Message

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΠΛΑΣΤΟ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ;

Φαίνεται ότι θα υπάρχει συνέχεια με το θέμα "πιστοποίησης" του Ομπάμα.

Πριν καλά-καλά βγει στον αέρα η απάντηση του Λευκού Οίκου στα όσα λέγονται περί της "καταγωγής" Ομπάμα, δηλαδή ότι τελικά είναι γνήσιος Αμερικανός πολίτης και ορίστε και το πιστοποιητικό, έρχεται το infowars.com και προβάλλει μιά σειρά από τεκμηριωμένα επιχειρήματα ότι το πιστοποιητικό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟ!!!

Ειδικοί, σε υπολογιστές, απορρίπτουν τη γνησιότητα του εγγράφου ως "απάτη".

Κατά την πρώτη θεώρηση, το έγγραφο φαίνεται να είναι φωτοαντίγραφο, που λήφθηκε από τα αρχεία του κράτους και τυπώθηκε στην επίσημη "πράσινη" βίβλο. Ωστόσο, όταν η κυβέρνηση δημοσιοποίησε το αρχείο PDF, χρησιμοποίησε πρόγραμμα-μοντάζ, το Adobe Illustrator, "ανακαλύψαμε μια σειρά ξεχωριστών στοιχείων που δείχνουν πως το έγγραφο δεν είναι 'ενιαίο', κατά τη σάρωση, όπως θα μπορούσε, κανείς, να εικάσει", δηλώνουν άνθρωποι της ιστοσελίδας.

Όταν τμήματα του εγγράφου γίνονται πιο "διευρυμένα", ανακαλύπτονται κραυγαλέες ασυνέπειες.

Για παράδειγμα, φαίνεται η ημερομηνία που αναγράφεται στο έγγραφο, να έχει τροποποιηθεί. Επιπλέον, το έγγραφο περιέχει κείμενο, αριθμούς και γραμμές με ύποπτα λευκά "σύνορα", αναφέροντας πως τα στοιχεία αυτά είχαν επικολληθεί από την αρχική σάρωση της εικόνας-φόντου του "Πράσινου" Βιβλίου.


Εμείς σας έχουμε ήδη προετοιμάσει για το όλο θέμα με πρόσφατες αναρτήσεις στον "Αφυπνιστή". Περιμένουμε όμως και την συνέχεια γιατί μάλλον θα υπάρχει και σύντομα...

Όπως καταλαβαίνετε το θέμα είναι τεραστίων διαστάσεων σκάνδαλο από νομικής πλευράς. Τα χειρότερα όμως θα έρθουν αν και όποτε αποδειχθούν τα σενάρια συνωμοσίας για την πραγματική καταγωγή και προέλευση του κυρίου Ομπάμα! Λέτε τυχαία να προέκυψαν τόσα σενάρια και τυχαία όλος αυτός ο θόρυβος!

Σχετικό βίντεο για τα πλαστά στοιχεία με τον Alex Jones

Δεν υπάρχουν σχόλια: