Message

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

11/7/11 - ΕΚΡΗΞΗ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΕ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΤΥΧΑΙΟ;

ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ


  • 11/7/02 4:30 το πρωί, (ακριβώς 9 χρόνια πριν) ελικόπτερο της Εθνικής Φρουράς πραγματοποιεί πτήση έξω απ’ την αεροπορική βάση της Πάφου στη Μεγαλόνησο. Το Augusta Bell κατέπεσε στο έδαφος. Νεκρός ανασύρεται ο αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, ο αντιστράτηγος Ευάγγελος Φλωράκης.  Η Ναυτική Βάση στην οποία έγινε σήμερα το πρωί η έκρηξη φέρει το όνομά του. Τυχαίο;
  • Μαζί με τον Ευάγγελο Φλωράκη, σκοτώθηκαν ο τότε διοικητής της Αεροπορίας, ταξίαρχος Στέλιος Δεμέναγας, ο υπασπιστής του αρχηγού, υποπλοίαρχος Νικόλας Γεωργίου, και οι χειριστές του ελικοπτέρου, σμηναγός Πάρης Αθανασιάδης και υποσμηναγός Μιχάλης Σιακαλλής.
  • Η "εκρηκτική ύλη" που βρίσκοταν μέσα στα κοντέινερ αποτελούσε προϊόν κατασχεμένου φορτίου πλοίου μή δηλωμένου στις αρχές. Το πλοίο ταξίδευε με προορισμό την Συρία ή άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής τρία χρόνια πρίν. Το ρωσικών συμφερόντων πλοίο (τυχαίο;) με την κυπριακή σημαία είχε ναυλωθεί από την IRISL, τις κρατικές ναυτιλιακές γραμμές του Ιράν, για τη μεταφορά φορτίου από το ιρανικό λιμάνι του Μπαντάρ Αμπάς στην Ταρτούς της Συρίας. 
  • Τα κοντέινερ παρέμεναν (στρατηγικώς;) για χρόνια εκτεθειμένα  στις καιρικές συνθήκες πάνω σε ένα λόφο! (τυχαίο; ΟΧΙ, αν για παράδειγμα το περιεχόμενο τους δεν ήταν ακριβώς αυτό που μας λένε! Θα καταλάβετε παρακάτω) - Σχετικές αναφορές για λήψη μέτρων του νεκρού πλεόν διοικητή της ναυτικής βάσης προς τις αρμόδιες αρχές έπεφταν στο κενό. Τυχαίο και αυτό; 
  • Όπως αναφέρουν εμπειρογνώμονες που κατά καιρούς επιθεωρούσαν τα κοντέινερ, το εκρηκτικό υλικό ήταν πρωτογενές και είχε μηδενικές πιθανότητες να αναφλεχθεί ή εκραγεί λόγω υψηλών θερμοκρασιών ή άλλων φυσικών παραγόντων (χρειάζεται πυροκροτητής). Δηλαδή από μόνο του δεν αποτελεί πυρομαχικό αλλά πρώτη υλή για την κατασκευή πυρομαχικών.
  • Η ημερομηνία του γεγονότος περιεχεί "ιερούς αριθμούς" των ιλλουμινάτι (το 11 και το 7)
  • Η γνωστή πλέον προφητεία του Αγίου Κωνστάντσα κάνει λόγο για "2 ανήκουστους πολέμους" στις 8/7 (δεν γνωρίζουμε το έτος). Από άλλη προφητεία, όπως δημοσιεύσαμε στις 7/7 φέτος, γνωρίζουμε ότι στο μέλλον θα έχουμε θερμό επεισόδιο με τους γείτονες των 3-4 ημερών που θα περιλαμβάνει Σαββατοκύριακο. Εμείς (η μάζα), συνεχίζει η ίδια προφητεία, θα πληροφορηθούμε το γεγονός μετά την λήξη του!
  • Τη σχέση μπορεί να έχουν τα κοντέινερ που εξεράγησαν στην Κύπρο με το φοβερό ανεπίσημο οπλικό σύστημα της Ρωσίας Club-K που με λίγα λόγια εμπορικά κοντέινερ περιέχουν πυραύλους με συμβατικές και πυρηνικές κεφαλές και μπορεί να βρίσκονται ήδη οπουδήποτε χωρίς κανείς να γνωρίζει την ύπαρξή τους για καθαρά λόγους άμυνας της Ρωσίας. Οι πύραυλοι ενεργοποιούνται από δορυφόρους ή άλλα επίγεια κέντρα ενώ είναι δυνατή και η πώλησή τους σε κάθε είδους "πελάτη". Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια: