Message

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΟ "ΠΑΤΕΡΑΣ-ΜΗΤΕΡΑ"


To ''μάνα είναι μόνο μία'' ξεχάστε το!!! 


Τώρα, για λόγους "ισότητας" στα πιστοποιητικά αντί για παράδειγμα το "όνομα μητέρας: Άννα", θα  βλέπουμε το ''γονεϊκό μέρος Α': Άννα''!!!Η αναφορά μάλιστα από τα ΜΜΕ στη μητέρα κάποιου  θα είναι στο εξής: ..."γυναίκα"!!!

Το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο με την απόφαση 12267, και -για να χτυπήσει τα σεξιστικά στερεότυπα!- καταργεί τη λέξη ''Μητέρα'' γιατί είναι ενάντια στην ισότητα των φύλων!!!

Αφού υπάρχουν και οι γκέι που τους αναγνωρίστηκε το δικαίωμα να έχουν παιδί, θα πρέπει, για να μην υπάρχει ανισότητα, να πάψουν τα παραδοσιακά στερεότυπα που προκαλούν προβλήματα στα παιδιά ...των ομοφυλόφιλων!!!

Έτσι κυρίες μου αλλά και κύριοι, δεν θα πρέπει να λέμε πλέον ''Μητέρα'' ή ''Πατέρα'' γιατί η Ευρώπη της προόδου, που θέλει υπηκόους και εργαζόμενους να ζουν 50 χρόνια πίσω, αποφάσισε να είναι προοδευτική σε αυτόν τον τομέα!!!

Σύμφωνα με τις νέες οδηγίες, οι έννοιες ''Μητέρα και Πατέρας'' εμπίπτουν στις έννοιες διακρίσεων!!!!!!!

Πάει η παραδοσιακή οικογένεια!!!  Είναι ντεμοντέ!!!

Όπως τόνισε η Isabel Kamber, υποδιευθύντρια του Γερμανικού τομέα της Κεντρικής Γλωσσικής Υπηρεσίας της Ομοσπονδιακής Καγκελαρίας της Ελβετίας, "η ρύθμιση είναι υποχρεωτική  προκειμένου  για υπηρεσιακά έγγραφα και δημοσιεύματα".

Συνεπώς, αφού  γονείς μπορούν να είναι το παραδοσιακό άντρας- γυναίκα,  αλλά και γυναίκα-γυναίκα,  ή άντρας-άντρας, δεν θα  ισχύει το ''πατέρας- μητέρα'' αλλά:

τα ''γονεϊκά μέρη''  ή  ''Α' και Β' γονικό"


...με τις υγείες σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: