Message

Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014

25.03.2011 PRAVDA.RU: Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει κατά τη διάρκεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων το 2014Τα παρακάτω που θα διαβάσετε, γράφτηκαν στις 25/3/2011 στον ιστότοπο PRAVDA.RU. Τα συμπεράσματα δικά σας!

25.03.2011 - Αυθεντικό κείμενο εδώ

Στις 24 Μαρτίου, 2011, γνωστοί Ρώσοι αστρολόγοι, σαμάνοι και παραψυχολόγοι συγκεντρώθηκαν για να συζητήσουν προβλέψεις για το άμεσο και απώτερο μέλλον.

«Το φαινόμενο που αποκαλούν παγκόσμια οικονομική κρίση, και η οποία όπως πιστεύουν τελειώνει σε λίγο, δεν ήταν η οικονομική κρίση. Ήταν απλά ένας οιωνός της επικείμενης κρίσης. Η πραγματική οικονομική κρίση πρόκειται να λάβει χώρα στο το μέλλον ", δήλωσε ο αστρολόγος Aleksei Kolov στην αρχή της συνεδρίασης.

Η πιο εντυπωσιακή αστρολογική πρόβλεψη έγινε από τον Pavel Globa: "Πολλοί μου επιτίθενται τώρα υποστηρίζοντας ότι είχα υποσχεθεί μια ήσυχη χρονιά για την Ρωσία. Τι είδους ήσυχη χρονιά είναι αν οι σεισμοί κουνάνε την Ιαπωνία. Όμως, η Ιαπωνία δεν είναι η Ρωσία. Θα υπάρξουν πόλεμοι στο κόσμο φέτος, αλλά όλα θα πάνε καλά στη χώρα μας, εκτός από το καλοκαίρι. Το καλοκαίρι θα είναι δύσκολο. θα υπάρχουν τρεις εκλείψεις σε σειρά τον Ιούνιο-Ιούλιο φέτος, θα υπάρξουν έξι εκλείψεις συνολικά. Είχαμε ένα τέτοιο καταστροφικό έτος όπως αυτό, πριν από 20 χρόνια όταν κατέρρευσε η Σοβιετική Ένωση", δήλωσε ο αστρολόγος.

Οι εκλείψεις θα προκαλέσουν πολλά προβλήματα φέτος, προειδοποίησε Globa. Μετά την τελευταία, η οποία πρόκειται να λάβει χώρα στις 10 Δεκεμβρίου, οι ένοπλες συγκρούσεις θα ξεκινήσουν στα Βαλκάνια. Οι τρομοκράτες θα βάλουν μια βόμβα κατά την τελετή απονομής του βραβείου Νόμπελ.

Σύμφωνα με τον Globa, αυτή η χρονιά μπορεί να συγκριθεί με το 1939 - το έτος που προηγήθηκε του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, από τη σκοπιά των αστρολογικών δεδομένων.


Οι συμμετέχοντες της συνάντησης παρουσίασαν επίσης και την ημερομηνία για την έναρξη του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου. 


Ο νέος πόλεμος ειπώθηκε ότι θα αρχίσει τον Μάρτιο του 2014, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι. 

Είναι επίσης πιθανό ότι ο πόλεμος μπορεί να αρχίσει πέντε ημέρες μετά το τέλος των αγώνων.


Ο Globa δεν είπε σε ποια χώρα ακριβώς ο πόλεμος θα ξεκινήσει. Μου είπε μόνο ότι οι αφρικανικές επαναστάσεις σιγά-σιγά θα αρχίσουν να κινούνται προς τη Ρωσία. Μαζικές διαδηλώσεις θα προκληθούν τελικά στην Κεντρική Ασία, είπε ο αστρολόγος.

Σύμφωνα με τον Globa, τέτοια γεγονότα συμβαίνουν λόγω της Μαύρης Σελήνης. Το ΝΑΤΟ επιτέθηκε Λιβύη την ημέρα που η Μαύρη Σελήνη ευθυγραμμίστηκε με τον ήλιο. Επίσης, όταν η Μαύρη Σελήνη ευθυγραμμίστηκε με τον Ουρανό, έγινε σεισμός στην Ιαπωνία.

Στο προσεχές μέλλον, πρέπει να περιμένετε επαναστάσεις στη Συρία και την Υεμένη. Ο ηγέτης της Υεμένης θα ανατραπεί το αργότερο μέσα σε τρία χρόνια. Η Αλγερία θα είναι πιο τυχερή χώρα ανάμεσα σε όλα αυτά, οι ταραχές εκεί δεν θα διαρκέσουν πολύ.

« Έχω εκπονήσει τα ωροσκόπια των ηγετών όλων των χωρών της περιοχής της Αλγερίας. Ο πρόεδρος της είναι ο μόνος ηγέτης που δεν έχει κανένα χάρισμα. Με την ευκαιρία, τα γενέθλιά του είναι την ίδια ημέρα με αυτά του Γκορμπατσόφ, 2 Μαρτίου 1931. Θα φύγει ειρηνικά. Θα του δώσουν ακόμη ένα γιοτ και μια βίλα. Δεν θα υπάρξει καμία επανάσταση στην Αλγερία.

Όσον αφορά την τύχη του Καντάφι, το πρόβλημα είναι ότι κανείς δεν γνωρίζει την ημερομηνία γέννησής του, είναι είτε το 1937 ή το 1940 ή το 1942. Αν πράγματι γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου, θα πεθάνει στα γενέθλιά του, υπάρχει μια έκλειψη κοντά στην ημερομηνία αυτή. Όμως, δεν πιστεύω ότι είναι Δίδυμος. Ενεργεί σαν Υδροχόος.  Εφημερίδες έχουν γράψει πρόσφατα ότι είναι γιος ενός Γάλλου πιλότου, μάλιστα δημοσίευσαν και μια φωτογραφία του πιλότου αυτού. Είδα τη φωτογραφία και μάλιστα οι δύο τους μοιάζουν πολύ" είπε ο Pavel Globa.

Η παραψυχολόγος Λάρισα Βάις δεν προέβλεψε κάτι θετικό, επίσης.

"Πρόκειται να είναι μια μακρά άνοιξη, το καλοκαίρι θα είναι καυτό, εξαδάκτυλα παιδιά και ζώα θα γεννηθούν. Το είδα μέσα μου», είπε.

Οι παραψυχολόγοι είδαν επίσης (μέσα της, προφανώς ) ότι ο "ανώτατος διοικητής" ψάχνει ήδη για τον διάδοχό του. Το όνομα του διαδόχου θα ξεκινάει με το γράμμα «Κ». Η Λάρισα Βάις είπε επίσης ότι τέτοια οράματα δεν την είχαν ποτέ ξεγέλασε παλιά. Πίσω στο 1996, η Λάρισα είδε μια Ουκρανή γυναίκα με πλεξούδα. Η παραψυχολόγος το ανέφερε αυτό σε μία από τις συνεντεύξεις της σε μια γνωστή Ρωσίδα δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια αυτών των ετών.

Τώρα η Λάρισα Βάις μπορεί να δει μια γυναίκα επίσης. Αυτή η γυναίκα, είπε, θα κυβερνάει την Ρωσία πίσω από την πλάτη του συζύγου της, τον πρόεδρο.

Μιλώντας για παγκόσμια προβλήματα, η Λάρισα Βάις είπε ότι η Ιαπωνία θα υποφέρει από άλλους τεράστιους σεισμούς. "Πολλοί άνθρωποι θα πεθάνουν στον πλανήτη φέτος", είπε.

Ο Andrei Dondukov, ένας σαμάνος από την Τούβα, δήλωσε ότι το έτος 2009 σηματοδότησε την έναρξη της εποχής του Yamaraj, του θεού του θανάτου. "Ο καθένας θα λογοδοτήσει για όλα όσα έκανε. Ο θάνατος θα είναι ιδιαίτερα κοντά στις 5 Νοεμβρίου ", δήλωσε ο σαμάνος.

Ο Dondukov επιβεβαίωσε τις προβλέψεις της Βάις. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι άνδρες έχασαν την πραγματική ισχύ τους εδώ και πολύ καιρό. «Ζούμε στην εποχή της ψευδο-πατριαρχείας. Αυτή η εποχή θα τελειώσει και σύντομα η Μητριαρχια θα επιστρέψει», είπε.

Η Ρωσία θα επιβιώσει αυτής της αλλαγής εύκολα. Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ θα παραμείνει κυβερνήτης του έθνους. Ο Μεντβέντεφ είναι ο άνθρωπος, τον οποίο οι Ρώσοι Βουδιστές αναγνωρίζουν ως την ενσάρκωση της γυναικείας θεότητας - Λευκή Tara.

Όταν ρωτήθηκε για το ρόλο του Πούτιν, ο Dondukov είπε ότι ο Πούτιν είναι ένας μαχητής.

«Ο Πούτιν είναι ένας στρατιωτικός, και ο Μεντβέντεφ κάνει γιόγκα. Υπάρχουν δύο τύποι των ανδρών γενικά. Ο ένας από αυτούς είναι ο οριζόντιος τύπος, αυτός των στρατιωτικών και υπάρχει επίσης και ο κατακόρυφος τύπος, αυτός των ανδρών που έχουν ως στόχο την πνευματική ανάπτυξη.

Ο Μεντβέντεφ είναι ένας πραγματικός τσάρος. Ο Πούτιν είναι απλώς ένα δούκας", δήλωσε ο σαμάνος Dondukov.


Μετάφραση
ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

2014 και δε εγινε τιποτα!