Message

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

"ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ" ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΗ!


Αγαπητοί φίλοι και επισκέπτες του ιστολογίου μας, Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους μας που κρατάμε ζωντανή αυτή την παρέα από τον Γενάρη του 2010 και αποτελούμε γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ μας αλλά και προς τρίτους που θέλουν να μάθουν για αυτές τις "παράξενες" θεωρίες που άρχισαν σιγά-σιγά να εξηγούν όλο και περισσότερο σε περισσότερους, τα "ανεξήγητα" φαινόμενα της εποχής μας και να δίνουν "νόημα" στα "γιατί και πώς" της καθημερινότητας μας...

Οκτακόσιες τόσες χιλιάδες κλίκ, δεκάδες χώρες και χιλιάδες φίλοι είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας μέχρι σήμερα. Τίποτα παραπάνω από μια καλή μαγιά και επιβεβαίωση του κόπου του δικού μας αλλά και όλων των "αφυπνιστών" που πληθαίνουν μέρα μέ την μέρα, στο διαδίκτυο, στον τύπο, στη δουλειά, στην διασκέδαση, στο σπίτι, παντού...

Πιστεύουμε ότι όλη αυτή την περίοδο, καταφέραμε να μαζέψουμε τα καλύτερα και να τα μοιραστούμε μαζί σας και εσείς με άλλους και οι άλλοι με άλλους και έτσι είμαστε σίγουροι ότι οι "υποψιασμένοι" είναι πλέον περισσότεροι, αρά και το πρόβλημά τους μεγαλύτερο!!!

Σύντομα κάποια μέρα, το "πρόβλημά" τους θα είναι μεγαλύτερο από την "δύναμή" τους και με την βοήθεια του Θεού, θα καθαρίσει η ήρα από το στάρι!!!

...σε λίγο, όλα αυτά που συνθέτουν την ήσυχη καθημερινότητά σου θα είναι παρελθόν! Αν θες να ξέρεις γιατί; ΨΑΞΕ ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ - Μέχρι και την τελευταία μας ανάρτηση!

Ο ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να τα εκατοστησετε!

Και νομιζα πως ειχατε παει Αγιον Ορος παλι...

Ιάκωβος Τίγκας είπε...

Τώρα αδελφέ να σου πω χρόνια πολλά ξέρεις πως είναι σχήμα οξύμωρο. Γι αυτό θα ευχηθώ ο Θεός να είναι μαζί σου & μαζί με όλους μας.Γιατί όπως καλύτερα από μένα ξέρεις έρχεται πολύ σύντομα ο καιρός που το πρόβλημα όλων μας θα είναι μεγαλύτερο από την δύναμή μας.
Καλή δύναμη λοιπόν & καλή συνέχεια.
Ιάκωβος

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ΑΦΥΠΝΙΣΤΗ σου εύχομαι ΄δυναμη και όρεξη για αυτό που κάνεις!!!!
Από την ενημέρωση την δικιά σας και όλων μας θα δώσουμε το τελικό κτύπημα στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΙΤ!!!!
ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΔΥΝΑΤΑ από την ΄΄ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ''