Message

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΑΠΟΨΗ: Το μποζόνιο του Θεού - Δεν μας πείσατε κύριοι...

(ΑΝΑΝΕΩΣΗ: Link με την συνέντευξη Νανόπουλου)
Θα θέλαμε να καταθέσουμε στην αγάπη σας ότι κανείς δεν κατάφερε να μας πείσει σήμερα, 4 Ιουλίου 2012 (επέτειος για την ημέρα ανεξαρτησίας των ΗΠΑ) ότι το CERN πέτυχε επιτέλους μετά την πρώτη ταπείνωση του από το "σαμποτάζ" (;) με τα κομμένα καλώδια καθώς και την δεύτερη ταπείνωση του αυτή την φορά από το ψίχουλο του πουλιού, να ανακαλύψει τελικά σήμερα το σωματίδιο (του Θεού), τον παράγοντα δηλαδή που δίνει μάζα στην ενέργεια και δημιουργεί την ύλη στο σύμπαν.

Ο σεβαστός κ. Νανόπουλος στην συνέντευξή του στην ΝΕΤ και την Έλλη Στάη, δεν μας έπεισε! Αυτά που ακούσαμε ήταν μόνο γενικότητες και πράγματα που θα μπορούσε να πει και μια μέρα ή ένα χρόνο πριν ...την ανακάλυψη(!) ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ! Όσοι είδατε την εκπομπή θυμηθείτε πολύ καλά την γλώσσα του σώματος του κ. καθηγητή και ειδικά την κίνηση και τον άξονα των ματιών ειδικά την στιγμή που υποτίθεται ότι ανακοίνωνε κάτι μεγάλο!...  (Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ)


Βέβαια, εμείς "επιστήμονες" δεν είμαστε και ούτε τίποτα "ειδικά" χαρίσματα έχουμε και ούτε θέλουμε να μπούμε και σε κανένα debate με κανέναν. 


Αλλά Ολυμπιακοί Αγώνες έρχονται, γεγονότα έρχονται, εξωγήινοι τελικά "υπάρχουν"... και σίγουρα κάπου θα θέλουν να το πάνε το πράγμα, κατά την γνώμη μας επικοινωνιακά και μόνο. 


Θα το δείτε και μόνοι σας. Η είδηση θα χαθεί και θα ξεχαστεί όσον αφορά την όποια αξία της στην επιστήμη. Τα οποιαδήποτε αποτελέσματα από την δήθεν ανακάλυψη του αιώνα, ούτε ένα αντικολλητικό τηγάνι δεν θα μπορέσουν να δημιουργήσουν στο τέλος...


Ο ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΣ


Υ.Γ 1
Αν ο Θεός έφτιαξε τον κόσμο με Μποζόνια τότε καμία εκκλησία σε κανένα μέρος του κόσμου δεν θα μπορέσει τελικά να ανατρέψει την Θεωρία. Αν όμως, δεν συμμετείχαν Θεός και Μποζόνια στην δημιουργία, τότε καμιά επιστήμη δεν θα φέρει ποτέ στο φως κανένα στοιχείο, καμιά θεωρία καμιά πρόοδο.

Υ.Γ 2
Ο αυτοαποκαλούμενος άθεος κύριος Higgs, απέδωσε στο μποζόνιό του θεϊκές ιδιότητες!!! Γιατί άραγε; για να εμπαίξει το Θείο; Σε οποιαδήποτε περίπτωση πέτυχε παράλληλα και μια ομολογία ύπαρξης του Θείου! Τώρα γιατί το αρνείται αφού, έστω και περιπαιχτικά, το αντιλαμβάνεται..; Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!

Κάπου διαβάσαμε ότι αν ο Θεός και η ψυχή μας δεν υπήρχαν, τότε ο άνθρωπος δεν θα είχε την ικανότητα να συλλάβει το νόημα αυτών των εννοιών και να μπορεί να τις χρησιμοποιεί για να συνεννοείται με ακρίβεια με έναν άλλο άνθρωπο είτε για να περιγράψει/δηλώσει την ύπαρξη ή την ανυπαρξία του Θεού.


Υ.Γ 3
Το CERN θα δώσει πολλές απαντήσεις στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα. Μποζόνιο δεν θα βρουν. Η "άδεια" επιτρέπει την λειτουργία του επιταχυντή σε χαμηλές και μεσαίες ταχύτητες. Σήμερα τα πειράματα έγιναν στα 4 Tev ενώ η "μηχανή" μπορεί να ξεπεράσει τα 7 TeV ανά beam. Αν δοκιμάσουν να ανεβάσουν τα γκάζια θα τριτώσει άσχημα το κακό!





1 σχόλιο:

Κωνσταντινος Ζαγλανίκης είπε...

Όλη η κβαντική φυσική είναι λάθος για τον απλούστατο λόγο οτι στηρίζεται σε λάθος παραδοχές με κυρίαρχη αυτή των υποθετικών φωτονίων (virtual photons) τα οποία είναι κάποια σωματίδια τα οποία είναι εξ ορισμού κατασκευασμένα ώστε να μήν μπορεί ποτέ να γίνει κάποιο πείραμα να δούμε άν υπάρχουν ή όχι. Οπότε απο την στιγμή που δεν μπορεί να γίνει πείραμα, αυτό δεν είναι πια επιστήμη αλλά μάλλον...θεολογία, μεταφυσική ή κάτι τέτοιο. Με βάση αυτά κάνουν ολόκληρους περιοδικούς πίνακες άλλων υποθετικών σωματιδίων όπως τα κουάρκς μποζόνια, σωματίδια του Θεού και ότι άλλο τρελλό μπορεί να ακούσει κανείς για να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο, ενώ πιστεύω ότι την πραγματική γνώση της πυρηνικής φυσικής την φυλάνε σε στενούς δικούς τους κύκλους.

Δρ Κωνσταντίνος Ζαγλανίκης
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός