Message

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

Η παραίτηση της δασκάλας βάζει μπουρλότο στο "σύστημα"

Ίσως η Ελλάς να αποτελεί μοναδικό φαινόμενο, εξαίρεση, πάνω στο μικρό γαλάζιο βράχο του σύμπαντος όπου η "κοινή" λογική και οι φυσικοί νόμοι αντιστρέφονται μπροστά στο παγκόσμιο κοινό όφελος!

Το μικρό, νικά το μεγάλο, οι λίγοι, νικούν τους πολλούς, η φτώχεια, αξίζει περισσότερο από τον πλούτο, το ξερό, είναι πιο νόστιμο από το τρυφερό, τα λίγα, είναι περισσότερα από τα πολλά, ο αγράμματος, διδάσκει τον "μορφωμένο"!!!

Εδώ, γεννήθηκαν "όλα" και ειπώθηκαν "όλα" χιλιάδες χρόνια τώρα.

Εδώ ο Δίας έφτιαξε το παλάτι του, Εδώ ο Ηρακλής πάλεψε με τα θηρία, Εδώ ο Λεωνίδας τα 'βαλε με τους περσικούς λέοντες, Εδώ γεννήθηκε Αυτός που έδωσε το όνομά του σε πόλεις σε όλες τις ηπείρους, ο Αλέξανδρος ο Μέγας, Εδώ γεννήθηκε η γλώσσα του Ευαγγελίου, Εδώ σταμάτησε ο ιμπεριαλισμός όλων που ήθελαν να γίνουν "Αφεντικά" γιατί με την χάρη του Θεού, εδώ βρίσκονται τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ αιώνες τώρα!!!

ΕΔΩ ξεκίνησαν ΟΛΑ - και ΕΔΩ θα τελειώσουν...

Αν αυτός ο πλανήτης μαζί με όλες τις ψυχές που φιλοξενεί, έχει μια ελπίδα να αλλάξει και να μοιράσει χαμόγελα σε όλα τα χείλη που τρέφει και συντηρεί, αυτή η ελπίδα βρίσκεται κρυμμένη στο Ελληνικό DNA και μόνο!

Σαν ελάχιστο φόρο τιμής, παρουσιάζουμε σήμερα την ηρωική πράξη μιας σύγχρονης Μπουμπουλίνας, δασκάλας, που με την ηρωική της παραίτηση, ούσα σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, ΒΡΟΝΤΟΧΤΥΠΑ τα θεμέλια του σάπιου μνημονιακού κατεστημένου ανοίγοντας ρωγμές και τρύπες στον άθλιο ιστό του που ΣΥΝΤΟΜΑ θα φέρουν το ποθούμενο, την απαλλαγή μας από τον νέο κατακτητή ιμπεριαλιστή που λέγεται Παγκοσμιοποίηση και Νέα Τάξη Πραγμάτων!!!

Η Αλιφραγκή Μαρία, δασκάλα στον Πειραιά, απέστειλε στις 23/1/12 για λόγους ευσυνειδησίας, αντιλαμβανόμενη τον σιωπηρό πόλεμο που έχουν εξαπολύσει στην πατρίδα μας, την παραίτησή της την οποία και δημοσιεύουμε.

Διαβάστε την με προσοχή!
“Λαμβάνω την τιμή να υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση μου ως δασκάλας, στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά. Οι λόγοι που μ’ έκαναν να επιλέξω αυτή την οδό είναι οι εξής:
- Ως δασκάλα πίστευα πάντα πως η στάση μου είναι παράδειγμα κι ό,τι νιώθω περνάει σαν αέρας στις ψυχές των παιδιών. Όχι κούφια λόγια και μπούρδες. Συναισθήματα και πράξεις, στάση ζωής. Δεν μπορώ ν’ αντικρίζω τα μάτια των παιδιών μου, χωρίς να ντρέπομαι να υπηρετώ μία παιδεία που δεν υφίσταται. Δεν έχω το δικαίωμα, δεν μου επιτρέπεται. Αρνούμαι να συμμετέχω στο συστηματάκι σας: «Πρώτα ο μαθητής», «Δωρεάν δημόσια παιδεία», «Ίσες ευκαιρίες για όλους»; Αρνούμαι τους φόρους των συμπολιτών μου να τους προσφέρω αδιαμαρτύρητα στους προδότες της χώρας μου, χωρίς να μπορώ να αρνηθώ ή ν’ αντισταθώ στις αποφάσεις τους.
- Αρνούμαι να συναινώ, να συνεργάζομαι και να διευκολύνω αυτούς που μάτωσαν τη χώρα. Τους στυγνούς δολοφόνους, που δολοφονούν κάθε μέρα κάποιον συμπολίτη μου. (Μεταξύ των θυμάτων και ο άντρας μου). – Δεν συνεργάζομαι μ’ αυτούς που έκλεψαν τον ιδρώτα των συνταξιούχων, χωρίς ντροπή και σεβασμό στα χρόνια τους.
- Δεν συνεργάζομαι μ’ αυτούς που γέμισαν τη χώρα άστεγους και τώρα κάνουν τους ελεήμονες τάχα. Δεν θέλω την ελεημοσύνη τους, δεν αναγνωρίζω τα μιάσματα, τους θρασύδειλους που παράνομα κυβερνούν τη χώρα με την πεποίθηση ότι συμφωνούμε. Για όλους αυτούς τους λόγους,
ΕΠΕΙΔΗ
Η ψυχή μου αλυχτά,
Αποχωρώ και ΑΠΑΙΤΩ, το μόνο δικαίωμα που μου αφήσατε για ν’ αντισταθώ, την παραίτησή μου, να την κάνετε ΑΜΕΣΑ δεκτή.

Παρακάτω δημοσιεύουμε και την πρωτότυπη αίτηση για του λόγου το αληθές!

κάντε κλικ στη φωτό για μεγέθυνση

Ο ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: