Message

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ;



Τα χαράτσια στα ακίνητα, δεν μπαίνουν για να σωθεί η Ελλάδα, αλλά γιατί έτσι επιβάλει η ψηφισμένη από τις αρχές της δεκαετίας του ΄90 AGENDA 21.

Ελπίζουμε μετά από τόσες αναρτήσεις να έχετε καταλάβει επιτέλους τι είναι αυτή ή AGENDA 21. (Για τους νέους επισκέπτες οι πληροφορίες εδώ).

Τί γίνεται λοιπόν με τους φόρους....;

Η AGENDA 21 έχει σαν σκοπό να στερήσει από όλους τους ανθρώπους, σε ΟΛΑ τα κράτη την ατομική ιδιοκτησία, ώστε όλοι να είναι έτοιμοι δούλοι της παγκόσμιας κυβέρνησης που θα ακολουθήσει, έρμαια των διαθέσεων της νέας τάξης, που θα ελέγχει τους πάντες, υποσχόμενη να καλύψει τις στοιχειώδεις τους ανάγκες.

Στο ίδιο σκεπτικό κινείται και ο θεσμός του ενεργειακού επιθεωρητή, για τα νέα χαράτσια που θα αρχίσουν να επιβάλονται από τον Ιούλιο του 2012 για τα μη "ενεργειακά θωρακισμένα" ακίνητα.

Στο τέλος, θα είναι τόσα πολλά τα χρήματα που θα πρέπει να πληρώσει κανείς για το όποιο ακίνητό του, που θα το πουλάει όσο-όσο, ή θα το χαρίζει στο δημόσιο (!!!) για να απαλλαγεί από τα χρέη.

Τελικός σκοπός είναι ΚΑΝΕΙΣ να μην έχει δικό του σπίτι και ούτε κατά διάνοια δική του περιουσία.

Ας πάμε λοιπόν τώρα να πληρώσουμε όλοι μαζί τα χαράτσια, επειδή δήθεν χρεωκόπησε η Ελλάδα, που πριν δύο χρόνια που χρωστούσε τα ίδια, ήταν μία χώρα... με μεγάλη ανάπτυξη.!!!

Για περισσότερες πληροφορίες στα βιβλία "ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ" τόμοι 13,14,15 εκδόσεις Λιακόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: