Message

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ;

πότε ξεκινάμε...?
Μέρα με την μέρα επαληθεύονται οι προφητείες των πατέρων της Ορθόδοξης Εκκλησίας του Ιησού Χριστού! Η ακρίβεια των "προβλέψεων" τους είναι σκανδαλώδης...




Οδεύουμε ολοταχώς προς ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - αφού όλες οι κυβερνήσεις ετοιμάζονται (όλως τυχαίως) ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ όλες μαζί... Το βλέπουμε πλέον με τα μάτια μας καθημερινά! Αμερική και Ευρώπη οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια σε οικονομική καταστροφή ή κάτι παρόμοιο...

Τα σχέδια ΤΟΥΣ όμως θα ναυαγήσουν! Δεν θα υπάρξει ποτέ "Παγκόσμια Κυβέρνηση", ούτε παγκόσμιο νόμισμα, γιατί πολύ απλά, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ....

Η μόνη παγκόσμια κυβέρνηση που θα επικρατήσει θα είναι το ΝΕΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, το οποίο θα εμφανιστεί αμέσως μετά τον πόλεμο (;)

Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι πιο κοντά από όσο φαίνεται ή υπολογίζεται...

Παρά το γεγονός ότι αυτός ο πόλεμος αποτελεί προσπάθεια εγκαθίδρυσης της βασιλείας του Αντίχριστου και υποδούλωσης (ξανά) του ανθρωπίνου γένους ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ στα σχέδια του Θεού να κυβερνήσει τώρα ο Αντίχριστος.

Θα έρθει όμως κάποιος αντίχριστος, αλλά δεν θα είναι ΑΥΤΟΣ για τον οποίον γράφτηκαν τα βιβλία..! Μέχρι σήμερα έχουν έρθει πολλοί. Αυτός που θα έρθει τώρα όμως θα είναι ο προτελευταίος!

Μόνο ο τελευταίος όμως θα έχει την εντολή του θεού να κυβερνήσει και να υποδουλώσει την ανθρωπότητα.

Με τον ερχομό λοιπόν του προτελευταίου, θα ξεκινήσει και ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος και σε 2 χρόνια από τώρα, θα λήξει με παρέμβαση Αγγέλου εξ ουρανού!

Λίγα δευτερόλεπτα πριν την εμφάνιση του Αγγέλου θα προηγηθεί "ΣΗΜΕΙΟ" και η ανθρωπότητα θα "επιστρέψει" στην ΛΙΘΙΝΗ ΕΠΟΧΗ. Η "τεχνολογία του κακού" θα σταματήσει να υπάρχει γιατί αυτό που της επιτρέπει να υπάρχει και μαζί μ' αυτή ο πολιτισμός μας, θα εξαφανιστεί. Τι είναι αυτό..; Ίσως το μαντέψατε ήδη. Το Ηλεκτρικό Ρεύμα!

Η γη θα ζήσει στη λίθινη εποχή μιας και κάθε μηχανή θα αχρηστευθεί αφού όλες χρειάζονται ρεύμα για να λειτουργήσουν. Στο εν τω μεταξύ, πολλά θαυμαστά γεγονότα που δεν χωρά εύκολα ανθρώπου νους θα λάβουν χώρα και τα αρχαία "λαμόγια", θα λάβουν αυτό που τους αξίζει καθώς και πάρα πολύ ...χαλκό που θα τα εξαφανίσει μια για πάντα!

Μετά ξαφνικά θα επιστρέψουμε σιγά-σιγά και πάλι στον "πολιτισμό" και την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΥΜΑΡΕΙΑ. Αφού όλα τα δεινά που μας έφεραν εδώ που είμαστε σήμερα θα έχουν χαθεί ...τουλάχιστον για λίγο.

Και αφού όσοι απομείνουν ζωντανοί από τον πόλεμο θα ζουν μετά με όλες της χαρές της ζωής και του Θεού, (οι φτωχοί θα έχουν γίνει πλούσιοι και οι πλούσιοι "βασιλιάδες"), θα έρθει και ο τελευταίος Αντίχριστος και το ΧΑΡΑΓΜΑ!

Γρήγορα οι άνθρωποι θα ξεχάσουν και πάλι τον ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ τους και θα επιτρέψουν ξανά στα πάθη να κυριαρχήσουν στην ζωή τους και μαζί μ' αυτά και το ίδιο το κακό.

Τότε θα έρθει ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ των γραφών και των προφητειών!

Πόσοι άραγε θα καταφέρουν να αρνηθούν το Σφράγισμα, την καλή ζωή και τον πλούτο που θα τους περιβάλλει;

Αυτό θα είναι και η τελευταία δοκιμασία μας.

Ο Θεός θα προστατέψει τους Έλληνες και τους Ορθόδοξους για να μας δοκιμάσει στο τέλος πιο σκληρά από όλους, δείχνοντας στον Διάβολο ότι τελικά δεν κατάφερε να γίνει ο εξουσιαστής της ζωής και των ανθρώπων. Με ένα σταυρό στο χέρι μπορούν οι πιστοί να κατατροπώσουν και να συντρίψουν "πάσα δύναμη πονηρή και ενάντια".

Πηγή: έγινε χρήση κειμένου του ιστολογίου http://mystery-dp.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: