Message

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΚΡΕΑΣ (ΚΡΕΑΤΟΜΑΖΑ)

Συνθετικό Κρέας (Vitro Meat)
Ο καθηγητής της Κυτταρικής Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας Βλαντιμίρ Μιρόνοφ ανακοίνωσε, όπως έκαναν και άλλοι στο παρελθόν, ότι μπορεί να κατασκευάσει συνθετικό κρέας, τις γνωστές κρεατόμαζες, αρκεί να βρει επενδυτές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του, το συνθετικό κρέας θα είναι 50% φθηνότερο από το κανονικό, πολύ πιο νόστιμο, πολύ πιό θρεπτικό και εγγυημένα χωρίς τις ασθένειες των τρελλών αγελάδων, των κοτόπουλων, των χοίρων, των ψαριών κτλ.

ο καθηγητής V. Mironov
Όπως δήλωσε, με το φτηνά παραγόμενο αυτό κρέας, θα μπορούν να τραφούν όλοι οι φτωχοί στην  Αφρική και τον τρίτο κόσμο, αλλά και να σωθούν οι κάτοικοι του δυτικού κόσμου από τα περριτά κιλά.

Το σύνθημά του, είναι ότι "όλοι όσοι είναι εναντίον αυτής της ιδέας είναι απλώς ηλίθιοι''...

Ταυτόχρονα όπως υποστηρίζει, δεν  θα επιναρύνεται  το περιβάλλον και  ταυτόχρονα δεν θα υπάρχει κανένας κίδυνος για την υγεία μας.





σ. Αφ: 
το επιβεβαιώσαμε και από τις σχετικές ανακοινώσεις:
1. Google
2. European Science Foundation


ΠΡΟΣΕΞΤΕ:
1. Με την δυνατότητα δημιουργίας συνθετικού κρέατος, καταργείται ένα ακόμη ελεύθερο επάγγελμα, αυτό του κτηνοτρόφου, οπότε χτυπιέται η μεσαία τάξη.

2. Το συνθετικό κρέας θα κατασκευάζουν με τις θυγατρικές τους μόνο οι πέντε μεγάλες πολυεθνικές που ελέγχουν και όλους τους σπόρους υβρίδια και που ελέγχουν την γεωργία παγκόσμια.

3. Μέσα από το συνθετικό κρέας θα μπορούν να μας ταϊσουν ότι θέλουν και να ελέγχουν και την παγκόσμια υγεία και το χρόνο ζωής μας , αλλά και την θέλησή μας και την δυνατότητα αντίστασής μας σε όσα προωθούν παγκόσμια.

4. Για να προωθηθεί το κρέας αυτό, προώθησαν τις τεχνητές ασθένειες όλων των ζώων που εκτρέφονται. Γελάδες, πρόβατα, γουρούνια, κοτόπουλα, και ψάρια προωθώντας έτσι μία τρομοκράτηση του παγκόσμιου πληθυσμού.

5. Σύμφωνα με νόμους που ήδη έχουν προωθηθεί, απαγορεύεται η εκτροφή οικοσίτων ζώων, ώστε κανείς να μην μπορεί να έχει την δυνατότητα απεξάρτησης από το σούπερ μάρκετ για να πάρει κρέας.

6. Προώθησαν την προπαγάνδα για το ότι δήθεν μία αγελάδα μολύνει το περιβάλλον περισσότερο και από ένα τζιπ.

7. Σκοπός του φθηνού και δήθεν πιο υγειούς κρέατος θα είναι να μην μπορεί να προμηθευτεί κανείς κόκκινο κρέας, κοτόπουλα και ψάρια, από πουθενά αλλού παρά από τα οργανωμένα σούπερ μάρκετ, από όπου ήδη αγοράζουμε και κάθε άλλο είδος διατροφής.

8. Θα μπορούν από τα σούπερ μάρκετ αυτά να ψωνίζουν μόνο οι διαπιστευμένοι πολίτες, αυτοί δηλαδή που θα έχουν την ηλεκτρονική κάρτα πληρωμής αρχικά και αργότερα το μικροτσίπ.


Γελούσαν κάποιοι με την υποτιθέμενη ηλεκτρονική κάρτα πληρωμής πριν από έντεκα χρόνια, αλλά η κάρτα του πολίτη έρχεται.


Γελούσαν και με τα τσιπάκια, αλλά όλοι  οι κάτοικοι του  τρίτου κόσμου θα τα πάρουν  για να φάνε το φθηνό συνθετικό κρέας και ομοίως όλοι οι κάτοικοι του  δυτικού κόσμου για να μην πάνε φυλακή σαν φοροφυγάδες.


Γελούσαν και με το συνθετικό κρέας, το κρέας του σωλήνα, όπως λεγότανε τότε, αλλά έρχεται η ώρα του όπου νάναι.


Ευτυχώς όμως, έρχονται και 
τα οχτώ τελευταία λεπτά 
για να μας απαλλάξουν από όλα αυτά τα τεχνουργήματα του κακού.

πηγή: liako.gr


Επίσης, δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις του καθηγητή για την ΕΚΤΥΠΩΣΗ (ναι καλά διαβάσατε) ανθρωπίνων οργάνων... που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε  μεταμοσχεύσεις. 


Με παρόμοιο αλλά πολύ πιο απλό τρόπο, αναπτύσονται και μέρη ζώων που θα προορίζονται για βρώση από τους ανθρώπους...


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ "ΚΡΕΑΣ" ΑΠΟ ΣΚΑΤΑ ! ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ.

ΔΕΙΤΕ: http://isxys.blogspot.com/2011/06/meat-from-shit.html

Iwn είπε...

Πρέπει να σας πω οτι είμαι θερμός υποστηρικτής της ιδέας του συνθετικού κρέατος.
Και φυσικά διαφωνώ στο σημείο αυτό με την άποψη που προβάλει η σελίδα.
Τα σημεία που στηριζομαι είναι τα κάτωθι:
Μείον η σφαγή των ζώων, πολλοί άνθρωποι νιώθουν ότι αυτο πιά είναι βαρβαρότητα και το απαιχθάνονται.
1. Μείον η μόλυνση. Είναι μετρήσιμο και αποδεδειγμένο εις βάρος της κτηνοτροφίας που έχει καταντήσει επικίνδυνη ενασχόλιση με δεδομένο τον υπερπληθυσμό.
2. Μείον οι ασθένειες. Έχει παραγίνει το κακό με της ασθένειες των ζώων απο τις οποίες κινδυνεύουν πληθυσμοί.
3. Συν την ελεγχόμενη ποιότητα. Τώρα έχουμε γεμίσει αντιβιοτικά και λίπος
4. Συν το κόστος. Το μισό και σύντομα λιγότερο.
4. Συν η φύση που έχει παραβιαστεί για να βόσκουν τα θύματά μας.

Τα επιχειρήματά σας:
1. Οι κτηνοτρόφοι. Τα περισσότερα παραδοσιακά επαγγέλματα έχουν την τάση τα αποσύρονται δίνοντας πάντα τόπο στις ανάγκες νεώτερων γενεών. Αυτό είναι κανόνας των κοινωνιών.
2. Αν ήταν μία η πολυεθνική θα έλεγα οτι ήρθε ο σατανάς, αλλά εδώ έχουμε έναν ανταγωνισμό που δίνει το προβάδισμα στον αξιότερο φορέα να προτοπορίσει δίνοντας λύσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μα που βλέπετε το κακό να διεισδύει υπογείως;
Πρόκειτε για το καλό και έρχεται δημόσια.