Message

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Σχόλια αναγνώστη για την προφητεία που θέλει δύο ανήκουστους πολέμους στις 8/7

Λάβαμε κάποια σχόλια από αναγνώστη και επειδή τα θεωρούμε ενδιαφέροντα τα μοιραζόμαστε μαζί σας ώς ανάρτηση!

Αγαπητέ Αφυπνιστή,


Επίτρεψέ μου να ακροβατήσω  λίγο τριγύρω από την ανάρτησή σου... "στις 8 Ιουλίου συμβαίνουν δύο ανήκουστοι πόλεμοι"..!!! και να μοιραστώ μαζί σας μια σκέψη που έκανα.


·         Να θυμίσω για τους κατέχοντες τα λειτουργικά κείμενα της Ελληνορθοδόξου εκκλησίας, ότι στην λειτουργία της εορτής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (6 Αυγούστου)  στο «Εξαιρέτως» ψάλλουμε:
Νῦν τὰ ἀνήκουστα ἠκούσθη· ὁ ἀπάτωρ γὰρ Υἱὸς ἐκ τῆς Παρθένου, τῇ πατρῴᾳ φωνῇ, ἐνδόξως μαρτυρεῖται, οἷα Θεὸς καὶ ἄνθρωπος, ὁ αὐτὸς εἰς τοὺς αἰῶνας.
ΣΗΜ: Στην εορτή αυτή δηλαδή δεν ψάλλουμε το «Άξιον Εστίν» καθώς είναι δεσποτική εορτή αλλά ούτε τον ειρμό της 9ης ωδής του κανόνα (που συνειθίζεται σε περιπτώσεις που δεν ψάλλεται το «Άξιον Εστίν») αλλά αυτό το συγκεκριμένο τροπάριο από την 7η ωδή του κανόνα.


·        Σύμφωνα λοιπόν με την εν λόγω προφητεία δύο ανήκουστοι πόλεμοι θα συμβούν στις 8 Ιουλίου (κάποιου έτους), έτσι εν συντομογραφία το 8 Ιουλίου γίνεται 8/7 αλλά τότε, μπορεί κατά το αμερικάνικο σύστημα να διαβαστεί και Αυγούστου 7, την περίοδο δηλαδή που ψάλλουμε το παραπάνω τροπάριο "Νῦν τὰ ἀνήκουστα ἠκούσθη".


Ας το έχουμε υπ' όψιν!


Αφυπνισμένος....

Δεν υπάρχουν σχόλια: