Message

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ;

Μετά τον πολυεκατομμυριούχο Donald Trump, υποψήφιο των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ για το 2012, που δηλώνει ότι "δεν υπάρχει κανείς που να γνωρίζει λεπτομέρειες για τα παιδικά χρόνια του προέδρου Obama ή να μεγάλωσε μαζί του" (δείτε άρθρο μας εδώ)

και τον Jack Cashill ο οποίος δηλώνει ότι "οι πραγματικοί γονείς του Obama ήταν ο Jimy Hendrix και η Janis Joplin καθώς και ότι η παρακάτω φωτογραφία που δείχνει τον Barak Obama ως έφηβο να κάθεται σε παγκάκι στη Νέα Υόρκη μαζί με τον παππού του και την γιαγιά του είναι προϊόν μοντάζ",


έρχεται τώρα το www.escapetyranny.com και αναρωτιέται αν ο Obama ...είναι εξωγήινος!



κατά την γνώμη μας το μοντάζ δεν ισχύει,
αλλά μας προβληματίζει λίγο το
χέρι του παππού, στον ώμο του Obama

Έρχεται λοιπόν το "Escape Tyranny" με άρθρο του και αναρωτιέται τι είναι αυτό το σημάδι από βαθειά τομή στο κεφάλι του Barak Obama και γιατί δεν υπάρχει σχετική εγγραφή σε κανένα ιατρικό μητρώο στις ΗΠΑ γι' αυτό?




Η ίδια ιστοσελίδα ισχυρίζεται ότι ...η τομή αυτή μπορεί να έχει σχέση με το γεγονός ότι ο πρόεδρος χάνει πάντα τον ειρμό του στις ομιλίες του αν δεν υπάρχει οθόνη που να διαβάζει τον λόγο του... και παραπέμπει σε σχετικά βίντεο!


Είναι λοιπόν ο Barak Obama εξωγήινος;

Στο liakο.gr διαβάζουμε σήμερα ότι:
Η αλήθεια είναι ότι ο Ομπάμα, είναι ο πρώτος Αμερικανός πρόεδρος "ομιχλώδους καταγωγής" αλλά και ...αγνώστου σχετικά παρελθόντος.

Ο αφρικανός μουσουλμάνος πατέρας του, σύμφωνα με αυτά που μας έχουν πει επισήμως, χώρισε με την Εβραία μητέρα του στη Χαβάη όπου "γεννήθηκε" ο μικρός Μπάρακ (Λέξη εβραϊκή και  μουσουλμανική).

Όταν χώρισαν η μητέρα του πήγε στην...Ινδονησία μετανάστρια και πήρε μαζί της τον μικρό Μπάρακ.

Όταν όμως ήρθε η ώρα να πάει σχολείο, ξαφνικά τον έστειλε στη γιαγιά του, δηλαδή στην Εβραία μητέρα της στην Χαβάη, που ήταν μεν φτωχή, αλλά μυστηριωδώς βρήκε πάρα πολλά χρήματα για να τον σπουδάσει στα καλύτερα σχολεία του νησιού!

Κατόπιν, σύμφωνα πάντα με τα επίσημα στοιχεία, ο "ευλογημένος", αφού ευλογημένος σημαίνει το όνομα "Μπάρακ", ακολούθησε το αμερικανικό όνειρο και πήγε στις ΗΠΑ όπου επειδή ήταν ...πολύ άξιος και χωρίς να τον βοηθήσει κανείς, έγινε πρόεδρος της Αμερικής. ...και εδώ τελειώνει η ιστορία για τα αμερικανάκια.

Αν όμως διαβάσει κανείς αυτά που γράφει ο "γραφικός" Λιακόπουλος, στο ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ θα συνειδητοποιήσει πόσο καλά δένουν όλα μεταξύ τους, αλλά και ποιός προώθησε τον Ομπάμα για να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ και γιατί πρωτοεμφανίστηκε στην Ινδονησία και γιατί σπούδασε στη Χαβάη ζώντας με την Εβραία γιαγιά του....

...η συνέχεια του άρθρου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: