Message

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ: Προς τον Πρόεδρο της «Δημοκρατίας»...

(το "Δημοκρατίας" σε εισαγωγικά όπως την κατάντησε ο ίδιος...)


ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ):

Κύριε Πρόεδρε των δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Οι ορισμένοι που αναφέρεται ότι χάλασαν το εορταστικό κλίμα είναι αυτοί που φιλοξενείς στο γραφείο σου για να κουβεντιάσετε μαζί το οργανωμένο σχέδιο καταστροφής της Ελλάδας.

Έχετε και εσείς και όλοι οι υπόλοιποι φίλοι σας το θράσος απέναντι στον λαό να δηλώνετε ότι εμείς καταστρέφουμε την χώρα. Δεν κατάλαβες καλά κύριε Πρόεδρε. Εσείς όλοι καταστρέφετε την χώρα και μας έχετε ξεφτυλίσει στο εξωτερικό. Εσείς τα φάγατε και τα τρώτε ακόμη. Εμείς κάνουμε αυτό που έκαναν και οι ήρωες του 1940 και όλοι οι άλλοι νωρίτερα.

Κάνουμε αντίσταση στους ντόπιους και ξένους κατακτητές των περιουσιών μας, των οικογενειών μας, της θρησκείας μας και της Ελλάδας μας. 

Είστε κατακτητές κύριοι και πρέπει να αποχωρήσετε με το κεφάλι χαμηλά όπως όλοι οι κατακτητές που πέρασαν από τον τόπο μας. 

Παρακαλώ πες τε του κυρίου Καρατζαφέρη που έκανε και αυτός δηλώσεις ότι οι μισοί από τους "ορισμένους" ήταν οι ενοικιαστές των 28 διαμερισμάτων του. Παρακαλώ πείτε του κυρίου Σαμαρά ότι η ντροπή για την σημερινή ημέρα ξεκίνησε από την μεταπολίτευση με τις συνεχόμενες εναλλαγές πράσινων και μπλέ κοκών (από το Κοκός) στην εξουσία.

Πείτε του κυρίου Παπανδρέου πως ότι θεωρεί αυτός νίκη για την οικονομία είναι καταστροφή για τον λαό και ότι τα μασωνικά αδερφάκια του και οι λέσχες Μπίλντεμπεργκ δεν θα τον σώσουν από την οργή του πεινασμένου.

Παρακαλώ μην ξεχάσετε να του πείτε να πάει να βαπτιστεί. 

Πείτε στα υπόλοιπα μέλη της Βουλής ότι γρήγορα θα φτάσει η στιγμή που θα ήθελαν να πάρουν πίσω τις υπογραφές τους. Πείτε σε όλα τα κέντρα εξουσίας ότι ο Έλληνας δεν είναι ούτε δεξιός, ούτε αριστερός, ούτε κεντρώος, ούτε τίποτα άλλο, όταν του πατήσουν τον κάλο, παραμένει ΕΛΛΗΝΑΣ. 

Σίγουρα έχετε ξεχάσει τι σημαίνει να είναι κάποιος Έλληνας μετά από τόσα χρόνια στην πολιτική.

Πείτε σας παρακαλώ τελειώνοντας ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΤΩΧΟ ΛΑΟ που ακόμη σας συντηρεί στην καρέκλα σας. Μην μιλάτε για τιμές και δόξες, μιλήστε για φτώχεια, ανεργία, μετανάστευση, αυτοκτονίες, ξεπούλημα Αιγαίου, διάλυση μιας χώρας.

-Γιατί δεν τολμάτε να μιλήσετε;

-Γιατί παραλαμβάνετε την μισθοδοσία σας κάθε μήνα όταν ο Έλληνας είναι άνεργος;

-Γιατί παραθέτετε γεύματα όταν ο Έλληνας τρώει από τους κάδους και ταϊζει τα παιδιά του σκουπίδια;

-Γιατί έχετε ρεύμα όταν η Δημοκρατία που είσαι άρχοντας απειλεί τον καθημερινό άνεργο Έλληνα ότι θα του κόψει το ρεύμα αν δεν πληρώσει το δημοκρατικό χαράτσι σας:

Βουλώστε το όλοι σας και μην ξαναβγάλετε κουβέντα. Θα τα δείτε όλα μπροστά σας και θα τρομάξετε. Δεν είμαι ούτε δεξιός, ούτε αριστερός, ούτε κεντρώος, ούτε τίποτα από όσα θέλετε να είμαστε και να μας διασπάτε.

Είμαι ένας ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΑΒΕΒΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Συνεχίστε έτσι και θα δείτε ποιός θα αντέξει μέχρι τέλος τον αγώνα. Χαιρετίσματα στην τρόικα.

"βατράχι" με πολλά αδερφάκια.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: