Message

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΡΩΣΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΙΘΑΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥΤΙΝ/ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΑΓ. ΟΡΟΣ

ο σύντροφος Βλαδίμηρος μαινόμενος!
Σφοδρή είναι η αντίδραση της Ρωσίας στην απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να συμμετάσχει σε άσκηση του ΝΑΤΟ στα ρωσο-λιθουανικά σύνορα δίπλα στον υπό ρωσικό έλεγχο θύλακα του Καλίνινγκραντ θέτοντας στην διάθεση του ΝΑΤΟ το Deployable Corps Greece (NDC-GR με έδρα τη Θεσσαλονίκη). 

Μάλιστα πρόκειται να δαπανηθεί και ποσό ύψους 3,5 εκατ. ευρώ από εληνικής πλευράς για την πρoμήθεια ειδικών εγκαταστάσεων που θα στεγάσουν το εν λόγω στρατηγείο όπου θα καταστρωθεί η επίθεση κατά της Ρωσίας!!!

Η Μόσχα μέσω διπλωματικής οδού διαμηνύει στην ελληνική πλευρά ότι:
«Δεν καταλαβαίνει γιατί οι στρατιωτικές δυνάμεις μιας φίλης χώρας όπως η Ελλάδα μεταβαίνουν στην άλλη άκρη της Ευρώπης και ασκούνται κοντά στα ρωσικά σύνορα με σενάρια επιχειρήσεων κατά των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων».

Μαθαίνουμε όμως ότι κυκλοφορεί στην πιάτσα σοβαρή πληροφορία για πιθανή μυστική συνάντηση ΓΑΠ - Πούτιν στο Αγ. Όρος κατά τις επόμενες μέρες όπου ο δικός μας θα μεταβεί την Κυριακή 9/10 μετά από πρόσκληση του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου που θα εορτάσει εκεί τα 20 χρόνια της Πατριαρχείας του.

Μαθαίνουμε επίσης, ότι ο ΓΑΠ -έφαγε πόρτα- από πολλούς γεροντάδες οι οποίοι δεν δέχτηκαν να τους συναντήσει αναγκάζοντάς τον να περιορίσει την επίσκεψή του στο περιβόλι της Παναγιάς σε 1 μέρα!

Διαβάζουμε λοιπόν στο πάντα ενημερωμένο olympia.gr:

...Μόλις το μάθαμε, (από σοβαρότατη πηγή) αναρωτηθήκαμε πως είναι δυνατόν ο Πούτιν να δεχθεί να συναντηθεί με έναν άνθρωπο που θεωρεί ανδρείκελο και θα τον εξόντωνε ευχαρίστως εάν είχε την ευκαιρία…

Είναι δυνατόν ο Πούτιν να έκανε ποτέ κάτι τέτοιο; Σκεφτήκαμε… Και τότε, ήλθε η πρόσφατη ιστορία για να απαντήσει.


Ναι, Ο Πούτιν έχει συναντηθεί και στο παρελθόν με ανθρώπους που θεωρούσε μιαρούς και ανδρείκελα και που θα ήθελε να εξοντώσει… Ποιούς;


Μα τους Ρώσους ολιγάρχες, όταν ανέλαβε την εξουσία! Τους συνάντησε έναν προς έναν και τους έδωσε μία επιλογή: Ή παραδίδετε οικειοθελώς τις μετοχές σας στην μητέρα Πατρίδα από όπου τις κλέψατε με την βοήθεια του ΔΝΤ ή …


Έχοντας λοιπόν ως δεδομένο ότι ο Παπανδρέου όσο είναι ο Ομπάμα στην εξουσία χάνει τον κυριότερο τρόπο διαφυγής, βλέπουμε μόνο έναν και μοναδικό λόγο τέτοιας συνάντησης με απόλυτη μυστικότητα…


…να του προσφέρει ακριβώς την ίδια λύση που προσέφερε στους μισητούς ολιγάρχες που λήστεψαν την Ρωσία συνεργαζόμενοι με το ΔΝΤ. Να του δώσει τρόπο “αξιοπρεπούς” διαφυγής και επιβίωσης, με αντάλλαγμα την εξάρθρωση όλου του εγκληματικού συνδικάτου διεθνώς, αλλά και την ακύρωση όλων των συμφωνιών, ειδικά αυτή που φημολογείται έντονα με τους υδρογονάνθρακες στο Καστελλόριζο.


Είναι δεδομένο ότι ο Πούτιν δεν θα αφήσει την Ελλάδα, όχι μόνο από λόγους συναισθηματικούς, αλλά Εθνικού του συμφέροντος. Φανταστείτε τι σημαίνει για την Ρωσία μία πραγματικά ελεύθερη Ελλάδα όπου τα τζάκια των επίορκων θα ξεριζωθούν, αφήνοντας μία πατριωτική πολιτική με γνώμονα το ήθος και το συμφέρον να ξεδιπλωθεί.


Με ελεύθερη Ελλάδα – Κύπρο, φιλική Ιταλία, διεμβολισμένα Βαλκάνια και διαλυμένη Τουρκία, η Ρωσία διασφαλίζει την βιωσιμότητα της.


Μόνο αυτή την εξήγηση μπορούμε να δώσουμε σε ένα τέτοιο σενάριο που συνεχίζουμε πάντως να το θεωρούμε ευφάνταστο.

πηγές defencenet.gr και olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: