Message

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

ΟΙ ΟΛΥΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2012 ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ


Κάποιοι βλέπουν τα γεγονότα να ξεπηδούν μέσα από τους επερχόμενους Ολυμπιακούς του Λονδίνου και πιο συγκεκριμένα μέσα από στημένα επεισόδια τρομοκρατίας που θα οδηγήσουν ίσως στην επίθεση στο Ιράν και τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Τί μπορεί να είναι αλήθεια και τί, απλή φαντασία από τα δύο βίντεο (για την ώρα στα αγγλικά χωρίς ελληνικούς υππότιτλους) που ακολουθούν, καλείστε να αποφασίσετε μόνοι σας! Δείτε τα οπωσδήποτε. . .






2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ

Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ δήλωσε σήμερα ότι "δεν υπάρχει ανάγκη αυτή τη στιγμή για έναν "Κύριο Ευρώ" με ενισχυμένες εξουσίες επικεφαλής του Eurogroup, που θα αντικαταστήσει τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ένα σενάριο που πρόσφατα αναφέρθηκε από τον Τύπο

ΠΟΙΟΝ ΕΝΟΕΙ ΚΥΡΙΟ ΕΥΡΩ;;;;;;;

Κωνσταντινος Ζαγλανίκης είπε...

Έχει επίσης ακουστεί ότι κατά τους Ολυμπιακούς στο Λονδίνο μπορεί να εμφανίσουν τον Δαυίδ Ρότσιλντ τον οποίον κατα τις αποκαλύψεις κάποιων εφημερίδων του Μέρντοχ, σε μια απο τις προηγούμενες συναντήσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ αποφάσισαν να τον κάνουν παγκόσμιο ηγέτη. Να σημειωθεί οτι μετά απο αυτές τις αποκαλύψεις των εφημερίδων του Μέρντοχ ξέσπασαν τεράστια σκάνδαλα εναντίον του. Ο Δαυίδ Ρότσιλντ είναι στην ηλικία του Χριστού, έχει αφήσει μούσια για να μοιάζει με τον Χριστό, και σε έναν πίνακα στο Βατικανό μπροστά απο τον οποίο μιλάει συχνά ο Πάπας, το πρόσωπο του Χριστού είναι ίδιο με του Ρότσιλντ. Επίσης παριστάνει τον οικολόγο, πέρασε τον Ειρηνικό με μια βάρκα φτιαγμένη απο ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια κλπ.