Message

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΟΜΗΤΗ ELENIN (ΕΛΕΝΙΝ) - ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ;

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

NASA, επιμένει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για την γη
από την επίσκεψη του ELENIN
Εδώ και καιρό το παγκόσμιο συνάφι των Blogger (και μόνο) ασχολείται με την επικείμενη "επίσκεψη" του κομήτη Elenin στο εγγύς πλανητικό μας σύστημα και τις επιπτώσεις που θα μπορούσε να έχει αυτό λόγω αλληλεπίδρασης (?) με το βαρυτικό πεδίο της γης σε αντίθεση με τα άλλα media που κωφεύουν επιδεικτικά για το θέμα!

Να σημειώσουμε ότι το όνομά του κομήτη ξεκινάει και παραπέμπει στο γνωστό ΕΛ. Το υπόλοιπο -enin- δεν είναι αδιάφορο μιας και θα μπορούσε να έχει να κάνει με τον αριθμό 9, ιερό αριθμό για το πλανητικό μας σύστημα.


Εμείς μαζέψαμε και επεξεργαστήκαμε διάφορες πηγές που βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε σήμερα μια συνοπτική εικόνα για το θέμα...


Θα μου πείτε τίποτα το περίεργο στο παραπάνω κείμενο. Συμφωνώ! Επίσκεψη κομητών καθώς και άλλα φαινόμενα λιγότερο ή περισσότερο εντυπωσιακά συμβαίνουν κάθε μέρα και κάθε στιγμή σε κάποια γωνιά του σύμπαντος ή στην γειτονιά του δικού μας άστρου αλλά...

1) Επιπλέον, κύκλοι συνωμοσιολόγων προσθέτουν καχυποψία αναφέροντας τις προγραμματισμένες επισκέψεις πολιτικών (Barack Obama, κλπ) τις επόμενες μέρες σε περιοχές των ΗΠΑ και αλλού, όπου εικάζεται ότι βρίσκονται τα πιο σύγχρονα καταφύγια σε μεγάλο βάθος κάτω από την επιφάνεια της γης...

2) Ερασιτέχνες (κυρίως) ερευνητές μιλάνε για πολύ ακραία φυσικά φαινόμενα (αντιστροφή των πόλων της γης, καταστροφές και σεισμοί 12 ρίχτερ!!! κ.α) που θα ενεργοποιηθούν από την επίσκεψη του κομήτη και τον συνδυασμό παράλληλων αστροφυσικών γεγονότων που θα τύχουν την ίδια περίοδο  προβλέψιμα επιστημονικά 100% και θα μπορούσαν να επηρεάσουν θετικά ή αρνητικά τα γεγονότα που θα οφείλονται στην επίσκεψη του Elenin.

3) Τα media σιωπούν διεθνώς για το θέμα.

= = = 

Είναι όμως ο Elenin ένας κοινός κομήτης; Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι δεν πρόκειται για κομήτη αλλά κάτι άλλο... Ακολουθούν βίντεο με την ανατρεπτική εξήγηση του φαινομένου.

Μερικοί δε, του προσδίδουν την ιδιότητα του κόκκινου καβαλάρη της Αποκάλυψης!!!

Οι παρακάτω φωτογραφία από το google sky ενεργοποίησε την φαντασία των παρατηρητών για να σκεφτούν κάτι τέτοιο μιας και ένα σημαντικό στοιχείο από την σημερινή πορεία και θέση του Elenin αποκρύπτεται (μαύρη περιοχή) σκόπιμα από την υπηρεσία!

προσέξτε την μαύρη περιοχή όπου έχει αφαιρεθεί η
πληροφορία για τον ELENIN




και εδώ, η "δημιουργική" απεικόνιση...

Ας παρακολουθήσουμε όμως το φαινόμενο αστρολογικά. Έχουμε και λέμε:



1.  Στις 4/8/11 ο Elenin (Μπλε γραμμή) εισήλθε στην γήινη τροχιά αφήνωντας πίσω του την τροχιά του Άρη (29/6/11).

4/8/11 - Η είσοδος του ΕΛΕΝΙΝ στην τροχιά της γης (κλικ για ζουμ)



2.  Στις 25 Σεπτεμβρίου 2011 η γη και ο κομήτης ευθυγραμμίζονται με τον οριζόντιο άξονα του ηλίου.


25/9/11 - Ευθυγράμμιση γης και ΕΛΕΝΙΝ με τον ήλιο (κλικ για ζουμ)




3.  Στις 18/10/11 ο κομήτης ακουμπά ξανά την τροχιά της γης σε ανοδική πορεία σε σχέση με το επίπεδο της τροχιά της (γαλάζια γραμμή).


18/10/11 - επαφή του ΕΛΕΝΙΝ με την τροχιά της γης (κλικ για ζουμ)



4. Στις 28/10/11 ο κομήτης έχει βγει από την τροχιά της γης. Παρ όλο ότι η θέση του κομήτη είναι αδιάφορη, η ημερομηνία είναι σημαντική γιατί σηματοδοτεί το τέλος του γαλαξιακού έτους και του ημερολογίου των Μάγιας!!!


28/10/11 - Θέση κομήτη και πλανητών κατά την λήξη του γαλαξιακού έτους
(κλικ για ζουμ)



5. Στις 29/10/11 - Νέο Γαλαξιακό έτος και ο Δίας έρχεται πίσω από την γη και ευθυγραμμίζονται με τον ήλιο. Για πολλούς η ευθυγράμμιση με τον Δία εγγυμονεί μεγάλους σεισμούς!!!

29/10/11 - ο Δίας Ευθυγραμμίζεται με την γη και τον ήλιο 




6. Στις 11/11/11 ο κομήτης εξερχόμενος ευθυγραμμίζεται με την Γη τον Ερμή και την Αφροδίτη.


11/11/11 - Ευθυγράμμιση του ΕΛΕΝΙΝ με Γη, Ερμή και Αφροδίτη
(κλικ για ζουμ)




7. Στις 22/11/11 (11 ημέρες αργότερα) ή γη μπαίνει ανάμεσα στον ΕΛΕΝΙΝ και τον ήλιο.


22/11/11 - η γη μπαίνει ανάμεσα στον ΕΛΕΝΙΝ και τον ήλιο
(κλικ για ζουμ)


ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΜΕ ΕΠΙΛΕΟΝ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ






ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ


ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΗΤΗ 
(Η ΟΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ





ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΕΛΕΝΙΝ 
ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΑΛΛΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΛΑΩΝ





ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
1. Υπάρχει πολύ καταστροφολογία συνδεδεμένη με την επίσκεψη, τα υπόλοιπα αστρικά φαινόμενα (ευθυγραμμίσεις κλπ) και το ημερολόγιο των Μάγιας.

2. Υπάρχει ενίσχυση της καταστροφολογίας από τις -και καλά- μετακινήσεις των πολιτικών και άλλων προσώπων -φερόμενων ως η μυστική ελίτ- τις ημέρες αυτές στο αεροδρόμιο του Denver όπου εικάζεται ότι υπάρχει τεράστια υπόγεια βάση. Δείτε και παλαιότερες αναρτήσεις μας για το θέμα ΕΔΩ και ΕΔΩ.

3. Πολλοί πιστεύουν ότι το ουράνιο σώμα δεν είναι καν κομήτης άλλα αστρικό όχημα.

4. Σίγουρα η NASA παρακολουθεί το θέμα εξ ου οι φωτογραφίες και κάποια βίντεο.

5. Σίγουρα τα Μέσα Ενημέρωσης το έχουν αποσιωπήσει, πράγμα παράδοξο σε σχέση με τα πανηγύρια που κάνουν για μια απλή έκλειψη ηλίου ή σελήνης!



ΟΨΩΜΕΘΑ....

ο Αφυπνιστής

Δεν υπάρχουν σχόλια: