www.naturalnews.com/029504_organic_biosolids_toxic.html )

# 14 - Η ραδιενεργός μόλυνση της παγκόσμιας προσφοράς τροφίμων - Εδώ είναι αυτό που είναι πραγματικά ύπουλο: Η παγκόσμια προσφορά τροφίμων είναι πλέον μολυσμένη με το ραδιενεργό νέφος από τη Φουκουσίμα. Μας λένε ότι τα επίπεδα είναι "χαμηλά", αλλά δεν λένε την αλήθεια ότι τα ραδιενεργού καισίου ισότοπα παραμένουν στις τροφές για αιώνες .

Πώς είναι δυνατόν η ανθρώπινη φυλή να επιβιώσει όταν εκτίθεται συνεχώς σε ακινοβολίες μέσω αξονικών τομογραφιών, ραδιενεργών τροφίμων, ακτινογραφιών θώρακος, TSA σαρωτών σώματος, ακόμα και μυστικών DHS κινητών X-ray μονάδων που μπορούν να διαπεράσουν το σώμα με ακτίνες Χ, καθώς περπατάτε σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Η συνολική επιβάρυνση ακτινοβολίας στην ανθρώπινη φυλή έχει φθάσει τώρα στο σημείο της υπογονιμότητας της μάζας . Αυτή είναι η πραγματικότητα.

ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Οι ημέρες αυτές είναι ημέρες ενεργοποίησης για κάποια περαιτέρω επιτάχυνση της ταχείας διαλεύκανσης της κοινωνίας. Αλλά μην κάνετε κανένα λάθος: Βιώνουμε την κατάρρευση του σύγχρονου κόσμου μας, και μάλιστα την παρακολουθούμε από την πρώτη σειρά καθισμάτων! (Συναρπαστικό, ε;)

Σκεφτείτε τι συμβαίνει γύρω σας αυτές τις μέρες. Αυτά είναι τα σημάδια των τελευταίων, απελπισμένων συμπλεκτών ενός πολιτισμού χτισμένου σε εντελώς μη βιώσιμες πρακτικές που δεν έχουν τη ζωή ως αξία για τον κόσμο μας. Αυτά είναι τα έσχατα της εταιρικής ολιγαρχίας.

Η μονοπωλιακή αυτή κερδοσκοπική εταιρεία κατέστρεψε τα πάντα στον κόσμο μας σε αντάλλαγμα για μια ελαφρώς υψηλότερη τριμηνιαία έκθεση κερδών. Στην αναζήτηση για περισσότερα χρήματα, η ανθρωπότητα έχει θυσιάσει τον εφοδιασμό τροφίμων της, τους επικονιαστές, τους ωκεανούς, τα δάση και τα εδάφη.

Η απληστία με γνώμονα τον άνθρωπο έχουν χρησιμοποιήσει άλλους ανθρώπους ως ιατρικά πειράματα και βορά των κανονιών. Έχουμε δημιουργήσει πολέμους για να πουλήσουμε περισσότερες βόμβες, και έχουμε εφεύρει ασθένειες για την πώληση ψυχιατρικών χημικών ουσιών. Αυτές είναι οι πρακτικές ενός αποτυχημένου πολιτισμού ... και εκείνου του οποίου οι μέρες είναιμετρημένες.

Βλέποντας όλα αυτά να καταρρέουν είναι πολύ ενδιαφέρον να παρακολουθήσετε την συνεχιζόμενη καταστροφή, γιατί θα σας κάνει να δώσετε προσοχή και να συνειδητοποιήσετε ότι ένας νέος μελλοντικός πολιτισμός πρέπει να πάρει τη θέση του υπάρχον αμέσως μετά την κατάρρευση .

Πείτε αντίο στην ψευδή δύναμη των θεσμικών οργάνων

Θα ήταν ωραίο αν οι μελλοντικοί ηγέτες μας έφερναν πάλι στο μυαλό τους τη σημασία της ελευθερίας και της προσωπικής ευθύνης, φυσικά.

Η απάντηση σε όλα τα προβλήματα του κόσμου, αποδεικνύεται, ότι είναι η ελευθερία - ελευθερία στην ιατρική, την ελευθερία στην οικονομία και την ελευθερία από την τυραννία της κυβέρνησης. Διότι, ας το παραδεχτούμε: Η βασική αιτία των περισσότερων προβλημάτων, αυτών που φέρνουν κάτω τον κόσμο μας αυτή τη στιγμή, Είναι κακή κυβέρνηση .

Είναι η κακή κυβέρνηση (Big Government) η οποία ενέκρινε τα ΓΤΤ. Η κακή κυβέρνηση επέβαλε το ιατρικό μονοπώλιο και επιτρέπει στα φυτοφάρμακα να σκοτώσουν τις μέλισσες. Η κακή κυβέρνηση μας οδήγησε στο αναπόφευκτο χρέος και τους δαπανηρούς εξωτερικούς πολέμους. Η κακή κυβέρνηση παραχώρησε την εκτός νόμου ελευθερία και προστασία της υγείας των μονοπωλιακών πρακτικών από τις επιχειρήσεις τροφίμων, των φαρμακευτικών εταιρειών και των εταιρειών χημικών.

Η πτώση του σύγχρονου ανθρώπινου πολιτισμού είναι, όπως ίσως μαντέψατε, επίσης, η πτώση της ίδιας της ιδέας ότι η Big Government δημιουργεί μια καλύτερη κοινωνία. Διότι, αν υπάρχει μια ιδέα που χρειάζεται να παραμείνει νεκρή μετά την κατάρρευση, είναι η ιδέα ότι Εμείς οι άνθρωποι πρέπει με κάποιο τρόπο, μια άλλη ομάδα ανθρώπων (κυβέρνηση), να ζει από τη σκληρή δουλειά μας, ενώ μας ελέγχουν με την ψευδή αρχή τους, κατευθύνοντας κάθε μικρή λεπτομέρεια της ζωή μας.

Αυτό που χρειαζόμαστε στον κόσμο μας δεν είναι περισσότερη κυβέρνηση, αλλά περισσότερη ελευθερία . Αν είχαμε την ελευθερία, την ακεραιότητα και την προσωπική ευθύνη, δεν θα είχαμε καν να αντιμετωπίσουμε την παγκόσμια κατάρρευση που έχει ήδη αρχίσει. Αλλά δυστυχώς, η ανθρώπινη φυλή είναι ένα είδος που βρίσκεται σε βρεφική και θα πρέπει να μάθει κάποια πράγματα με το δύσκολο τρόπο, όπως φαίνεται. Αυτό το μάθημα θα πρέπει να το θυμόμαστε καιρό: Αν αφήσετε τις επιχειρήσεις, τις τράπεζες και τις κυβερνήσεις να κατευθύνουν τις οικονομίες σας, τις φάρμες σας και τις ζωές σας , θα σας υποδουλώσουν και θα κλέψουν το μέλλον σας ενώ κοιμάστε.

Θα εγχύσουν σιωπηλά δηλητήρια στον πολύ κόσμο γύρω σας μέχρι να ξυπνήσετε μια μέρα και διαπιστώσετε ότι όλα όσα δημιούργησατε έχου καταστραφεί. Θα σας υπόσχονται τον παράδεισο, αλλά θα σας προσφέρουν μόνο το θάνατο.

Προσέξτε οποιαδήποτε οντότητα που δεν είναι ένα ζωντανό πρόσωπο

Καμιά κυβέρνηση, κανένα θεσμικό όργανο, καμία εταιρεία έχει ψυχή, ούτε καρδιά, ούτε συνείδηση. Είναι οι δυνάμεις της οργανωμένης καταστροφής που αποδεκατίζουν αυτά τα πράγματα που είναι προσφιλή, παρέχοντας παράλληλα πράγματα που μας υποδουλώνουν μόνο ή μας βλάπτουν.

Προσέξτε την εταιρεία, την κυβέρνηση, το μη-κερδοσκοπικό ίδρυμα γιατί λειτουργεί ως ομάδα πρώτης γραμμής για τον ιδιωτικό τομέα. Ποτέ μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να βρεθεί κάτω από την διακυβέρνηση κάθε θεσμικού οργάνου που υπάρχει μόνο ως ένα φανταστικό κατασκεύασμα που διοργανώθηκε από την προβολή της ανθρώπινης απληστίας.

Και να είστε έτοιμοι για την επιτάχυνση της κατάρρευσης. Διότι, αν διαβάζετε αυτό, θα είναι το μέλλον της ανθρώπινης φυλής . Έχετε καθήκον να παραμείνετε ζωντανοί, να κρατήσετε τα γονίδιά σας ανέπαφα, και να συμβάλετε στη δημιουργία της επόμενης κοινωνίας αμέσως μετά την επικείμενη κατάρρευση.

Από naturalnews

Απόδοση Κειμένου dorieas

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: