Message

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Προφητείες κυρού Αντωνίου, μητροπολίτου Σιατίστης και Σισανίου


ο μακαριστός Μητροπολίτης
Σισανίου και Σιατίστης, Αντώνιος Κόμπος
+1920-2005

Τον καιρό που ήταν στο νοσοκομείο στα τελευταία του, μετά την τελευταία εγχείρηση που έκανε, μόλις τον φέρανε στο δωμάτιο κοιτούσε απέναντι την εικόνα του Εσταυρωμένου Χριστού και έκλαιγε σαν μικρό παιδί λέγοντας με την γνωστή ταπεινότητά του "πώς με αξίωσες Χριστέ μου, εμένα και μου απεκάλυψες αυτά τα πράγματα!", προφανώς κάτι σοβαρό είχε δει πιο μπροστά...

"Μεγάλη πείνα θα πέσει στην Ελλάδα, παιδί μου, μεγάλη πείνα..." 

"Όταν αρχίσει το κακό από την Συρία να αρχίσετε να προσεύχεστε! (το επανέλαβε πολλές φορές) Εκεί, από την Συρία όταν ξεκινήσει..." (εννοώντας ότι μετά θα πιάσει η μπόρα και εμάς...)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ panarmenian.net:
Ο συριακός στρατός, υποστηριζόμενος από άρματα μάχης εισέβαλε σήμερα σε πολλές περιοχές της επαρχίας Χομς στην κεντρική Συρία, κυρίως στη Χούλα όπου ακούσθηκαν πυρά, δήλωσαν σύροι ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Συριακές δυνάμεις βομβάρδισαν επίσης κατοικημένη περιοχή στη Λατάκεια, την σουνιτική πόλη όπου έχουν πραγματοποιηθεί μαζικές διαδηλώσεις κατά του καθεστώτος του Μπασάρ αλ-Ασαντ.

Στο μεταξύ, όπως αποκαλύπτει το Panarmenian Net, στις 12 Αυγούστου, η Τουρκία επιστράτευσε  εφέδρους, τους οποίους στη συνέχεια απέστειλε στα σύνορά της με τη Συρία, όπου κατά τα φαινόμενα αναμένονται συγκρούσεις.

Η τουρκική εφημερίδα Zaman δημοσίευσε σχόλιο κυβερνητικού στελέχους, που είπε ότι σε περίπτωση ένοπλης σύρραξης, ένα τεράστιο κύμα Σύριων προσφύγων θα κατευθυνθεί προς τη Τουρκία.
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, ήδη έχουν μπει στη χώρα 7.239 πρόσφυγες.

Την ίδια μέρα, ο Τούρκος πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Αμερικανό πρόεδρο, σχετικά με τις εξελίξεις στη Συρία.

Εν τω μεταξύ, στον ιστότοπο της Ισλαμικής Επαναστατικής Φρουράς του Ιράν, φιλοξενείται δήλωση Ιρανού αξιωματούχου, σύμφωνα με την οποία, αν η Αμερική και η Τουρκία ξεκινήσουν πόλεμο στη Συρία, το ιρακινό Κουρδιστάν θα μετατραπεί σε ένα νέο Αφγανιστάν.

Συμπλήρωσε μάλιστα, πως αν οι Τούρκοι εισβάλλουν στη Συρία, το Ιράν θα τους κηρύξει πόλεμο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: